Direktlänk till inlägg 1 augusti 2019

En galen värld

Av Karsten - Torsdag 1 aug 13:36

Det är en minst sagt turbulent värld vi lever i. Man kan inte förutsäga från en dag till en annan vad som ska ske. Våra ledare blir allt galnare och maktfullkomligare, de får nästa förra seklets diktatorer att framstå som ganska normala.


Här i Sverige tycks det vara ytterligheter som gäller. Minoriteter ges en uppmärksamhet som om de vore i majoritet medans vanliga normala medborgare negligeras. Den så kallade värdegrunden har blivit till en sorts fascistiskt instrument i händerna på en makthungrande kulturelit som har politikernas fulla stöd. Det enda oppositionsparti vi hade har mer och mer visat sig vara en ulv i fårakläder, de rätar in sig i ledet för att få komma in i den politiska värmen.


Vad folk inte tycks fatta är att en total samhällskollaps kan komma mycket fortare än de anar. Inre eller yttre faktorer kan få ett fullt fungerande samhälle att rasa på ett par månader. Se bara på Libyen, visserligen en diktatur men ändå Afrikas bäst fungerande samhälle med en sjukvård bättre än den svenska och ett skolsystem som fungerade. Man hade råd att sända sina medborgare till Europas bästa universitet. Denna nation var Sverige med om att besegra och förvandla till totalt kaos och anarki.


Fortsätter Sverige att bedriva en ansvarslös och vettlös flyktinginvandring så kommer samhällskollapsen att vänta om hörnet. Vi är en befolkningsmässigt för liten nation för att kunna ta emot så många som vi gör. Vi är naiva om vi tror att vi kan fortsätta med vår demokrati och våra partisystem om vi fortsätter pumpa in folk med helt andra värderingar som inte har en tanke på att ta till sig våra västliga normer. Redan nu verkar rättssystemet vara satt ur spel då gängvåldet bara fortsätter och ökar i stället för att minska. Alla vet att det är invandrare som står för 99 procent av detta våld även om media försöker mörka det.


Jag tror aldrig Sverige haft så inkompetenta och oansvariga politiker som idag och ändå är de långt högre avlönade än 1950-talets politiker som inte hade mer i månaden än en läroverksadjunkt. Det är en skandal hur man kunnat köra en nation som Sverige så i botten genom en massa oansvariga beslut och genom privatisering. Förr var det inga problem med Kungliga Postverket medan PostNord har väldiga problem med att distribuera den lilla post som skickas. Den en gång välfungerande svenska sjukvården går på knäna medan politikerna i stället öppnar sjukhus i Afghanistan.


Det verkar som svensken i gemen inte riktigt fattar vad som håller på att hända med hans land. Snällt låter han politikerna bestämma att alla som kommer till Sverige är svenskar efter några månader. Han låter makthavarna skänka bort det land våra förfäder med hårt arbete skapade till främlingar. För att kunna genomföra alla sådana här tilltag så skapar man begrepp som "värdegrunden" en diffus beteckning på en form av patologisk altruism parad med självutplånande ultrahumanism. Ovan på detta har man skapat klimathysterin för att skrämma skiten ur folk så de slutar tänka på mer närliggande problem. Det är hög tid att vakna.


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marre

Torsdag 1 aug 16:41

Ja du, Karsten du har så rätt i allt det du skriver. bara det att svensken är alldeles för dumsnäll och öppnar gladligen sina armar brett utan någon som hest take bakom. Vad är det som man brukar och säga. Man tar seden dit man kommer, men det gäller inte i vårt vackra avlånga land. För här är tydligen allt tillåtet och straffen är så låga att man rentutav blir chockad. Så inte alls förvånad att det ser ut som det gör och det har gått så långt, att det blivit för svårt att vända på plätten nu. Svensken är inte den krigaren den en gång varit för hade den varit det, skulle den slå näven i bordet och gått ut och demonstrera, som i andra länder. Nä, här sitter man hellre i köket och spyr galla över alla orättvisor medans politikerna bråkar i sandlådan om vem som är bäst för detta trasiga land. Om du fråga mig, så skulle hela högen bytas ut!

 
Gclub

Gclub

Tisdag 6 aug 11:33


Really informative article.Really looking forward to read more. Really Cool.

http://https://www.gclub45.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - Söndag 13 okt 20:23

Finns det något mer förutsägbart än en svensk partiledardebatt i TV? Åtta pajasar smyger som katter kring het gröt, man pratar runt problemen och gör allt för att förringa dem allt medan två programledare försöker ge ett sken av seriositet över spekt...

Av Karsten - Fredag 11 okt 11:23

Så länge mänskligheten väljer att låta sig ledas av andliga analfabeter så kommer världen att förbli en otrygg och osäker plats att leva i. Värst av alla är hycklarna som påstår sig vara uppväckta, antingen det nu är kristna eller muslimer. Galningar...

Av Karsten - Fredag 11 okt 10:59

Skulle man slaviskt följa Twitters regler skulle man i stort sett bara kunna diskutera vädret och skriva om mat och kläder så länge man inte nämner kocken eller designern, de kan ju bli kränkta!? Politik kan man överhuvudtaget inte diskutera då det k...

Av Karsten - Torsdag 10 okt 18:02

Turkiet är Mellanösterns imperialistiska islamistiska diktatur med ambitionen att bli ett Stor Turkiet. Recep Tayyip Erdogan är en den muslimska världens Hitler och hans land borde bombas tillbaka till stenåldern. Turkiets attack mot suveränt Syriskt...

Av Karsten - Torsdag 10 okt 15:25

Ett fåtal personer har nu i vuxen ålder framträtt och erkänt att de var manipulerade av sina föräldrar att spela apatiska. Detta att bara ett fåtal framträtt tar man som inteckning för att de apatiska flyktingbarnen var riktiga och äkta. Vad som är m...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se