Direktlänk till inlägg 6 november 2018

Den onaturliga människan

Av Karsten - 6 november 2018 21:54

Finns det något mer onaturligt för en människa och hans familj att bo i en storstad? Denna artificiella urbana miljö skapad av asfalt, stål och betong med en atmosfär fylld av koldioxid och andra gifter. Idag bor en allt större del av mänskligheten i storstäder. Jordens storstäder är som cancersvulster på jordens yta och motorvägarna mellan dem som metastaser. De flesta människor är så urbaniserade att de inte längre tänker på vilket onaturligt liv de lever, stillasittande framför en bildskärm eller stående vid ett monteringsband i en fabrik. 

Är det konstigt att människor drabbas av psykoser och andra psykiska sjukdomar när de tvingas leva hopträngda i betongkassuner? Läkemedelsindustrin har blivit en av de mest lukrativa idag där "lyckopiller" så kallade SSRI preparat skrivs ut på löpande band från två treåringar till åldringar. 


Det finns människor som aldrig varit utanför sina stadsdelar idag, speciellt i invandrargettona där många kvinnor hålls mer eller mindre fångna i sina hem av de manliga familjemedlemmarna. Få reflekterar över det onaturliga i att tränga ihop sig i städer, i en miljö där det aldrig blir naturligt mörkt på natten. Alla som bott långt ut på landet i skogen vet hur mörkt det är på natten, man kan rikta blicken mot himmelen och se alla stjärnorna något man aldrig kan i städerna. Städerna är en del i den psykiska degenerering mänskligheten genomgår, samtidigt som de i de senaste krigen blivit måltavla för flygbombningar. 

Tidigare utkämpades krig utanför städerna av soldater som sedan belägrade städerna för att svälta ut dem så de skulle tvingas öppna stadsportarna så den segrande armen kunde plundra och våldta. Men nu är de mål för kärnvapen som på bråkdelen av en sekund raderar bort en hel stad från jordytan. Det vi kallar civilisation kommer att bli vår död och vår undergång, bara de små grupper som fortfarande lever som "riktiga" människor kommer att överleva psykiskt och fysiskt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pepsi

7 november 2018 13:20

Koldioxid är inget gift! Utan koldioxid i atmosfären skulle inget liv finnas på Jorden. Dagens halt av koldioxid är historiskt sett mycket låg så om den nu ökar är det mycket bra. Vi kan redan se att öknarnas utbredning minskas och skördarna ökar vilket den ökande halten av koldioxid har bidragit till.

Så om du tror att koldioxid är ett gift och alltså gått på den stora koldioxidbluffen rekommenderar jag dig att studera klimatbluffen närmare så kommer du att inse att det mesta som står i MSM och sägs i radio och TV inte är sant. Du verkar kunna tänka självständigt så prognosen är god att du skall komma till insikt i denna fråga.

Karsten

7 november 2018 14:10

Jag är helt på det klara med växternas fotosyntes där de omvandlar solenergi, vatten och koldioxid till druvsocker och syre. Jag vet att koldioxid är något på gott och ont helt beroende på var det finns. Finns det i de lägre luftlagren över en storstad kallas det "smogg".
Problemet är att människan på kort tid släppt ut stora mängder som rubbat den naturliga balansen.

 
Ingen bild

Pepsi

7 november 2018 15:27

Nej du inte bidrar koldioxid till smog det gör riktiga föroreningar som kolväte, svavel, sotpartiklar m.fl Koldioxid är en spårgas som utgör enbart i 0,04 % av atmosfären. Luften som du andas ut innehåller 4 % koldioxid så någon risk att du skulle bli förgiftad finns inte även om luftens koldioxidhalt skulle öka markant. I ubåtar är gränsvärdet 5000 ppm (0,5 %).

Under dinosaurernas tid var halten betydligt högre kanske 2000 ppm vilket gynnade livet betydligt. Merparten av våra växter härstammar från den tiden och skulle välkomna en högre koldioxidhalt.

Vid en halt under 200 ppm dör alla växter och som en konsekvens av det allt högre liv på Jorden. Jorden har under de senaste 50 miljonernas år gått från en varmare och koldioxidrikare miljö till en betydligt kallare och koldioxidfattiggare miljö där allt för mycket koldioxid har bundits upp i marken. Är det något vi skall vara oroliga för är det lägre koldioxidhalt och kallare klimat.

PS Att det var varmare för 50 miljoner år sedan berodde inte i första hand på den högre koldioxidhalten utan hade andra orsaker. Koldioxid har enbart en marginell påverkan på Jordens temperatur. Leta upp och studera alla oberoende studier som faktiskt finns så kommer du att inse hur totallurade alla de som tror på koldioxidhypotesen är.

Karsten

7 november 2018 18:27

Nej under dinosauriernas tid var syrehalten mycket högre cirka 35 procent vilket gjorde att mycket större arter kunde utvecklas. Det fanns trollsländor med en vingbredd på 2 meter. Att använda syre i cellmetabolismen är en av de viktigaste evolutionära stegen i utvecklingen av liv.

 
Ingen bild

Benny

7 november 2018 19:29

Nej, syrehalten var inte högre under dinosauriernas era utan det var miljoner år tidigare under epoken Kambrium som syrehalten var högre vilket möjliggjorde för jätteinsekter som trollsländor att bli ca 30cm alltså inte två meter!

Karsten

8 november 2018 14:15

OK erkänner att jag hade fel på en miljoner år, än sen då. Vi håller ändå på att förstöra den värld vi lever på med vår djävla civilisation.

 
Ingen bild

Benny

8 november 2018 16:58

Ingen fara! Du har rätt för det mesta...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - Måndag 20 maj 01:07

Mänskligheten kan indelas i tre huvudgrupper eller raser om man vill använda det begreppet. Dessa tre är den kaukasiska, den mongoliska och den negroida. Den kaukasiska människan kännetecknas av ljus hud, rakt eller vågigt hår allt från svart till as...

Av Karsten - Söndag 19 maj 23:25

När ska en majoritet av de svenska väljarna genomskåda Sverigedemokraterna och inse att en röst på dem är bortkastad om man vill stoppa invandringen? Idag fungerar SD huvudsakligen som en lukrativ inkomstkälla för Åkesson och partitoppen samt för det...

Av Karsten - Torsdag 16 maj 13:13

Janne Josefsson är nog den siste riktige grävande MSM-journalist Sverige har, han har en integritet som nästan alla journalister i Sverige hade i början av 1970-talet. I sitt senaste program visade han på ett lysande sätt vad rövarkapitalism är för n...

Av Karsten - Tisdag 14 maj 22:30

De sista riktiga människorna som lever på samma sätt som mänskligheten levt under 45 000 år håller på att utplånas av den moderna civilisationen. Kunskapskanalen hade en serie i tre delar om Korowai-stammen på Papau Nya Guinea där somliga fortfarande...

Av Karsten - Lördag 11 maj 14:24

I valet mellan nationell och kulturell undergång eller avkall på det man kallar demokrati och humanism så väljer jag det sistnämnda. Åt helvete med pisshumanismen och batikhäxornas falska empati för främlingar. Hellre en god diktatur som tillvaratar ...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se