Direktlänk till inlägg 12 juni 2018

Mest död och hat

Av Karsten - Tisdag 12 juni 15:32

På många ställen i Koranen uppmanas de troende att döda de otroende. Låt mig citera: "Om de vända eder ryggen, så gripen dem och döden dem varhelst ni finnen dem...så gripen dem och döden dem, varhelst I på träffen dem, ty över dessa hava vi givit eder öppen fullmakt"

 När det sedan gäller paradiset och tillvaron efter döden så är detta mycket materialistiskt och inte ett dugg andligt, det är skrivet precis som en människa som lever i en karg solstekt öken vill ha det.

En plats där det alltid är skuggigt och det flyter fyra floder, en med mjölk som inte surnar, en med porlade kallt vatten, en med honung och en med vin som man varken blir bedövad av eller bakfull. Man passas upp av unga pojkar klädda i grönt siden med silversmycken som bär omkring silverbägare och fat med underbara frukter och det finns fullt med oskuldsfulla jungfrur. (Verkar som ett paradis för pedofiler).

På mig låter detta som en väldigt primitiv religion avsedd att hålla primitiva människor under tukt och lydnad. Ingen transcendental  religion med något större andligt djup. Mycket handlar om den högra eller västra sidan, den högra vägen är den rätta som bär till paradiset, den västra däremot leder till helvetet där man halstras över öppen eld och tvingas dricka kokande vatten som fräter upp ens inälvor.


Att Koranen inte är något som några nomadiserande beduiner själva hittat på framgår av flera ställen, exempelvis står det i fyrtioåttonde Suran "Seger" 48:4 "Han är den som nedsänt schekina till de rättrognas hjärtan, för att de skola växa i sin tro -"  Begreppet shekina kommer från den judiska tron och speciellt i Kabbalan, det är en feminin representation av Gud, det feminina förkroppsligandet av andlig kraft. Man talar om att ingå äktenskap med shekina. Det 10:e sefiroth i Kabbalans Livets träd som kallas Malkuth, Guds "rike" kallas även Shekina.

I Gershom Scholems "Den judiska mystiken" beskriv det på följande sätt: Först i Guds förening med  Schechinan uppnås Guds verkliga dynamiska enhet, bortom mångfalden olika aspekter, jichud som kabbalan kallar dem".


All religion är sprungen ur människornas egen vidskepelse och alla böcker är skrivna av människor, Gud är en mänsklig uppfinning sprungen ur behovet att kontrollera människan i civilisationens begynnelse. Delar av Gamla Testamentet är i stort sett bokstavliga plagiat på fornegyptiska vishetsskrifter. Så inget nytt under solen, judarna kopierade egyptierna och araberna kopierade judarna. Både judar och araber erkänner Abraham (Ibrahim) som sin urfader och upphovet till de tolv stammarna varav araberna är en. Araberna härstammar från Ismael som föddes av Hagar, Abrahams hustru Saras egyptiska tjänstekvinna som fördrevs av Isak, sonen som Abraham fick med Sara vid 90 år ålder??


Judarnas Tora det vi kallar Gamla Testamentet är lika fylld som Koranen med hot om ond bråd död och Herrens vrede och alla som inte är av juda stam skall slås ihjäl. Det är otroligt att man tror på denna vidskepelse år 2018.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gillesderais

Onsdag 13 juni 17:49

hej du kanske redan känner till denna intressanta länk om ELÄNDET!
https://www.darkmoon.me/

Karsten

Onsdag 13 juni 18:16

Kollade som snabbast, tyckte jag kände igen tongångarna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - Söndag 24 juni 21:07

Ska polisen komma tillrätta med de kriminella invandrargängen och den kompakta tystnad som råder kring dessa så måste riksdagen tillåta tortyr. Skulle vilja se den tuffe lille 19-åring som härdar ut skendränkning i två tre timmar. En mycket effektiv ...

Av Karsten - Söndag 24 juni 13:43

Verkar än så länge lugnt i Malmö, inga nya skottlossningar, inge sirentjut på gatorna. Kanske bara är lugnet före stormen? Men inget ont utan att det har något gott med sig, kirurgerna vid Malmö akuten börja bli så bra på att behandla skottskador så ...

Av Karsten - Lördag 23 juni 13:29

I går Midsommarafton, var det ytterligare en skjutning i Malmö, men polisen sätter den inte i samband med de andra skjutningarna. De 18-årige mannen som besköts i ryggen klarade sig tack vare skyddsväst, något som socialdemokraterna i Malmö vill förb...

Av Karsten - Fredag 22 juni 23:33


          Med den ena kan man skära halsen av sina fiender med den andra kan man sticka ut hjärtat. Öga för öga tand för tand låt det muselmanska packet få samma behandling de utsätter de otrogna för. Svenskt och italiensk stål. ...

Av Karsten - Fredag 22 juni 20:59

Jag önskar alla mina trogna läsare en riktigt glad svensk midsommar med mycke snapps, öl, sill och potatis. Jordgubbarna skiter vi för de är så besprutade att man kolar bara man luktar på dem. Låt oss hopas på riktigt många dödsskjutningar fram till ...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se