Alla inlägg under oktober 2018

Av Karsten - 6 oktober 2018 22:02

Mer invandring till Sverige och risken är stor att hemliga svenska motståndsgrupper bildas som kommer att göra allt för att destabilisera samhället och få tillstånd etniska konflikter. Vi ska aldrig glömma att det råder svåra spänningar mellan olika invandrargrupper i Sverige, folk från Balkan har inte glömt oförrätterna. Serberna skulle mer än gärna göra upp med albanerna. Sedan har vi spänningarna mellan sunni- och shiamuslimerna som kan explodera i våld. 


Sverige har ingen som helst beredskap för den typen av konflikter. Skulle vi om några år komma in i en ekonomisk lågkonjunktur som dränerar statskassan kan detta mycket väl bli en tändande gnista. Med en poliskår i upplösning och ett obefintligt försvar lär staten få svårt att upprätthålla skenet av auktoritet. Att i det läget tro att EU kommer till vår assistans är ganska naivt då en ekonomisk kris skulle drabba alla nationerna i EU.


Chefen för den franska underrättelsetjänsten DGSI Patrick Calvar varnade i en skrivelse att Frankrike kan stå inför ett inbördeskrig om de muslimska terrordåden fortsätter. Högergrupper har redan beväpnat sig och är beredda att ta till våld mot muslimska invandrargrupper om det islamistiska våldet fortsätter. Frankrike är ett av de europeiska länder som haft en stor invandring länge med en gettoisering av förstäderna.

 

Svenskarna har haft ett facit att kolla på men valt att se bort från de problem Frankrike och England brottats med när det gällt integreringen av invandrare från MENA-länder. Sverige har på vanligt maner förlitat sig på "den svenska modellen" som ju visat sig vara ett stort misslyckande. Det uppvaknade som kom hösten 2015 tycks redan ha fallit i glömska då man skrivit på ett avtal med FN om att fortsätta med massinvandringsmodellen. 

 

Här finns stora skogar och ödemarker som en motståndsarmé kan gömma sig i för att därifrån rikta punktangrepp mot vitala samhällsmål. Säpo tycks mest vara upptaget med att jaga svenska pensionärer som uttryckts sig olämpligt på sociala medier samt hålla 150 - 200 nazister i NMR under uppsikt. Jag är djävligt glad att jag inte är politiker i Sverige och måste ta ansvar för den situation som kan uppstå i kölvattnet på en kommande finanskris.

Av Karsten - 5 oktober 2018 14:46

När jag läser på sociala medier och alternativa nyhetsmedier om tillståndet i landet ställer jag mig frågan när spricker Sverige? Ju längre politikerna väljer att blunda för problem som islamistisk extremism, gängkriminalitet, utanförskap och eskaleringen av parallellsamhällen som frodas i våra förorter, desto svårare blir det att åtgärda problemen den dag de blir så uppenbara att de bara måste åtgärdas. Risken är bara att då är det redan för sent, då är det svenska samhället så polariserat och slaget i spillror att gatans parlament har tagit över. Politikernas prioritet kommer då att bli den egna säkerheten. 


Ju längre vi låter dessa verklighetsfrånvända stollar med en kulturrelativistisk syn ha tolkningsföreträde i alla SVT:s debattprogram desto längre tid kommer det att ta innan det sunda förnuftets röst kommer till tals. Media sopar de verkligt stora samhällsproblemen under mattan genom att driva pseudofrågor som genuscertifierade förskolor, separata hundgårdar för löpande tikar, värdegrunds lektioner i skolan och annat trams för att ta medborgarnas fokus från vad som håller på att hända med vårt samhälle. Man ska vara klar över att många människor verkligen tror på maktens och medias försäkringar om att det inte är någon fara på taket och att de kan känna sig trygga.


Vad händer den dag den falska bilden av trygghet spricker? Läste precis om problemen i Hörby där en ung afghan knivskurit en alban och en rasande mobb av albaner försökte storma ett boende för afghaner. Förstår någon av politikerna de bakomliggande kulturella motiven till denna ilska? Kan de något om den albanska hederskulturen och blodshämnden? Vi kan inte bara blunda för oönskade kulturyttringar och tro att de försvinner med lite gedigen svensk upplysning och skolgång. Det finns kulturmönster som sitter så djupt präglade att det kommer att ta många, många generationer innan de förbleknar. De riktigt stora kulturkonflikterna är inte mellan etniska svenskar och invandrare utan det är de mellan olika invandrargrupper. 


Denna form av dold rasism vill man överhuvudtaget inte veta av i det offentliga samtalet, det är en tabufråga en ickefråga. Under tiden politiker och andra makthavare väljer att blunda för denna form rasism inom invandrarkollektivet växer dessa konflikter sig bara starkare och blir mer cementerade. En del av dödsskjutningarna kan mycket väl ha sin grund i rent etniska konflikter mellan grupper som har som tradition att lösa konflikter med dödligt våld. Det är hög tid att börja tala klarspråk och framför allt lyssna på poliserna ute på fältet istället för deras chefer som gör allt för att måla upp en falsk positiv bild. Väntar man för länge går allt åt pipsvängen det vet alla med det sunda förnuftet i behåll.

Av Karsten - 4 oktober 2018 21:46

Forskarna påstår att den moderna människan utvandrade ur Afrika för 200 000 år sedan och spridde sig över Europa och Asien. Vi levde i harmoni med naturen då vi inte hade mycket annat att välja på, vi försörjde oss på jakt och insamlande av ätbara växter och annat smått och gott (insekter, ödlor, fisk typ). Vi fixade att leva sida vid sida med neandertalmänniskorna här i Europa ja vi till och med hade sex med dem och fick hybrider. Genetiskt har vi en till två procent neandertal i oss. Allt var frid och fröjd tills för så där 9 - 10 tusen år sedan, då for fan i mänskligheten och vi började resa stenstoder och bygga städer. Vi gav fan i det fria livet ute i naturen och började bygga megastäder med stora murar runt om för att hålla andra människor och djur borta. Vi skapade privat ägande och uppfann betalningsmedel. Sedan var det inte långt till att skapa banker som lånade ut pengar till ränta. Kungarna samlade på sig rikedomar så de kunde starta krig och betala sina soldater, ibland kunde de inte betala då var det fritt fram för soldaterna att plundra och våldta. 


Ja så där höll det på i några tusen år medans utvecklingen gick förhållandevis långsamt även om vi redan före Kristus uppfunnit kugghjulet och komplicerade tekniska konstruktioner. Ett gemensamt tema var att vi trodde på gudar och en massa vidskepelse, ibland slog vi ihjäl varandra för att grannen trodde på fel gudar. Men sedan sket det sig ordentligt för så där tvåhundra år sedan då fick vi iden till industrialismen och byggde stora fabriker som gick runt med hjälp av ångmaskiner. Sedan upptäckte vi elektriciteten och byggde dammar så vi kunde utvinna elkraft ur rinnande vatten som drev runt turbiner. 1904 snickrade två bröder ihop den första flygmaskinen som gick att styra och 1969 så landade vi på månen (påstår dom i alla fall). Sedan har det bara gått åt helvete. Bara en massa galenskaper har kommit ur den mänskliga hjärnan. Vi gav kvinnorna rösträtt och ett tu tre så var hälften av ledamöterna i parlamenten kvinnor. Vi fick feminism, genusforskning, HBTQ-certifiering, menscertifiering, värdegrunder och annat trams. Vi var så långt från naturen det bara gick att komma, det är bara när jorden ryster på sig eller släpper ut lite lava som vi bli pinsamt medvetna om vår litenhet och hjälplöshet gentemot naturen. Vi ynglar av oss som kackerlackor trots att vi vet att resurserna inte räcker till alla. Från att ha varit fridsamma harmoniska kringvandrande jägare och samlare har vi förvandlats till psykotiska galningar som stressar genom livet.

Nä fy fan vad trött jag blev av att skriva den här skiten. Det finns ju ingen utväg vi människor är körda. Vi är ända inne i kaklet.

Av Karsten - 4 oktober 2018 14:18

Det är otroligt vad mycket energi och trycksvärta Metro lägger ner på att vederlägga en massa påståenden under etiketten: "Viralgranskaren". I dagens nummer var det SD som ljuger om sexbrottsstatistiken, Metro påstår att statistiken är gammal och i princip inte säger något om hur utbrett det sexuella våldet är. Problemet är bara att vi som levt ett tag kommer ihåg att gruppvåldtäkter var ett tämligen okänt fenomen innan massinvandringen. Visst förekom det att ett gäng raggare satte på en berusad raggarbrud under sina bilträffar, men jämfört med dagens sexuella trakasserier utförda av unga män med ursprung i MENA-länder är dessa närmast försumbara.


När pressen så ihärdigt går in för att vederlägga olika påståenden och sanningar så vet man att en hund är begraven. Man är rädd att vissa strömningar och synsätt ska sprida sig i samhället, pressens uppgift har gått från att vara en nyhetsförmedlare till att bli en folkuppfostrare. Vi som kan vår historia känner igen dessa tendenser från de totalitära diktaturerna, där medborgarna betraktade pressen som statens förlängda megafon. Tyvärr hyser en allt för stor del av svenskarna fortfarande ett allt för stort förtroende för dagspressen, SR och SVT. De har inte genomskådat manipulationen på grund av att de i allt för hög grad sysselsätter sig med att konsumera lättsmält underhållning som dokusåpor, kändisskvaller, matlagningstävlingar och kolla på sociala medier.


Svensken är en kollektiviserad flockvarelse som är livrädd att sticka ut åsiktsmässig så han väljer oftast att tycka så som massmedia lärt honom att tycka. För många svenskar var det ett stort steg att våga lägga sin röst på SD, det var som att göra något förbjudet i lönndom. Den politiska rörlighet som man ser nere i Europa är ett okänt begrepp i Sverige, här håller man sig till de gamla invanda partierna trots att de för länge sedan förlorat sin ursprungliga ideologiska inställning. Det mest skrämmande är att man i så hög grad lyckats med sin likriktning av ungdomen, unga svenskar har en ganska naiv och ytlig generaliserad bild av verkligheten.


Ytterst få unga förstår de djupare sambanden och konsekvenserna av dessa kopplingar. Ett bra exempel är de demokratiska följderna Annie Lööfs medlemskap i Trilaterala kommissionen och hennes kopplingar till Bilderberggruppen. Hur många förstår att dessa gör henne högst olämplig att vara partiledare och eventuellt ingå i en regering? Ytterst få, då de flesta ungdomar inte hört talas som dessa dolda maktstrukturer. 

Många medborgare är så politiskt ointresserade att de knappt bryr sig om vem som styr Sverige, de börjar gnälla först när konsekvenserna av den förda politiken drabbar dem själva. Att SD fått så många röster är en konsekvens att att många svenskar börjat drabbas av den okontrollerade massinvandringen i form av småkriminalitet och allmänt stök. Småorter som tidigare varit förskonade har genom tvånget att ta emot nyanlända fått problem som tidigare varit okända.


Det är denna typ av information som Metro försöker lägga locket på genom sin viralgranskare, man uppmanar folk att göra källkritik innan man delar på information på Nätet. Folk ska känna osäkerhet och hellre avstå att berätta om den ökade kriminaliteten och otryggheten de drabbats av. Som tur är tror jag stenen är satt i rullning och nu inte går att stanna, det kommer att bli svårare och svårare att lura svensken, många har fått nog och rest sig i protest. I desperation försöker man stoppa det hela genom att etikettera det rasism och nazism, men även det hjälper föga det har gått för långt. Genuscertifiering, menscertifiering, HBTQ-certifiering, värdegrunds normer, politisk korrekthet, åsiktskorridorer och annat är tecken på den desperation och den galenskap som makten drabbats av.

Av Karsten - 3 oktober 2018 17:10

I senaste numret av Nya Tider skriver deras eminente utrikesanalytiker Christer Ericsson om en flygincident som inträffade över Syrien där ett ryskt fjärde generationens Su-35S jaktflygplan låste sitt IR sök och eldledningssystem på en av amerikanska flygvapnets stoltheter, F-22 "Raptor" ett femte generationens stealth-flygplan med exceptionellt liten radarsignatur.

 


Suchoj Su-35S är utrustad med en OLS-35 InfraRed Search and Track (IRST) med en täckning av +/-90 grader horisontell och +60/-15 i höjdled, räckvidden är 50 km för plan utan efterbrännkammare påkopplad. Systemet är kopplat till en laser målsökare och en TV-display visar piloten målet. Det var bilden av denna display med F-22:an i målcirkeln som en pensionerad rysk pilot lade ut på Instagram, vilket fick Pentagon att sätta kaffet i halsen.

 

På bilden syns OLS-35 systemet sticka upp framför cockpiten som en liten strålkastare. Detta system fanns redan på MiG-29 i form av det äldre OLS-29. IR systemet uppfångar värmebilden av fientliga flygplan samt de heta avgaserna, det senare har man försökt åtgärda på de amerikanska stealth-planen genom att motorernas utblåsningsrör ligger dolda under vågformiga plåtar. Problemet är att F-22:an är klätt med ett radarabsorberande material som vid höga farter blir varmt och avger en värmesignatur som kan uppfattas av OLS-35 systemet.


Frågan är om piloten på det ryska jaktplanet kunnat överföra informationen till sina AA-missiler som är utrustade med passiv, semi-aktiv eller aktiv radar. Huruvida han kunnat nåla fast F-22:an med sitt lasersystem vet jag inte och för övrigt så är jaktrobotar sällan eller aldrig försedda med laserstyrning. Su-35 är utrustat med Vympel NPO R-77 jaktrobotar som är radarstyrda.

Det mest intressanta är att F-22 kostat minst 700 miljarder kronor att ta fram medans de ryska planen bara kostat en bråkdel av detta.


Mer läsning: https://defence-blog.com/news/russian-fighter-jets-intercept-u-s-f-22-raptor-flying-over-syria.html

Av Karsten - 2 oktober 2018 23:55

Låt oss likt i Aldous Huxleys "Du nya sköna värld" avskaffa kvinnan som barnalstrare och föd upp fostren i provrör eller i en artificiell konstgjord livmoder. Jag är så in i helvetes trött på att höra dessa feminister och gamla batikhäxor gapa om sina rättigheter. Man har via feminismen slagit sönder kärnfamiljen och skapat generationer av rotlösa barn och ungdomar. Låt oss ta vårt förnuft till fånga och återgå till familjebildningen där kvinnan om hon vill kan stanna hemma och passa barnen. Det är inte en ekonomisk fråga då vi idag kan införa basinkomst eller medborgarlön för alla. De flesta tyngre industrijobb som genererar de stor exportinkomsterna är idag automatiserade. Enda anledningen till att man inte inför medborgarlön är politisk, man vill ha kvar illusionen av en socialdemokrati som tillvaratar arbetarnas intressen mot kapitalet och arbetsgivarna. Man hänger kvar vid ideologier framsprungna ur industrialismens konflikter på 1800-talet då det kapitalägande borgerskapet stod emot de socialistiska arbetarna. Den tiden är för länge sedan förbi. 


Alla de politiska partierna vi har i Sverige är egentligen passé och det är dags att införa något nytt. Ett paradigmskifte måste till för att bryta den förlamning som blockpolitiken skapat vare sig det handlar om republikaner mot demokrater eller borgare mot socialister. Det är politiken som splittrat samhället och skapat polariseringen och alla andra avarter som feminism, genusideologi och andra naturvidriga företeelser. Ska vi komma till rätta med överbefolkning, klimat- och miljöproblem så måste vi ändra saker och ting i grunden. Börja se på oss själva med andra ögon. Som det är nu är vi alla förslavade i konsumtionens ekorrhjul, offer för en politisk och finansiell elit. De är denna elit som ligger bakom upplösandet av kärnfamiljen och skapandet av den statliga barnuppfostran som egentligen är en form av indoktrinering i den för tillfället rådande värdegrunden. 


Tidigare var det familjen som gav sina barn de normer och värderingar man tycket var de rätta. Staten skulle inte lägga sig i vad folk tyckte och tänkte, den skulle bara ombesörja den yttre och inre tryggheten för medborgarna. Det var socialdemokraterna som införde det totalitära samhället som kontrollerade medborgaren från vaggan till graven precis som i DDR. De införde förskolorna, den nioåriga grundskolan samt tog bort det gamla gymnasiet och ersatte det med en urvattnad skolreform där yrkesskola och teoretisk utbildning slogs ihop och sades vara lika mycket värd. Detta med lika mycket värd är något som gått socialdemokratin och de övriga partierna på hjärnan och lagt grunden för det sjuka samhälle vi har idag. Familjebandens upplösning och tvånget för båda parterna att gå ut i arbetslivet öppnade också upp för det mångkulturella samhället som skulle ersätta det tidigare i stort sett etniskt homogena. Vi ser resultatet av detta befolkningsexperiment i dagens kaosartade tillvaro med eskalerande våld och kriminalitet.

Av Karsten - 2 oktober 2018 21:46

Domen på två års fängelse mot den 72-årige Jean Claude Arnault för ett sju år gammalt fall av "oral våldtäkt" känns lite krystad ur juridisk synvinkel. Kvinnan hade frivilligt hängt på den då firade kulturprofilen som drev en kulturklubb som besöktes av huvudstadens kulturelit. Att känna Arnault var en form av inträdesbiljett i de finare kulturella kretsarna något som denne franske erotoman säkert utnyttjade när det gällde kvinnor. 


Att det hela dröjer sju år och kommer i dagen först nu beror uteslutande på det drev som batikhäxorna startade efter att man i USA dragit igång #Metoo rörelsen efter att det framkommit att filmproducenten Harvey Weinstein utnyttjat en rad kända aktriser. Här hemma i ankdammen kände man väl ett behov av att dra fram några kändisar som utnyttjat unga brudar, den förste att hängas ut blev TV4:as Martin Timell. Timell anklagas för att ha tafsat på en kvinna i en badtunna under en fest, Timell frikänns senare från dessa anklagelser. Detta var väl inte fint nog så efter ett tag framträder 18 kvinnor i Dagens Nyheter och i ganska likalydande ordalag anklagar Arnault som då kallas "kulturprofilen" för sexuella övergrepp och trakasserier.


När det sedan visade sig att Arnault via sin fru Katarina Frostenson som satt i Svenska Akademien hade påverkat akademin så var skandalen ett faktum. Arnault var i praktiken redan i förhand dömd av medierna, man ville ha en syndabock att hänga ut. Drevet var igång så att säga, samma typ av drev som drabbade Julian Assange. Inte för att jag tror Jean Claude Arnault är någon ärbar man, tvärtom är han nog ett riktigt svin men detta hör inte till saken. Kvinnor med kulturella ambitioner gick frivilligt i säng med Arnault och ångrar detta först sju år senare i samband med Metoo-drevet. Då framträder 18 kvinnor med kopplingar till det svenska kulturlivet och hänger ut Arnault som en våldtäktsman i DN. 

 

En kvinnlig kammaråklagare, Christina Voigt beslutar sig för att åtala Arnault som blir häktad och fälls av tingsrätten med en kvinnlig lagman, Gudrun Antemar i spetsen. Den svenska pressen lallar så klart med, vem fan skulle våga protestera mot fittstimmet i dessa dagar? Hade det varit fråga om en vanlig knegare och en vanlig hemmafru så hade fallet aldrig gått till åtal, det hade ansett för gammalt. Förmodligen är sista ordet inte sagt i denna rättssak då saken överklagats till hovrätten. Det ska bli intressant att se vad en rätt enbart sammansatt av juridiskt sakkunniga kommer att säga. Kommer man att falla undan för det politiska trycket från feministvänstern eller kommer man att göra en objektiv saklig bedömning av detta sju år gamla fall?        



Av Karsten - 2 oktober 2018 14:01

Har alla förnuftiga svenskar emigrerat eller skrämts till tystnad, märker ingen hur vårt en gång så välordnade samhälle håller på att brytas sönder och falla samman? Vansinniga förslag och idéer som för några årtionden sedan avfärdats som ren och skär galenskap tas idag på blodigt allvar. Förr styrdes Sverige av en omutlig kader av neutrala korrekta tjänstemän som aldrig ifrågasatte regeringens ideologi, de utförde sin uppgift enligt det reglemente och de normer som fastställts för deras uppgift. De skulle aldrig komma på tanken att lägga personliga värderingar i sitt tjänsteutövande. Detta garanterade att alla medborgare behandlades lika inför lagen oavsett etnicitet, religion eller kultur.


Idag har vi ett totalt kaos inom det offentliga sektorn då den drabbats av en närmast patologisk normupplösning, de flesta tjänster inom den icketekniska sektorn har besatts av folk med vänstersympatier som lägger in empatiska synpunkter i sina beslut. Detta gör att man inte längre har den neutrala kontinuitet inom beslutsfattandet som präglade det gamla Tjänstemannasverige. Projekt och idéer som förr hade avfärdats som total galenskap tas idag på fullaste allvar och beviljas skattemedel. Ta bara en sådan sak som genusforskning vars grundläggande idé är att könen är en social skapelse som inte har sin grund i biologi och genetik. Eller alla dessa HBTQ-projekt som får hundratals miljoner i anslag.


Vad har hänt, var tog det sunda förnuftet vägen? Vad är det för galningar som styr och ställer i vårt samhälle? Varför hörde vi aldrig några protester, från både borgerligt och socialistiskt håll rådde en närmast religiös konsensus i de övergripande samhällsfrågorna och värderingarna. Från medialt håll överöstes medborgarna av en propagandistisk agenda-journalistik avsedd att cementera de värderingar och normer en politiker- och kulturelit slagit fast. Få vågade protestera i det kollektiviserade Sverige och den som gjorde det blev utfrusen och satt i karantän.


När så efter många års kamp ett politiskt oppositionsparti lyckades ta sig in i riksdagen så var det ingen hejd på svartmålningen och de nedsättande epiteten man klistrade på detta parti. Populismen blev det hot som ersatte det gamla kommunist hotet från Öst. Plötsligt fanns det ett parti som sa det många medborgare tänkt i tysthet i många år. Ett parti som ifrågasatte den rådande ordningen med oneutrala tjänstemän som drev sin egen agenda utifrån empatiska synpunkter och sökte stöd i media. Invandrarverket blev Migrationsverket och befolkades med asylaktivister som såg som sin uppgift att bevilja så många PUT som bara var möjligt. När inte det räckte gick politikerna in och stiftade speciallagar som kringgick Migrationsdomstolarnas regelverk.


Det hela bäddade för en osäkerhet vad som gällde och inte gällde rent juridiskt. Problem har alltid lösts med lagstiftning i Sverige, så när vissa åsikter kom att anses som farliga stiftade man gummiparagrafer som kunde användas att tysta misshagliga åsikter och uttalanden. Man skapade med juridikens hjälp en åsiktskorridor och något man kallade "värdegrund" som enligt denna är alla människor "lika mycket värda" en felöversättning av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna som säger att "equal in dignity" - lika i värdighet, vilket är något helt annat. Detta har gett upphov till ett "tolkningsföreträde" hos vissa minoriteter som genom detta kommit att få en privilegierad juridisk särställning helt i strid med ett rättssäkert samhälle. 


Det är hög tid att svensken vaknar och inser vad de styrande håller på att göra med vårt en gång så välfungerande samhälle. Invandringen har kommit att utgöra ett alibi för mycket av den repressiva lagstiftning som kommit till på senare tid. Likaså har feminismen fått på tok för stort utrymme i den offentliga debatten, det handlar inte längre om kvinnors lika lön för lika arbete och likhet inför lagen, det har urartat i radikalfeminism med rent militanta inslag. Idag har kvinnan en privilegierad ställning gentemot mannen rent juridiskt, man har vänt på förhållandet.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards