Direktlänk till inlägg 8 oktober 2018

Klimatmålen?

Av Karsten - 8 oktober 2018 23:54

Någon som tror att FN:s klimatmål om en och en halv grad kommer att uppfyllas? Knappast vi kommer att få se smältande polarisar och glaciärer, töande permafrost och fler kokheta sommarmånader med skogsbränder. Det är nu åratal av misskött klimatpolitik manifesterar sig. Vad vi i lilla Sverige gör är försumbart i ett globalt perspektiv, så länge de stora syndarna Kina, Indien och USA skiter i miljö och klimat till förmån för ekonomisk tillväxt har vi bara en värld i ekologisk obalans att se fram mot.


Om detta är orsakat av människan eller ett resultat av klimatcykler är ointressant, resultatet blir det samma. Stora delar av vår värld kommer att bli obeboeliga. I takt med att öknen breder ut sig i Afrika kommer horder av klimatflyktingar att paddla över Medelhavet. Vi står inför ett kaos få kan föreställa sig. Friskt vatten är redan en bristvara i stora delar av världen och värre kommer det att bli när friskvattenreserverna smälter bort och rinner ut i haven. I en överbefolkad värld kommer allt att bara bli värre och värre. Ingen verkar vilja se sambandet mellan en ökande världsbefolkning och miljöproblemen, men tids nog kommer man att bli tvungen att ta itu med även detta problem.


Jag säger bara stackars, stackars mänsklighet ni har en dystopi av bibliska dimensioner att se fram mot. Mänskligt liv kommer inte att vara värt ett ruttet lingon i framtiden, man kommer att döda människor för att få kött att äta, tro mig. När katastrofen väl är ett faktum så kommer civilisationens fernissa att krackelera och falla av och djungelns lag kommer att råda.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Norrlänningen

9 oktober 2018 07:36

Är det fria fantasier

Karsten

9 oktober 2018 16:13

Visst är torka o skogsbränder fria fantasier liksom översvämningar på andra håll i världen, därför skriver jag:
"Om detta är orsakat av människan eller ett resultat av klimatcykler är ointressant"

 
Ingen bild

Alte Sweden

9 oktober 2018 17:09

Äntligen kanske vi kan få ett drägligt klimat här i norden så vi slipper frysa och skotta snö vareviga vinter. Ser fram emot att slippa elda och se vindruvorna växa.Gäller bara att stänga gränserna med militär och trampminor i god tid.För övrigt hatar jag miljöpartiet och eldar med fossila bränsle så mycket jag kan.Mer värme till svenskarna!

Karsten

10 oktober 2018 00:08

Må mottot vara: Skita ner så går det fortare.

 
Ingen bild

Benny

10 oktober 2018 06:32

Öknarna breder inte ut sig utan minskar...Det finns ingen av människan påverkad klimatförändring den styrs av solen och vulkaners aktivitet. CO2 påverkar inte den globala temperaturen nämnvärt. Miljöförstöringen är ett värre problem och den nya batteritekniken med litium-jon är extremt miljöförstörande där malmen bryts. Läs mer på klimatupplysningen där avslöjas all fulpropaganda från MSM.

Karsten

10 oktober 2018 14:26

Du menar att det spelar ingen roll att man hugger ner regnskogen och planterar oljepalmer i dess ställe? Regnskogens bidrar inte alls till bindande av vatten och avdunstning av densamma som är en viktig del i klimatcykeln?
I och för sig spelar det ingen roll vad man tror för det kommer ändå att gå åt helvete med vår civilisation.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - Tisdag 23 april 13:21

Invandring till ett land kan ske av två olika anledningar, landet är i behov av arbetskraft eller landets politiska ledning är besjälad av en patologisk vilja att vilja hjälpa andra, främmande människor. I Sveriges fall är det det sistnämnda som är h...

Av Karsten - Fredag 19 april 14:44

Glad Påsk önskar jag alla mina läsare vare sig Ni nu tror på återuppståndelsen eller inte, Ni får ju i alla fall en anledning att äta och dricka gott. ...

Av Karsten - Onsdag 17 april 13:58

Har under flera år plågats av utländska försäljare av olika ekonomiska investeringar, naturligtvis rena bluffen. Ofta är det en engelsktalande man eller kvinna som bryter på indiska, har bott i Indien så jag känner igen accenten. Ofta svara jag på sv...

Av Karsten - Onsdag 17 april 13:33


  Vet inte om det är bekvämt men somliga tycker tydligen det.  ...

Av Karsten - Tisdag 16 april 12:21

Det verkar som om vår värld är mer sammanflätad än man kan tro, när man undersöker de minsta byggstenarna så har man funnit ett märkligt fenomen som kallas kvantmekanisk sammanflätning (Quantum Mechanic Entangelment). Det innebär att två oberoende pa...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se