Direktlänk till inlägg 16 september 2018

Vårt framtida öde

Av Karsten - 16 september 2018 11:53

Om det svenska folket vill ha någon framtid så lär de få ta sitt öde i egna händer. Att tro att förändringar till det bättre kan ske med demokratins och röstsedelns hjälp kan vi glömma nu när vi vet att valresultaten kan manipuleras. Vill vi rädda vårt land måste alla goda krafter samarbeta mot de förrädiska politiker etablissemanget som bara går globalismens ärenden. Samma sak med systemmedia deras enda mål är att hjärntvätta folk till att tro på politikernas galna idéer.

Vi har här i Sverige stora skogar och ödemarker där man kan bedriva effektiv gerillakrigföring från. Då Sverige saknar ett trovärdigt försvar och en duglig polismakt så är oddsen på befriarnas sida. Små grupper kan slå till mot vitala punkter och framför allt terrorisera de muslimska enklaverna. Med små medel kan man uppnå stora segar.


Målet ska vara att befria Sverige och Norden från de muslimska horderna, vi ska vägra låta oss islamiseras. De signaler som de muslimska inkräktarna hittills fått är underkastelse och välvilja från den styrande makten. De tror att det bara är att ta för sig och se tiden an. De planerar att föda så många barn de bara kan, för att sedan med demokratins verktyg ta över och ersätta den traditionella västerländska sekulariserade lagstiftningen med sharialagar. Inga av våra nuvarande politiker, möjligtvis SD undantaget, tror på dessa scenarior de lever alla i en filterbubbla där invandrare (läs inkräktare) ska integreras och bli strävsamma fredliga, feministiska svenskar. 


Alla som inte har huvudet under armen vet att detta bara är en from dröm, vi har redan sett tecken på klanröstning och andra smutsiga knep för att få in muslimska företrädare i politiken. Dessa har bara ett mål för ögonen och det är att sprida islam. Islam är en missionerade religion som med alla till buds stående medel vill underkasta omgivningen sin lära. I det sekulariserade Sverige är det svårt för folket att fatta den fara som hotar dem om de nu inte på fullaste allvar vill bli muslimer!? Något jag finner föga troligt. Så lösningen är att kasta all feminism, humanism och annat förlamande tankegods överbord och fatta svärdet och med våld visa muslimerna och våra politiker att vi inte vill ha denna utveckling.


Slår alla handlingskraftiga svenska män och kvinnor (sköldmör) sig samman och söker stöd hos vår store granne i öster för att få lättare vapen, kommunikationsutrustning  och tyngre vapen kan vi på ganska kort tid befria vårt land förutsatt att EU och NATO inte lägger sig i. Polisen och det svenska försvaret skulle snabbt kapitulera inför en beslutsam inre fiende. Även om de inte skulle göra det kan vi bedriva samma typ av krigföring som de vietnamesiska folket gjorde och trötta ut dem. Låt det kosta dem så mycket blod att de tröttnar och ger upp. De kommer att inse att en homogen europeiskt fungerade industrination är bättre än ett upproriskt slagfält. Om priset är ett etniskt rensat Sverige kommer nog de flesta att inse att alla som inte vill bli 100 procent svenskar bör lämna landet.


De som drivit fram denna situation är de politiker som stött iden om en okontrollerad massinvandring och skapat dessa invandrargetton där svensk lag inte längre råder. Begår vi svenskar då något brott när vi reser oss mot en regeringsmakt som uppenbarligen skiter i folkviljan och medvetet förvandlar vårt land till ett okontrollerbart kaos? Ska inte en demokrati bygga på folkets styre och då menar jag inte importerad röstboskap utan på vad den ursprungliga befolkningen vill. Vi etniska svenskar har aldrig blivit tillfrågade om vi vill ha mångkultur med moskéer i varje kvarter. Detta beslut togs över våra huvuden av en maktfullkomlig politikerelit.


Man utnyttjade majoritetens okunnighet och brist på insikt. Man manipulerade och hjärntvättade folket med att uppfinna något man kallade "värdegrunden" man instiftade en sekulär religion kallad "politik korrekthet" allt för att täppa till käften på de som såg vartåt det bar och protesterade. Själv har jag levt som dissident i mitt eget land sedan mitten av 1980-talet, så jag vet vad jag talar om. Vad som händer med mig själv är ointressant men jag tänker på framtida generationer av svenskar. Jag vill att det ska finnas etniska svenskar och nordbor även om 200 år, jag vill inte att ett bra folk skall bastardiseras bara för att ett gäng galna politiker har fått globaliseringen på hjärnan. Europas folk säger nej till överstatlighet och centralstyrning från Bryssel. Ungern, Polen och Tjeckien har visat att EU går att rasera och att vi har rätt att hävda vår nationalism och egenart. Vi vill inte islamiseras.

 
 
Ingen bild

Benny

16 september 2018 19:32

Och varför vill politikerna så snart som möjligt ha in Sverige i Nato? Jo, för att det politiska etablissemanget vill gärna sitta kvar vid makten och behöver i framtiden vapenhjälp från Nato för att kuva folket. Historien upprepar sig m a o Redan Gustav Vasa hyrde in tyska legosoldater för att slå ner alla uppror i landet då det gick upp för folket vilken despot som tillskansat sig makten.

Karsten

16 september 2018 20:53

Som du ser inget nytt under solen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards