Direktlänk till inlägg 21 september 2018

Mycket mörk framtid för landet

Av Karsten - 21 september 2018 14:28

Inte någonsin i efterkrigstiden har läget sett så mörkt ut för Sverige som det gör just nu. Hotet mot Sverige finns inom dess gränser och består av en rad faktorer, ett stort antal utanförskapsområden med en befolkning av migranter helt alienerad från resten av landet, en politisk elit som stängt in sig i en filterbubbla och inte förmår ta problemen på allvar, en medieelit som helt slutat objektivt delge medborgarna nyheter och istället bedriver agenda-journalistik avsedd att invagga befolkningen i en känsla av falsk trygghet, samt slutligen en befolkning som aldrig förr varit så splittrad och polariserad som nu. Staten kan idag inte ens leverera den grundläggande säkerheten åt medborgarna.


Förutom detta finns det rent ekonomiska problem som en överbelånad befolkning med en bostadsbubbla på väg att spricka. Ett enormt bidragsberoende i utanförskapsområdena som den dag det inte finns mer pengar i statskistan kommer att leda till uppror och plundringar. En polismyndighet i förfall med ett enormt underskott på personal och en försvarsmakt som knappt finns längre om man jämför med dess styrka i slutet av 1980-talet. 

Vem som helst förstår att sammantaget bäddar detta för enorma problem den dag Sverige sveps med i en global ekonomiskt lågkonjunktur. Jag tror inte statsmakten kommer att kunna upprätthålla lag, ordning och säkerhet den dag det smäller.


Vi är rätt många som delar denna mörka bild av Sverige, men den stora massan lever tyvärr fortfarande i illusionen av ett välmående säkert land. Detta märktes inte minst på valresultatet 2018 där folk fortfarande röstar på de partier som varit med om att bidra till detta elände. En av de största faktorerna till denna dystra situation har varit den okontrollerade invandringen där man bara fyllt på med fler människor istället för att försöka integrera de som redan fanns här. Problemen började byggas upp redan i mitten av 1980-talet då det skedde en markant ökning av folk från MENA-regionen, folk som var svåra att integrera på grund av deras kultur och religion. 


Det är idag vi ser vådan av denna okontrollerade invandring i form av klanröstning i valet 2018 och uppbyggandet av muslimska enklaver med shariapoliser som upprätthåller de medeltida lagar som styr inom dessa kulturer. Samhället kommer aldrig att kunna integrera dessa människor främst för att de inte själv vill bli integrerade. Alla vet att parallellsamhällen för eller senare leder till etniska konflikter likt de som uppstod på Balkan. Man brukar ibland säga att Sverige drabbats av balkanisering. Vad som händer den dag ett större antal svenskar och svenska poliser dödas på grund av balkaniseringen vill jag helst inte tänka på, men det kommer inte vara något man kommer att kunna lösa med samtal och politiska medel. 


Svenska politiker har en tendens att istället för att lösa problemen tillsätta utredningar som ska komma med betänkanden. Alla vet att dessa är meningslösa och bara kostar skattepengar. 

Just för tillfället är Sverige lamslaget på grund av regeringsfrågan och inga lösning ses i sikte. Alla partier tycks bara vara inriktade på att hålla SD utestängt från allt politisk inflytande trots att nästan 18 procent röstade på dem. Sverige står inför politiskt kaos på grund av oansvariga infantila politiker som sätter den politiska prestigen före landets bästa.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards