Senaste inläggen

Av Karsten - Torsdag 14 juni 12:33

Domstolarna agerar utifrån en politiskt korrekt agenda, SVT journalisten Fredrik Önervall har beviljats prövningstillstånd av Högsta domstolen i fallet med människosmuggling. Det var i samband med ett TV-reportage som Önervall och två medarbetare smugglade en 15-årig flyktingpojke till Sverige. Det råder ingen tvekan om att Önervall gjort sig skyldig till att ha hjälpt pojken in i Sverige på ett illegalt sätt och Önervall har erkänt brottet även om han inte anser sig skyldig till något brott då han säger sig ha handlat i en humanistisk anda.

Det hade varit betydligt intressantare ur juridisk synvinkel om HD synat domen mot den 44-årig som på Facebook hävdat att svarta har ett lägre IQ än vita och för detta blivit fälld för "hets mot folkgrupp". Mannen baserade sitt uttalande på vetenskaplig forskning som fastslår att orientaler/östasiater har ett genomsnittligt IQ på omkring 105, vita européer omkring 100, folkslag i södra Asien och Mellanöstern 80-90, sydamerikaner 85-95. Subsahariska afrikaner har ett genomsnittligt IQ på 65-75. Givetvis kan enskilda individer skilja ut sig från dessa generella och genomsnittliga siffror.


Trots att mannen använt forskning och fakta som vetenskapen är ganska enig om så valde tingsrätten i Attunda att bortse från dessa fakta och fattade ett enhälligt beslut att döma mannen. Detta är mycket anmärkningsvärt att outbildade lekmän sätter sig över beprövad vetenskap och klassar den svarta rasen som en folkgrupp och att påståendet att de skulle ha ett lägre IQ som hets mot folkgrupp. För det första består den svarta eller afrikanska rasen av ett flertal olika folkgrupper och är lika lite en folkgrupp som muslimer. För det andra bortser man helt från att mannen bara vidarebefordrat vetenskapliga fakta. Man har istället fokuserat på PK-motiv en galenskap lika långt från verkligheten som genusvetenskap. Mannen har påtalat välbelagda vetenskapliga fakta som är impopulära hos makthavarna. Det är rätt anmärkningsvärt att det fortfarande är lagligt att ifrågasätta Förintelsen i Sverige men förbjudet att föra fram det faktum att afrikaner har lägre IQ än vita.

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 13 juni 23:48

TV-serien "Deep state" som visats på Fox är en fiction men det ligger nog en hel del sanning bakom den. Den skildrar de djupa banden mellan underrättelsetjänsterna i väst och de privata aktörerna i säkerhets och återuppbyggnadsbranschen som tjänat miljarder dollar på kriget i Irak och Afghanistan. Man manipulerar politikerna till att tro på ett scenario som de agerar utifrån som exempelvis kemgasattacken i Syrien som fick dumskallen Trump att skicka kryssningsmissiler mot Damaskus. Genom falska underrättelserapporter som den om massförstörelsevapen i Irak får man president, kongress och senat att agera efter egen pipa. 

Den djupa staten är maktstrukturer som finns permanent underliggande oavsett den politiska färgen som för tillfället styr, i väst är det MI6 i England, DGSE i Frankrike, CIA i USA och Mossad i Israel som är aktörerna som i samarbete med det militärindustriella komplexet ser till att hålla krigets grytor kokande. Allt detta sker helt bortom all demokratisk insyn och kontroll, folket väljarna är de som betalar kalaset med sina skattepengar. Den djupa staten finns i alla västliga demokratier även i Sverige. 

Talar man om den avfärdas den som ett tankespöke på samma sätt som man i början gjorde med Bilderberggruppen. Vår värld styrs av större och större dårskap och risken finns att man en dag begår ett fatalt misstag som utmynnar i ett krig som inte har någon vinnare och där det inte finns något att bygga upp efteråt då det inte finns några människor kvar.

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 13 juni 21:35

Tittar på ännu en av dessa hjärndöda filmer från Hollywood som utgår från att tittarna är helt intelligensbefriade. "Transporter 2" med Jason Statham där man försöker få folk att tro att man kan skydda sig från pistolkulor bakom en vanlig innerdörr på en läkarmottagning. När Staham ska köra därifrån så sätter man en anordning under bilen men när han når sin destination är denna på något mystiskt sätt försvunnen. Vad fan sysslar inspicienten med? 

Den som koreograferat Stathams stridsscener ska ha en eloge, det är som balett.


Det där med automatpistoler verkar man ha svårt med i alla filmer och TV-serier. En kvinna som aldrig hållit i en pistol förr skjuter ett skott mot en man och dödar honom, när man sedan ser henne stående med pistolen i handen så är hanen i neutralläge den vilar mot slagstiftet. (TV-serien "Deep state") Alla som skjutit med en automatpistol med mantel och hane vet att efter ett skott så åker manteln bak och för hanen bakåt i spänt läge färdig att avlossa nästa skott. Likaså har jag i flera scener sett hur manteln stannat i bakåtläge något som bara sker om magasinet är tömt på skott och i nästa scen fortsätter man att skjuta som om magasinet var fullt igen. Tror att många skådespelare är så osäkra med automatvapen att man väljer att bara ha ett skott i vapnet (trots att det är löst) så de inte av misstag trycker av ytterligare skott.  


Bara så ni vet en niomillimeters pistolkula avfyrad ur en Luger P08 går tvärsigenom en 20 mm tjock stock. Med en Kalasjnikov AK 47:a kan man penetrera ett trähus och döda alla som befinner sig inne i huset för att inte tala om en Barrett-M82, 50 cal prickskyttegevär som man kan skjuta tvärsigenom betongväggar och tvärsigenom motorblocket på en bil. 

Det mest irriterande av allt i actionfilmer är dessa förbannade bensinbomber, alla explosioner som sker är bensin eller annat brännbart ämne som exploderar i ett gigantiskt eldklot. Ett nedslag av en riktig granat ser helt annorlunda ut, det blir bara en kort vitt sken och en fruktansvärd tryckvåg med små glödheta metallskärvor som dödar allt inom några hundra meters diameter. Kort och gott tro inte på ett enda dugg av det som visas i Hollywoodfilmer.

Av Karsten - Onsdag 13 juni 18:17

Generellt kan man säga att Koranen försöker skrämma sina läsare till tron på Allah och hans profet Muhammeds ord. Det Koranen har gemensamt med Bibeln är tron på en Domedag då den enda Guden ska döma både levande och döda för deras gärningar till antingen ett evigt liv i Paradiset eller till evig fördömelse i Helvetet. Denna tro på den yttersta dagen är mycket viktig för muslimer. En stor del av Koranens texter går åt att övertyga läsaren om att detta är den enda rätta tron för att vinna frälsning och evigt liv i Paradiset. Det en muslim föraktar mest är en ateist, en människa som förnekar Gud och som inte tror på Domedagen. Muslimer tror inte heller på evolutionsteorin utan tror att Allah skapade människan av ett stycke lera. Det är rätt märkligt att mullorna i Iran kan ägna sig åt att tillverka kärnvapen när de inte tror på den vetenskap och de teorier som ligger bakom den moderna kvantfysiken. 


En stor skillnad mellan Bibeln och Koranen är att den senare inte är kronologisk till sin struktur. Exempelvis kommer de första uppenbarelserna som Muhammed (570 e.Kr - 632 e.Kr.) får av ängeln Gabriel (Jibril) inte förrän i Sura 96 de första 5 verserna, sedan får han ytterligare visioner efter en paus som kommer i Sura 74. Således är Koranen inte en helhet  som man kan läsa från början till slut utan uppehåll och tid för eftertanke. Koranens slutgiltiga form framträdde först på 700-talet.

Från medeltiden och fram till vår egen tid har det varit relativt vanligt att både judar och kristna anklagat Muhammed för att själv ha framställt Koranen, genom att kombinera delar av judarnas Tora och Nya Testamentet med förislamsk poesi för att lura människorna att tro på hans uppenbarelser. Muhammed har även anklagats för att lida av epilepsi och att vara en hysteriker. Judarna har ett ord, meshugga - galning, ett epitet som används på profeten Muhammed.


För en modern rationellt tänkande människa så är alla religiösa skrifter ett alster sprungna ur en människas hjärna och fantasi, sedan är det upp till läsaren om han vill tro att detta skett på gudomlig ingivelse eller ej. De flesta religioner genom tiderna har haft som syfte att tämja människorna och hålla dem i fruktan för gudomliga straff om de bryter mot de religiösa lagarna, ofta har religionen utnyttjats av makthavare att härska över folket. Många härskare har påstått sig ha sitt härskarmandat genom guds försorg. Dagens Iran är en modern teokrati där man härskar med hjälp av Koranen och islam, politik och religion har slagits samman till ett. Prästerna stiftar inga lagar utan tolkar lagarna med utgångspunkt i Koranen. Att argumentera med en troende muslim är meningslöst då han tar all sin argumentation ur Koranen, han tror att världens miljöproblem löses bäst om alla människor konverterar till islam.

Av Karsten - Onsdag 13 juni 13:07

Lyssna på ett referat eller vad man nu vill kalla det från "Järvaveckan" på SVT2 och det är bara ett enda djävla gnällande från invandrarna, de tar på sig offerrollen för att de vet att detta biter på svenskarna. De vill få svenskarna att känna skuld och få dåligt samvete. En arab står och påstår att de som kommer inte är redo att arbeta och bidra då de bär på en massa trauma som de måste bearbeta, snacka om att dessa är arbetsskygga och vill leva på bidrag och stenhårt utnyttjar alla kryphål de kan hitta.

Man pratar om integration och det verkar mer som om det vore vi svenskar som skulle integrera sig till invandrarna än tvärtom. Sedan har vi dessa svenska extremfeminister i övergångsåldern som framträder i rollen som flyktingkramare som bara blurrar en massa strunt om patriarkala miljöer som förtrycker kvinnor. 


Men herre gud detta visste väl våra politiker när de öppnade dörren för dessa horder av unga muslimska män, eller trodde de att de skulle förvandlas till toleranta svenskar samma stund de satte foten på svensk mark?  I det informationssamhälle vi idag lever i är det bara en knapptryckning från att ta reda på hur andra kulturer tycker och tänker samt det finns forskare på detta område på våra universitet. Varför tog man inte reda på detta och insåg att det var för stora skillnader mellan den nordiska kulturen och den i Mellanöstern för att dessa grupper skulle kunna leva i samförstånd? Man borde redan från början insett att det var som upplagt för kulturkonflikt och konfrontation. 


Svenskarna måste rycka upp sig och börja ställa krav på de nyanlända, vill de inte anpassa sig så står det dem fritt att lämna Sverige. Vi ska inte falla undan för en massa dösnack om hur synd det är om "flyktingar" den där offerrollen kan de köra med någon annanstans. Det är de som kommer hit som ska respektera oss svenskar, inte tvärtom. De ska vara tacksamma att Sverige tagit emot dem och inte komma med en massa krav. Tålamodet hos svenskarna börja ta slut vilket inte minst märks i de politiska opinionsmätningarna. De som på sikt inte vill bli svenskar bör lämna detta landet.

Av Karsten - Tisdag 12 juni 22:01

Vem styr världen, the Deap State eller de demokratiskt valda politikerna? Finns det en dold maktstruktur som verkar oavsett vilka som väljs till våra parlament? Som verkar oberoende om det är demokrater eller republikaner, oavsett om det är socialister eller borgerliga som styr? En koalition bestående av underrättelse personal som jobbar tätt intill storkapitalet och försvarsindustrin. En dold organisation som undanröjer politiker som kan utgöra en fara för den agenda som "The Deap State" har satt upp?  Vi har ju Bilderberggruppen vars existens förnekades i åra vis men som sedermera visade sig vara en högst potent maktfaktor. Varför ska vi tro på alla dessa dementier av makthavarna? Oftast visar det sig att det mest konspiratoriska var det sanna. 


Det finns krafter som mördar besvärliga journalister lika likgiltigt som vanliga människor slår ihjäl en irriterande mygga. Verkligheten är oftast inte vad det ser ut att vara vid första påseende. Mycket bygger på den aningslöshet och godtrogenhet som vanligt folk besjälas av, man vill inte tro att sådant händer här. Men massinvandringen av folk med okontrollerbara personuppgifter har fått pågå ostört i många årtionden under humanismens och den generösa asyllagstiftningens dimridåer. Inga politiska partier vågade ifrågasätta denna politik av rädsla att stämplas som främlingsfientliga av media. Så djävla sjukt, och först nu börjar man ifrågasätta det. 


Av Karsten - Tisdag 12 juni 15:32

På många ställen i Koranen uppmanas de troende att döda de otroende. Låt mig citera: "Om de vända eder ryggen, så gripen dem och döden dem varhelst ni finnen dem...så gripen dem och döden dem, varhelst I på träffen dem, ty över dessa hava vi givit eder öppen fullmakt"

 När det sedan gäller paradiset och tillvaron efter döden så är detta mycket materialistiskt och inte ett dugg andligt, det är skrivet precis som en människa som lever i en karg solstekt öken vill ha det.

En plats där det alltid är skuggigt och det flyter fyra floder, en med mjölk som inte surnar, en med porlade kallt vatten, en med honung och en med vin som man varken blir bedövad av eller bakfull. Man passas upp av unga pojkar klädda i grönt siden med silversmycken som bär omkring silverbägare och fat med underbara frukter och det finns fullt med oskuldsfulla jungfrur. (Verkar som ett paradis för pedofiler).

På mig låter detta som en väldigt primitiv religion avsedd att hålla primitiva människor under tukt och lydnad. Ingen transcendental  religion med något större andligt djup. Mycket handlar om den högra eller västra sidan, den högra vägen är den rätta som bär till paradiset, den västra däremot leder till helvetet där man halstras över öppen eld och tvingas dricka kokande vatten som fräter upp ens inälvor.


Att Koranen inte är något som några nomadiserande beduiner själva hittat på framgår av flera ställen, exempelvis står det i fyrtioåttonde Suran "Seger" 48:4 "Han är den som nedsänt schekina till de rättrognas hjärtan, för att de skola växa i sin tro -"  Begreppet shekina kommer från den judiska tron och speciellt i Kabbalan, det är en feminin representation av Gud, det feminina förkroppsligandet av andlig kraft. Man talar om att ingå äktenskap med shekina. Det 10:e sefiroth i Kabbalans Livets träd som kallas Malkuth, Guds "rike" kallas även Shekina.

I Gershom Scholems "Den judiska mystiken" beskriv det på följande sätt: Först i Guds förening med  Schechinan uppnås Guds verkliga dynamiska enhet, bortom mångfalden olika aspekter, jichud som kabbalan kallar dem".


All religion är sprungen ur människornas egen vidskepelse och alla böcker är skrivna av människor, Gud är en mänsklig uppfinning sprungen ur behovet att kontrollera människan i civilisationens begynnelse. Delar av Gamla Testamentet är i stort sett bokstavliga plagiat på fornegyptiska vishetsskrifter. Så inget nytt under solen, judarna kopierade egyptierna och araberna kopierade judarna. Både judar och araber erkänner Abraham (Ibrahim) som sin urfader och upphovet till de tolv stammarna varav araberna är en. Araberna härstammar från Ismael som föddes av Hagar, Abrahams hustru Saras egyptiska tjänstekvinna som fördrevs av Isak, sonen som Abraham fick med Sara vid 90 år ålder??


Judarnas Tora det vi kallar Gamla Testamentet är lika fylld som Koranen med hot om ond bråd död och Herrens vrede och alla som inte är av juda stam skall slås ihjäl. Det är otroligt att man tror på denna vidskepelse år 2018.

Av Karsten - Tisdag 12 juni 00:35

Vad härligt att leva i en värld i förfall, där mänskliga rättigheter kränks i det som kallas de västliga demokratierna. Där folk får 13 månaders fängelse för att de försöker delge sin omgivning den sanning som staten försöker undanhålla allmänheten. Där systemmedia är ett lydigt eko av makthavarna, precis som Pravda i det gamla Sovjet. Den som inte ser likheterna med dagens Sverige och gårdagens DDR är som strutsen som sticker huvudet i sanden för den inte vill se det som är otäckt. 


Jag tror inte Sverige blir bättre av att SD kommer i en position där de får medbestämmande, SD är för fega och veka för att driva den politik som behövs för att rensa upp i Sverige. Utvecklingen har gått så fort så det finns idag ingen väg tillbaka. Svensken är kort och gott för snäll och för mesig för att klara av att behandla "medmänniskor" på ett sådant sätt att de väljer att lämna landet. Många av de som kommit hit har samma parasit mentalitet som en blodigel, de vill gott och gott inte släppa taget om den värdkropp de dränerar på välfärd. 


Bara genom total hänsynslöshet och genom att bortse från allt de vi kallar empati och humanism kan vi få en majoritet av de flyktinginvandrare som kommit de sista 30 åren att lämna Sverige. De flesta som kommit är ekonomiska migranter som helt saknar skyddsbehov något som media och politiker väljer att bortse från. Detta är huvudskälet till att tilltron till det svenska asylsystemet undergrävts. Folk som så fort de blivit medborgare och fått ett pass åker på semester till det land som förföljde och torterade dem kan inte vara flyktingar utan är i ordet rätta bemärkelse bedragare.


Detta och allt annat som kostnaderna för denna generösa politik har man lyckats dölja tack vare en press som snällt ställt sig på makthavarnas sida, eller ännu värre jobbat i maskopi med extremvänstern. Ingen svensk vill ha det så här men ingen vill heller ha det våld som fordras för att röja upp i träsket. När man hyvlar blir det spånor eller när man gör en omelett så måste man knäcka ägg så är det bara, allt detta har svensken svårt för då han vill vara så djävla snäll.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se