Senaste inläggen

Av Karsten - Måndag 5 juni 21:53

Nu har den narcissistiske Björn Ranelid gått och blivit vigselförrättare. Vad blir nästa steg, att han grundar en ny religion? Ranelidismen! Karln är ju uppenbart inte riktigt klok och inte de dårar som står i kö för att bli vigda hos honom heller. Har han gjort som Homer Simpson, byggt om garaget till en kyrka? Jag kan tänka mig att HBTQ-folk har företräde hos Ranelid, dessa grupper ligger honom varmt om hjärtat. 


Jag väntar med spänning på att han utnämner sig själv till profet, han påstod ju att hans far var en större profet än Muhammed!? Han kommer med största säkerhet att få en del lärjungar som slaviskt följer honom och tolkar hans ranelidska. Någon gud ovanför Björn Ranelid själv existerar givetvis inte, han är den skinade solen på himmeln. I grandios narcissism lyser Björn Ranelid som en strålande evig ljusvarelse, större än både Jesus, Mohammed och Buddha.


Jag tror Björn Ranelid blir jordens undergång ty en dag kommer varje atom i hans kropp att omvandlas till energi och jorden kommer att försvinna i den största explosion solsystemet sett prov på. Ordet Ranelid kommer att eka i den tomma rymden för evigt, amen.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 5 juni 20:39

Har Sverige någon krisplanering vid ett större muslimskt upplopp? Hur kommer det officiella Sverige att reagera om den manliga befolkningen i förorter som Rosengård i Malmö, Rinkeby i Stockholm och Biskopsgården i Göteborg går till öppen attack mot vårt samhälle och tycker att nu är det vi som tar över med våldet som vapen? Kommer man att mobilisera militären och polisen och ge order om verkanseld eller kommer man att förlamade stå och titta på och inte veta vad man ska göra? Jag är mycket rädd för att det blir det sistnämnda alternativet som blir det som gäller.


Frågan är i allra högsta grad relevant att ställa då våra politiker misslyckats totalt med sin integrationspolitik och istället skapat en muslimsk parallellvärld där shia- och sunnilagar gäller, där man inrättat en egen polis som upprätthåller religiösa lagar. Muslimska män går runt och uppmanar kvinnorna att täcka håret och sin kropp. Ett Sverige dit våra myndigheter inte är välkomna. Är våra politiker överhuvudtaget medvetna om denna verklighet eller de tror bara det är illasinnad islamofobi som sprids av främlingssfientliga element?

Som medborgare i detta land vill jag gärna veta vad staten tänker göra om muslimerna gör uppror och börjar plundra svenska hem och affärer med argument att de har Allah på sin sida. I en rättrogen muslims ögon är vi svenskar otrogna och därmed mindre värda än om vi varit muslimer.


Jag är rädd för att stollar som Gustav Fridolin och Jonas Sjöstedt är helt omedvetna om att detta mycket väl kan hända i en nära framtid, de tror att alla muslimer ska bli goda svenska medborgare som snällt betalar sin skatt och bidrar till välfärden. I deras värld kommer muslimerna att bli sekulariserade och överge sin religion.

Redan idag uppmanar imamer sina församling att skaffa så många barn som möjligt så de i framtiden med demokratins hjälp kan ta över våra samhällen. Islam är och har alltid varit den kristna kulturens värsta fiende, de när ett hat mot alla kristna och judar. Ett hat vi i väst har svårt att förstå och ta till oss. Vi förstår inte att dessa människor är primitiva och obildade offer för en medeltida religion. I England har man börjat vakna och spärrar in imamer och religiösa ledare som hetsar mot den västliga demokratin, här i Sverige spärrar man in dem som varnar för islam.


Jag är rädd och känner mig otrygg med den politikska ledning Sverige har, jag tror inte de som sitter i riksdagen klarar av att snabbt lösa ett internt muslimskt uppror. Jag tror inte de kan fatta de obekväma beslut som kan behövas fattas. Det kan gå så långt att det gäller dom eller vi och då behöver man använda våld för att vinna. Muslimerna själva tvekar inte ett ögonblick att ta till våld om det behövs, allt de gör är religiöst sanktionerat. De har Allah med sig i kampen mot de otrogna. Våra politiker förstår inte hur snabbt moderata muslimer kan vända och bli radikala. Islam är som en tickande bomb, en bomb Europas politiker själva bjudit in.


ANNONS
Av Karsten - Måndag 5 juni 19:45

Det finns bara ett sätt att lösa miljöproblemet och det är att minska antalet människor på jorden. Vi är för många människor i förhållande till detta lilla klot och dess resurser. Detta vet politiker på hög nivå men de har inga lösningar som inte kommer i konflikt med FN:s mänskliga rättigheter. I västvärlden är det inga problem där dör fler än det föds, problemet är de underutvecklade länderna med primitiva befolkningar som är slavar under religion och medeltida kultur. Afrika är den kontinent som ökar mest befolkningsmässigt och kommer att forsätta göra det med följd att alltfler söker sig till Europa. Lösningen vore att bespruta Afrika med kemikalier som gör folken sterila.


Gör vi inget åt överbefolkningsproblemet kommer vi att ha ett fortsatt migrationstryck mot EU:s gränser. I en nära framtid kommer bristen på rent vatten och spannmål leda till krig och oroligheter om vi inte bromsar befolkningstillväxten. Denna fråga är så allvarlig att personlig integritet och mänskliga rättigheter måste sättas ur spel. Muslimer är en folkgrupp som skaffar stora barnaskaror av religiösa och geopolitiska skäl, detta borde väst sätta stopp för innan de blir för många. Ingen muslim i Sverige borde tillåtas skaffa mer än högst två barn, helst skulle de förpassas ut ur Sverige och ut ur Europa.

Av Karsten - Måndag 5 juni 19:18

Jag frågar mig ofta varför vi i Sverige har så korkade och obildade politiker? Varför har vi inte mer pragmatiska politiker som skiter i det där med politisk ideologi och gör det som är bäst för landet? Hade Sverige inte skrotat sitt kärnvapenprogram på 1950-60-talet hade vi idag haft kärnvapen och hotet att Ryssland skulle ockupera Gotland hade varit försumbart. Ingen stormakt vågar angripa en nation med tillgång till kärnvapen och effektiva vapenbärare. Men istället lärt vi ett gäng pacifistiska sossekärringar bestämma i denna fråga. Så nu sitter vi med problemet om vi ska gå med i Nato och därmed reta upp Moskva till motåtgärder.


Visst jag tycker själv kärnvapen är fruktansvärda och det bästa hade varit om vi aldrig uppfunnit dem. Jag är väl medveten om att även ett begränsat kärnvapenkrig kommer att få globala konsekvenser. Skulle Indien och Pakistan starta ett kärnvapenkrig mot varandra så skulle de brinnande städerna orsaka så mycket sot i atmosfären att vi skulle få atomvinter över stora delar av världen. Missväxt och hungersnöd skulle drabba världen. Skulle det bli ett världskrig med kärnvapen så är det slut med vår civilisation och kanske med hela mänskligheten. Kärnvapen är ett avskräckningsvapen som får en angripare att tänka sig för både två och tre gånger innan han går till acktion.


Vi i Sverige var idioter som lät sossekärringarna i riksdagen bestämma, idioter som Inga Thorsson och Alva Myrdal. Det hade räckt om Sverige förfogat över ett tiotal mindre kärnvapen för att avskräcka alla angripare att ens tänka tanken att ockupera svenskt territorium. Mobila vapenbärare hade vi lätt kunnat gömma undan i våra skogar eller inne i järnvägstunnlar. Vi hade varit farliga för alla angripare, vi hade kunmnat hota med vedergällning. Felet är att våra politiker inte tänker i dessa banor då de tycker det är omoraliskt. Våra politiker är aningslösa dårar som tror att en handfull soldater och några stridsvagnar avskräcker Ryssland från att ockupera Gotland om de behöver ön.

Av Karsten - Måndag 5 juni 13:00

Det blir roligare att blogga om man har många läsare. Jag vet att invandringen är ett hett ämne, men man kan inte bara skriva om det. Risken är att man upprepar sig och blir tjatig.

Jag tycker att en blogg ska vara både underhållande och lärorik. Att blogga om smink, mode och vad man åt till frukost finns det tretton på dussinet som gör, så det tycker jag är fullständigt meningslöst. Jag har nu bloggat i tio år, bloggen "Viskningar och rop" startade jag 2007 samma år som Ingmar Bergman dog, därav namnet. Innan dess hade jag bloggat under mitt riktiga namn, men hela tiden blivit förföljd och anmäld till moderatorn av vänsterextremister. Expo och deras allierade är smolket i bägaren för oss bloggare på högerkanten.


Egentligen är man väl inte höger om man är för folkgemenskap och välfärdspolitik och ser kollektiva lösningar på problem. Men detta förutsätter oftast en homogen befolkning som mångt och mycket tycker och tänker likadant. Idag har ju media och politiker ett helvete med att försöka få folk att tycka likadant i frågor som splittrar landet. Ska man försöka genomdriva stora förändringar i ett samhällssystem så är det alltid bäst med en folkomröstning. Det mångkulturella samhället är en sådan fråga, den borde från början ha underställts folket då den påverkat hela vårt samhälle. Tyvärr valde politikerna att köra över folket och i samtycke med varandra driva projektet över huvudet på svenska folket. Idag har det gått så långt så folk som kom hit för några år sedan säger, varför tar Sverige in fler? Till och med invandrarna själva inser att den generösa asylpolitiken fördärvar Sverige.


Den senaste vågen har skapat en skriande bostadsbrist, brist på skolplatser och lärare, sjukvården är överbelastad. Det är precis som om de som ska styra landet inte tänker eller bryr sig om sådana saker. För dem är det viktigast att värna om asylrätten och att alla som behöver ska få skydd. Det finns hundratals miljoner som behöver skydd, men de har inte råd att köpa sig en biljett hos människosmugglarna och skulle de komma hit finns varken plats eller resurser om vi inte vill chockhöja skatterna. De som kommit hit är skurkar och löskefolk som har svarta pengar att betala och muta sig till en resa till välfärdsparadiset Sverige. Men den verkligheten vill inte våra politiker höra talas om de vill leva i illusionen att de hjälper "flyktingar".

Av Karsten - Söndag 4 juni 23:46

Jag börjar bli ganska trött på G.W Perssons olika mordteorier, han sitter där och på sitt dryga sätt lägger upp sin version av hur olika mord gått till. Vad fan vet han? Han har ju inte deltagit i förundersökningen, han läser den i efterhand och dissar naturligtvis polisens. G.W Persson må skriva underhållande kriminalromaner och det tyckr jag han ska hålla sig till. Sitta och peka ut folk som mördare i TV bör han undanhålla sig från. Den person han utpekade som Chatrine da Costas mördare friades genom DNA prov, men detta hindrar inte G.W från att framhärda. Han börjar bli en parodi på sig själv, precis som en del andra gamla stötar som blivit offentliga personer i ankdammen.


Av Karsten - Söndag 4 juni 22:30

Jag tror få människor här i Sverige är fullt på det klara vilket hot muslimerna i landet utgör. Vi har en samling galna politiker som lever i en fantasivärld där de på fullt allvar tror att den svenska  kulturmodellen med demokrati och frihet kommer att anammas av dessa horder av muslimer man släppt in i landet. De begriper inte hur konservativa och fast dessa människor är i sin medeltida kultur och religion. Värst är männen som till varje pris vill försvara patriarkatet och dess makt över kvinnan. De flesta som kommit hit kommer från patriarkala stam- och familjestrukturer där demokrati är något fullständigt okänt. Primitiva araber som knappt kan läsa och skriva och vars mål är att skaffa så många barn att de kommer i nummerärt överläge.


Idag är det bara enstaka små celler med jihadister som hotar vårt samhälle, i morgon kan de ha växt till hela förorter som hatar oss och vill förgöra oss. På deras sida står alla svenska politiker och jurister som vill tysta de varnade röster som finns. De försöker tysta oss med "hets mot folkgrupp" och liknade gummiparagrafer. Är det några som hetsar så är det muslimerna, alla svenska politiker borde tvingas att lära sig arabiska och gå i mosken på fredagsbönen och lyssna på vad de säger om Sverige och väst. Gud vad jag hatar dessa naiva godtrogna stollar som tror de gör något gott när de tar emot en massa muslimer i landet, men som i själva verket bjuder in den farligaste fiende Europa någonsin har haft. Framtida svenska generationer kommer att svära över dagens politiker och deras aningslöshet.


Det är hög tid att sätta alla muslimerna i hela Europa på plats, göra klart för dem att de är här på våra premisser och att om detta inte passar, så kommer vi att med våld driva dem tillbaka till var de kom ifrån. Vi får aldrig tveka att använda våld mot en fiende som själv använder våld och skräck som vapen. I framtiden kommer politiker som Angela Merkel att bli symbolen för förräderiet mot Europas folk, hon kommer att bli Tysklands mest hatade historiska person. Hitler kommer att framstå som ett föredöme jämfört med Merkel. 

Av Karsten - Söndag 4 juni 13:59

Politikerna i Hultsfred tog saken i egna händer när de tyckte att allt för många nyanlända bosatte sig i kommunen, de nekade dem kort och gott ekonomiskt stöd. Nu har det startas en polisutredning mot dessa modiga politiker för tjänstefel. 

Det var enligt Text-TV en krisledningsgrupp i kommunen som i vintras beslöt att nyanlända som flyttade till kommunen inte skulle få hjälp från socialtjänsten. De ansåg att inflyttningen måste stoppas eftersom flyktingsituationen blivit ohållbar och att Hultsfreds kommun drabbats hårdare än andra kommuner.

Jag tycker kommunpolitikerna gjorde helt rätt, de tillvaratog sina kommuninnevånares intressen och obstruerade mot de statliga politikernas ansvarslösa asyl- och flyjktingpolitik. Varför ska Hultsfreds kommuninnevånare med sin kommunalskatt föda dessa parasiter som inte är något annat än välfärdsmigranter? 


Om alla Sveriges kommunpolitiker hade samma mod och tåga som de i Hultsfred så hade man nog fått lägga om sin asylpolitik i Riksdagen. Dessa världsfrånvända jävlar står där i riksdagen och svamlar sin humanistiska och empatifyllda svada utan att för ett ögonblick bry sig om vad svenska folket tycker. Vad de tycker framgår med all tydlighet i SD:s ständigt ökande väljarsympatier, nu är de större än Moderaterna. Vi har bara sett början på helvetet, det är först nu som alla de nyanlända börjar lämna asylförläggningarna och pytsas ut till kommunerna. Vi har att se fram mot både höjd statlig och kommunal skatt. Är det värt priset när de som kommer våldtar våra kvinnor och knivhugger våra medborgare? Snacka om att bita den hand som föder en!

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se