Alla inlägg under september 2018

Av Karsten - 21 september 2018 17:59

Politisk korrekthet, värdegrund och genuspedagogik kommer att underminera och försvaga den västerländska kulturens fundament och bli dess undergång. Galna europeiska föräldrar skickar sina barn till genusförskolor där pojkarna feminiseras till veka fjollor och flickorna till radikaliserade feminister. Allt medan Europas muslimerna skickar sina pojkar till muslimska friskolor där de får lära sig att islam står över alla andra religioner samtidigt som de får en patriarkal uppfostran där de får lära sig att kvinnans roll är att passa upp männen. 


Alla med sunt förnuft inser att detta leder till ett kluvet polariserat samhälle där den ena parten kommer att bli den starkare parten som med sin mer aggressivt maskulina attityd kommer att vinna över den svagare konflikträdda feminiserade parten. En del europeiska föräldrar kommer i lönndom att ge sina söner en traditionell uppfostran som gör dem till normala riktiga män istället för veka fjollor. Det är till dessa vårt hopp står, att de i framtiden kommer utgöra grunden till den grupp som kommer gripa till vapen mot islamisterna och bekämpa dem med samma fanatism som IS visar. 


Själv ser jag patriotisk fanatism som en önskvärd egenskap hos en nations män, män som är beredda att offra sitt liv för sin nation och sin kultur. Män som är beredda att använda vilka medel som helst i kampen mot kulturfienden som inte visar någon svaghet eller medkänsla för sin fiende. Detta gäller även vid ett angrepp från en utifrån kommande fiende. Jag vet att det runt om i Sverige finns män och kvinnor som inte låtit sig hjärntvättats av medias värdegrunder och genusflams, män och kvinnor som är beredda att slå till hårt och skoningslöst mot den inre fienden. 


Dessa 2000-talets nordiska vikingar bör få allt moraliskt stöd som bara tänkas kan. De kan vara dina barnbarns räddare, eller du kanske vill att den framtida generationen svenskar ligger med röven i vädret vända mot Mecka? Vi står inför den största kampen som världen skådat, den mellan kristen kultur mot den islamska kulturen. Vad en del av våra styrande vill vet vi redan, det är förrädare som Annie Lööf som vill att muslimerna ska bli i majoritet. Fega politiker som inte vågar sätta ner foten och säga att här råder svensk lag. När folk inte längre är lika inför lagen utan lagen visar en undfallenhet inför muslimernas krav så återstår ingen annat än utomparlamentariska metoder.

Av Karsten - 21 september 2018 14:28

Inte någonsin i efterkrigstiden har läget sett så mörkt ut för Sverige som det gör just nu. Hotet mot Sverige finns inom dess gränser och består av en rad faktorer, ett stort antal utanförskapsområden med en befolkning av migranter helt alienerad från resten av landet, en politisk elit som stängt in sig i en filterbubbla och inte förmår ta problemen på allvar, en medieelit som helt slutat objektivt delge medborgarna nyheter och istället bedriver agenda-journalistik avsedd att invagga befolkningen i en känsla av falsk trygghet, samt slutligen en befolkning som aldrig förr varit så splittrad och polariserad som nu. Staten kan idag inte ens leverera den grundläggande säkerheten åt medborgarna.


Förutom detta finns det rent ekonomiska problem som en överbelånad befolkning med en bostadsbubbla på väg att spricka. Ett enormt bidragsberoende i utanförskapsområdena som den dag det inte finns mer pengar i statskistan kommer att leda till uppror och plundringar. En polismyndighet i förfall med ett enormt underskott på personal och en försvarsmakt som knappt finns längre om man jämför med dess styrka i slutet av 1980-talet. 

Vem som helst förstår att sammantaget bäddar detta för enorma problem den dag Sverige sveps med i en global ekonomiskt lågkonjunktur. Jag tror inte statsmakten kommer att kunna upprätthålla lag, ordning och säkerhet den dag det smäller.


Vi är rätt många som delar denna mörka bild av Sverige, men den stora massan lever tyvärr fortfarande i illusionen av ett välmående säkert land. Detta märktes inte minst på valresultatet 2018 där folk fortfarande röstar på de partier som varit med om att bidra till detta elände. En av de största faktorerna till denna dystra situation har varit den okontrollerade invandringen där man bara fyllt på med fler människor istället för att försöka integrera de som redan fanns här. Problemen började byggas upp redan i mitten av 1980-talet då det skedde en markant ökning av folk från MENA-regionen, folk som var svåra att integrera på grund av deras kultur och religion. 


Det är idag vi ser vådan av denna okontrollerade invandring i form av klanröstning i valet 2018 och uppbyggandet av muslimska enklaver med shariapoliser som upprätthåller de medeltida lagar som styr inom dessa kulturer. Samhället kommer aldrig att kunna integrera dessa människor främst för att de inte själv vill bli integrerade. Alla vet att parallellsamhällen för eller senare leder till etniska konflikter likt de som uppstod på Balkan. Man brukar ibland säga att Sverige drabbats av balkanisering. Vad som händer den dag ett större antal svenskar och svenska poliser dödas på grund av balkaniseringen vill jag helst inte tänka på, men det kommer inte vara något man kommer att kunna lösa med samtal och politiska medel. 


Svenska politiker har en tendens att istället för att lösa problemen tillsätta utredningar som ska komma med betänkanden. Alla vet att dessa är meningslösa och bara kostar skattepengar. 

Just för tillfället är Sverige lamslaget på grund av regeringsfrågan och inga lösning ses i sikte. Alla partier tycks bara vara inriktade på att hålla SD utestängt från allt politisk inflytande trots att nästan 18 procent röstade på dem. Sverige står inför politiskt kaos på grund av oansvariga infantila politiker som sätter den politiska prestigen före landets bästa.

Av Karsten - 20 september 2018 21:12

När jag tar del av den mediala manipulationen av svenska folket samt politikernas totala väljarförakt så förstår jag att detta aldrig kan sluta väl. Det kommer att för eller senare utmynna i våld och ond bråd död. Ett folk ta bara skit till en viss gräns sedan skiter de i rättsstat, demokrati, värdegrund, feminism och annat politiskt dravel. Politikerna sitter i sin filterbubbla och tror att svensken aldrig kommer att ta till våld för att förändra den politiks situationen. De tror att de kan fortsätta år ut och år in att ljuga svensken full med påståenden hur bra det går för landet och hur stark vår eknomi är samt hur berikade invandringen är för landet. 


Det kanske tar fem år eller tio år innan svensken vaknar, men den dagen han gör det då kommer bondeupproret under första världskriget att te sig som en mild västanfläkt mot den storm som då kommer att skölja över landet. Man kan inte stampa och spotta på ett folk och försöka byta ut dem mot främlingar utan att det någon gång får en motreaktion. En del i denna motreaktion är valet av SD, när sedan folk ser att SD stängs ute från allt politiskt inflytande så inser de att demokratin inte duger något till, den är bara en kuliss för att ge legitimitet åt de övriga sju rövarpartierna. 


Jag hoppas verkligen att jag lever och får uppleva den dag då sjuklöverns politiker lynchas i lyktstolpar och Riksdagshuset sätts i brand. Den dagen vi gräver ner den svenska skendemokratin för gott och gör rent hus med fake media och deras journalister. Då blodet flyter i strida strömmar på våra gator och all utländsk militär inblandning från EU eller NATO bemöts med gerillakrigföring som får det i Vietnam att blekna. Den dag varenda muslim drivs ut ur Sverige med våld. Bara den som svär obrottslig lojalitet till fanan och riket får stanna. 

Av Karsten - 19 september 2018 14:36

Hittade en bra beskrivning på vad begreppet batikhäxa innebär på Metapedia. Förr brukade de kalla sig själv för rödstrumpor, det var på "det glada röda" 1970-talet. Dessa rödstrumpor kom med tiden att att formaliseras till dagens feminister. De blev mer demokratiserade och mindre revolutionära och spred sig in i de borgerliga och liberala idépolitiska riktningarna.


En batikhäxa är en:


1. Kvinna.
2. Minst 40 år gammal.
3. Struntar i sitt utseende.
4. Extremt politiskt korrekta åsikter inom ämnena Feminism och Integration.
5. "Ångvält" och allmänt gapig i politiska debatter, oförsonlig om åsikten inte är på invandrare, låginkomsttagare och kvinnors sida. Uppfattas i diskussioner som "elefant i växthus".
6. Dålig/ingen koll på hur system och verklighet fungerar eftersom hon mentalt lever kvar i 60- och 70-talet. Tänker ofta med hjärtat hellre än hjärnan.
7. Har haft en trygg och problemfri uppväxt, men tror sig ha haft det väldigt svårt.
8. Adressen ska vara i fina välbärgade kvarter, men hjärtat ska finnas i förorten.
9. Svag för dikter, syslöjd, teater och skulpturer i ekologisk lera föreställande kvinnors underliv.
10. Omedveten om att hon är en Batikhäxa.

Av Karsten - 18 september 2018 22:01

Lekkamraterna Löfven och Ygeman håller på att smida planer i sandlådan för att Jimmie inte ska få vara med och leka med alliansbarnen. De ska splittra alliansen genom att bjuda dem på godis en och en och hoppas sedan att alliansens ungar ska börja bråka om vem som fick mest godis av Anders och Stefan. Alla vill bli sandlådans herrar och ha kontrollen över alla spadar och spannar. Nu ska man utse en unge som kan hålla i klubban Stefan försöker lura de andra genom att de får välja en unge ur alliansen att bli klubb-unge. Alla har lovat varandra att under inga omständigheter låta Jimmie och hans kompisar vara med och leka i sandlådan, de får sitta utanför och titta på. Hela sandlådeleken går ut på att Jimmie inte får vara i sandlådan och leka med de andra. Man hittar på fula namn på Jimmies kamrater för att alla ska ta avstånd från dem och inte våga leka med dem. Man pratar om att Jimmies kamrater har fanatiska nötter. Egentligen vet ingen vad man pratar om för när små, små barn pratar så blir det ofta begripligt. Ingen vet vad som kommer att hända i sandlådan, man tror att man får vänta tills Jultomten kommer. Men jag tror inte han kommer för i sandlådan finns inga snälla små barn.

Av Karsten - 17 september 2018 21:49

Såg på Vetenskapens värld att man tror hela jorden varit som en stor snöboll med ett flera kilometer tjockt istäcke. Ungefär som planeten Hoth i Star Wars filmerna. Det förklarar allt vatten vi har på jorden när det smälte fick vi oceanerna. Eller en stor ocean som omgav den ursprungliga sammanhängande landmassan, Pangaea.

En annan intressant aspekt som togs upp i programmet var de första livsformerna på jorden, cyanobakterier som genom fotosyntesen bildade syret i atmosfären. Man tror att syret bildades för två miljarder år sedan. Syrehalten har varit mycket höger än den är nu, tror det var 35 procent syre som högst. Det var denna höga syrehalt som gav upphov till jätteödlorna då hög syrehalt gör att organismer kan växa sig stora. Syre är en viktig komponent för att mer komplicerade livsformer som vi känner dem ska bildas, syret deltar då i cellens metabolism där näring omvandlas till energi.

Av Karsten - 17 september 2018 14:17

Vill de politiska partierna slå vakt om demokratin och friheten så måste de rensa upp bland sina kandidater till riksdag, kommun och landsting. Det som hände i Göteborg där en somalisk kvinna på plats 49 på MP:s riksdagslists blir kryssad av sina landsmän så hon kommer in i riksdagen är skrämmande. Hennes agenda är att främja islam och sina somaliska landsmän. Politiker som inte har Sveriges bästa för ögonen har inte i riksdagen att göra, etniska och religiösa särintressen har inte i rikspolitiken att göra.


Vill våra politiker att vi stillatigande ser på hur imamerna uppmanar sina församlingar att kryssa för muslimska kandidater till riksdagsvalet som sedan för en politik för att Sverige ska införa sharialagstiftning och liknade särintressen? Sätter man från etablerat politiskt håll inte stopp för klanröstning så är risken stor att detta blir den tändande gnistan till ett politiskt missnöje som Sverige aldrig sett maken till. Man kan uppväcka ett raseri och ett politiskt våld som tidigare varit okänt i Sverige.


Jag tror gränsen är nådd, valfusk och manipulationer i all ära, men ett medvetet utnyttjande av etniska gruppers vilja att följa sina religiösa ledares påbud att rösta på en viss kandidat där går gränsen. Valen i Sverige är hemliga och individuella, ingen ska tvingas rösta på en viss kandidat för att deras religiösa ledare kommenderar dem till det. Detta kan bli den svenska demokratins grav om man inte sätter stopp för denna typ av valpåverkan.

Av Karsten - 16 september 2018 20:53

"Enligt den inom den genusteoretiska akademin förhärskande uppfattningen är kön endast en social konstruktion. På senare tid har det allt oftare börjat ställas krav på att de naturvetenskapliga disciplinerna ska anpassas till det synsättet."


Sug på det ett tag. Inser ni vansinnet i detta ställningstagande. Det påminner om Trofim Lysenko i Stalinismens Sovjet eller någon av de mer bisarra naturvetenskapliga teorierna i Nazityskland typ Hanns Hörbigers världsis teori.

Vem som helst med en gnutta sunt förnuft begriper att könsuppdelningen i hanar och honor är en del av evolutionen och ingen social konstruktion som dessa genusflummare tror. Hela denna galenskap är sprungen ur sextioåtta vänsterns rödstrumpor föregångaren till dagens feminism. Feminismen är roten till det onda i vår tidsålder, kan vi utrota den och andra avarter av "värdegrunden" så kanske vår civilisation tillfrisknar.


Själv tror jag vi är på väg mot en civilisations kollaps där den västerländska kulturen går under till ljudet av hiphop och i en virvlande obscen pridekarneval. Det uppväxande släktet har hjärntvättas till sin egen undergång utan att förstå det. Ingen eller ytterst få vågar ifrågasätta denna galenskap som breder ut sig. Det är som i sagan om kejsarens kläder. Det onormala har upphöjts till normalitet.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards