Senaste inläggen

Av Karsten - Fredag 19 maj 12:02

Det var ju betryggande att höra att USA kommer att bistå Sverige i händelse att landet blir attackerat, huruvida det gäller både en yttre och en inre fiende framgår ej. Helt klart är ju att Putin är fullt upptagen med att planera ett fullskaligt anfall på Sverige, åtminstone om man ska tro idioterna på Rosenbad. Hade det inte varit på tiden att lägga alla kort på bordet och erkänna att Sverige aldrig varit neutralt utan att det funnits hemliga avtal mellan USA och Sverige om försvarssammarbete i händelse av krig. Dessa avtal går tillbaka till tidigt 50-tal och innefattade att Sverige skulle vara NATO behjälplig med signalspaning mot dåvarande Sovjetunionen.


De avtal försvarsminister Peter Hultquist slutit med sin amerikanska motpart James "Mad Dog" Mattis i Pentagon kan få vittgående följder för Sverige, i den händelse att läget i Östersjöregionen trappas upp kan amerikansk trupp komma att förläggas på svenskt territorium samt svenska hamnar kan komma att utnyttjas av amerikanska sjöstridskrafter. Detta skulle i ett slag göra Sverige till ett mål för eventuell rysk aggression. Sverige spelar schack mot en mycket skicklig och farlig motspelare, det är inte Ryssland som trappar upp aggressionen utan Sverige låter sig snällt fösas in i NATO fållan av USA. 


Vår idiot till försvarsminister gör följande uttalande: "Den europeiska säkerhetsordningen är inte längre som vi är vana vid på grund av Rysslands aggressiva uppträdande. Regimen i Kreml är nära knuten till säkerhetspolisen, oligarkerna, kyrkan och den statliga administrationen. Fokus är att återskapa moderlandets stolthet och återigen bli en global stormakt". 

Jaha vad är det för fel med lite nationell stolthet? Vad är Hultquist ute efter, att Ryssland ska uppföra sig som ett mähä och finna sig i att utplundras av amerikanska multinationella företag? Vem är den svenska regimen knuten till, Bryssel, familjen Bonnier? Den svenska regimen är den statliga administrationen med alla dess politiska tillsättningar. Så bäste Hultquist kasta inte sten i glashus.


Det hade inte funnits några hinder för att Sverige skulle kunna utveckla vänskapliga förbindelser med Moskva och göra som Polen och Ungern obstruera mot EU. Sanktionerna mot Ryssland som baseras på den ryska anekteringen av Krim är enbart ett utslag av bitterhet från NATO:s sida över att ha blivit snuvade på flottbasen i Sevastopol på Krim och därmed ett taktiskt övertag i Svarta havet. Hade det inte funnits något geopolitiskt intresse i Krim ur västlig synvinkel så hade affären aldrig fått de proportioner de har idag. Man kan jämföra det med att USA blivit av med Guantanamobasen på Kuba eller basen på Diego Garcia. 


Jag tvivlar på att svetsare Löfven och hans försvarsminister Peter Hultquist vet vad de sysslar med, jag tror de är helt i händerna på de mörka krafter som styr i den kapitalistiska världen. Man leker med både Sveriges och Finlands säkerhet genom att gå amerikanska strategiska intressen till mötes. Får USA tillgång till svenska hamnar för bunkring och proviantering ändras det strategiska läget i Östersjöregionen. Fortsätter USA med sin aggressiva politik i NATO:s norra intressesfär så kan vi förvänta oss en motsvarande rysk upptrappning, i värsta fall kan de Baltiska staterna utsättas för rysk press med hänvisning till säkerheten för den ryska befolkningen i dessa nationer. 


Ett tänkbart scenario är att en ökad närvaro av NATO och amerikansk trupp i de Baltiska nationerna kan urarta i arresteringar av ryssar med motiveringen att de spionerar för rysk räkning. Detta skulle få diplomatiska efterverkningar och Ryssland skulle trappa upp sin närvaro vid Baltikums gränser. Jag är mycket tveksam till att USA och EU skulle riskera ett fullskaligt krig i Europa för att skydda Baltikums suveränitet, i synnerhet om det är den inhemska befolkningen i dessa nationer som själva trakasserat den ryska befolkningen. 

ANNONS
Av Karsten - Torsdag 18 maj 23:56

Varför ska vår framtid se så mörk ur, varför väljer svensken fel personer att leda landet? Hur kan ett sådant parti som MP sitta i regeringsställning? Är folk så dumma så de tror att dessa miljöpajasar kan göra något för miljön, att MP kan bekämpa de mutinationella företagen och få dem att ta reson? Få skogsbolagen i Sydamerika och Indonesien att sluta skövla regnskog genom att be dem snällt och vädja till deras goda samvete?  Hur fan kan ett helt folk bli så jävla bortkollrade av ett gäng munviga pratkvarnar? Fördumningen genom lättsam TV-underhållning och den allt sämre skolutbildningen har nog bidragit i hög grad. Dumma okunniga människor är alltid lättare att slå blå dunster i ögonen på än smarta kunniga medborgare. Men detta att nästan fyra procent fortfarande stöder Miljöpartiet och nästan två procent stöder Feministiskt initiativ tyder på en skrämmande låg intelligens och en otrolig godtrogenhet. Värst är de idioter som stöder Fi som har en ledare som är en skojerska och bedragare som stjäl andras avhandlingar och presenterar som sin egen, men tack vare att hon är fullblodsn**er så väljer man att se mellan fingrarna med vad som helst. Jag har länge sagt att enda sättet att förändra Sverige är med vapen i hand, att en gång för alla göra upp med vänstersocialismen, auktoritetstron och visa omvärlden att svensken inte finner sig i vad som hellst.

ANNONS
Av Karsten - Torsdag 18 maj 22:59

Jag börjar tycka lite synd om Donald Trump, de jävlarna ger honom inte en chans. Illuminaterna försöker bli av med honom, de vill ha en av sina egna som president. Tyvärr har det blivit så att FBI och CIA har blivit för mäktiga, en stat i staten. Den där vidrige bögen John Edgar Hoover lade grunden, han överlevde minst fyra presidenter och ingen vågade ge sig på honom och FBI. Värre än ryska Tjekan. 

Av Karsten - Torsdag 18 maj 19:41

Kvällspressen lever uteslutande på att skapa osäkerhet och otrygghet, de försöker skrämma upp läsarna och påstår sig ha lösningarna på problemen. Vi har alla läst löpsedlarna,"Så märker du om du har Altzheimers", "Så skyddar du dig mot Altzheimers", "Så skyddar du dig mot ID-kapningar", "Vanliga värktabletter kan orsaka hjärtinfarkt", "Multiresistenta bakterier hotar vården", " Så går du ner 30 kg på en månad" förutom alla löp som skriker ut MORD, GÄNGKRIMINALITET, DÖD och ELÄNDE man gör allt för sälja tidningar på otrygghet och skräck. Jag förstår varför upplagorna sjunker för vem vill läsa om bara elände och kultursidor fulla med PK-krönikor om hur bra mångkulturen är. Bara de med de rätta åsikterna tillåts komma till tals i kvällspressen, möjligtvis släpper man fram Tino Sanandaij och andra invandrare med avvikande åsikter då och då. Det är väl snart bara sportsidorna som säljer. Att sedan behöva betala 18 kronor för denna smörja är ju hutlöst.

Av Karsten - Torsdag 18 maj 19:17

Vad är det för jävla patrask som befolkar TV4:as sportredaktion? Uttala gillande att Jimmie Åkessons hem blivit attackerat trots att det bodde ett treårigt barn där. Hur fan tänker dom, denna jävla PK-vänster tror det är fritt fram att angripa alla meningsmotståndare. Sådana svin som Stefan Löfven fattar inte att han underblåser polarisation och politiskt våld genom att komma med grundlösa anklagelser om nazism. Sedan gnäller dom när våldet drabbar dem själva, då ylar dom om hot mot demokratin och den svenska öppenheten. Jävla hycklare är vad dom är.

Jag tycker det var rätt av Jimmie att fortsättningsvis vägra låta sig intervjuas av TV4:a, man vet ju ändå hur de vinklar saker och ting. TV4 har ju samma ägare som DN.

Av Karsten - Torsdag 18 maj 13:03

Jag förstår inte vad det amerikanska politiska etablissemanget är ute och fiskar efter, menar de att Ryssland och Putin skulle ha påverkat det amerikanska presidentvalet? Skulle ryssar ha fifflat med valsedlar eller vad menar de? Jag finner det inte märkvärdigt om folk i Trumps närhet haft kontakter med ryska diplomater, det är ju bara en förberedelse om Trump skulle vinna valet. Trump har ju inte gjort någon hemlighet av att han ville ha bättre förbindelser med Ryssland och vill man ha det måste man för helvete tala med ryssarna.


Jag förstår att Putin ironiserar över den ryssnoja som frodas inom det amerikanska politiska etablissemanget. Genom att hålla på och utreda Trump hela tiden så lamslår man honom från att utöva sitt presidentämbete. Det är precis som det finns starka krafter i USA som till varje pris vill ha dåliga förbindelser med Ryssland. Förmodligen är det det militärindustriella komlexet som ligger bakom då kyliga förbindelser med Ryssland innebär fler feta kontrakt på nya vapensystem. För att hålla samman nationen behöver USA en yttre fiende.


Synen på Ryssland och dess handlande är lite märklig, när Ryssland anekterar Krim blir det ett jävla liv och man talar om brott mot internationell lag, men när USA attackerade Irak var detta också ett brott mot internationell lag då FN ej sanktionerat krigshandlingar mot Irak. USA ljög öppet i FN om påhittade massförstörelsevapen som man påstod Irak förfogade över. Varför ska hela västvärlden snällt dansa till USA:s pipa? Så fort man ifrågasätter något eller visar förståelse för Rysslands agerande så stämplas man automatiskt som Putinvän. Här i Sverige sitter ryssfobin inbyggd i ryggraden på folk, de tänker inte själv de bara rabblar upp vad som står i DN eller sägs på Aktuellt.

Av Karsten - Torsdag 18 maj 09:11

För er som missade "Dokument inifrån" om fallet Kevin går programmet i repris klockan kvart i ett idag. Jag ska nog se det en gång till för det var rätt underhållande att höra den där subban Ingrid Harrysson med sin bondska värmlädska. "Här e en döcke som ser ut som en pöjk". Man kan fan inte ta sådana poliser på allvar, man frågar sig hur fan de lyckades ta sig igenom polishögskolan? Men sedan tänker man, javisst det är ju Sverige, EU:s pajas.

Det är egentligen för jävligt att man är tvungen att dissa sitt eget fosterland på grund av att man satt den sämsta skiten och patrasket att styra och sköta landet.

Men det är som jag sagt förr här på bloggen, svenskarna är en hop inskränkta bönder som står kvar med den ena foten  i åkermyllan. De flesta är besjälade av samma bondska godtrogenhet och auktoritetstro som präglade svenska bönder. Hade de båda brödernas föräldrar inte varit så präglade av sin auktoritetstro så hade de ifrågasatt polisernas förhörsmetoder kontaktat en advokat och försökt stoppa det hela. Men för sådana enkla människor är fortfarande polisen auktoriteter som man inte ifrågasätter, precis som prosten och skolläraren var förr i byn. 


Jag tror att det är först nu vi börjar få en någorlunda urbaniserad befolkning som delvis frigjort sig från tidigare generationers inskränkta och okultiverade bondighet. Det tyska uttrycket "Die Dummen Schweden" myntade förmodligen av tyska handelsmän som upptäckte hur lättlurade och godtrogna de svenska bönderna var. Känt är ju att sådana som förr kallades tattare reste runt och lurade bönderna i hästaffärer och sålde varor vid dörren. 

Av Karsten - Onsdag 17 maj 23:09

Om Arvikapolisen som utredde Kevin-fallet kan man bara säga att de är ett gäng provinsiella postorderpoliser som får poliserna i Jönssonligan och Pippi Långstrump att framstå som högst professionella och seriösa. När man hör den galna poliskärringen Ingrid Harrysson på sin värmländska skrika åt den lille pojken "Det du har i bakhuvudet ska  fram, fram, fram..." eller när hon tar fram dockan och säger "här e en döcke som ser ut som en pöjk" då tar man sig för pannan. Den stackas lille pojken säger: "Han ser ut som Pinocchio".


När reportageteamet frågar kommisarie Rolf Sandberg om vissa detaljer så har han fått minnesförlust, min rekomendation är att han vänder sig till professor Sven Åke Christiansson så han kan "orka möta sina minnen".  Det är beklämmande att se de uttråkade barnen efter 3 timmars förhör och tjatande. Namnen på dessa så kallade poliser får aldrig glömmas de ska för evigt bevaras som ett varande exempel för all framtid:

Rolf Sandberg

Anders Forsman

Ingrid Harrysson

Henry Nilsson

Mats Sjöblom 

Må folk inse vad för sorts poliser vi har och börja hata dem.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se