Alla inlägg under mars 2018

Av Karsten - 8 mars 2018 19:56

I kvällens Rapport 19.30 så hade man ett inslag med kärringdjävlarna som ömmar för de unga afghanska männen. Det var i Ydre man var uppbragta över att inte alla pengar som kommunen fått från staten för att skaffa husrum åt afghanerna användes till detta. Kommunen försvarade sig med att pengarna inte var öronmärkta. Kärringarna i Ydre hade bildat en förening "Kvar i Ydre" som jobbade för att deras små sängvärmare skulle få stanna i kommunen och Sverige. Talesman för dessa kåta gamla pedofilfruntimmer var en gammal nucka vid namn Lena Hultman som satt och ojade sig i TV över sina små skyddslingar. Afghanerna själva satt och slokade inför kameran och försökte se ut som om de fått en dödsdom. Hur länge ska denna teater få fortsätta? Hur länge ska media spela med i detta tragikomiska drama? Som jag ser det är det bara ut med alla afghaner då de saknar flyktingskäl. Att det är fattigt och djävligt i Afghanistan är inget flyktingskäl. Missbruket av asylrätten har urholkat den så mycket att ingen vettig svensk längre tror på skiten, de vill bara att vi ska bli av med parasiterna.

Av Karsten - 8 mars 2018 17:28

Det verkar vara fler än jag som insett faran med mikrovågsstrålningen från mobilmaster och WiFi. Jag kollar just nu på ett program på Kanal 9 som handlar om folk som bygger sina hem strålningsisolerade. De använder hampa som isoleringsmaterial och blandar denna med ett bindemedel och fyller ut utrymmena mellan stag och sparrar precis som i gamla korsvirkeshus.  Invändigt använder man en sorts plattor liknade gipsplattor men med en isolerande förmåga. Fönsterna är täckta med en folie som skyddar mot strålning. Största problemet är att det hela blir svindyrt i slutändan. Utanför huset är det 1500 mikrovolts strålning medans det inne i huset endast är 30 mikrovolts strålning.


Förmodligen kommer det i slutänden att visa sig att dessa människor som satsar på strålningsskyddade hem har satsat rätt. Både i USA och i Europa har det blivit populärt för dem som har råd att bygga denna sorts hus. Det allra bästa hade varit att riva ner alla mobilmaster och skrota vårt digitala elektronsamhälle och återgå till ett mer jordnära sätt att leva. Då hade vi sluppit alla konstiga nya sjukdomar och allergier. Vårt moderna digitala samhälle är en fruktansvärd stressfaktor som tvingar folk att hålla sig uppdaterade hela tiden. För trettio år sedan hade jag skrivit detta på en skrivmaskin och det hade gått lika snabbt eller långsamt då jag aldrig lyckades lära mig skriva maskin med alla fingrarna.


Det är väl inte förrän man fått så hög frekvens på mikrovågorna till våra mobilsystem att våra hjärnor börjar koka och sluta fungera som man inser hur fel man haft i frågan om mobilernas ofarlighet. WHO påstår att strålningen från mobiler och master är helt ofarlig, men det måste de väl göra med tanke på de enorma belopp som satsats i dessa system. Idag finns det knappt någon del av den civiliserade världen som inte täcks av mobilmasternas strålning. Själv har jag oturen att bo i ett hus där världen hyrde ut en del av vinden för att något djävla telebolag skulle kunna sätta upp sina förbannade master. Jag skulle inte sakna mobilen om man la ner hela skiten, för mig betyder mobilen inte ett skit, glömmer jag den hemma så går jag inte tillbaka för att hämta den och det är ofta jag får ringa på den fasta telefonen för att hitta mobilhelvetet som jag lagt ifrån mig någonstans i lägenheten.

Av Karsten - 8 mars 2018 13:59

Att som våra nuvarande politiker gör lägga grunden för ett framtida etniskt inbördeskrig är inte bara ansvarslöst det är kriminellt och ett svek mot folket och den europeiska kulturen. Med falska premisser och ett svamlande om flykt undan förföljelse och krig skapar man förutsättningarna för en annan sorts krig typ den som pågick på Balkan på 1990-talet.

När man läste Metro häromdagen om de löner och förmåner våra folkvalda har så förstår man hur långt från folket och verkligheten de står. De kommer nog att stå handfallna den dag det tar hus i helvete här i Sverige och det inte längre är en och annan flyktingförläggning som brinner. När hatet och hämndbegäret slår rot i de grupper som redan nu står mot varandra. 


Vi har idag två samhällen i Sverige, det gamla svenska med våra svenska värderingar och normer, och så har vi det i huvudsak muslimska parallellsamhället i cirka 180 olika av PK-maffian kallade "utanförskapsområden", i Danmark kallar man dem för getton. Förr eller senare kommer det att komma till en urladdning och konflikt dessa samhällen emellan, förmodligen på eldat av olika populistpartier som kommer att växa sig allt starkare i takt med att gammalpolitikerna slår dövörat till för folkets protester mot massinvandringen. Då muslimerna skaffar långt fler barn per familj än svenskarna så kommer de att växa i antal och föräldrarna kommer att indoktrinera sina barn i sin kultur och religion. En religion som ser ner på kufar - icke-muslimer, detta är något som våra politiker inte förstått vådan av.


Det är inte bara sina kvinnor de ser ner på som andraklassens människor, det är även oss svenskar som inte tror på Allah och hans profet som är kufar, lägre stående varelser som man kan ljuga för och bedra. Så länge vi låter PK-maffian sprida sina lögner och sina fejknyheter så kommer en stor del av svenskarna att sväva i okunskap om den fara som håller på att byggas upp i Sverige och övriga Europa. Men på grund av den vanvettigt höga invandringen till Sverige kommer vi att 2050 ha 30 procent muslimer i Sverige. Detta är en helt ohållbar situation, man kan inte skriva om den demografiska kartan så snabbt utan att det för fatala konsekvenser. Det kommer att utbryta våld mellan folkgrupperna. Radikaliseringen hos den muslimska folkgruppen kommer att öka katastrofalt och det kommer att drabba oss i form av våld riktat mot icke-muslimer. 


Att tro att skola och utbildning skulle vara ett recept mot radikalisering är övermåttan naivt att tro. Det är antalet muslimer som kommer att driva på den utvecklingen i kombination med imamer och religiösa ledare som kommer att elda på denna för oss svenskar negativa utveckling. Visst man kan slå sig till ro och säga att detta är överdrifter och rena undergångsteorierna, men historien har visat oss något annat. I höstens val kan vi åtminstone visa politikerna att de slagit in på fel väg med sin massinvandring och tro på mångkultur även om det inte kommer att vända på utvecklingen. Tyvärr kommer det att sluta i ett blodbad, något jag spådde redan 1985 då jag anade vilken kurs politikerna slagit in på.

Av Karsten - 7 mars 2018 23:10

Det som hände i Solna tingsrätt är bara en försmak av det som komma skall, när muslimerna i Sverige är tillräckligt många så kommer de att kräva särbehandling i juridiska frågor, de kommer att kräva att vi anpassar våra lagar till Koranen och deras kultur. Våra politiker har i sitt utslag av överdriven humanism och snällhet bjudit in ett monster som kommer att sluka allt det vi förknippat med Sverige och svenskt. Dessa arma stollar har i sin naiva syn på människor inbillat sig att muslimerna skulle anpassa sig till oss och bli svenskar. De trodde att muslimerna skulle inse det fina med demokrati, jämställdhet mellan könen, åsiktsfrihet och allt det andra. De hade inte en tanke på att de skulle bygga upp ett muslimskt parallellsamhälle som med tiden skulle växa sig så stort att det kunde ta över. Precis det som hände för serberna i Kosovo, när tillräckligt många albaner flyttat dit tog de med USA:s hjälp över området och gjorde det självständigt. Har vi tur vi svenskar så kanske vi får en liten bit av Övre Norrland att dela med samerna. 

Av Karsten - 7 mars 2018 22:10

Senaste numret av Nya Tider ägnar en stor del av tidningen åt utbredningen av muslimer i Sverige och Europa. Den amerikanska tankesmedjan Pew Research Center har räknat på utvecklingen fram till 2050 med tre tänkta scenarior. Det ena förutsätter ett omedelbart stopp för all vidare invandring, det andra förutsätter en viss moderat invandring och det tredje fortsatt massinvandring. Enligt det sista alternativet kommer Sverige då år 2050 att ha 30 procent muslimer i sin befolkning, om vi däremot stänger våra gränser kommer ändå andelen muslimer att öka på grund av deras höga nativitet och utgöra 11,1 procent av befolkningen. År 2016 utgjorde muslimerna 8,1 procent av befolkningen i Sverige. Med fortsatt hög invandring till Europa kommer Sverige att vara det land i Europa som har flest andel muslimer av alla EU nationer, Österrike kommer på andra plats med 19,9 procent.


Något att fundera över för våra korkade politiker. Om vi har 30 procent muslimer år 2050 hur många har vi då år 2100?

Ska ett en gång på kristen kultur baserad nation på 100 år förvandlas till ett primitivt medeltida bihang till Saudiarabien? 


Av Karsten - 7 mars 2018 00:56

VAD SPELAR VÄLFÄRD, RIKEDOM OCH MODERNITETER FÖR ROLL OM DE SOM OMFATTAS AV DEM INTE ÄR LYCKLIGA?

Av Karsten - 6 mars 2018 22:52

Bra att SVT1 granskar scientologin denna skräckkult som hjärntvättar människor och sedan har fräckheten att ta betalt för det. De utbildar folk till psykopati inom scientologin med de mest bisarra övningar där man förödmjukar och mobbar varandra. Inom själva organisationen uppträder de i någon slags operettuniformer med ordensband och medaljribbor och betraktar detta som helt normal. Deras mål är detsamma som islam, de vill omvända hela världens befolkning till scientologi läran. De dyrkar grundaren L. Ron Hubbard som en slags Messias, en halvtaskig science fiction författare som kom på att för att bli rik ska man grunda en religion (det är väl det enda sanna inom scientologin). Rörelsen leds idag av en liten psykopat vid namn David Miscavige som misshandlar sina medarbetare och kastar dem i SP-gropen, ett slags fängelse för scientologi dissidenter (SP står för Supressive People).


Scientologi borde förbjudas på global basis så att all världens polisorganisationer och skattefogdar jagade dem och terroriserade dem. Gissar att Putin i Ryssland har förbjudit scientologerna att verka där och i Kina behandlas de nog på samma sätt som Falungong. I Sverige respekterar man att de kallar sig kyrka och låter därför bli att beskatta dem trots att de är en form av maffialiknade affärsföretag. Vad jag inte fattar är att folk slänger bort årtionden av sina liv på denna sjuka sekt. De slavar för ingen lön och hoppas att i gengäld få tillgång till ännu en del av den åtråvärda kunskapen som ska leda dem till att bli clear. När man kommit upp sig i graderna till OP8 så får man veta de riktigt stora hemligheterna precis som inom frimureriet, nämligen att mänskligheten är fångar hos en elak alien rymdkejsare. Tja vad kan man förvänta sig av en science fiction författare!?

Av Karsten - 6 mars 2018 22:02

Såg att man tog upp skandaldomen i Solna tingsrätt i Veckans brott med vår käre överviktige professor G W Persson. Han tyckte liksom jag att det var rent åt helvete även om han uttryckte sig lite försiktigare än Elake Karsten brukar göra.

Vi svenskar måste lära oss sätta gränsen för var främmande kulturer går och den går vid det juridiska. I Sverige har vi en lag som gäller lika för alla oavsett religion eller kulturellt ursprung. Till de muslimer som anser att vi svenskar ska ta hänsyn till era värderingar eller "er värdegrund" i juridiska frågor säger jag bara, sök er någon annanstans att bosätta er.


Det som hände i Solna tingsrätt är just ett fall av kulturkrock där vi svenskar inte får vika oss en tum. Vi ska överhuvudtaget inte ha några muslimer i våra nämnder. Muslimerna ska veta sin plats här i Sverige och Europa och passar det inte så stick för helvete. Jag och många med mig har fått nog av dessa fräcka muslimer som bara flyttar fram gränsen hela tiden då de märker att svensken böjer sig för deras orimliga krav. De ska omskära sina döttrar och söner, de ska ha halalslakt och helst ska de svenska domstolarna införa sharialagar och ersätta domarna med mullor. Med tiden lär de hugga huvudet av folk efter fredagsbönen.


Det är på tiden att vi riktar våra blickar mot Balkan och inser att etnisk rensning inte är ett så dumt koncept. Vi behöver kanske inte gå så långt som att slå ihjäl folk men en enkel biljett ut ur Sverige är en bra lösning. Ta bara en sådan sak som alla dessa s.k."flyktingar" som uppehåller sig illegalt i Sverige trots att de fått ett avslag på sin asylansökan och uppmanats att resa ut ur Sverige. Ge polisen resurser att jaga upp alla dessa illegala främlingar och sätt dem i uppsamlingsläger i väntan på utresa. Staten kan chartra gamla fartyg och lasta dem fulla och sedan lämpa av dem i exempelvis hamnar i Libyen eller Libanon. Finns bara viljan så finns det lösningar på problemen. 


Det måste bli ett slut på den svenska humanismen, på den överdrivna snällheten. Åt helvete med empati och annat tjafs, det finns bättre saker att lägga skattepengar på än att klä upp unga afghanska män i moderiktiga utstyrslar. Vi vet alla att dessa unga män inte har någon flyktingstatus enligt FN:s sätt att definiera flykting. Det är bara den svenska dumheten som gör att de ännu är kvar i landet plus en massa medelålders kåta kärringar som överöser myndigheterna med skrivelser att de ska få stanna. De som hjälper illegala flyktingar bör straffas hårt med minst två års fängelse.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards