Senaste inläggen

Av Karsten - Söndag 4 juni 13:19

Som väntat var det ett terrordåd som utspelades i natt i området kring London Bridge och Borough Market. Det var tre gärningsmän som efter att ha kört ihjäl människor på bron med en skåpbil gett sig på människor på pubar med knivar. Sju människor dödades och 48 skadades, många allvarligt. De tre gärningsmännen förpassades till sitt jävla paradis med några välrkitade polisskott, de bar bombvästar som visade sig vara bara attrapper. 

Trump var inte sen att utnyttja senaste Londondådet och propagera för sin restriktiva inresepolitik.


Det stora felet Europas och Sveriges politiker gjort var att överhuvudtaget släppa in muslimer, vi borde ha lärt oss av historien att kristna och muslimer inte drar jämnt. I takt med att IS förlorar mark i Irak och Syrien så kommer de att öka sin aktivitet i Europa. De uppmanar sina anhängare att i bbrist på handeldvapen och sprängmedel använda bilar och knivar för att döda otrogna. För muslimer finns bara två alternativ, två zoner det ena är umma - de troendes värld, det andra är krigets värld där alla andra de otrogna befinner sig. 


Vi har att göra med enorma folkmängder med en helt snedvriden världsuppfattning, för dem finns bara troende och otrogna. Gentemot otrogna har man inga förpliktelser, dem kan man lura, bedra och mörda. Alla strikt troende muslimer är potentiella fiender till alla med västerländsk kultur. Shia muslimer anser det vara en religiös plikt att föra djihad heligt krig mot de otrognas värld där endst tio års vapenvila är tillåtet. Det är dock innom sunnimuslimerna som de värsta terrornätverken frodas. Jag undrar hur många av våra obildade politiker som satt sig in i muslimsk kultur och religion innan de började tillämpa den generösa asylrätten?


Även om Trump kan verka galen ibland så har han dock rätt i sin syn på muslimer, de har inte i vår västliga civilisation att göra. Vi kommer att få betala ett mycket högt pris för att vi släppt in dem i våra länder. Redan 1985 spådde jag att, fortsatte Sverige med den ansvarslösa massinvandringen så skulle blod flyta på våra gator en dag, jag fick rätt. Man kan idag fråga sig vad det är för ansvarslösa dårar som styrt Sverige de sista femtio åren? Hade jag fått bestämma hade vi haft några promillen sekulariserade muslimer i Sverige idag, inte hundratusentals som utgör ett hot mot både folk och rike samt hela det demokratiska systemet. Islam och demokrati är två oförenliga begrepp.

ANNONS
Av Karsten - Söndag 4 juni 01:44

Bil har kört in i folksammling vid London Bridge mer än är en död, massor av poliser i centrala London. Osäkert om det rör sig om ett terrordåd. Theresa May säger att det är ett möjligt terrordåd. Polisen försöker utrymma centrala London och uppmanar folk att ta sig hem detta trots att tunnelbanan är stängd. Läget verkar vara ganska förvirrat, London Bridge och området däromkring är avstängt.

För tre minuter sedan klassade polisen dåden som terrordåd.

Läs mer på: http://www.telegraph.co.uk/news/2017/06/03/london-bridge-incident-armed-police-respond-several-people-mown/

ANNONS
Av Karsten - Lördag 3 juni 12:40

Om några år när våra nya mynt har utsats för tidens tand och mist sin glans kommer de att se ut och vara lika mycket värda som gårdagens mynt, ja mindre för de gamla ett- och tvåöringarna var präglade i koppar de nya i järn överdraget med en blank legering. Detta med en nations mynt speglar värdet på själva nationen, Sverige är ett land på dekis. 


 

Av Karsten - Fredag 2 juni 19:51

Putin klargjorde vid en pressträff i Sankt Petersburg att ett svenskt medlemskap i NATO kommer att uppfattas som ett hot mot Ryssland. Detta borde vara en självklarhet att förstå, om Sverige efter decenier av deklarerad neutralitet plötsligt går med i NATO så ändras den strategiska situationen i hela Östersjöregionen. Jag har full förståelse för att Putin låter installera Iskander-robotar i Kaliningrad i förebyggande syfte. Idioter som liberalerna Jan Björklund och Allan Widman har länge nog lobbat för ett svenskt NATO-medlemskap. 


Skulle Sverige gå med i NATO så kommer ryska strategiska kärnvapen att riktas in mot befolkningscentra i landet. I ett skarp läge skulle en kärnvapenattack mot exempelvis Stockholm ha en lamslående effekt på den svenska befolkningen, det vet ryssarna. De som förespråkar ett svenskt NATO-medlemsskap vet inte vad de talar om, detta skulle innebära att svenska hamnar och flygfält skulle upplåtas åt amerikanska styrkor. Maktbalansen i Östersjön skulle i ett slag rubbas och ryssarna skulle svara med en upptrappning av sina styrkor. Är det krig Sverige är ute efter så är ett svenskt NATO-medlemskap en utmärkt ide.


Vad gäller ubåtskränkningar så avfärdar Putin detta som nonsens, ett svar som bara borde vara väntat. Både NATO och Ryssland har i förebyggande syfte kartlagt bottnarna längst den svenska kusten. Att kunna gömma undan ubåtar i den svenska skärgården är strategiskt viktigt samt att kartlägga de svenska försvarsinstallationerna på bottnarna runt Sveriges  kuster. För Ryssland vore ett  svenskt NATO-medlemskap som kärnvapenrobotarna på Kuba var för USA på 1960-talet. Ryssland vill slippa ha USA och NATO inpå knutarna.

Av Karsten - Fredag 2 juni 12:03

Ännu en dödsskjutning i Skåne, denna gång i Helsingborg. Jag har slutat hålla räkningen på hur många som skjutits i år. Men en sak vet jag med säkerhet och det är att dödskjutningarna hänger intimt samman med massinvandringen av utomeuropéer. Under den tid Sverige var ett huvudsakligen homogent land skedde det tre fyra mord om året, skjutvapen hörde till ovanligheten. Jag minns när Clark Olofsson och Gunnar Nordgren sköt en polis på 1960-talet, det var krigsrubriker i tidningarna under flera veckor, idag blir det en enspaltare på sidan tio på sin höjd. Vad är det för samhälle vi har fått?


Inte fan är svenska folket skyldiga till denna utveckling, det är politikerna som bakom vår rygg genomfört ett demografisk experiment genom att importerar hundratusentals välfärdsimigranter under asylens täckmantel. Detta kan inte vara något annat än ett illvilligt försök att upplösa nationalstaten Sverige samt att skapa otrygghet genom att ge kriminella och psykopater uppehållstillstånd och medborgarskap.

Man kan fråga sig hur väljarna kan vara så dumma att de röstar på sin egen undergång? Ser de inte vad politikerna i samarbete med media håller på med? I åratal har de matat oss med lögnerna om invandringens positiva effekter på Sverige.


Nästan varje vecka sker det någon dödsskjutning eller något annat uppseendeväckande våldsbrott. Den som inte ser sambandet med massinvandringen måste var blind eller lite bakom flötet. Hur länge ska vi finna oss i att vänstern ska stå och dra sina snyftvalser om "de stackars flyktingarna" och torgföra sina lögner när alla vet att 99 procent av de som kommer inte är några flyktingar utan väfärdsmigranter som söker sig till Sverige enbart av ekonomiska skäl? Vi vet alla att välfärdsstaten snart är ett minne blott, speciellt om S och MP får fortsätta regera. Det är dags att resa sig och skrika nu får det bara nog!

Av Karsten - Torsdag 1 juni 23:48

Vet ni var Annie Lööv befinner sig just nu? I Chantilly VA, USA på årets Bilderbergmöte. Annie Lööv är en av dessa vidriga globalister som vill förslava mänskligheten, så en röst på Centern är en röst på illuminaterna. Men detta begriper inte de dumma lättlurade svenskarna, de vet knappt vad Bilderberggruppen är för något och än mindre vilken agenda de har. Död åt globalisterna och deras lakejer. Låt oss sätta stopp för deras destruktiva planer och rösta bort Centern ur riksdagen. Vad tror ni Annie gör just nu, ligger och suger kuk på Henry Kissinger den gamle juden? Fy fan för denna genomkorrumperade värld och dess skrupelösa opålitliga politiker. De som tror på religionens eller politikens dogmer är räddningslöst förlorade.

Vad världen behöver är fria tänkande människor som samarbetar istället för att motarbeta varandra i sin svartsjuka egoism.


Av Karsten - Torsdag 1 juni 12:20

I Danmark har man höjt straffet för tiggeri från 7 dagars vilkorligt fängelse till 14 dagar ovilkorligt fängelse. Denna lagskärpning riktar sig specifikt till romska tiggarligor som är ett problem i hela Norden. Sverige borde ta efter danskarna på denna punkt, så vi slipper dessa bylten som sitter vid ingångarna till affärsinrättningar och upprepar sitt infantila "hej, hej".

Dessa rumänska zigenare har inte i Norden att göra de är ett problem för rumänska myndigheter som fått EU-pengar för att åtgärda det. Sverige borde utvisa alla rumänska och bulgariska zigenare och märka deras EU-pass med ett stort Z. Sverige har tafatta och senfärdiga myndigheter som saknar förmågan att angripa dylika problem med radikala medel.

Av Karsten - Torsdag 1 juni 10:52

Nya Tider fortsätter den granskning av syrianernas styre i Sigtuna kommun som SVT "Uppdrag granskning" påbörjade i april i ett program om den illegala spelverksamheten samt hur den socialdemokratiska kommunledningen är infilterad av syrianer som utnyttjar sin politiska position till vänskapskorruption. Syrianernas största fäste är i Södertälje där polisen nystat upp flera stora härvor. Syrianerna som är ortodoxt kristna har en klanstruktur som de givetvis tagit med sig till Sverige och bedriver i stor skala. Den största syrianska klanen eller släkten i Sverige är Melkemichel, det är till denna klan maffiaorganisationen "Syrianska brödraskapet" är kopplat. 


När folkgrupper med släkt och klanstruktur nätslar sig in i det svenska politiska systemet är vår demokrati allvarligt hotad då det genast uppstår en vänskapskorruption som vida överstiger den som gäller för svenskar. I Sigtuna kommun där kommunstyrelsens ordförande heter Ibrahim Khalifa (s) har en omfattande vänskapskorruption avslöjats, man har överträdd och kringgått en rad kommunala regler och lagar för att gynna syrianer. Mycket av korruptionen är svår att komma åt då den består av utbyte av tjänster och gentjänster, denna form av korruption är inte straffbar i Sverige, men är kriminell i många andra länder. 


Svensk lagstiftning är inte anpassad för det mångkulturella samhället utan mycket av vår lagstiftning är baserad på den svenska nationalkaraktären som i grund och botten är hederlig och rättskaffens. Vi behöver en helt ny lagstiftning som tar hänsyn till den kriminella kultur många av de som kommer hit bär med sig. Vi har ingen lagstiftning som riktar in sig på kriminella nätverk och maffialiknade klanstrukturer. Det finns inga lagar som förbjuder politiker att ha kopplingar till kriminella organisationer. Sverige är otroligt naivt och godtgroget i sin syn på invandrarna och deras kultur. Man tycks inbilla sig att det enbart är positiva inslag i deras kulturer. Att det inte är så har Södertälje och Sigtuna visat.


För att komma åt denna typ av politisk korruption måste det till en hårdare oberoende granskning av alla politiker med utländsk bakgrund. Vänstern och Miljöpartiet är formligen nerlusade med tvivelaktiga individer med utländk bakgrund. Vi måste kunna lita på våra politiker och inte ha folk som gynnar sin egen folkgrupp på svenskarnas bekostnad. Är inte det politiska etablissemanget inte intresserat av självsanering så öppnar de själva upp för nationalistiska populistiska partier som lovar att rensa upp i träsket. Jag förstår inte varför SD ligger så lågt i dessa frågor, kanske för att de själva dras med samma problem.


Vi kanske behöver ett parti där alla medlemar får avlägga en ed att enbart arbeta för Sverige och svenskarnas bästa, ett parti där enbart försvenskade invandrare är välkomna. Fortsätter denna utveckling kommer Sverige om några årtionden att vara politiskt genomkorrumperat. Vi kommer att ha en mångkulturell polis som är rätt igenom helt korrumperad. Tilliten till myndigheter kommer att vara noll, vi kommer att få ett samhälle ingen önskar ha enbart på grund av politiska partier som S, V och MP. Som jag ser det är det dessa tre som mest drar till sig invandrare med en egen agenda som går ut på att gynna sina egna landsmän.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se