Senaste inläggen

Av Karsten - Torsdag 25 jan 13:47

Cissi Wallin har alldeles rätt när hon i dagens Kolumn i Metro skriver att "Vi människor är menlösa och ytliga puckon", frågan är vad hon klassificerar sig själv som? I minas ögon ingår hon liksom de flesta andra skribenter i Metro i PK-maffian. Hon har alldeles rätt i att de flesta inlägg som görs på sociala medier är meningslöst dravel om senaste klädköpet eller om personens matvanor, skit som inte intresserar en enda vettig människa och ändå får sådant ytligt menlöst dravel en massa likes. Detta får mig att tro att folk har blivit dummare, den nya generationen är mer lättmanipulerad än den äldre. Kanske borde man höja rösträttsåldern till minst trettio år?

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 24 jan 23:39

Många påstår att Illuminaterna inte existerar. Det beror på vad man menar med Illuminater, om man menar den diffusa grupp av otroligt rika finansaktörer som genom sin rikedom påverkar politiska och finansiella händelser bakom demokratins malätna kulisser så finns de. Men om man menar den grupp av tyska eller bayerska frimurare som verkade på 1700-talet och som kallade sig Illuminater så finns de inte. Själv anser jag att ett sådant kräk som George Soros är en av Illuminaterna, liksom de som varje år deltar i Bilderberggruppens möten. Begreppet Illuminater är bara ett bekvämt ord på en mycket farlig och odemokratisk företeelse bestående av vita medelålders män.


Det finns människor som världen hade varit bättre utan, människor som borde dödas. Många beklagar att attentaten mot Hitler misslyckades och att mycket elände inte hade skett om han dött. Jag är inte så säker på det då jag är av den åsikten att Hitler bara var ett redskap åt just Illuminaterna. Krig är just en av de verksamheter som finanseliten tjänar mest pengar på. Krupp, Thyssen, Bayer, AGFA, Mercedes fanns alla kvar efter nazismens nederlag och var rikare än någonsin. SEB den Wallenbergägda banken hjälpte den tyska finanseliten att gömma undan tillgångar så de allierade inte skulle kunna beslag ta dessa. Illuminaterna är som frimurarna de hjälper alltid varandra.

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 24 jan 20:26

Vem bestämmer vad som är gott och vad som är ont? Om fattiga afrikanska bönder bränner ner regnskog för att få en bit mark att odla på så de kan ge sina barn mat är detta något gott? Om skövlingen av regnskogen får en global miljöpåverkan då regnskogen binder en massa vatten som sedan av solens värme avgår som vattenånga som i sin tur ger upphov till regn som upphör då skogen bränns ner och andra människor blir utan det livsavgörande regnet, är detta något gott eller ont? Om läkare utan gränser räddar en massa barns liv i Afrika vilket ökar på överbefolkningen är detta något gott eller ont? 


Det där med gott och ont är väldigt relativa begrepp som vissa försöker förenkla med en massa dravel och snack om humanism, empati och medmänsklighet. De riktiga dårarna tar till Gud och religionen för att analysera vad som är gott och vad som är ont, det onda skyller de på en figur de kallar Satan eller Djävulen. Det mesta som händer i vår värld är av ondo, vi styrs av makthavare vars agenda i grunden är ond, fast de påstår att den är god och till för allas bästa. De flesta människor är onda fast de vet det inte, de som inget gör utan bara hänger på gynnar de onda makterna. 


Got och ont är något skit som filosofer och präster hittat på, det finns lika lite i verkligheten som Gud eller Djävulen. Om kriminella blattar skjuter ihjäl varandra så är väl det något gott något som är bra för alla oss andra som vill ha lugn och ro? Ju fler som dör av dessa träskmänniskor desto bättre är det för det stora flertalet hårt arbetande medborgare. Gott och ont är bara en produkt av det vi kallar civilisation och de som styr i vår civilisation löser ofta sina problem med våld trots att våld betraktas som ont. Vi luras att tro att USA står för något gott trots att det är de som startat de flesta krig sedan 1945.


För min del kan hela civilisationen dra åt helvete med sin dubbelmoral och sitt uppdelande i gott eller ont. Redan som barn upptäckte jag hur de vuxna ljög och gjorde onda handlingar som de påstod var för det goda. Gott och ont är bara en illusion som allt annat. Ju mindre man tror på världen och människorna desto bättre blir allt. Så ta ni er djävla godhet och stoppa upp den i skitsvängen.

Av Karsten - Onsdag 24 jan 18:47

De svenska politikerna och lagstiftarna måste anpassa sig till den verklighet de skapat, brott som innehav och skjutning med automatvapen, utpressning och beskydd, all form av gängrelaterad kriminalitet där brottsliga handlingar skett i samförstånd med övriga gängmedlemmar, organiserad människohandel och sexhandel och därtill relaterade brott som uthyrning av lokal m.m bör kunna straffas med upp till 35 års fängelse. Likaså bör straffet internering återinföras så att de värsta missdådarna kan hållas inspärrade för gott. Det måste också bli mycket lättare att utvisa folk med uppehållstillstånd, begår man brott som flykting får man skylla sig själv vad som händer då man återsänds till sitt hemland. Det måste bli ett stopp på all form av missriktad humanitet.


Själva tanken på kriminalvård och återanpassning till samhället bör bara vara förbehållet förstagångsförbrytare och den typ av människor det finns hopp för, övriga ska oavsett ålder betraktas som yrkeskriminella som bara ska hållas inspärrade för att skydda övriga samhällsmedborgare. Den syn man hade på kriminalitet och kriminalvårdens humanisering som kom att slå igenom under Lennart Geijers tid som justitieminister under 1970-talet passar inte in i dagens mångkriminella värld. Vi har fått ett samhällsklimat som mer påminner om det i de amerikanska storstäderna och detta kräver straff därefter.  Det intressanta är ju att de länder som har extrema och inhumana straff har också en extremt låg brottslighet, jag tänker på länder som Saudiarabien och liknade. 

Av Karsten - Tisdag 23 jan 18:54

Döm om min förvåning när jag läste dagens Kolumn i Metro och insåg att man för en gång skull skrev om något som var sant och viktigt, inte det vanliga dravlet. Det var ekonomijournalisten Jacob Brusell som började kolumnen med att ställa frågan: "Tänk om hela fundamentet för hela vår ekonomi är påhittad?" Om han bara visste hur nära sanningen han är. Han fortsätter sedan med att spekulera över ämnet inflation. Han skriver att det är lite komiskt att hela vårt ekonomiska system är upphängt på att några damer och herrar ska justera priset på pengar (alltså styrräntan) i hopp om att vår köpkraft ska gröpas ur med två procent om året. Det är ju i praktiken vad inflationsmålet går ut på, skriver han.


Själv växte jag upp i ett Sverige där inflationen var så låg att priserna var förtryckta på förpackningarna. Serietidningen Kalle Anka kostade till exempel en krona i många, många år. På satirtidningen MAD stod det under hela 1960-talet, 1,90 kr oförskämt billigt. !,90 var rätt dyrt då alla andra serietidningar och veckotidningar låg runt en krona. Idag har vi en galopperande inflation i Sverige, matpriserna går upp varje kvartal. Mitt emot kolumnen på andra sidan har Metro en notis om inflationen i Venezuela som ligger på 440 000 procent. En dollar kostar över 200 000 bolivarer. Snacka om inflation.


Inflation är något som skapas av den finanselit som styr världen bakom demokratins kulisser. Skurkar som George Soros som med Rothschilds förmögenhet i ryggen spekulerade sönder både Englands, Finlands och Sveriges ekonomi. Har man tillräckligt stora tillgångar kan man köpa och sälja ett lands valuta och på så sätt bestämma dess värde mot andra valutor, i första hand den amerikanska dollarn. Sverige försökte försvara kronkursen mot dollarn genom att höja styrräntan till 500 procent men fick till slut kapitulera under trycket mot kronan och släppa den fri att flyta mot andra valutor.


Hela världsekonomin är uppbyggd kring en bluff, den är ett luftslott som heter IMF eller Världsbanken, som lånar ut pengar till fattiga länder mot att ta deras naturtillgångar i pant och beslag. Man ser medvetet till att små länder skuldsätter sig till den grad att de inte längre förmår betala varken räntor eller amorteringar till IMF. Denna skurk bank säljer sedan rätten att utvinna landets naturtillgångar till något multinationellt företag som suger ut landet så dess invånare blir ännu fattigare. Först den dag vi reviderar hela det ekonomiska systemet kommer någon form av rättvis att råda. Sverige och dess politiker spelar med i detta fula spel och pratar om att höja biståndet till så kallade utvecklingsländer (läs av IMF utsugna länder). 


Krossa Världsbanken och dollarns överhöghet och nationalisera alla banker världen över. Finansimperier som Rothschild och liknade bör exproprieras och ställas under internationell kontroll. All form av spekulations ekonomi bör krossas, man ska inte kunna tjäna pengar på pengar. Likaså ska all viktig verksamhet som skola och utbildning, sjukvård, telefoni, elförsörjning, järnvägar, hamnar och liknade vara statliga och vara folkets gemensamma egendom

Av Karsten - Tisdag 23 jan 18:25

Läser i dagens Metro att personalen på Gekås i Ullared var inblandad i en stor stöldliga som smugglat ut varor för tiotusentals kronor från varuhuset. Jag undrar om Ola-Conny och Morgan var inblandade? Själv säger Ola-Conny till Aftonbladet att han är chockad. Det är mycket som går runt i mitt huvud nu, många frågor som jag vill ha svar på som jag säkert kommer fråga mina arbetskamrater om, säger Ola-Conny. Visst sätt Ola-Conny och Morgan att utreda stölderna de två är säkert smartare än polisen, he, he...

 

Varför inte göra ett TV-inslag av händelsen där Ola-Conny och Morgan går runt och förhör sina arbetskamrater. Morgan med sitt skarpa intellekt kan säkert lösa fallet. Rätt smart upplägg att anställda i kassorna samarbetade med folk som lade upp dyra prylar på banden som sedan inte slogs in i kassorna. Sedan sålde man väl prylarna på Blocket eller Tradera och delade på pengarna.

Av Karsten - Måndag 22 jan 22:52

Jag hatar allt den mänskliga civilisationen åstadkommit, allt är mest skit. Kristendom en form av vidskepelse precis som judendom och islam. I dess ställe har man introducerat en artificiell datoranimerad verklighet som folk kan fly till. Fy fan vad sjukt! Åt helvete med hela mänskligheten och dess civilisation. Vissa idioter hävdar att en jord utan människor som kan uppleva den är meningslös, men dessa missanpassade kretiner har totalt missat poängen. De lever efter doktrinen att "Gud" skapade människan till sin avbild så som Bibeln lurar oss att tro. Bibeln och Gamla Testamentet är judarnas största bedrägeri mot de dumma gojim genom Jesus och Nya Testamentet lurade de massorna att tro att judarna var ett speciellt utvalt folk av Gud.


Vilken djävla gud? Vem fan är gud? Vi nordbor trodde på asar och vaner förr innan den förbannade kristendomen förgiftade vårt sinne med sin altruistiska världsuppfattning. Jesus och kristendomen är en mentalt gift precis som islam och Muhammed. Lenin hade rätt när han sa att religionen är ett opium för folket. Precis som opium blir folk beroende av religionen. För min del kan de bränna alla präster levade på bål, de flesta är idag ändå bara kärringdjävlarna. Jag hyser idag ingen större förhoppning för mänsklighetens fortlevnad och är tacksam att jag har större delen av mitt liv bakom mig. En dag kommer folk att inse hur rätt jag hade men då är allt för sent.

Av Karsten - Måndag 22 jan 20:32

Efter att i många årtionden följt utvecklingen i Sverige kan jag inte tycka annat än att det skjuts för få politiker. Palme var den förste som fick bita i gräset, Anna Lindh var den andre och jag tycker att de båda fick vad de förtjänade. Det känns hemskt att känna så men när en nation får en maktfullkomlig politikerelit som kör över medborgarna så inser man att våld är det enda språk de förstår. De ska känna sig jagade och ska behöva gömma sig i skottsäkra limousiner bakom en mur av livvakter. När man på bekostnad av den egna befolkningens väl och ve leker altruistisk apostel och okontrollerat låter kreti och pleti bosätta sig i Sverige och få bidrag och andra privilegier utan att ha bidragit med en enda skattekrona får man också räkna med den egna befolkningens vrede.


Låt det djävla politikerpacket löpa gatlopp, låt dem känna svenska folkets flåsande i nacken. Att vara politiker och inte lyssna till folkviljan ska kosta. Jag skiter fullständigt i om politiker bryter samman och börjar knapra piller, jag skiter i om de hamnar på dårhus (där de egentligen hör hemma). Den här representativa demokratin vi har i Sverige är det närmaste man kan komma ren skendemokrati, man gynnar de lojalaste och mest inkompetenta idioterna på bekostnad av de fåtal kompetenta politiker vi har. En liten klick av politiker i partitoppen sitter och sållar ut alla som kan hota deras maktposition och detta på bekostnad av hur nationen styrs. Det är vidrigt att se och höra dessa förbannade hycklare uttala sig i media. Tyvärr är ju massan för dum för att genomskåda deras orala svada som oftast är totalt intetsägande, rena "god dag yxskaft". Så för helvete skjut fler av dem det finns alldeles för många av dem, precis som med älgarna behövs det skjutas av en del varje år.   

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se