Direktlänk till inlägg 9 mars 2019

Fifflande hycklare.

Av Karsten - Lördag 9 mars 23:43

När man följer alla turer med dessa politiker och alla deras bisysslor i olika bolagsstyrelser så häpnar man över att folk fortfarande har förtroende för den svenska demokratin. De fiffla med traktamenten och var de egentligen bor. Allt för att suga ut så mycket skattepengar de överhuvudtaget kan.

För att ta en annan historia. Det verkar som Annie Lööf var väl medveten om att Eskil Erlandsson hade svårt att hålla fingrarna i styr i närheten av yngre kvinnor, ändå så mörkade hon och skyddade honom i egenskap av före detta jordbruksminister. Jag tvivlar på att vi har en enda hederlig politiker i riksdagen.


Ändå så svara folk positivt på opinionsinstitutens frågor om förtroendet för politikerna. Är folk dumma i huvudet eller fattar de inte vad dessa fifflare håller på med? Jag är rädd för att de flesta svenskar är lite naiva i synen på makthavare och då speciellt de politiska. De tror att bara för att folk hamnar i riksdagen så så måste de vara kunniga och pålästa, så är det inte alla gånger. De är inte de med mest kompetens som hamnar i riksdagen utan de med den underdånigaste och lojalaste attityden. Lojalitet går före kompetens.


Sedan när de väl fått en plats i riksdagen och en lön på närmare hundratusen i månaden så går det fort med alienationen från vanligt folk och deras vardag. Nu har de ju pengar så de kan rissla sig och sitta på Operabaren och frottera sig med noblessen. De kan åka taxi på skattebetalarna bekostnad allt de kan betalar de med riksdagskortet.

Jag förstår inte att folk inte protesterar i högre utsträckning. Varför har vi inte tiotusentals gula västar i Sverige som slåss med polisen? Varför kräver inte folk regeringens omedelbara avgång?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - Fredag 19 april 14:44

Glad Påsk önskar jag alla mina läsare vare sig Ni nu tror på återuppståndelsen eller inte, Ni får ju i alla fall en anledning att äta och dricka gott. ...

Av Karsten - Onsdag 17 april 13:58

Har under flera år plågats av utländska försäljare av olika ekonomiska investeringar, naturligtvis rena bluffen. Ofta är det en engelsktalande man eller kvinna som bryter på indiska, har bott i Indien så jag känner igen accenten. Ofta svara jag på sv...

Av Karsten - Onsdag 17 april 13:33


  Vet inte om det är bekvämt men somliga tycker tydligen det.  ...

Av Karsten - Tisdag 16 april 12:21

Det verkar som om vår värld är mer sammanflätad än man kan tro, när man undersöker de minsta byggstenarna så har man funnit ett märkligt fenomen som kallas kvantmekanisk sammanflätning (Quantum Mechanic Entangelment). Det innebär att två oberoende pa...

Av Karsten - Söndag 14 april 12:29

Man har under årens lopp framlagt en mängd teorier om universums slutliga öde, kommer det att tunnas ut och försvinna i en evig expansion eller kommer det att dra ihop sig till den singularitet det en gång expanderade ifrån? Svaret kan finnas i de sv...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se