Alla inlägg under mars 2018

Av Karsten - 6 mars 2018 18:42

Det är patetiskt att läsa SD:s beskrivningar av det nya partiet Alternativ för Sverige där man kallar det ett rasistiskt parti för rättshaverister och liknar det vid NMR (se Expressen och Aftonbladet). Denna reaktion tyder bara på att SD är livrädda att förlora medlemmar och väljare till det nya partiet. SD är ett parti i djup kris med inre slitningar där många tycker att partiet närmat sig borgerliga och liberala värderingar för mycket. Vi gamla veteraner från SD:s kampår känner inte alls igen oss i dagens SD. Droppen var väl när till och med en så moderat person som den förre partiledaren  Mikael Jansson ströks från riksdagslistan. Det är som Kasselstrand säger till media SD-toppen består av en samling paranoida personer med uteslutningsmani. 


Ska vi i dagens Sverige där vi med öppna ögon själva kan se det samhällshaveri som massinvandringen orsakat fortfarande svälja rasistepitetet? Låt SD orera om att det är bra att AFS drar till sig alla rasister i SD, vilka djävla rasister frågar Elake Karsten sig? Jag har själv under mina år i SD hört de som idag sitter på höga poster komma med hårresande rasistiska uttalanden. Så för SD:s del verkar det mer vara av vikt vem som sagt något rasistiskt än vad. Alla människor är mer eller mindre revirtänkande, en omskrivning för det man kallar rasism i dagens Sverige. För hade den svenska bondebefolkningen synpunkter på folket i grannbyn, idag har de synpunkter på de nyanlända, men det är samma gamla fientlighet mot det som upplevs som främmande och hotfullt. 

Av Karsten - 6 mars 2018 18:10

"Alternativ för Sverige" ställer upp i höstens val så nu finns det äntligen ett realistiskt nationellt parti att lägga sin röst på. Jag själv tillhör den skara som är djupt besviken på den liberala väg SD slagit in på, för dem verkar det viktigare med ett samarbete med M än att hålla kvar vid de nationella och patriotiska värdena. Det var igår som Kasselstrand aviserade partiets intentioner att redan vid höstens val ta plats i Riksdagen. AFS går till val med löftet att  "De ska inte integreras – de ska åka hem", något jag själv tyckt sedan mitten av 1980-talet. 

 

Kunde Alternativ für Deutschland så snabbt komma in i förbundsdagen i det tyska valet så ska väl AFS ha samma chans om nu svenskarna inte är helt dumma i huvudet. AFS har den kompromisslösa syn på invandringen som behövs. De svenska förortsgettona ska tömmas och det kriminella packet som styr i dessa ska ut ur Sverige. Vi är nog många som fått nog av Jimmie Åkessons liberala tassande i bomullssockorna, här behövs det spikbeslagna stövlar! Ledningen i AFS har den politiska kompetens som NMR saknar, man har ett heltäckande politiskt program och är inget enfrågeparti. Tyvärr kan man inte gå till val på frågan om ett rasrent Sverige år 2018, folk är så hjärntvättade av  PK-maffian att de inte sväljer sådana politiska budskap.

 

Med dagens genetiska DNA-forskning kan man fråga sig om det överhuvudtaget går att definiera olika raser. Hitler själv medgav privat att judarna inte var någon specifik ras utan mer att betrakta som en religiös och kulturell grupp. Det som skiljer oss åt är mer kulturella och religiösa präglingar som går i arv från generation till generation. Det är detta som de svenska politikerna inte har fattat. De muslimska barnen bär med sig sina föräldrars värderingar och dessa kan den svenska skolan inte radera, tvärtom försöker man så är risken stor för radikalisering som ett motdrag.

Vill vi slippa dessa dysfunktionella kulturer i Sverige så ska vi rösta in Alternativ för Sverige i riksdagen.

Av Karsten - 6 mars 2018 13:34

Idag ska svetsare Löfven träffa fastighetsskojaren Trump i USA och bråka med honom om de ståltullar och det handelskrig som president Trump hotat med. Trump hotar med tjugoprocentiga tullar på importen av utländska bilar vilket skulle drabba Sverige hårt. Det egentliga målet för Trumps ekonomiska sanktioner är Kina som han vill ha ett handelskrig med. Handelsunderskottet gentemot Kina är enormt, Kina har som säkerhet fått stora mängder statsobligationer som om de skulle lösa in dem hade gjort USA bankrutt. 


Att Trump väljer att som förste EU ledare träffa Löfven är nog ingen slump, man tar den svagaste länken i kedjan först. Löfven är ingen politisk stjärna hans diplomatiska förmåga saknas helt så Trump hoppas nog att kunna platta till Löfven ordentligt och skicka hem honom till övriga EU-ledare med budskapet "kom inte här och försök något med mig". Sedan ska de väl dryfta säkerhetsläget och "hotet från Ryssland", så Sverige kan få löften om att kunna köpa mer utrangerat amerikanskt militärmaterial som de där gamla Patriot luftförsvarsrobotarna. 


Vi får hoppas att Trump inte försöker lura in Löfven och Sverige i några militära äventyr, då USA är den enda nation som rustar sig för anfallskrig idag. Både Kina och Ryssland rustar för försvar och kommer år 2025 att ha gått om USA rent militärt. USA har precis som man gjorde i Hitlertyskland satsat på dyra komplicerade vapensystem, medan Ryssland och Kina satsar på billigare men robustare system. Som exempel kan tas ett amerikansk Lockheed Martin F-22 "Raptor" attackplan kostar  cirka 1,2 miljarder kronor styck medan en kinesisk motsvarighet, Chengdu J-20 i sin dyraste version bara kostar 400 miljoner kronor.


Kina har vidare utvecklat synnerligen effektiva ballistiska sjömålsrobotar som lätt kan slå ut ett amerikanskt hangarfartyg på mellan 120 och 160 mils avstånd. Roboten Dong FengDF-21D färdas med tio gånger ljudets hastighet. Detta skriver helt om det strategiska läget då USA har lagt stor vikt vid sin hangarfartygsflotta som man använt som plattformar för det attackflyg man satt in mot olika fastlandsmål. Nu ligger Kina plötsligt utanför hangarfartygens räckvidd då deras stridsflyg bara kan nå cirka 90 mil från fartyget. USA håller på att tappa sin position som världens ledande krigsmakt trots sin budget på fem biljoner om året, att jämföras med Kina som lägger 1,2 biljoner kronor och Ryssland med knappa 500 miljarder kronor.


Så Trump är nog lika intresserad som Putin att få tillgång till Gotland som militärbas för sitt stridsflyg, han kanske kan övertala svetsare Löfven att få hyra in sig på Gotland precis som man hyrde in sig på Keflavik på Island under kalla kriget. Jag ser Sveriges närmande till USA och NATO som mycket skrämmande. Skulle Sverige gå med i NATO så kommer vårt förhållande till Ryssland att förändras drastiskt. Vi borde istället teckna ett vänskapsavtal med både Kina och Ryssland då USA är på väg att tappa sin plats som världspolis.

Av Karsten - 6 mars 2018 13:19

Med domen i Solna tingsrätt torde det vara uppenbart för alla och envar att våra domstolar inte är en plats för folk från dysfunktionella kulturer där man sätter heders- och familjefrågor före det rent juridiska. Just precis det jag hela tiden varnat för har här hänt, personer i officiell ställning har tagit etniska hänsyn till den egna gruppen. Två muslimska nämndemän från Centerpartiet har tagit ställning för den muslimske mannen i målet och dömt honom med de patriarkala värderingar man har inom denna grupp. 


Vill vi att svensk lag ska upprätthållas så bör vi bara ha etniska svenskar och helt försvenskade invandrare som nämndemän. Den ena av de sagda nämndemännen lär ha förordat att shiamuslimska lagar bör införas i Sverige!? Bäst av allt vore att en gång för alla avskaffa de politiskt tillsatta tjänstemännen och införa ett jurysystem med slumpvis utvalda medborgare där kraven ska vara perfekt svenska och svenska värderingar och normer. Vi kan varken ha poliser eller jurister och nämndemän som lägger in sina kulturella värderingar i sin yrkesutövning. Man tar seden dit man kommer, här i Sverige är det de svenska lagarna och reglerna som gäller.

Av Karsten - 5 mars 2018 20:12

Har precis läst ut Dan Browns "Begynnelsen" som jag köpte på bokrean. Jag har läst nästan alla hans böcker och kan väl inte säga att det är några litterära mästerverk, men bra hantverk i thrillerklassen. Det jag gillar med Dan Brown är att han har ett tema, en röd tråd som återkommer i alla hans böcker - kritiken mot religion och vidskepelse. 

I "Da Vinci koden" är hans tes att Jesus var en vanlig människa som hade ett förhållande med Maria Magdalena som resulterade i ett barn. Något som den katolska kyrkan inte alls gillade. I "Änglar och demoner" är det den katolska kyrkan och påvestolen som är målet för hans kritik. Dan Brown är väl påläst när det gäller konstvetenskap och religionshistoria vilket gör hans böcker realistiska. 

I "Begynnelsen" är det Gud själv han ifrågasätter, ett av citaten i boken lyder: "I begynnelsen skapade människan Gud" och så var det nog. I alla tider har människan förklarat det oförklarliga med gudar och det övernaturliga. Det är egentligen fruktansvärt att det i USA en modern nation år 2018 finns människor som på fullaste allvar tror att Adam och Eva var de första människorna skapade av Gud och att vi alla härstammar från dem. De tror att fossiler är ett sätt för Gud att testa människans tro. 

Jag tycker det är bra att Dan Browns genom romanens form försöker öppna ögonen på folk och få dem att inse att religion är vidskepelse och myter. Forskning och vetenskap har visat oss att livet uppstod genom enkla molekyler på havets botten, den viktigaste komponenten för liv är vatten. Människan består till 60 procent av vatten och vi utvecklas som foster i en säck omgivna av fostervatten. 

Skulle vi hitta bakterier på Mars så bevisar det att liv inte är något unikt för planeten Jorden, vi är inga unika varelser skapade till Guds avbild. 


Religion har varit upphovet till de flesta krig och konflikter här på jorden, man har slagit ihjäl varandra för vilken gud man ska tro på. Kristna, muslimer och judar har dödat varandra trots att de i grunden tror på samma gud och räknar Abraham som sin stamfader, kan det bli vansinnigare? Jag håller med Dan Brown det är hög tid att vi lämnar religionens vidskepelse bakom oss och börjar tro på oss själva istället för Allah, JHVH eller Herren Gud. Naturen, biologin och de kosmiska lagarna är nog så fantastiska, vi behöver ingen Gud idag. Låt oss begrava Gud och all gammal unken vidskepelse och sätta vår tro till naturlagarna och forskningen. Om det sedan finns en Gud och ett ilv efter detta lär vi bli varse det den dagen vi dör.

Av Karsten - 3 mars 2018 21:52

Efter att ha läst Norman Ohlers "Droger i Tredje Riket" (Der totale Rausch - Drogen im Dritten Reich) så förstår man varför det gick som det gjorde för Hitler och hans dröm om ett Storgermanskt rike. Hitler lät sig förföras av en kvacksalvare vid namn Theodor Morell som han introducerades för i början av 1936 via sin fotograf Heinrich Hoffmann som led av en venerisk sjukdom. Hitler kom att få fullt förtroende för Morell då denne kunde bota Führen från hans magbesvär och ständiga problem med väderspänning. Morell var en föregångare inom området steroider som utvanns ur körtlar från slaktdjur. Även om Hitler var vegetarian så lät han sig gladeligen injiceras med produkter utvunna ur djurkroppar. 


Tyvärr stannade det inte vid detta utan när kriget började gå dåligt för Tyskland så förvärrades Hitlers magplågor och kramper. Detta botade Morell med injektioner med Eukodal vars verksamma beståndsdel är en opioid vid namn Oxykodon. Hitler blev med tiden beroende av opioider vilket fick som följd att han inneslöt sig själv i en bubbla av självbedrägeri och vägrade se den militära verkligheten sådan den var. Detta gav upphov till vansinniga beslut som att inte retirera när så var befogat och att sträcka ut fronten till orimliga mått som var omöjliga att försvara. Han var helt oemottaglig för sina fältmarskalkars och generalers råd och vägrade följa dem. De som stod på sig avskedade han. 


Med tiden kom Hitlers narkotikamissbruk via kvacksalvaren Morell att få katastrofala följder för Tyskland. Hitler levde nu isolerad i sin bunker i Rastenburg omgiven av jasägare som Wilhelm Keitel, Martin Borman och Hermann Göring samt sin allestädes närvarande livläkare Teo Morell som ständigt stod redo med sina sprutor. Detta osunda leverne bröt med tiden ner Führerns fysiska hälsa och han åldrades i förtid. De som känt honom länge skrämdes av att den berömda hypnotiska blicken numera reducerats till en vattnigt stirrande blick som tycktes helt frånvarande. Jag minns när en god vän som var flykting från Östtyskland visade mig ett nummer av Stern i slutet av 1960-talet vars huvudartikel var om Hitlers positiva syn på kokain som läkemedel. Det var efter kuppen den 20 juli 1944 som Hitler behandlades av en öron, näsa, hals specialist vid namn Giesing som penslade hans spräckta trumhinnor och näsa med tioprocentig kokainlösning, något som Hitler kom att uppskatta mycket då hans huvudvärk försvann.


Hitler kom med tiden att kräva allt fler och högre doser av Eukodal ända fram till slutet i bunkern under rikskansliet då Morells lager av narkotika var uttömda och det inte gick att få tag i mer Eukodal. Hitler drabbades då av abstinens som fick hans händer och ben att darra vilket tolkades av vissa historiker som att han led av Parkinsons. Adolf drabbades av "cold turkey" ett tillstånd välkänt för alla heroinister. Sett ur detta perspektiv så ter sig Hitlers besinningslösa militära  beslut ganska logiska, då en av opioider påverkad människa lever i en egen verklighet där fantasi blandas med verklighet. I slutet yrade Hitler om arméer som inte längre fanns och mirakelvapen som bara fanns på ritbordet.

Av Karsten - 3 mars 2018 13:25

Det är inte bara rymdraketer och månfärder vi kan tacka de tyska forskarna och ingenjörerna för, vi kan också tacka de tyska kemisterna för morfin, heroin, metadon, kokain, fenmetralin, aspirin m.m. 

1805 tog den geniale 21-årige tyske kemisten och apoteksbiträdet Friedrich Wilhelm Sertürner på sig uppgiften att ur opium isolera den verksamma alkaloiden den beståndsdel vi idag kallar morfin. Denna upptäckt kom att lägga grunden för en rad produkter som utvecklades av firmorna Merck och Bayer. 1897 blandade kemisten Felix Hoffmann vid Bayer till acetylsalicylsyra som sedan kom att marknadsföras under namnet Aspirin. Elva dagar senare uppfann samme Hoffmann ett annat ämne som skulle få stora konsekvenser för en del av mänskligheten. Ämnet var Diacetylmorfin som Bayer kom att lansera under handelsnamnet Heroin. Heroin användes bland annat i hostmedicin.

Den andra firman Merck som grundades ägaren till apotek Engel i Darmstadt, Emanuel Merck kom att renframställa kokain, en drog som blev väldigt populär i början av förra seklet. Från 1885 fram till 1903 innehöll Coca Cola upp till 250 milligram kokain. Kokain var under lång tid det enda lokalbedövningsmedlet läkarvetenskapen kände till. Kokain och morfin blev även väldigt populärt i det dekadenta 20-talets Berlin där det snortades och sprutades hej vilt på nattklubbar och kabaréer. 


Tyskland kom att bli ett drogtillverkningens Mecka med firmor som Bayer, Merck, Ingelheim, Boehringer & Knoll, Hoerst, AGFA med flera som med tiden gick samman i det som skulle kallas I.G Farben -  Interessengemeinschaft Teerfarbenindustrie, från 1925 I.G Farbenindustrie AG. Detta konsortium kom att bli världens största kemiindustri och var en av de ekonomiska hjulen i Tredje Riket. I takt med att kriget gick allt sämre för tyskarna fick man svårigheter att få tag i råvaror som opium och liknade och tvingades då uppfinna syntetiska motsvarigheter till morfin och andra smärtlindrande ämnen som behövdes vid frontens fältlasarett. Det var då ämnen som Metadon uppfanns av de tyska kemisterna. Man framställde även syntetisk bensin ur stenkolstjära, en av de största anläggningarna var I.G Farbens  Monowitz i anslutning till KL Auschwitz. Efter kriget kom USA att helt fräckt stjäla många av de tyska patenten och överföra dem till amerikanska firmor, så till exempel fick Eli Lilly & Co rätten till Metadonet. I.G Farben upplöstes efter kriget men många av firmorna som ingick finns än idag som Bayer, AGFA, Merck och Boehringer und Ingelheim.

Av Karsten - 2 mars 2018 21:15

Historikerna talar om NS-terminologi, ett språkbruk som utvecklades i det nationalsocialistiska Tyskland. Vi har samma fenomen i Sverige och andra länder idag. Här i Sverige kan man tala om PK-terminologi. Smaka på ordet "rättsvårdande myndighet", detta ord förknippar man med någon som vårdar och är mån om rätten och rättvisan. Hur kan man kalla något så ruttet och korumperat som de svenska domstolarna och polisen för rättsvårdande myndighet?Detta ord har lika lite med verkligheten att göra som begreppet "kriminalvård", det förekommer ingen vård på våra fängelser eller straffanstalter som de borde kallas. Istället används akronymen KVA som står för kriminalvårds anstalt för att inge folk den falska föreställningen att man vårdar folk på dessa platser. Vad det handlar om är förvar av asociala kriminella element så de inte ska störa de laglydiga lönearbetarna. 


Här i Malmö har man uppfört en gigantisk byggnad i anslutning till det nya polishuset på Porslinsgatan som kallas "Rättscentrum" som om detta skulle vara ett centra för rättvisa och rätt. Ju ruttnare och mer korrumperat ett samhälle blir desto duktigare är byråkraterna på att uppfinna nya begrepp och ord för gamla företeelser som ger dessa en ny positivare image. Den svenska socialdemokratin lånade mycket av det nationalsocialistiska Tyskland under 1930-talet, så mycket att det fascistiska Italien såg Sverige som en broderstat. Det var nog inte bara pragmatisk realpolitik som fick Sverige att förse den tyska krigsindustrin med järnmalm under hela kriget. Det fanns många skumma och ljusskygga förbindelser mellan Sverige och Tyskland under denna tid. Wallenberg banken SEB fungerade som transitbank för den tyska storindustrin under slutet av kriget för att rädda undan vinsterna från att konfiskeras av de allierade.


De svenska makthavarna har alltid varit väldigt duktiga på att undanhålla folket från sanningen, man har lurat dem att tro att Sverige var neutralt och alliansfritt, något vi aldrig varit i realiteten. Idag talar man mycket om fejknews ett begrepp att förvilla och lura allmänheten. Man försöker inför valet i september lura folk till att tro att Putin i Kreml har riggat hela valet precis som presidentvalet i USA. Värst av allt är att folket, massan är dumma nog att svälja dessa utkastade beten av politiker och media. De största lögnarna vi har i dagens Sverige huserar i Rosenbad, de näst största sitter i riksdagen och på våra tidningsredaktioner.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards