Senaste inläggen

Av Karsten - Söndag 2 sept 21:47

Efter att ha sett utfrågningen av Jimmie Åkesson och sedan Agenda med duellen mellan Åkesson och Bildt, efterföljt av en intervju med svinet Macron så måste väl en majoritet av den svenska TV-publiken inse hur vinklad public service är i Sverige. SVT är Bryssels förlängda megafon i Sverige och byråkraterna i EU sitter i knäet på George Soros och andra globalister. 


För mig finns bara ett val och det är AfS som vill ta Sverige ur EU på riktigt samt satsa på en inhemsk produktion av föda så Sverige inte är importberoende när det gäller mat. Under andra världskriget klarade vi oss för vi hade en fiske- och  jordbrukssektor som klarade av att förse det svenska folket med den föda de behövde. Idag är vi på många områden importberoende för att det ligger i globalisternas intresse att kontrollera matproduktionen i världen. 

ANNONS
Av Karsten - Söndag 2 sept 14:08

Bevakat av ett enormt polisuppbåd kunde AfS börja sitt valmöte på utsatt tid klockan 12.00 En finsk talare inledde mötet med att berätta om finnarnas syn på dagens Sverige och den syn Finland hade förr på Sverige.  

Man hade satt upp dubbla avspärrningar med en säkerhetzon vaktad av poliser med kravallhjälmar. Ni ser själva motdemonstranterna med sina enfaldiga budskap.

 

Här en bild på Jeff Ahl när han talar om återvandringen.

 

Ännu en bild på en riktig hårding till polis. Ett streck på axeln betyder minst fyra års tjänst. Killen bakom honom var i mitt tycke lite för kort i rocken för att vara polis.

 

Bild av det blandade publikhavet.

 

Ännu en bild på motdemonstranterna med sina röda fanor och enfaldiga plakat, vaktade av polisen.

 

Så kom han då till sist Gustav Kasselstrand, mannen som alla väntat på att få höra, Sveriges framtida statsminister.

ANNONS
Av Karsten - Lördag 1 sept 21:10

Som alla säkert märkt så blir vår nation bara sjukare och sjukare. Nu vill MP införa obligatoriskt genusflum på skolorna. Det är som om de som är satta att styra landet är fullt upptagna med att fundera ut nya galenskaper de kan plåga medborgarna med. Det var länge sedan Sverige hade riktiga politiker och makthavare, vi får nog gå tillbaka till Erlander, Hjalmarsson och Hedlunds dagar. Televisionen är också något som har förändrats, för hade vi saklig och korrekt nyhetsrapportering som med tiden blev alltmer vänstervriden. När man införde en andra kanal, så sa man öppet att detta var en vänsterkanal. Dagens TV består av ytlig och flamsig underhållning, frågeprogram så enkla att en elev i mellanstadiet i den gamla pluggskolan skulle klara av alla frågorna, idag klara vuxna knappt av två tredjedelar. Resten av alla kanalerna fylls av program om kändisars hem varvat med reklam för olika nätkasinon, då de inte visar någon våldsförhärligande Hollywoodfilm. Man längtar ibland tillbaka till den tid då landet bara hade två TV-kanaler.


Politik och valrörelser har blivit till en cirkus och ett jippo som inte står de i USA efter. Man ljuger och baktalar, man producerar falska nyheter och gräver i skiten så det stinker långa vägar. Det är ett under att valdeltagandet fortfarande är så högt. Politikerna tävlar i att bli HBTQ-certifierade och dansar gladeligen runt i perversa prideparader. Det var precis så här samhället såg ut innan Romarriket gick under, enda skillnaden var att istället för invandrare hade de utländska slavar. En annan parallell är sista tiden av Weimarrepubliken i mellankrigstidens Tyskland, då frodades perversiteterna, speciellt i Berlin som var syndens näste. Hela Berlin var som en 24 timmars prideparad ända tills nazisterna satte stopp.


Inte så att jag vill ha nazismen tillbaka, lika lite som jag vill ha kommunismen åter. Vad jag vill se är lite lag och ordning, en nation där flit och korrekt uppträdande belönas. Ett land där yrkeskriminella spärras in för gott så vanligt folk vågar röra sig på gatorna efter mörkrets inbrott, där ohederliga tjänstemän och politiker straffas istället för att belönas med en ny tjänst. En nation som står fri från alla globaliseringar och unioner, ett land som satsar på en så stor jordbrukssektor att vi är självförsörjande på mat till våra medborgare. Ett land med ett försvar starkt nog för att avskräcka en fiende, även om det skulle innebära att vi måste bli en kärnvapennation. Jag ser heller inga problem med att Sverige öppnar för avspänning med Ryssland och handelsförbindelser. Varför ska vi låta vår utrikespolitik dikteras av kosmopoliter i New York? Detta var en liten del av det jag skulle vilja se hända innan jag dör.

Av Karsten - Fredag 31 aug 14:45

Kom precis hem från Jimmie Åkessons tal på Stortorget i Malmö. En stor entusiastisk publik, men även en massa störande vänsteraktivister och HBTQ-personer med regnbågsflaggor som gapade sitt enfaldiga: "Inga rasister på våra gator", precis som om det var dom som ägde gatorna. Hela evenemanget vaktades av ett massivt polisuppbåd med både ridande polis och polismotorcyklar. Bland publiken fanns många poliser som ingrep så fort någon extra störig kom för nära avspärrningen framför scenen. Minns särskilt en babbebrutta som gjorde finger åt Åkesson och muade som en brunstig kviga. En polis gick fram till henne och bad henne vara tyst, det märktes på hennes sätt att hon var drogad av ett eller annat. 

 


Jimmie Åkesson tog upp de vanliga ämnena skola, polis, straff, intressant var att när han pratade om integrationen och vikten av att kunna svenska så var det många yngre invandrare i publiken som applåderade och tjoade. 

När sedan Åkesson avslutat talet och publiken började lämna torget stod de vänsterblivna kvar och fortsatte skandera sitt enfaldiga: "Inga rasister på våra gator". Det var som de fallit i trans och ej var medvetna om att det hela var över.  Antagligen blir det någon form av mystisk kollektiv upplevelse för deras arma små hjärnor när de tillsammans får upprepa sin fras, gång efter annan. Jag fattar inte att de inte förnyar sig och hittar på nya slogans, den här "inga rasister på våra gator" har de kört med i över tjugo år.


Jag hoppas polisen laddar upp med lika mycket folk på söndag när Alternativ för Sverige ska hålla sitt torgmöte på samma plats, då är det helgdag och alla småbabbar har fritt från skolan. Det är sorgligt med folk som inte kan respektera andras åsikter utan anser sig har rätten att störa och sabotera för alla som inte tycker som dom. Vi har feminismen och HBTQ-aktivisterna att tacka för mycket av denna normlöshet och anarki. Förr höll ordningsmakten denna typ av medborgare på plats då vi hade ett strängare och mer moraliserande samhälle, men idag har det politiska systemet blivit så släpphänt att de tillåter allt som i ultraliberalistisk anda utmanar normerna. Det enda område man fortsätter att upprätthålla moraliserandet på är inom narkotikapolitiken.

Av Karsten - Torsdag 30 aug 12:50

För någon vecka sedan fick jag i brevfacket ett nummer av SD Kuriren som ett led i deras valkampanj. Efter att ha förstrött bläddrat i tidningen och konstaterat att det var en speciell valutgåva med olika teman de går till val med. För någon tid sedan hittade jag i min bokhylla ett gammalt nummer av SD Kuriren från 1993 då Anders Klarström står som ansvarig utgivare. Då var det andra tongångar i SD Kuriren man tar bland annat upp Engelbrektmarschen som samlade 500 deltagare, jag var själv med i marschen det året. Rent typografiskt var väl SD Kuriren från 1993 inte något mästerverk, dagens SD Kurir är betydligt proffsigare layoutad, men det var en annan anda i SD 1993 något som saknas i dagens SD som blivit allt för mainstream.  

 

Av Karsten - Torsdag 30 aug 11:57

 

Efter att ha läst följande på Twitter ställde jag mig frågan vad är vedertagen kunskap och fakta? Forskningen går ju framåt genom att människor vågat ifrågasätta vedertagna teorier och kunskap. Hade inte någon ifrågasatt om jorden verkligen var platt så hade vi fortfarande trott att den var en platt skiva. Det är mycket farligt när politiker fastslår vad som är vedertagen kunskap och fakta, lika farligt som när katolska kyrkan på medeltiden fastslog vad de ansåg vara vedertagen kunskap och fakta.


Hur det skulle vara ett hot mot demokratin att ifrågasätta vad politiker fastslår som kunskap och fakta är så snurrigt så det går inte att bemöta. Politik går ju ut på att just ifrågasätta vad de politiska motståndarna påstår vara fakta och kunskap. Det som var vedertagen kunskap igår anses idag vara ren vidskepelse, sådant kallas framåtskridande. Det mest symtomatiska i sammanhanget är att demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) går ut med att hon ska tillsätta en utredning som ska utreda om ifrågasättande av det vi idag anser vara vedertagen kunskap och fakta kan hota demokratin. Det hade varit bättre om hon utrett om korkade ministrar som hon själv utgjorde ett hot mot demokratin.

Av Karsten - Torsdag 30 aug 00:37

Jag börjar på allvar ställa mig frågan om det inte är lika bra att lägga ner Sverige som nation eller åtminstone ställa landet under förmyndare. Låt danskarna eller finnarna sköta ruljansen. Fyra år till med socialisterna kommer att köra Sverige i bottnen totalt. 

Eller slå en pling till Putin och hör om Ryssland är intresserade, de får ju tillgång till Gotland och kan knäppa NATO på näsan. Inget kan bli värre än vad det är nu med öppna dörrar för allsköns parasiter och löskefolk som väller in. 

Av Karsten - Onsdag 29 aug 13:34

Många av AfS valfilmer är censurerade på Youtube, du möts av texten: "Videon är inte tillgänglig
Innehållet är inte tillgängligt på den här landsdomänen". Även en instruktionsfilm om hur du gör om AfS röstsedlar inte finns tillgänliga, dvs. ta en blank valsedel för Riksdagsval och skriva: "Alternativ för Sverige" på den, tilloch med detta har Youtube tagit bort. Svenskarna hindras av att ta del av vissa partiers valpropaganda. Är detta att betrakta som demokratiskt och ett öppet val på lika grunder? Vi medborgare bör alla ifrågasätta detta val som redan kantas av sabotage mot valaffischer och bortplockade röstsedlar. Är verkligen Sverige den demokrati som vi alla gått och trott på eller har Sverige bakom vår rygg förvandlat till en totalitär stat där bara vissa partier har företräde?

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se