Senaste inläggen

Av Karsten - Onsdag 21 juni 15:54

Vi lever alla i en sjuk psykotisk värld där neurotiska paranoida journalister sätter agendan, de lever alla instängda i sin lilla bubbla av politisk korrekthet varifrån de spanar ut över världen och kommer sedan med sitt infantila dravel. Det är ett sundhetstecken att alltfler medborgare har slutat tro på det systemmedia skriver, de söker hellre sin information på nätet. Det räcker med att titta på löpsedlarna för att förstå vad kvällspressen ägnar sig åt, det är knappast någon objektiv nyhetsrapportering. Deras löp påminner mer och mer om skvallertidningarnas. Det är en skam att vara journalist i dagens Sverige, då det är likvärdigt med att sprida lögn och propaganda. 


Då medborgarna har blivit alltmer obildade och okultiverade avspeglar detta sig i sättet att skriva i tidningarna, det är ett förenklat torftigt språk ofta skrivet av någon som till fullo ej behärskar svenska språket. Hela samhället andas en tarvlighet, en aura av okultiverad bondighet. Även politikerna har blivit en samling ömkansvärda torftiga figurer vars retorik ligger på sandlådenivå. Att höra Stefan Löfven, denne slusk, är som att höra en ilitterat hamnsjåare prata politik. De flesta av dagens partiledare hade inte ens kommit i närheten av detta uppdrag för 40 - 50 år sedan, för då ställde man betydligt högre krav på den som skulle vara partiets ansikte utåt. Att det kunnat bli på detta sätt kan bara bero på att folket, medborgarna själva blivit allt mer mentalt insnöade och okritiska. De förmår inte ställa krav längre, de finner sig i att leva i ett samhälle statt i förfall. Den enda motkraften är de populistiska nationella partierna som förmår att se bortom förrförra sekelskiftets dammiga ideologier. Framtiden ligger i folkgemenskap och nationalism.

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 21 juni 15:41

Här är en bild av min Josef Stalin plakett i guldfärgad aluminium. Inköpt för fem kronor på en loppmarknad i början av 1990-talet då massor av föremål från det kollapsande Sovjetimperiet fanns till försäljning.

 

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 21 juni 15:14

För att spinna vidare på de beslagtagna nazistföremålen i Argentina, så verkar de ha tillhört en antikhandlare som blev föremål för polisens intresse då han lämnade in tvivelaktiga tavlor till försäljning. Detta var  anledningen till att polisen gjorde en husransakan hos mannen som är på fri fot. Han kan mycket väl ha köpt föremålen från Tredje Riket på den öppna antikmarknaden. Internet vimmlar av denna typ av föremål både falska och äkta. Samtidigt finns det välrenomerade antikhandlare som säljer denna typ av föremål informelt till en liten kundkrets som har mycke pengar och ett stort intresse av att äga denna typ av föremål.


De största tjuvarna efter kriget var de amerikanska soldaterna som skickade hem tomma ammunitionslådor fulla med nazistiska föremål och medaljer de stal från soldater och privatpersoner. Då många föremål i den argentinska samlingen har anknytning till djur kan de mycket väl ha tillhört Hermann Göring som var högste ansvarig för skogs och viltvården i Tyskland. Koryfeer som Göring erhöll ofta gåvor i denna form vid högtidliga tillfällen som jul och födelsedagar. De Hitlerbyster som visas på bilderna av beslaget fanns det tretton på dussinet av i Tyskland under denna tid. Förmodligen kommer den argentinska polisen att få återlämna de beslagtagna föremålen om de inte kan bevisa att de kommits över på ett olagligt sätt. Det finns inga förbud mot att äga denna typ av föremål


Av Karsten - Onsdag 21 juni 14:13

Läste om det stora tillslag Interpol gjort i en förstad till Buenos Aires i Argentina där man bakom en lönndörr hittat ett rum med 75 unika föremål från Tredje Riket. Varför Interpol blandas in i ett sådant tillslag förstår jag inte, inte heller var det brottsliga ligger? Får man inte lov att samla på vad man vill? Det mest egendomliga i historien är att man blandade in judiska organisationer, vad i helvete har de med saken att göra om samlaren inte råkade vara en hundraårig gammal krigsförbrytare? 

En kniv som mycket väl kan ha tillhört Hermann Göring som var riksskogsvaktare, på bladet är det etsat "Waldmann Heil" - skogsman heil. Lägg märke till parerstången i form av två vildsvinshuvuden.

   

Jag har själv en samling tyska krigsutmärkelser med hakkors på, men jag har också lika många sovjetiska utmärkelser med hammaren och skäran på. Någon Hitlerbyst har jag inte men jag har en fin Stalin relief i guldfärgad aluminium. Kan man förvänta sig besök av Interpol eller kanske tyska författningsskyddet nu?? Vad är det för djävla diktatur världen förvandlats till? Undras vad som kommer att hända med sakerna, om de kommer att beslagtas och utlämnas till Israel för destruktion!? Snacka om att judarna inte har någon makt i världen....

Av Karsten - Onsdag 21 juni 13:34

Som ett resultat av den massinvandring av välfärdsmigraner vi sett de senaste årtiondena rapporterar nu polisens nationella operativa avdelning (NOA) att det finns 61 områden som klassas som "utsatta", av dem klassas 23 som "särskilt utsatta". Att kalla dem för "särskilt utsatta" är bara en försköning, en form av nysvenska, laglösa getton eller kulturella parallellsamhällen är nog en adekvatare benämning. Enligt polisen finns det uppskattningsvis 5 000 kriminella och 200 kriminella nätverk i de 61 områdena. Jag skulle kalla detta en underskattning den riktiga siffran är nog högre. Samtidigt har vi ett stort antal radikaliserade muslimer eller islamister som gömmer sig i dessa områden. Många av de radikaliserade har också ett kriminellt förflutet. 


Hur många som på ytan är laglydiga skötsamma invandrare som tvingas samarbeta med dessa kriminella nätverk vet nog ingen utom de själva. Detta är ett gigantiskt problem för det svenska samhället ett problem som politikerna helst vill sopa under mattan då det ger en negativ bild av invandringen. Man kan nog lugnt utgå från att problemet växer hela tiden och fler kriminella tillkommer i samma takt som de anländer till Sverige under asylens täckmantel. Vad som borde göras men ej görs är att sätta stopp för all vidare asylinvandring och börja röja upp i de träsk som finns, men det saknas politikt mod för detta. Fegt böjer sig politikerna för den vänsterextrema kulturelitens högljudda protester i dagspressen. Det är inte längre politikerna i riksdagen som sätter agendan, det är sådana som Peter Wolodarski och Björn Wiman på Bonniersägda Dagens Nyheter som bestämmer i invandringsfrågan.


Ingen etnisk svensk har önskat sig detta mångkriminella samhälle, det har byggts över hans huvud av socialliberala politiker som fram till 2015 hävdade att Sverige skulle stå öppet för envar som hävdade att han eller hon var på flykt. Nu ser vi vad denna politik lett till, minst 61 förortsgetton dit polisen knappt vågar sig och där svensk lag inte gäller. Där är det de kriminella invandrargängen som stiftar sina egna lagar. Att svensken och även många invandrare är djupt oroade visar Sverigedemokraterna ständigt ökade opinionssiffror på. Detta parti är det enda som vågar tala klarspråk även om moderaterna i viss mån hakat på. Det som sägs i den politiska debatten idag hade varit otänkbart att säga för två år sedan. Från statsministerns håll är det mycket prat men lite verkstad, det är mest stora ord om att det är oacceptabelt med denna utveckling men inget görs mer än att sätta upp fler kameror som blattegangsterna kan slå sönder.


Vi behöver en helt ny typ av ledning i Sverige, en ledning som inte är rädd att trampa på en massa heliga kor. En ledning som är beredda att lagstifta om indraget medborgarskap för de mest kriminellt aktiva. Hot om att utvisa hela deras familj ochg släkt. De ska lära sig att respektera oss svenskar, det är vårt land de kommit till och här är det vi som bestämmer. Medborgarskap är något man gör sig förtjänt av inget som per automatik kommer på posten efter en viss tid av bosättning i Sverige. Vidare bör inte en enda moske till byggas i Sverige, de får hålla till i källarlokaler. Först med sådana drakoniska åtgärder kommer de nyanlända att börja respektera oss. Ett folk som inte försvarar sin kultur och sina traditioner är inte värd någon respekt. Rensa ut de värsta fosterlandsförrädarna ur riksdagen vid valet 2018 och återupprätta den svenska hedern och äran.

Av Karsten - Tisdag 20 juni 23:38

Sverige och svenskarna måste väckas ur den apati de hamnat i. De måste inse att det finns en annan väg för samhället än den väg socialister och liberaler stakat ut. Det bästa hade varit att bilda en Nordisk Union så som man planerade efter kriget. De nordiska folkens kynne är ganska lika medan vi inte alls har något gemensamt med araber och afrikaner. Man brukar säga att lika barn leka bäst, men våra politiker har fått andra idéer. De tror att blandrasfolk är det bästa och det är det kanske i en globaliserad värld där marknadskrafterna är de allenarådande. Men vill vi verkligen att svenskarna som nationsfolk ska upphöra att existera? Vill vi bara vara en del i en global markand där vi överöses med billiga plastprylar och elektronikvaror tillverkade i Kina och Indien?


Vi väljer själv den väg vi vill gå, vi kan om vi vill göra oss av med dessa federalismens och globaliseringens lakejer och välja en nationell regering som tar Sverige ut ur EU och all annan vedervärdighet. Jag tror många svenskar tappat hoppet och som de dumsnälla individer de kan vara finner sig i en utveckling ingen egentligen vill ha. Låt oss göra rent hus i september 2018 och rösta bort både socialistpacket och liberalerna till förmån för en rent nationalistisk regering som återupprättar svenskens framtidstro och ära. Vi ska inte ta mer skit från några välfärdsmigranter som kallar oss dumma svennar. Vi ska jaga dem ut ur vårt land om inte vår kultur och våra värderingar duger åt dem. Man tar seden dit man kommer.

Av Karsten - Tisdag 20 juni 23:38

Sverige och svenskarna måste väckas ur den apati de hamnat i. De måste inse att det finns en annan väg för samhället än den väg socialister och liberaler stakat ut. Det bästa hade varit att bilda en Nordisk Union så som man planerade efter kriget. De nordiska folkens kynne är ganska lika medan vi inte alls har något gemensamt med araber och afrikaner. Man brukar säga att lika barn leka bäst, men våra politiker har fått andra idéer. De tror att blandrasfolk är det bästa och det är det kanske i en globaliserad värld där marknadskrafterna är de allenarådande. Men vill vi verkligen att svenskarna som nationsfolk ska upphöra att existera? Vill vi bara vara en del i en global markand där vi överöses med billiga plastprylar och elektronikvaror tillverkade i Kina och Indien?


Vi väljer själv den väg vi vill gå, vi kan om vi vill göra oss av med dessa federalismens och globaliseringens lakejer och välja en nationell regering som tar Sverige ut ur EU och all annan vedervärdighet. Jag tror många svenskar tappat hoppet och som de dumsnälla individer de kan vara finner sig i en utveckling ingen egentligen vill ha. Låt oss göra rent hus i september 2018 och rösta bort både socialistpacket och liberalerna till förmån för en rent nationalistisk regering som återupprättar svenskens framtidstro och ära. Vi ska inte ta mer skit från några välfärdsmigranter som kallar oss dumma svennar. Vi ska jaga dem ut ur vårt land om inte vår kultur och våra värderingar duger åt dem. Man tar seden dit man kommer.

Av Karsten - Tisdag 20 juni 22:47

Vi svenskar måste sluta upp med att vara så mesiga och bejaka vårt ursprung och vår sanna natur. Den förvridna falska bild media försöker ge av oss svenskar och vår karaktär stämmer inte, vi är inga humanister som älskar främlingar så till den milda grad att vi öppnar vårt land för dem. Det är förrädarna i riksdagen som öppnat Sverige för en ohämmmad invandring av välfärdsmigranter som nu sakta tär på de reserver som eventuellt finns kvar. Vi behöver ingen jävla arbetskraft som svetsare Röfven påstår, han och hans sossepack ljuger som en häst travar och de har ljugit i denna fråga sedan mitten av 1970-talet.


Vi har en chans att bli av med packet 2018 och tillsätta en nationell regering som bara tillvaratar de svenska intressena och gör rent hus med alla afghaner, irakier, somalier, nigerianer, gambier, asiater och andra som bosatt sig här. Dessa är inga svenskar och kommer aldrig att bli det heller. Svensk är något man föds till av svenska föräldrar. Man är nordbo, något en somalier aldrig kan bli, han är och förblir en afrikan. Att bejaka sitt ursprung och sin kultur är inget brottsligt fast de försöker få oss att tro det. Vårt älskade land har blivit sjukt och degenererat tack vare media och politikerpacket. Det första en nationell regering bör göra är att stänga alla tidningsredaktioner och göra som Putin införa censur. Steg två är att lämna EU och be Europadomstolen dra åt helvete.


Vi måste sluta tro på medias lögner och sluta lita på våra falska lögnaktiga politiker. De byggde upp ett mångkulturellt Sverige bakom vår rygg. Vi svenskar tillfrågades aldrig om vi ville ha detta samhälle. Nu har vi fått förorter där polisen inte gärna beger sig, vi har fått parallellsamhällen som inte ens politikerna vill ha. Vi har fått enklaver med muslimer som bara väntar på sin chans att ta över hela vårt samhälle. Men att erkänna att hela idén med mångkultur var ett enda stort misslyckande vill politikerna inte höra talas om. De vill få oss att tro att alla som bor i Sverige är svenskar, men kastar man sten på svenska poliser och brandmän är man ingen svensk. Hatar man etniska svenskar och ser dem som otrogna hundar så är man inte heller svensk.


Vi svenskar måste resa oss ur den letargi och de lögner som den västerextrema kultureliten förgiftat oss med. Vi måste bejaka vår ras och vår nationalism. Europas folk måste resa sig mot globalisering och kosmopolitiska marknadskrafter. Kanske måste blod flyta så som det flöt under två världskrig kanske måste vi gå i krig mot USA i allians med Ryssland. Men fortsätter utvecklingen som den gjort dittills så går vi under som kulturfolk och förvandlas till ett andraklassens bastardfolk.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se