Direktlänk till inlägg 1 augusti 2019

En galen värld

Av Karsten - 1 augusti 2019 13:36

Det är en minst sagt turbulent värld vi lever i. Man kan inte förutsäga från en dag till en annan vad som ska ske. Våra ledare blir allt galnare och maktfullkomligare, de får nästa förra seklets diktatorer att framstå som ganska normala.


Här i Sverige tycks det vara ytterligheter som gäller. Minoriteter ges en uppmärksamhet som om de vore i majoritet medans vanliga normala medborgare negligeras. Den så kallade värdegrunden har blivit till en sorts fascistiskt instrument i händerna på en makthungrande kulturelit som har politikernas fulla stöd. Det enda oppositionsparti vi hade har mer och mer visat sig vara en ulv i fårakläder, de rätar in sig i ledet för att få komma in i den politiska värmen.


Vad folk inte tycks fatta är att en total samhällskollaps kan komma mycket fortare än de anar. Inre eller yttre faktorer kan få ett fullt fungerande samhälle att rasa på ett par månader. Se bara på Libyen, visserligen en diktatur men ändå Afrikas bäst fungerande samhälle med en sjukvård bättre än den svenska och ett skolsystem som fungerade. Man hade råd att sända sina medborgare till Europas bästa universitet. Denna nation var Sverige med om att besegra och förvandla till totalt kaos och anarki.


Fortsätter Sverige att bedriva en ansvarslös och vettlös flyktinginvandring så kommer samhällskollapsen att vänta om hörnet. Vi är en befolkningsmässigt för liten nation för att kunna ta emot så många som vi gör. Vi är naiva om vi tror att vi kan fortsätta med vår demokrati och våra partisystem om vi fortsätter pumpa in folk med helt andra värderingar som inte har en tanke på att ta till sig våra västliga normer. Redan nu verkar rättssystemet vara satt ur spel då gängvåldet bara fortsätter och ökar i stället för att minska. Alla vet att det är invandrare som står för 99 procent av detta våld även om media försöker mörka det.


Jag tror aldrig Sverige haft så inkompetenta och oansvariga politiker som idag och ändå är de långt högre avlönade än 1950-talets politiker som inte hade mer i månaden än en läroverksadjunkt. Det är en skandal hur man kunnat köra en nation som Sverige så i botten genom en massa oansvariga beslut och genom privatisering. Förr var det inga problem med Kungliga Postverket medan PostNord har väldiga problem med att distribuera den lilla post som skickas. Den en gång välfungerande svenska sjukvården går på knäna medan politikerna i stället öppnar sjukhus i Afghanistan.


Det verkar som svensken i gemen inte riktigt fattar vad som håller på att hända med hans land. Snällt låter han politikerna bestämma att alla som kommer till Sverige är svenskar efter några månader. Han låter makthavarna skänka bort det land våra förfäder med hårt arbete skapade till främlingar. För att kunna genomföra alla sådana här tilltag så skapar man begrepp som "värdegrunden" en diffus beteckning på en form av patologisk altruism parad med självutplånande ultrahumanism. Ovan på detta har man skapat klimathysterin för att skrämma skiten ur folk så de slutar tänka på mer närliggande problem. Det är hög tid att vakna.


  

 
 
Ingen bild

Marre

1 augusti 2019 16:41

Ja du, Karsten du har så rätt i allt det du skriver. bara det att svensken är alldeles för dumsnäll och öppnar gladligen sina armar brett utan någon som hest take bakom. Vad är det som man brukar och säga. Man tar seden dit man kommer, men det gäller inte i vårt vackra avlånga land. För här är tydligen allt tillåtet och straffen är så låga att man rentutav blir chockad. Så inte alls förvånad att det ser ut som det gör och det har gått så långt, att det blivit för svårt att vända på plätten nu. Svensken är inte den krigaren den en gång varit för hade den varit det, skulle den slå näven i bordet och gått ut och demonstrera, som i andra länder. Nä, här sitter man hellre i köket och spyr galla över alla orättvisor medans politikerna bråkar i sandlådan om vem som är bäst för detta trasiga land. Om du fråga mig, så skulle hela högen bytas ut!

 
Gclub

Gclub

6 augusti 2019 11:33


Really informative article.Really looking forward to read more. Really Cool.

http://https://www.gclub45.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards