Direktlänk till inlägg 29 juni 2018

Islam djävulens religion

Av Karsten - 29 juni 2018 19:55

Religionen islam kräver att vi gör politiska eftergifter, för att islam är en politisk ideologi, så väl som en religion. Med detta som utgångspunkt är det mycket lättare att förstå de krav muslimerna ställer på vårt samhälle, de vill bygga sina moskéer och ha sina böneutrop. Med de små stegens tyranni erövrar de bit för bit av vårt samhälle.

För att förstå islam och Koranen måste man ha insikt i vem profeten Mohammed var, denne man var en analfabet och pedofil som gifte sig med ett barn. Han satt och späkade sig i en grotta tills han fick hallucinationer och ärkeängeln Gabriel uppenbara de sig och gav honom verserna i Koranen. I sitt omtöcknade tillstånd trodde han detta var Guds ord han erhöll av ängeln. Hans kusin Ali skrev ner hallucinationerna då profeten själv var analfabet, detta sammanställdes på 700-talet till Koranen med 114 suror.


Kafirledare (de otrogna politikerna) vet i allmänhet ingenting om islam eller sharia över huvud taget. De har alla mött hyggliga muslimer, så de tänker då att islam är något bra och bråkmakarna är extremister. Kafirledare vet ingenting om dualistisk etik eller politisk underkastelse. Den främsta motivationen för kafirledare är att vara vänliga och spela rollen som tolerant värd för dessa nya gäster. En annan motivation är att inte säga något, eller göra något, som kan få dem att bli stämplade som hycklare, islamofober eller rasister.


Allt detta utnyttjar muslimerna till sin egen och sin tros fördel. Deras mål är en värld med bara muslimer, hela mänskligheten ska underkasta sig islam. Detta har ytterst få av de svenska makthavarna insett, de tror islam är en religion likt kristendom eller judendom. Det är den definitivt inte vilket de kommer att bli varse vad tiden lider. Precis som få av världens ledare hade läst "Mein Kampf" på 1930-talet så är det få av västvärldens ledare som satt sig in i vad Koranen och islam är. Hade de västliga demokratiernas ledare läst Hitlers bok "Mein Kampf" så hade de förstått vad han var ute efter och kanske kunnat förhindra världskriget. På samma sätt är det med islam och Koranen, förstår man vad den går ut på så kan man stoppa islams utbredning och förhindra ett framtida krig mellan väst och islam.

 
 
Ingen bild

Benny

30 juni 2018 11:33

Men nog har judarna skaffat sig inflytande över världens politik, fast på ett mer subtilt sett än islamisterna dvs genom att ta över banker och styra ekonomin. Jag anser det minst lika farligt som islam eftersom judarna har skaffat kontroll över kapitalet och bankerna.

Karsten

30 juni 2018 16:57

Jo men det rör sig bara om en liten grupp finansfurstar och de använder definitivt inte sin religion som ett instrument att kontrollera folk. Judar är inte ett dugg intresserade av att folk konverterar till deras tro, tvärtom.
Det var de kristna som själva tvingade judarna att livnära sig på merkantil verksamhet och på bankverksamhet genom att förvägra dem rätten att äga mark och bruka den. Då återstod bara hantverk, handel och låneverksamhet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards