Senaste inläggen

Av Karsten - Onsdag 9 aug 09:46

President Trump hotar Nordkorea med "eld och raseri av ett slag som världen aldrig skådat". Hm, kan det bli värre än Hiroshima och Nagasaki? Vad gäller storleken på Nordkoreas kärnvapenladdningar så kanske de fått hjälp av några arbetslösa ryska kärnvapentekniker redan på 1990-talet. Det handlar bara om ren teknik och lite fysik, att skapa en överkritisk massa genom tillförsel av neutroner samt reflektion av befintliga neutroner. 7 kilogram plutonium är inte större än en grapefruit och det omgivande lagret av kemiskt sprängämne är inte så tjockt. Tror Nordkorea tar ganska lätt på strålningsrisken då de nog inte avser att lagra sina kärnvapen så länge.


USA lever i ett önsketänkande att modern kärnvapenteknik ska vara en väl bevarad hemlighet, men allt kan köpas för pengar och det finns säkert många som hatar USA så mycket att de gärna hjälper till. Om några år har säkert Nordkorea termonukleära vapen också. USA:s första vätebomb var stor som ett flervåningshus och vägde bortåt sju ton, man använde flytande väte som kyldes med helium. Sedan dess har mycket hänt och det finns information att hämta. Idag använder man tritum eller deuterium i fast form som antänds av en liten plutonium laddning.
Jag önskar Kim Jong Un och hans kärntekniker all lycka i världen i sina ansträngningar att hålla USA vaket om nätterna.


Kim Jong Uns svar på president Trumps hot är nu att Nordkorea i gengäld hotar att attackera ön Guam där USA har en stor marinbas och ett flygfält. Ön som autonomt amerikanskt område och ligger mitt i Stilla oceanen är en viktig del i USA:s och NATO:s strategiska planering. Den där Kim Jong Un borde skaffa sig en stylist som fixade till hans frisyr, Un och Trump verkar tävla om vem som har världens fulaste frisyr.

Det var patetiskt att se Trump med armarna krampaktig i kors hota Nordkorea med "eld och raseri av ett slag som världen aldrig skådat", han borde anställa någon PR man eller kvinna som lär honom uppträda på ett avslappnat sätt i TV och sluta använda en retorik som man trodde var avslutad efter 1945.

ANNONS
Av Karsten - Tisdag 8 aug 19:40

Den franske folkförrädaren bondlurken Cédric Herrou dömdes till fyra månaders fängelse för att ha hjälpt hundratals afrikaner från Italien till Frankrike. Han borde ha fått minst fyrtio års fängelse eller ännu hellre giljotineras. Det slappa franska rättssystemet är som det svenska, nä förresten här hemma hade han fått mottaga en medalj från Hans Majestät Konungen för berömvärda insatser för riket. 

Man kan spy åt detta helvetes fjäskande för afrikaner, araber, afghaner, irakier och allt annat löskefolk som söker sig till Europa, trots att de hatar vår västerländska kultur. Den Europeiska kontinenten kommer att gå under som den kulturmark som en gång kallades Det Gamla Landet, den europeiska kulturen kommer att ersättas med än värre vidskepelse och rappakalja än den katolska kyrkan i takt med inflyttningen av afrikaner och andra primitiva folkgrupper. I framtiden kan vi åter få se häxbränningar i de europeiska städerna. Förmodligen kommer kontinenten att kastas in i ett förödande etniskt färgat inbördeskrig där de vita kristna kommer att stå mot islams horder. Överbefolkningen i kombination med torkan i Afrika kommer framkalla en enorm våg av "flyktingar" som färdas över Medelhavet på allt som kan flyta. Vi kan stoppa detta om vi skippar all medmänsklighet och empati och bara tänker på oss själva och våra framtida generationer européer. Om vi visar samma hänsynslöshet som IS med våra moderna vapensystem och biologiska vapen så kan vi vinna denna kamp och hjälpa till att avfolka jorden.

ANNONS
Av Karsten - Tisdag 8 aug 18:13

Att tala om mänskliga rättigheter och vikten av att dra krigsförbrytare inför domstolen i Haag är löjligt så länge USA vägrar att lämna ut sina krigsförbrytare. Än så länge är det bara folk från rena bananrepubliker som dragits inför rätta. Alla dessa organisationer som Human Right Watch och Amnesty International är bara papperstigrar som lurar av folk allmosor genom alla dessa arbetslösa ungdomar som via AF tvingas stå och tigga på gator och torg. Vi måste ha modet att ifrågasätta dessa heliga kor som väsnas mycket men gör oändligt lite. De flesta av dessa organisationer befolkas av vänsterliberala människor, de skriker högre när en vänsteraktivist råkar illa ut i en högerdiktatur än tvärtom. Gemensamt för alla dessa organisationer är att de försvara asylrätten trots att de är medvetna om att den missbrukas, de lever så att säga i symbios med den ansvarslösa massinvandringen till Sverige. De hävdar alla, att alla som söker asyl i Sverige har skyddsbehov och är förföljda, att folk skulle ljuga för att få det materiellt bättre förnekar de. Jag har själv ganska god insyn i Amnesty och vet vad det är för batikhäxor som har sitt levebröd där.

Av Karsten - Tisdag 8 aug 17:25

Moderaterna föreslår, precis som SD att man ska kunna dra in medborgarskapet för svenska terrorister med dubbelt medborgarskap som ansluter sig till IS eller annan terroristorganisation. 

Justitieminister Morgan Johansson är kritiskt. - Det förvånar mig att Moderaterna inte orkar stå upp för svensk grundlag, säger han.

I Regeringsformen 7 § står: "Ingen svensk medborgare som är eller har varit bosatt i riket får fråntas sitt medborgarskap".

Denna lag har inte tagit hänsyn till den okontrollerade massinvandring Sverige haft på senare år och den utveckling som skett bland radikaliserade muslimer. Uppenbart är att RF måste skrivas om så att utländsk medborgare som erhållit svenskt medborgarskap kan fråntas detta om personen i fråga grovt bryter mot svensk lag eller eljest utgör hot mot riket. Man har på senare tid allt för lättvindigt utdelat svenska medborgarskap utan att ställa några högre krav på individen, medborgarskapet har blivit till en formalia i den havererade invandringspolitiken. 

Det är ju självklart att en person som erhållit asyl och uppehållstillstånd på falska grunder och sedan fuskat till sig ett svenskt medborgarskap ska kunna fråntas detta.

Vi måste börja skilja på etniska svenska medborgare, arbetskraftsinvandrare som erhållit medborgarskap och papperslösa asylsökande som erhållit medborgarskap. Det är helt ointressant om denna syn är diskriminerande eller kan ses som rasistisk, det handlar om rikets säkerhet och synen på det svenska medborgarskapet. Om omvärlden uppfattar det som att Sverige allt för lättvindigt utdelar medborgaskap till personer som ej kan styrka sin rätta identitet är risken stor att svenskar drabbas av visumtvång utanför EU.


Om en motion i denna fråga väckes i riksdagen innan valet 2018 och motionen får majoritet vid en omröstning, finns möjliget att ändra Regeringsformen efter nästa val 2022. För att ändra en grundlag krävs att riksdagen fattar två beslut med likadant innehåll och att det hålls ett allmänt val mellan de två besluten. Riksdagen ska inte kunna fatta förhastade beslut som inskränker människors fri- och rättigheter.

Jag kan inte se att en lag om indragade av medborgaskap för utländsk medborgare som grovt misskött sig eller som utgör ett uppenbart hot mot rikets säkerhet skulle inskränka på några fri- och rättigheter. Idag är det istället så att de så kallade mänskliga fri- och rättigheterna missbrukas och utnyttjas av vänsterradikala krafter i samhället som vill framkalla kaos och anarki.

 

Av Karsten - Tisdag 8 aug 16:58

Prcis som jag förutsåg så läggs nu förundersökningen mot Anders Borg ner då ingen känd målsägare trätt fram. De som kontaktat polisen och anmält Borg är privatpersoner som varit anonyma, förmodligen militanta feminister eller någon ur den självutnämnda kultureliten som ville tvåla till Borg och ringde Norrmalmspolisen. För att polisen ska ta upp en förundersökning igen fordras att någon av dem som var med på festen och drabbades av Borgs fylleslag anmäler honom.


Den där mediekåta advokatsubban Elisabeth Massi Fritz finner det "anmärkningsvärt" att polisen inte ansträngt sig mer och kontaktat någon av de eventuella målsägarna. Fritz menar att polisen inte gjort allt som stod i deras makt för att utreda händelsen. Vad fan vet hon om det, polisen kanske har kontaktat någon av festdeltagarna och fått till svar att för deras del är saken utagerad. Varför skulle polisen göra allt som står i deras makt för att sätta dit Anders Borg när de inte gör allt som står i deras makt för att sätta dit de där afghanerna som våldtar svenska tonårstjejer? 

Av Karsten - Måndag 7 aug 19:41

Ska nu ett gäng sittstrejkande afghaner uppbackade av media lyckas få Migrationsverket att ändra sina regler? Ska nu svenskarna sitta med en kvarnsten kring halsen i form av närmre hundratusen afghanska hazarer som ska försörjas med offentliga medel? Har vi inte nog av ekonomiska lycksökare som alla åberopar asylrätten? Anledningen till att hazarerna söker sig till Europa är att de står längst ner på den sociala skalan i Afghanistan och hoppas att de genom att få tillgång till märkeskläder och senaste typen av mobiler kunna höja sin status. Vad de inte fattar är att de hamnar längst ner på den svenska sociala skalan precis som alla andra utomeuropeiska invandrare.


Låter vi dem stanna kommer de snabbt att etablera sig som heroinförsäljare eller inom annan typ av kriminalitet. De flesta av dem har ingen eller väldigt liten skolutbildning. De kommer att kosta mer i utbildning än vad de eventuellt kommer att generera i skatteintäkter. Jag hoppas verkligen inte myndigheterna kapitulerar för denna typ av manifestationer utan visar ett resolut handlande och utvisar alla hazarer. Vi har inte råd att försörja all världens lycksökare som tar sig över halva Asien och hela Europa för att komma till lilla Sverige. Vi svenskar har haft nog av flyktingamnestier som när Birgit Friggebo lät 45 000 kosovoalbaner över en natt få uppehållstillstånd.

Av Karsten - Måndag 7 aug 18:26

Nya konststölder på svenska gods och herresäten, denna gång stal man bronsstatyer på ett Skånskt gods. Förmodligen för att sälja dem som skrotmetall, dessa primitiva undermänniskor förstår sig inte på konst. I takt med att allt annat globaliseras, så globaliseras även kriminaliteten. Några barn uppmärksammade tjuvarna som rekognoscerade brottsplatsen och larmade några vuxna som likt alla andra blåögda godtrogna svenskar bara ryckte på axlarna och tyckte att barnen inbillade sig.

För människor som hatar allt västerländskt så måste abstrakt konst framstå som ren skit och därför är det helt okej att smälta ner kopparn i statyerna och sälja den för att istället tillverka ammunition.  

Av Karsten - Söndag 6 aug 20:16

De extremt höga temperaturerna i Sydeuropa måste vara ett resultat av klimat- och miljöförändring. Samtidigt har vi fått kallare och regnigare sommarväder här i Skandinavien. Dessa klimatförändringar kan på sikt få katastrofala konsekvenser speciellt som torkan och bristen på regn har gjort stora delar av Afrika obeboeligt. Vi kan i framtiden vänta oss ännu större migrationsvågor från Afrika och dessa kommer att söka sig till Nordeuropa. 

Sett i relation till klimat- och miljöförändringarna är en ökande befolkning på jorden en katastrof, det finns ingen plats för dem att ta vägen. Tillgången på föda blir inte större utan mindre om temperaturen ökar och det blir torrare. Vi står inför en katastrof som med största sannolikhet kommer att leda till krig och folkmord. Den industrialiserade delen av världen har att välja mellan att försvara sitt territorium eller gå under. Man kan generellt säga att den kristna delen av världen måste bekämpa den muslimska med alla till buds stående medel. De flesta industrialiserade delarna av världen utom Kina i Asien är traditionellt kristna medan de outvecklade är muslimska.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se