Alla inlägg under juli 2018

Av Karsten - 6 juli 2018 21:47

Efter att ha följt Almedalsveckan på SVT är jag så djävla trött på politik och politiker så jag kan spy. Nä tacka vet jag ett gammalt avsnitt av "Simpson" eller "Family Guy" eller lägga mig i sängen och läsa Mumintrollen. Mumintrollen är häftiga, de oroar sig för sånt man inte behöver oroa sig för. Jag skulle också vilja bo i ett blåmålat torn med spetsigt tak vid havet och gå i ide när det blir vinter. Sitta på bron och filosofera med Too-ticki och Snusmumriken eller bli förolämpad av den elaka Lilla My. När jag var barn hade mina föräldrar en finlandssvensk god vän som brukade klippa ut Mumintrollets seriestrippar ur Kvällsposten och häfta ihop dem och ge dem till mig. 


Nuförtiden har ju kineserna eller om det är japanerna kidnappat Mumintrollet och gjort tecknad film av den stackaren. När jag rensade ut bland mina böcker hittade jag en förstautgåva av "Trollvinter" från 1957 som jag med välbehag satt och läste på en parkbänk i skuggan av några kastanjer. Det kändes som att bli förflyttad till en annan och bättre tid när man försjönk in i Tove Janssons förtrollade värld av småknytt och den iskalla Mårran. Minns att jag gillade Hattifnattarna när jag var barn, namnet lät så roligt och den snälle farbrorn som klippte ut Mumintrollet åt mig sa att Hattifnattarna såg ut som sparrisar. 


Att vara barn och slippa allt ansvar var skönt, man skulle få vara barn hela livet. Slippa oroa sig för pengar, krig korkade politiker, arabinvasioner och annan skit. När jag var barn var en arab någon som bodde i öknen och red på kamel. Minns att privatdetektiven Ture Sventon hade en arabisk betjänt som hette Omar som var klädd i jackett med en röd fes med tofs på huvudet. Herr Omar var mycket artig och hade en flygande matta. Minns att jag läste mycket böcker som barn, jag gillade att fly in i böckernas och fantasins värld. Allt var mycket enklare då, som att seriefiguren Mandrake hade en neger som hette Lothar som medhjälpare. En sådan kombination hade varit omöjlig i dagens PK-samhälle.

Av Karsten - 6 juli 2018 12:26

DN rapporterar om ett nytt fall där en 44-åring och en 45-åring som fallit offer för nervgiftet Novitjok denna gång i Amesbury som ligger en knapp mil norr om Salisbury, där den ryska ex-spionen Sergej Skripal och dennes dotter Julia attackerades med samma nervgift den 4 mars i år. 

 

Att Storbritannien själv ligger bakom Skripal-familjens förgiftning blir allt tydligare. Ämnet som förgiftade Sergei Skripal som var en dubbelagent och hans dotter heter BZ, enligt den ryska utrikesministern Sergej Lavrov och enligt den schweiziska statens Spiez-laboratorium. Toxinet producerades aldrig i Ryssland, men var i bruk i USA, Storbritannien och i andra Nato-stater.

 

Det ansedda och betrodda schweiziska labbet Spiez kom även med ytterligare en upplysning, man hittade också nervgiftet A234, Novichok, som producerades i den före detta sovjetrepubliken Uzbekistan under sovjettiden och som numera innehas av Väst efter att uppfinnaren Vil Mirzayanov bytte sida till USA efter Sovjetunionens falls.

 

Attacken mot Skripal och hans dotter var iscensatt av den engelska underrättelsetjänsten MI5 som arbetar inom England till skillnad mot MI6 som enbart arbetar utanför Englands gränser, (James Bond jobbar för MI6). Denna attack var en ni raden för att misskreditera Putin-regeringen, en annan var kemgasattacken utanför Damaskus i Syrien som fick Trump att beordra attacker med kryssningsmissiler mot mål i Syrien.

 

Detta är ett typiskt tillvägagångssätt för de västliga underrättelsetjänsterna, man iscensätter en spektakulär attack som man sedan direkt anklagar Ryssland för att ligga bakom. Det pågår hela tiden ett tyst underrättelsekrig där man försöker svartmåla de stater som USA och dess NATO-allierade utsett till skurkstater. De främsta aktörerna är amerikanska CIA, de brittiska MI6 och MI5, det franska DGSE och naturligtvis israeliska Mossad som har sitt finger med i det mesta som händer i skuggan av de öppna händelserna.

 

Målet för de västliga underrättelsetjänsterna är att tillvarata främst de amerikanska intressena i världens energi och mineraltillgångar. Den engelska underrättelsetjänsten och GCHQ står i ett vasallförhållande till CIA och NSA medans franska DGSE (Direction Générale de la Sécurité Extérieure) arbetar mer självständigt. Starka misstankar finns att DGSE i samarbete med MI6 låg bakom den fejkade klorgasattacken i Syrien.

 

Rent generellt är det sedan upp till var och en att ta ställning till om västs underrättelsetjänster är i de godas tjänst eller om de försöker få till stånd nya krig och konflikter som gynnar det militärindustriella komplexet och "den djupa staten". De flesta tidningar och andra media i väst har en ensidig subjektiv rapportering där de går globalisternas ärenden. En fråga som drivs hårt här i Sverige är ett svenskt NATO-medlemskap, att Sverige ska bli ytterligare en av USA:s vasallstater som flyttar fram NATO:s gräns ytterligare ett steg mot Ryssland. Något som kan få ödesdigra följder för Sverige. 

Av Karsten - 5 juli 2018 16:38

En sak som alltid retat mig i filmer är när folk gör en guldstöt och stjäl guldtackor. När de ska lasta bytet så är det som om tackorna vore gjorda av förgylld aluminium. En guldtacka med en liters volym väger cirka 21 kg, den bär man inte runt hur som helst. Man kastar definitiv inte runt med den och får man den på foten så krossas tårna.

När man bär hem ett sexpack två liters flaskor med kolsyrat vatten väger detta pack 12 kg och det vet alla som burit ett sådan att man blir lite trött i armen efter ett tag. I filmer ser man hur de lägger ner typ sex guldtackor i en väska och bär iväg den som om det var smutstvätt de bar, 6 x 21 = 126 kg. Ingen inte ens Arnold Schwarzenegger ränner runt några längre stycken med två väskor med 126 kg i varje.

Så ska ni göra en guldkupp skaffa en gaffeltruck så ni kan lasta bytet. Vanliga väskor håller inte så det får vara stadiga trälårar att lasta tackorna i. Prova med att skaffa 10 kg bly så får ni se hur lätt det är att hantera.

Av Karsten - 5 juli 2018 12:15

Vid sin pressträff i Almedalen kom Löfven bara med vaga löften om höjda pensioner med riktning mot de 27 procent av väljarna som idag är pensionärer. Detta ska ske genom att höja arbetsgivaravgifterna. Huruvida han kan driva igen dessa löften under en ny mandatperiod är tvivelaktigt, det är mest tomma löften som vanligt när det kommer från S. 

Löfven ska höja pensionen till 70 procent av lönen men detta kommer att slå igenom först när de som idag är i 20-års åldern går i pension. 


Löfven talade också om att bygga det starka samhället och få ett slut på hat och hot på sociala medier. Att han och hans regeringskollegor varit med om att bygga upp grunden för detta hot och hat vill han väl inte kännas vid. Han tycks inte förstå att det sticker i ögonen på fattigpensionärer och föräldrar till handikappade barn med behov av assistans när deras tillvaro försämras för att regeringen vill lägga pengarna på 9 000 afghaner utan asyl och skyddsskäl och bygga en gräddfil för alla nyanlända unga män in på arbetsmarknaden. 


Om man inte börjar med att ta hand om den egna befolkningen och tillgodose deras behov i första hand och först i andra hand hjälper de som statskassan tillåter staten att hjälpa så kan man aldrig bygga en stark stat. Den politik som både denna regering och de förra regeringarna fört har skapat ett djupt splittrat samhälle där nyanlända ekonomiska migranter står mot svenskar och gamla arbetskraftsinvandrare. Det är Stefan Löfven och hans rödgröna regering som asfalterat banan för SD genom en ansvarslös politik där man slagit sönder en fungerande polisorganisation samtidigt som man tagit in hundratusentals asylsökande som man sedan helt saknar kontroll över. 


Allt detta har skapat grunden för populistisk politik som lovar lag och ordning. Det går inte att dölja att sju personer skjuts till döds under två veckor i olika gänguppgörelser. Detta löser man inte genom att bara stå i TV-rutan och snacka en massa skit eller sammankalla alla högre polischefer. Vem fan vill bli polis i Sverige när den privata säkerhetsbranschen erbjuder minst den dubbla ingångslönen? Fattar inte Löfven och hans lille dvärg till justitieminister att folk har genomskådat dem och mycket väl förstår att de inte har några lösningar utan att de istället tappat greppet om utvecklingen totalt. Regeringen har tappat kontrollen över gängkriminaliteten och de dödliga skjutningarna.


Det går inte längre att övertyga de svenska väljarna om att det går bra för Sverige och att Sverige är ett tryggt land. Det hjälper inte att företrädare för media och kulturetablissemanget står i Almedalen och lägger ut sina visioner, de lever alla i en bubbla. Vanligt folk som bor i förortsgettona är livrädda att komma i vägen för kulregnet när de ska ner till ICA eller Netto och köpa mat. De köper inte politikernas snack om att utbilda fler poliser, de vill se fler poliser på gator och torg NU. De vill inte höra någon djävla elit stå och snacka skit på något av alla dessa seminarier i Almedalen de vill se handling.

Av Karsten - 4 juli 2018 20:18

Jag tror Sverige är räddningslöst förlorat, de kriminella invandrargängen kommer bara att stärka sina positioner och eliminera varandra tills de starkaste kvarstår. Detta kommer att ske till priset av oskyldiga svenskars liv då det bara är en tidsfråga innan någon mamma med barnvagn kommer i vägen för kulorna.

Under tiden kommer dvärgen Johansson eller hans borgerliga motsvarighet att fortsätta mata allmänheten med sina försäkringar om att man gör allt för att stävja gängkriminaliteten och dödsskjutningarna. Det är bara att inse svenskarna är så bortkollrade och dumma att de röstat fram de sämsta och mest inkompetenta att styra detta land. Jag tror inte riktigt majoriteten av svenskarna fattar vad som håller på att hända i massinvandringens spår. 


De lever sina små inskränkta liv och njuter av "Allsång på Skansen" och "Melodifestivalen" och all annan skit som TV:n mata dem med för att de inte ska tänka på verkligheten. De har slutat tänka själv och fundera över varför saker och ting är som de är. De tror att vi i humanismens och empatins namn måste ta emot hundratusentals muslimska unga män som "flyr från krig och ofärd". De accepterar att 9 000 unga afghaner får stanna trots att de saknar asylskäl och skyddsbehov. Nu gapas det om att ytterligare 4 000 ska få stanna och svensken lär låta det ske. Att ytterligare flera hundratusen anhöriga invandrar är de flesta svenskar helt omedvetna om, många tycker säker att det är ju klart att dessa "skäggiga barn" ska få hit sina föräldrar. 


Den 9 september har svensken chansen att kasta ut dessa falska narrar ur riksdagen som under årtionden lurat dem att med sina skattepengar finansiera en lyxtillvaro för unga muslimska män istället för att skicka pengarna till flyktingläger i Mellanöstern där de kunde hjälpa riktiga barn och kvinnor. Men det verkar som svensken vill bli lurad, han vill bli blåst av sina makthavare. Detta nya frälse som står över alla dödligas lagar och regler. Han vill se sitt land islamiseras, han vill utsättas fört ett av världens största demografiska experiment där ursprungsbefolkningen byts ut mot dysfunktionella individer från tredje världen.

Av Karsten - 4 juli 2018 14:05

Hur kan det komma sig att Gudrun Schyman får så oproportionerligt stor uppmärksamhet i Almedalen medan Gustav Kasselstrand förbigås med tystnad? Gudrun Schyman har suttit i riksdagen för Vänsterpartiet men har inte suttit där på många år, idag företräder hon ett litet extremt parti "Feministiskt initiativ" ett parti som procentmässigt inte har större stöd än "Alternativ för Sverige" som företräds av Gustav Kasselstrand som tidigare var ordförande för SDU, SD:s ungdomsförbund som uteslöts kollektivt av SD-toppen.


AfS har minst lika stor medialt intresse som F! som ju mest kommer med helt orealistiska politiska utspel som de alltid saknar ekonomisk finansiering för. AfS har ett väl genomarbetat partiprogram som inte innehåller punkter som gratis resor på allmänna kommunikationer och liknade. Är det att Gudrun Schyman har ett större medialt intresse på grund av all den galenskap hon vräker ur sig? Har det gått så långt att politiska pajaskonster belönas med medial uppmärksamhet, medan seriösa partier som AfS förbigås med tystnad av media? 


Jag har följt Almedalen cirkusen sedan den började och har noterat att Gudrun Schyman varit inbjuden till åtskilliga debatter där hon stort sett bara vräkt ur sig en massa svammel. Gudrun Schyman är en föredetting som desperat klamrar sig fast vid politiken och försöker få utrymme i media. Med tanke på att F! har lite över 2 procent av väljarstödet så är det ett rent fjäskande från medias och opinionsinstitutens sida att redovisa partiet. AfS ligger enligt Yougov straxt under 2 procent. Hade AfS behandlats med samma silkesvantar som F! så hade de alldeles säkert legat över 2 procent.

Av Karsten - 3 juli 2018 14:25

Gudrun Schyman har axlat manteln som batikhäxornas okrönta drottning som med näbbar och klor kämpar för att dessa 9 000 unga afghanska män utan asyl- och skyddsskäl ska få stanna i Sverige. Hon sa i SVT "Opinion Live" i debatt med Ann Heberlein bland annat: "Det finns en väldigt stark rörelse (batikhäxornas pedofilrörelse) för att dom unga män...unga...ähm..ibland barn ska få stanna kvar...som har kommit ensamkommande från Afghanistan, som sällan har varit där överhuvudtaget, deras föräldrar är kanske födda där nån gång?!"


Vad i helvete är det kärringen står och svamlar om, hon erkänner ju öppet att dessa afghaner inte alls kommer från Afghanistan utan underförstått från Iran där de levt i högönsklig välmåga. Schyman låter som en gammal nucka med Alzheimers som bara svamlar en massa nonsens. 

Alla som studerat detta fenomen vet att kring dessa unga afghanska män har bildats ett nätverk av medelålders, ja ända upp i sjuttioårsåldern ensamma fruntimmer som öppnat sina hem och även sin säng för dessa "toyboys" och nu med näbbar och klor slåss för att de ska få stanna. De till och med erbjuder sig själva att låta sig skickas till Afghanistan i deras ställe.


Denna kåta kärringmaffia har fått oförskämt stort medieutrymme och nu med Gudrun Schyman som deras talesperson har intresset ökar ännu mer. Tänk om media visat lika stor intresse för AfS som för F! båda har väl lika stort väljarstöd, förmodligen har AfS större stöd på grund av att deras politik är realistisk till skillnad från F!:s orealistiska svamlande om högre skatter för de rika så alla kan åka gratis buss och tåg.

Det är en skam och ett politiskt underbetyg när partier som F! uppstår, ett parti som bygger sin bas på genustrams och radikalfeminism med en inte så liten portion manshat. Att några enstaka procent galna fruntimmer rösta på F! går inte att undvika, men skulle de närma sig riksdagsspärren så är läget illa för Sverige.

Av Karsten - 3 juli 2018 00:11

Varför talar man aldrig om att de Förenta Amerikanska Staterna föddes ur ett folkmord lika grymt som något annat. För att bli av med urbefolkningen så lät man skjuta deras levebröd, buffeln och svälte dem till döds. Vad skiljer det Amerikanska folkmordet från det Hitler genomdrev? Samma mekanismer, samma rasistiska koloniala syn den vita kristna mannens överhöghet över vildarna som levde i samklang med naturen. Indianerna skulle bort så man kunde expropriera deras mark och bryta guld och andra mineraler ur marken. 


Denna syn har bara fortsatt, man gav sig på Irak för att komma åt oljekällorna. Finns det överhuvudtaget någon anledning att se upp till och vara USA tillags mer än böja sig för deras hot om kärnvapen? Endast de länder som skaffat egna kärnvapen går fria från USA:s anspråk på deras naturtillgångar. Det krypande vi ser från Sveriges sida är bedrövligt, man ställer upp och skickar svenska pojkar och flickor att dö för USA:s anspråk på suveräna nationers naturtillgångar. Sverige hade en gång chansen att skaffa egna kärnvapen för att avskräcka både Sovjet och USA men försatt den då riksdagen valde att lyssna till ett gäng pacifistiska fittdjävlar. 


Åt helvete med denna ynkliga nation detta ryggradslösa folk, som frivilligt ger upp sitt land och sin nation till främlingar från Mellanöstern och Afrika. Till och med en manet har mer ryggrad än den genomsnittlige svensken. Han har förvandlats till en feministisk geléklump som darrar när makten sparkar på honom. När fan ska han resa sig och välja sin egen framtid istället för att låta ett gäng lakejer till globalister och kosmopoliter staka ut hans slavtillvaro?

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards