Alla inlägg under april 2018

Av Karsten - 26 april 2018 17:09

Sverige är inget annat än ett djävla skämt. Kommer det en utbildad snickare eller murare från Syrien så får han inte jobb i Sverige förrän han genomgått utbildning inom sitt yrke och fått papper på detta. Ett djävla papper smäller högre i Sverige än gedigen praktisk kunskap. Provanställer jag någon som snickare och ser att han vet vad det handlar om och gör ett bra jobb så skiter väl jag i om han har ett satans intyg på att han är snickare.


Däremot skulle jag mycket väl kunna kräva bevis på att kirurgen som ska operera mig verkligen har den kunskap som behövs och inte bara har något papper från ett universitet i Långtbortistan att han är kirurg som svenska Socialstyrelsen sedan godkänt. Sådant har man ju hört talas om. När det gäller akademiska yrken vågar man inte ifrågasätta, men gäller det något så simpelt som en enkel snickare så ska han gå kurser i detta yrke innan han får arbete.

Av Karsten - 26 april 2018 12:35

Vem fan bryr sig om Metros viralgranskare, nu senast gav de sig på "Politikfakta" för att de använt skärmdumpar i sin politiska propaganda. Eftersom Facebooksidan "Politikfakta" har 70 000 följare så tycker folk uppenbart att det ligger någonting i vad de skriver. Metro är en sliskig gratisblaska som gör allt för att misskreditera alla som ifrågasätter massinvandring och mångkultur. I den polariserade värld som politiker och media skapat vill folk läsa och höra populistiska budskap, enkla sanningar istället för långa tillkrånglade akademiskt högtravande förklaringar. 


9 000 ensamkommande afghanska män kostar samhället och skattebetalarna 2,9 miljarder för att Annie Lööf, S och MP fått för sig att de ska genomgå gymnasieutbildning. Annie Lööf kommer med sitt empatiska svammel om medmänsklighet för att kunna tänja på lagar och bestämmelser. Vilken blir nästa grupp som ska få stanna och komma i åtnjutande av våra skattemedel, de marockanska gatubarnen? Endast ett val som röstar fram en ren nationell regering verkar kunna sätta stopp för dessa galenskaper. En regering som sätter svenskar och arbetande invandrare före parasiterande gettoinnevånare som lever på bidrag. 


I mitt Sverige finns inga muslimska enklaver som Rosengård, Kroksbäck, Rinkeby, Tensta, Skärholmen, Biskopsgården och allt vad de så kallade "utsatta områdena" heter. För mig är det invandrargetton punkt slut. I Danmark kallas de rätt och slätt för getton. Dessa varbölder på vår samhällskropp måste upplösas och försvinna, vi ska inte ha några parallella samhällen med egna lagar och normer. De som kommer hit får lära sig ta seden dit man kommer. Vad sedan pissliberalerna på Metros redaktion tycker är ointressant.

Av Karsten - 25 april 2018 19:31

Centerns Annie Lööf har genom sitt stöd till regeringens huvudlösa förslag att ge de afghanska unga hazarerna ytterligare en chans att få stanna i Sverige rubbat folks lilla förtroende för asylpolitiken. Det heter att dessa 9 000 unga manliga muslimska analfabeter ska få chansen att fullfölja en gymnasieutbildning. När denna är klar om cirka tre år så kommer det plötsligt att heta att det vore inhumant att skicka tillbaka dem till Afghanistan nu när de rotat sig i Sverige och kostat de svenska skattebetalarna åtskilliga miljarder. 


Annie Lööfs beslut visar med all tydlighet att kvinnor saknar allt vad logik och sans heter, de tänker med hjärtat inte med hjärnan. Visst det finns undantag men de flesta kvinnor är känslomässig styrda och färgas av sina hormonsvängningar. Det fanns en anledning att antikens samhällen höll kvinnorna borta från politik och viktiga samhällsfrågor, med vissa undantag, äldre kloka kvinnor kunde ses med vördnad av samhället. Detta synsätt försvann med kristendomens införande då brände man dem på bål som häxor. 


Annie Lööf är en av dessa hormonstyrda subbor som tänker med fittan. Hur fan Centern kunde välja denna hjärndöda jurist som partiledare är för mig en gåta. Ju färre kvinnor vi har inom politiken desto bättre kommer Sverige att styras och fungera. Ta bara denna skock av menopausande ministrar vi har, Margot Wallström till exempel, en skam för UD. Det är väl det enda man kan skriva på muslimernas pluskonto de håller kvinnorna borta från politiken. Själv är jag på inga sätt kvinnohatare, tvärtom jag högaktar kvinnor och har alltid haft ett bra förhållande till dem, främst för att jag har förmågan att lyssna och förstå deras sätt att tänka. Män och kvinnor tänker på helt olika sätt och prioriterar helt olika saker. Att könet skulle vara en social skapelse som vissa extremfeminister och genusflummare påstår är rent snömos.

Av Karsten - 25 april 2018 13:08

Huruvida det är växthusgaserna som vi människor producerar eller något annat som orsakar klimatförändringarna med ett allt varmare klimat och smältande glaciärer är ganska ointressant, faktum är att det sker och den påverkan på mänskligheten den ger. Afrika är den kontinent där befolkningen ökar allra mest, samtidigt som miljöpåverkan slår hårdast mot mellersta Afrika i form av torka och missväxt. Sahara öknen breder hela tiden ut sig söder ut. Detta i sin tur föder social och politisk oro samt ger grund för konflikter som skapar stora flyktingvågor. 


Den stigande havsvattennivån hotar att utplåna delar av Bangladesh vilket fått Indien att stängsla in sina gräns på alla tre sidorna av Bangladesh. Folk som försöker fly till Indien skjuts av någon av de 80 000 indiska soldater som bevakar gränsen. Miljö och klimatpåverkan kommer i framtiden att ge upphov till krig och konflikter. Både Indien, Pakistan och Kina är beroende av det färskvatten som glaciärerna i Himalaya producerar varje vår. Skulle någon av dessa stater få för sig att bygga dammar som hindrar vattnet att nå något av de andra länderna så kan krig utbryta och alla tre är kärnvapenmakter.


Vatten och spannmål blir allt viktigare och räknas som strategiskt. Hotar missväxt i Kina köper landet på sig stora lager av spannmål samtidigt som Kina arrenderar stora arealer i Afrika. Ur kinesisk synvinkel så ser man hellre social och politisk oro i Afrika än hemma i Kina. Sverige är ganska lyckligt lottat ur denna synvinkel då vi har ett klimat som genererar stora vårfloder som ger det vatten som behövs för spannmåls och rotfruktsodling. Hade Sverige satsat mer på småskaligt jordbruk hade vi kunnat vara självförsörjande, förutsatt att vi slutat ta in onödiga munnar att mätta. 


Skulle en större klimatkatastrof utbryta i Afrika med social och politisk oro med krig som följd kommer hundratals miljoner afrikaner att söka sig norrut mot Europa vilket skulle skapa jordmån för politisk oro i hela EU. EU bör göra som Indien stänga sin södra gräns för all vidare invandring. Låt afrikanerna lösa sin egna problem bäst de kan, låt inte deras problem med allt för hög nativitet bli vårt problem. De problem som uppstår i Afrika ger näring åt radikaliserade islamistgrupper som utnyttjar den sociala och politiska oron att förstärka sina egna positioner.


Så som världen ser ut idag har Sverige inte längre råd att leka altruistisk och moralisk stormakt, vi är ett litet land som måste se om vårt eget hus i första hand. Det finns ingen anledning för oss att ta oss an andra nationers socialt förtryckta minoriteter. Marocko ska inte kunna dumpa sina gatubarn i Sverige inte heller ska Rumänien och Bulgarien lämpa av sina romer i Sverige. Vi i Sverige måste göra oss av med politiker son Annie Lööf och liknade. Vi måste ha politiker som sätter svenskarna i första hand och då tänker jag inte på dem med bara svenskt medborgarskap. Jag tänker på det folk som byggde upp detta landet under årtusenden.

Av Karsten - 24 april 2018 22:33

Istället för att köpa märkeskläder och dyra smartphones till dessa så kallade ensamkommande så lägg pengarna på att bygga interneringsläger i Norrland där man kan förvara dem tills möjlighet finns att skicka tillbaka dem till deras respektive hemländer. Åt helvete med allt gnäll om humanism och empati, det är sådant medelålders kärringar kan hålla på med. Nä sätt dem i läger med 3 m högt strömförande taggtrådsstängsel och bevakningstorn med maskingevär, de ska fan inte ha en chans att smita. 


Alla som inte är etniska svenskar och som inte kan försörja sig ska ut ur Sverige. Töm alla getton som Rosengård, Rinkeby, Tensta, Biskopsgården och allt vad de heter. Dra in alla medborgarskap som delats ut och strama upp migrationspolitiken. Vad omvärlden tycker kan vi skita i, de har länge nog skrattat åt de dumma svenskarna bakom vår rygg. Nu är det dags att visa omvärlden att vi fått nog med alla ekonomiska lycksökare och marockanska gatubarn. Andra länder ska fan inte dumpa sina sociala problem i Sverige. Nu är det dags att exportera tillbaka dessa problem. Invandrare är och har alltid varit ett problem. Kan vi göra oss av med problem som Annie Lööf och liknade typer så är det bara bra.

Av Karsten - 24 april 2018 22:02

Den där Leif GW Persson är bara för seg när han ältar Peter Madsen och mordet på Kim Wall. Man bygger upp modeller av ubåten så GW kan sitta i den och lägga ut texten. Att Madsen är en narcissistisk psykopat behöver man inte vara någon kriminolog för att konstatera. Det är alltid beklagligt när någon oskyldig råkar ut för en sexualfixerad psykopats böjelser men man behöver ju inte frossa i det som TV4:a och GW gör. 

Jag tycker GW ska hålla sig till att skriva böcker om sin matglade och korrumperade kommissarie och sluta upp med att lägga ut texten om rena självklarheter. GW verkar vända sig till samma publik som SVT vänder sig till med programmet "Nyheter på lätt svenska" dvs. halvidioter. 

Så fort det sker något brott som är lite ut över det vanliga så nog fan får GW lägga ut texten i kvällspressen och komma med sina teorier. Jag tycker han är en Kalle Blomkvist för pensionärer och mindre begåvade. 

Av Karsten - 24 april 2018 20:27

Tja vad kunde man förvänta sig av en sådan som Annie Lööf och Centerpartiet? Jo att de djävlarna stöder regeringen S och MP i deras förslag att 9 000 afghanska hazarer får stanna i Sverige. Detta trots att lagrådet sågade förslaget med att man kan inte tänja på lagar och regler in absurdum. Vad gäller kostnaderna så bara i år bedöms de extra kostnaderna kunna uppgå till över 400 miljoner kronor om man räknar in statens och kommunernas kostnader. Skulle de sedan få permanent uppehållstillstånd på humanitära grunder "för att de rotat sig i Sverige "och får ta hit sina familjer så är det hundratals miljarder vi skattebetalare kommer att få punga ut med. 

 

Motivationen för att de ska få stanna är att kunna fullfölja sin gymnasieutbildning, efter det kommer den vanliga gråtkören av menopausande medelålders kärringar som vill att just deras lille afghan ska få stanna. Hela denna historia kommer ytterligare undergräva svenska folkets tilltro till det svenska asylsystemet. Fler och fler kommer att kräva att vi gör som i Danmark stänger våra gränser och avskaffar rätten att söka asyl vid gränsen. Det måste bli ett slut på detta daltande och tycka synd om attityd gentemot folk från tredje världen. Medelhavet måste stängas för all båttrafik från Afrika, vi i Europa kan inte lösa problemet ned negrernas sjukligt höga nativitet. Vi får hitta på någon kemisk substans så vi kan bespruta hela Afrika och sterilisera befolkningen.

Av Karsten - 24 april 2018 16:46

Sverige är fantastiskt, i det här landet kan du ha sex med ett minderårigt barn och bara dömas till böter eller skyddstillsyn, samtidigt kan du dömas lika hårt eller hårdare än för mord för grovt narkotikabrott. Det kan räcka med att du innehar en större mängd heroin och åklagaren påstår att du haft denna mängd i akt och mening att sälja den vidare. Bevis bördan för narkotikabrott i Sverige är nog den lägsta i världen. 

Felet ligger så klart hos lagstiftaren de vill säga dessa stolpskott till politiker. När det gäller droger så känner de inga gränser i hur hårda straff som tillämpas, men när det sedan gäller sexualbrott så finns det inga gränser för förmildrande omständigheter. Kvinnan eller flickan kan ha uppträtt utmanande, hon kan ha ljugit om sin ålder och enligt domstolen sett äldre ut än den faktiska åldern.


Som enda land i världen har Sverige tagit bort straffrihet om gärningsmannen inte varit vid sina sinnens fulla bruk vid brottets begående. Tänk dig att du drabbas av en psykos med vanföreställningar och slår ihjäl en person i tron att denne utgjort ett livsfarligt hot mot dig och finner sedan att du döms till livstids fängelse för mord genom att någon illasinnad resultatkåt åklagare lyckats lägga upp fallet så att till och med hovrätten köper hans historia. Tyvärr tror fortfarande en majoritet av svenskarna att vi har ett gediget rättssystem som inte begår några fel. De flesta svenskar ha noll koll på hur lagarna tillämpas i Sverige. Det är bara när domstolen frikänner någon invandrare bara för att han är just invandrare som svensken reagerar.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards