Senaste inläggen

Av Karsten - Onsdag 29 aug 09:13

Hur kan en flicksnärta till reporter från SVT:s "Uppdrag granskning" nästla sig in med dold kamera i Nordisk alternativ högers högkvarter i Stockholm och springa runt där och låssas hon är nationalist? Har man ingen säkerhet alls inom denna rörelse? Är man så kåt på nya medlemmar och då speciellt snygga brudar att man helt sänker garden? När jag var med i SD talade man om att bygga upp en speciell säkerhetsorganisation som hade till uppgift att just förhindra infiltratörer från Expo, AFA och liknade. 


I denna typ av nätverk och organisationer är säkerheten A och O. Våra fiender från det vänsterliberala etablissemanget vill bara att få någon att inför dold kamera säga något som upprör den dumma allmänheten. Jag hoppas verkligen att AfS har tänkt på säkerheten då det är ett parti som Expo gärna skulle vilja infiltrera och hänga ut. Jag tror den svenska godtrogenheten spelar en stor roll här, kommer det en ung flicka som är intresserad så sänker man garden istället för att tänka vad fan vill hon här? Är hennes intresse genuint eller har hon en dold agenda? 


Okänt folk ska inte släppas in i högkvarter eller partilokaler utan kroppsvisitering. Man kan använda detektorer som letar efter elektroniskt material, alla mikrofoner och dolda kameror är digitala och sänder ut elektromagnetiska vågor. Eftersom lagstiftningen på detta område är så dåligt i Sverige så får man själv stifta de regler som kan skydda en från snokande vänsterjournalister och dylikt.


I USA har man i vissa stater förbud mot att filma med dold kamera, vilket  Patrik Hermansson från Expo blev varse när han skulle tala vid ett event i Washington state. Jag beklagar att  Patrik Hermansson inte blev avslöjad i sydstaterna i USA under sin infiltration av Alt Right-rörelsen för då hade Expo varit en medarbetare mindre. Folk som försöker infiltrera och med dolda kameror och mikrofoner spela in känsliga uttalanden ska veta att det kan bli dyrköpt. Vi får sluta vara så naiva i Sverige.

ANNONS
Av Karsten - Tisdag 28 aug 23:56

Sverige har en dålig skola på grund av elever från dysfunktionella patriarkaliska klankulturer och dåliga lärare som tror att alla människor är lika (inte lika mycket värda). Motviljan att skilja de värsta rötäggen ur klasserna har skapat en studiemiljö som omöjliggör all form av konstruktivt lärande. Hade man gjort som på den gamla goda tiden satt de lågpresterande bråkstakarna i OBS-klasser så hade man gett de andra eleverna den chans de förtjänar. PÅ 1960-talet gick de flesta elever ut ur nian med full läs- och skrivförmåga. Idag är siffrorna skrämmande låga, något som man kan tillskriva det skolsystem som socialister och borgare skapat.


Friskolor som har eldat på betygsinflationen i rent vinstsyfte. Skicka era barn till oss och vi lovar godkända betyg hur dumma era ungar än är. Den allmänbildning som präglade den gamla skolan är helt försvunnen, idag vet eleverna knappt vad de olika nationernas huvudstäder heter. Duktiga elever tas ej tillvara och skickas till elitskolor vilket detta landet borde göra. Men det strider mot den kollektivistiska socialistiska syn de styrande har. Sverige kommer ohjälpligt att hamna på efterkälken kunskapsmässigt. Endast de föräldrar som har råd att skicka sina barn till dyra internatskolor har en chans att se sina barn lyckas. Men det är bara politiker och rika kapitalister förunnat. Sverige är en nation på dekis och förfall.

ANNONS
Av Karsten - Tisdag 28 aug 14:33

Dessa två kvinnor i Sundbyberg, en förort till Stockholm saknar helt sinne för demokrati då de går runt med en stege och plockar ner SD:s valaffischer. Antagligen har de gjort det på inrådan från någon svensk feministisk vänsterextremist då de själva knappt kunnat tänka ut detta tilltag.

 

Detta är ett klart bevis för att vissa grupper från dysfunktionella klansamhällen inte har i västliga demokratier att göra. De kommer att skada våra politiska system och bli en belastning för landet både kulturellt och ekonomiskt.

 

Alla ni som vill att denna typ av migranter ska lämna Sverige ska lägga er riksdagsröst på Alternativ för Sverige. Det enda parti som har ett återvandringsprogram, en politisk fråga som SD nu försöker kapa åt sig genom att avisera en hårdare asylpolitik där Sverige inte ska ta emot kvotflyktingar och att en miljard ska läggas på återvandring.

Tack Göran Lundkvist för bilderna!

 

Av Karsten - Tisdag 28 aug 13:32

Socialdemokraterna i Sävsjö sprider falska rykten om M och SD på arabiska på Facebook. Här kan vi verkligen tala om näthat och fake news. Man försöker ställa de muslimska grupperna mot svenskarna genom att påstå att Moderater och Sverigedemokrater vill stänga moskéer och muslimska friskolor. Sossarna försöker fiska röster på kommunal nivå i muslimska invandrargrupper. Detta är ett riktigt lågvattenmärke i denna valrörelse. Efter detta blir det svårt för Löfven att angripa andra partier för att använda oschyssta medel.

Av Karsten - Måndag 27 aug 22:27

Det verkar som mörka krafter gör allt för att förhindra att Alternativ för Sverige tar sig in i riksdagen. Youtube har blockerat deras torgmötes videor från att ses i Sverige och opinionsinstituten mörkar AfS väljarsiffror. I vissa mätningar får "övriga partier" bara 1,9 procent och då är Fi inräknade. Detta är helt omöjligt då andra mätningar där Fi särredovisas ger dem nästan 2 procent.


Att AfS behövs visas av SD:s utspel om att Sverige inte ska ta emot kvotflyktingar och anslå en miljard för återvandring, detta är något de drivits till av AfS hårda invandringspolitik. SD är rädda att förlora sina kärnväljare till AfS. Detta scenario kan ha fått de mörka krafterna bakom globaliseringen och mångkulturen att öva påtryckningar på Youtube och de olika opinionsinstituten att manipulera med väljarsiffrorna.

Av Karsten - Söndag 26 aug 19:53

Har man minsta anlag för klaustrofobi så ska man definitivt inte titta på den film som TV5 nu sänder. Den handlar om de 33 gruvarbetare i Chile som blev fångade på 700 meters djup i en gruva. Scenerna när de tas upp genom det trånga hål man lyckats borra och hissa ner en räddningskapsel är bara för mycket. Sitta i denna kapsel och veta att berget när som helst kan kollapsa. Gruvarbetarna satt fångna i ett skyddsrum i gruvan i 70 dagar, bara det kunde ha gjort vem som helst galen. Själv var jag tvungen att zappa över till andra kanaler när jag tyckte det blev för klaustrofobiskt. Ett är säkert jag skulle aldrig ge mig ner i en gruva.

Av Karsten - Söndag 26 aug 14:17

Opinionsinstitutens väljarundersökningar verkar högst osäkra med tanke på de varierade resultaten. När TV presenterade Novus undersökning där M gått om SD och fick 19,3 så hade "Övriga partier" bara drygt 2 procent och då redovisades inte Fi som ett eget parti utan fanns med bland övriga. När man så tittar på Yougovs undersökningar så får SD 24,2 procent och övriga 4,8 procent och Fi 2,1 procent. 

Själv tror jag inte folk säger vad de egentligen ska rösta på vilket gör att väljarundersökningar är mycket osäkra. Sedan håller jag inte för otroligt att man försöker manipulera med väljarnas åsikter genom att medvetet ge felaktiga resultat.

Av Karsten - Söndag 26 aug 13:59

Läser på Text-TV att gymnasielagen tär på ensamkommande. En majoritet av samtalen i sommar till Rädda Barnens stödlinje  har handlat om lagen. Vad jag frågar mig är vad Rädda Barnen har med vuxna afghanska mongoler att göra? Jag trodde Rädda Barnen var till för barn, människor under 15 års ålder. I det infantiliserade Sverige är man tydligen barn ända upp i 30-års åldern. Själv skulle jag inte ge en krona till Rädda Barnen då det uppenbart inte kommer barn till del utan vuxna bedragare. Sedan är det upprörande att man blandar barn med vuxna lögnhalsar som ljuger om sin ålder, fan vet vad barnen som blandas med vuxna män råkar ut för. För det ska man ha djävligt klart för sig, när man talar om flyktingar och ensamkommande så är det i över 90 procent av fallen vuxna män det handlar om. Barnen och kvinnorna har dessa ynkryggar lämnat åt sitt öde i deras hemländer och i närliggande flyktingläger.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se