Senaste inläggen

Av Karsten - Söndag 5 mars 18:03

Tja, som ni förstår så klarade jag mig helskinnad både till och från Netto. Som vanligt satt en zigenare, eller rom som de fisförnäma kallar dem i entrén till Netto och tiggde. Detta är numera ett så vanligt inslag i gatubilden att man inte ser dem längre. Vad de dumma jävlarna inte fattat är att de flesta svenskar betala med kort så det är ytterst få som har några småslantar i fickorna. Nästa steg för tiggarna är väl att de skaffar sig en portabel kortläsare som de sticker under näsan på folk. Vi får hoppas att han svetsare Rövfen gör allvar av sina antitiggerilagar, så vi får ett slut på eländet. Risken är väl att de där jävla miljömupparna lägger sig i och sätter stopp för det. Jag har aldrig förstått hur sossarna kunnat sätta sig i en regering med MP detta fullständigt verklighetsfrämmande parti som enbart rider på folks rädsla för miljöförstöringen. Sanningen är att den verkliga miljöförstöringen sker tusentals mil från Sverige och därmed utanför MP:s kontroll och inflytande.

ANNONS
Av Karsten - Söndag 5 mars 14:18

Undras om man ska våga ta sig ner till Netto och köpa en halv liter grädde, med tanke på att man inte har någon skottsäker väst att tillgå? Det börjar snart bli läge att skaffa sig en dylik om man ska bo kvar i Malmö, för jag tror knappast polisen kommer att klara av att bura in dessa kriminella kulturberikare. Vad jag vet sysslar de med narkotikaförsäljning och strider om marknaden. Smålangare hotas för att bara köpa sina varor av en leverantör. Som jag förstår det rör det sig mest om araber och somalier. Somalierna håller till i området kring Sevedsplan och araberna i Rosengård. Då jag passerat området vid Folketspark på Södra Parkgatan har jag kunnat konstatera att det nästan alltid står ett gäng unga svarta män i ett hörn utanför en skola i området. Likaså i rondellen i korsningen Södra Parkgatan och Kritianstadgatan brukar det stå folk med ursprung i Mellanöstern och sälja droger. 


Från den fredliga haschförsäljningen i Kungsparken på 1960-70-talet till dagens våldsamma uppgörelser i den undre världen om narkotikamarknaden har det varit en dramatisk ökning av antalet invandrade utomeuropéer till Malmö. Den som inte ser ett samband måste vara blind eller dum i huvudet. Många av dem som slagit sig ner i Malmö kommer från kulturer där man ta till våld för minsta småsak. Det kan röra sig om en förolämpning eller ett nedsättande omdöme om någons syster eller moder. Med en massa illegala vapen i omlopp så eskalerar det snabbt till eldstrider på öppen gata. För att få ett stopp på denna trista utveckling räcker den nuvarande liberala lagstiftningen knappast till, det fordras betydligt hårdare tag. Utvisning av hela familjen eller släkten hade nog varit en effektiv väg att gå. Jag tror de inblandades familjer är mer involverade i verksamheten än vad politiker och poliser tycks fatta eller vill förstå.


Vi pratar om hierarkiskt uppbyggda patriarkala klansamhällen, där de yngre knappast gör något utan de äldres samförstånd. Detta blundar politikerna för då de är helt insnöade på individens enskilda skuld, de tror att det är upp till den enskilde att fatta sina egna beslut. De tror att alla tänker som oss svenskar. Har man så trånga referensramar när man stiftar lagar får man iskallt räkna med att kulturberikarna utnyttjar dessa liberala lagar till sin fördel. De suger snabbt i sig kunskapen om svenskens paniska rädsla att kritisera andra kulturer och den politiska korrekthet som råder i landet. Magnus Norell et al. har alldeles rätt när de i sin rapport till MSB säger att parallellsamhällen håller på att byggas upp i våra förorter, samhällen styrda av ett råd av äldre män och religiösa ledare med en helt annan agenda än oss svenskar. Värst av allt är att dessa samhällsnedbrytande krafter försvaras av ett litet naiv kulturetablissemang som anar rasism bakom varje rapport och undersökning kring invandringen.

ANNONS
Av Karsten - Söndag 5 mars 13:58

Så är Malmö inne på den femte dödsskjutningen i år. Det var en 23-årig man som sköts till döds i området Segevång i Malmö, en annan man anträffades skottskadad i en lägenhet i närheten och fördes till sjukhus. Båda männen är tidigare kända av polisen för grov kriminaliet och vapenbrott. Det är bara att konstater att kriget mellan de rivaliserande invandrargängen fortsätter. Att någon utomstående inte kommit till skada är rena undret med tanke på att man skjuter hej villt utomhus. Mannen som dog ska tidigare ha anträffats i en bil av polisen med ett automatvapen inlindat i en rånarluva, varför han inte sitter i fängelse utan istället rör sig fritt ute på Malmös gator kan man fråga sig. Det är hög tid att polismyndigheten Syd tar itu med de kriminella invandrargängen i Malmö, fem dödsskjutningar på bara drygt två månader är lite väl magstarkt. Som vanligt har polisen inga gripna och lär väl inte heller gripa någon.

Av Karsten - Lördag 4 mars 22:38

Hur fan ska man orka leva när man ständigt blir påmind om demens, Alzheimers, cancer, hjärtinfarkt, hjärnblödning och alla andra sjukdoman som vi kan drabbas av i olika skeden av livet? Kvällstidningarna gör stor sak av dessa sjukdomar och olika mirakelkurer för att vi ska slippa dem, TV matar oss med program som "Fråga doktorn" och liknade. TV reklamen vill att vi ska köpa VitaPro för då känner man sig evigt ung. man blir ju sjuk av all denna information om olika sjukdomar. Det var nog lättare förr innan vi visste så mycket om alla sjukdomar, folk levde och dog och så var det inte mer med det. Idag vågar vi knappt tala om döden trots att alla vet att det är det enda vi kan vara säkra på, allt levande som finns på jorden kommer att dö och försvinna. 

Religionen måste ha sitt ursprung i människans funderingar var man tar vägen när man dör. Kristendomen är uppbyggd kring en enda tanke, att det inte är slut i och med döden. Kristus återuppstod från det döda och alla som tror på honom ska också återuppstå på den yttersta dagen. Sedan har vi alla galningar som frivilligt söker döden i tron att om de tar med sig X antal otrogna i döden så kommer de till Paradiset och 72 fagra jungfrur står och väntar till deras förfogande. Denna tro är lika materiell som fornegypternas. Ingen har hitintills åtrevänt från det döda så ingen vet säkert.

Av Karsten - Lördag 4 mars 19:08

Ungern är nog EU:s friskaste medlem, det enda land som till fullo förstått hotet från de muslimska horderna, men så har de också historisk erfarenhet då turkarna under det ottomanska väldet försökte erövra Ungern. EU:s sjukaste medlemar är Sverige och Tyskland som båda står under inflytande av ultraliberala krafter med kopplingar till George Sorros och andra kosmopoliter. Sverige står på randen till nationell kollaps med ett politiskt etablissemang som eldar på antinationella aktioner och all form av svenskfientlighet. Till och med SD har övergett sin nationella profil och kallar sig numera ett socialkonservativt parti. Sverige har per capita tagit emot flest flyktingar och anhöriga än något annat europeiskt land. Vi ser nu vådan av denna generositet mot främlingar, bilar brinner, affärer plundras, polis och brandmän stenas, vårt förr så trygga folkhem har förvandlats till ett mångkulturellt helvete.

Av Karsten - Lördag 4 mars 18:30

Donald Trump Twittrar att Barack Obamas administration avlyssnade telefonerna i Trump Tower före valet. Jag är benägen att tro honom, varför skulle demokraterna vara ärligare och inte benytta sig av smutsiga metoder för att vinna valet? Jag är benägen att tro att demokraterna gjorde allt som stod i deras makt för att Hillary Clinton skulle vinna presidentvalet. Som president har Trump säkert tillgång till komptetent folk som kan avgöra huruvida telefonavlyssning skett eller inte. Trumps motståndare kommer givetvis att avfärda det hela som paranoida föreställningar, varför skulle de sjyssta och moraliskt högstående demokraterna sänka sig så lågt som till telefonavlyssning? Sånt sysslar bara rebublikaner som Nixon och hans likar med. 


Obama och Clinton är båda marionetter åt den finasiella elit som styrt USA bakom kulisserna i årtionden. Dessa samlas och planerar framtiden för vöärldens folk under namn som Bilderberggruppen och Trilterala kommissionen. Ljusskygga skuggorganisationer utanför demokratins kontroll. Vår alldeles egen rikssubba Mona Sahlin bevistade ett Bilderbergmöte som inbjuden gäst. De storkäftade fånen Carl Bildt sitter som permanent medlem i Bilderberggruppen tillsammans med Wallenbergarna. Jag tror det är denna sorts människor som Trump avser när hans säger att han ska rensa upp i det politiska träsket i Washington. Folken i USA och Europa har fått nog av denna maktfullkomliga politikermaffia som gömmer sig i maktens korridorer i Washington och Bryssel. Därför har Trup och de högerpopulistiska partierna så stora framgångar. Synd bara att SD blivit en del av politikermaffian här hemma.Av Karsten - Fredag 3 mars 20:23

Jag är så nöjd med denna karikatyr på Donald så jag publicerar den en gång till, alltid retar den någon. De där "hard core" Trump anhängarna verkar vara lite snarstuckna.

 

Av Karsten - Fredag 3 mars 19:48

På Rapport meddelade man att nära tusen migranter räddats utanför Libyens kust av italienska kusbevakningen, däremot talar man inte om var de landsattes, jag kan mycket väl tänka mig att man "räddade" dem till Italien så de jävlarna sedan kan fortsätta sin resa till Tyskland och Sverige. Jag ställer mig helt oförstående till att europeiska kustbevakningar används till att rädda folk på andra sidan Medelhavet. Är de så dumma att de ger sig ut i icke sjövärdiga flytetyg så får de skylla sig själva. Personligen ger jag blanka fan i om en massa afrikanska migranter på väg till Europa drunknar på Medelhavet, jorden är för övrigt överbefolkad så om några tusen afrikaner blir fiskmat så är det bara piss i Mississippi i det stora hela. Mänskligt liv måste inte räddas till varje pris, vi måste revidera hela synen på arten människa. 


Varför inte börja använda billiga drönare att bevaka Medelhavet, så fort dessa horder av migrater kommer in på Europeiskt farvatten så attackerar drönarna deras farkoster och sänker dem. Gissa att detta skulle få effekt och kyla av viljan att ta sig till Europa. Det är dags att återuppväcka den gamla idén om "Festung Europa" men nu kommer fienden söderifrån. På Balkan och i Ungern har man fattat galoppen och börjat bygga murar för att hålla parasiterna borta. De pisshumanister som ser dessa migranter som en tillgång måste vara mentalt störda. De vill bara hit för att ta del av den välfärd våra förfäder med sitt arbete och sin svett byggt upp. Alla andra synsätt är förräderi och bolsjevism.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se