Senaste inläggen

Av Karsten - Måndag 27 nov 21:09

Nu har S och MP regeringen bestämt att de ensamkommande företrädesvis unga afghanska män ska få stanna i Sverige. Visserligen heter det att de bara ska få tillfälliga uppehållstillstånd om de väljer att läsa gymnasiekompetens, men vi vet alla hur det kommer att sluta de får stanna för gott då de som det heter har rotat sig i den svenska kulturen. Man säger att alla som sökt asyl före hösten 2015 ska få sin asyl omprövad. Sedan ska ju deras anhöriga också få komma hit för vi har ju lärt oss hur batikhäxorna i Sverige jobbar för sina små skyddslingar. 


Det lönar sig att ljuga och bedra de svenska myndigheterna något som all världens ekonomiska lycksökare snabbt lär sig. Så vi kan förvänta oss nya "flyktingvågor" av horder av afrikaner och araber utan skyddsbehov som när de kommer hit påstår att de är homosexuella eller har konverterat till kristendomen.

Ett har svensken lärt sig av detta lita inte på varken sossar eller miljötalibaner. Rösta SD 2018 även om det är ett skitparti.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 27 nov 19:52

Anklagelserna mot MP-riksdagsmannen går bland annat ut på att han ska ha hållit en fem månaders bebis upp och ner och tungkysst den. Detta liknar inget svensk beteende och det finns ju en hel del invandrare inom MP med egendomliga kulturella vanor, kanske en kurdisk eller arabisk sedvänja att tungkyssa små bebisar. Eller kanske någon form av vidskepelse där man tror sig kunna suga ut ungdomselixir ur bebissaliv, vad vet jag?

På Flashback pågår spekulationerna för fullt, Jabar Amin är ett namn som nämns ofta, ett annat som dykt upp är Stefan Nilsson. Förutom att förgripa sig på bebisar ska han ha antasta unga kvinnor inom partiet. Incidenten med bebisen ska ha varit känt sedan 2014 inom partiet och ändå har han fått sitta kvar. MP eller koldioxidjihadisterna som de också kallas har mycket skumt folk i sina led.


Stefan Nilsson var den skyldige och han har nu uteslutits ur MP och sitter kvar som politisk vilde mandatperioden ut.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 27 nov 18:28

SD-ledamoten Martin Strid har ju rätt i det han sa om muslimer fast han sa det på ett dumt sätt och med fel ordval. Han använde termen mänsklig som kan tolkas på två sätt. Något kan vara mänskligt om det tillhör arten människa samtidigt som det kan betyda mänsklig i bemärkelsen human.

Hade han sagt att på en skala från noll till hundra så är en liberal humanistisk sekulariserad västerlänning med empati hundra medan en islamistisk IS-krigare som skär halsen av en medmänniska inför kameror är en nolla, så hade uttalandet knappast varit att betrakta som rasistiskt. Men att påstå att en muslim inte är mänsklig kan misstolkas till att muslimen inte tillhör arten människa, och detta är väldigt rasistiskt i PK-maffians ögon.


Problemet med många medlemmar och företrädare för SD är att de är väldigt dåliga på att uttrycka sig i ord och skrift, de är rent ut sagt obildade. När man framför något som kommer att sändas i rikstelevisionen så måste man väga varje ord på guldvåg för att inte ge den uppmärksamma vänstermaffian en chans att hugga ner på ordvalet. Tyvärr var väl herr Åkesson för snabb att kasta ut en massa dugliga debattörer och skribenter ur SD i sin iver att leva upp till nolltoleransen. Att sedan folk som själva sagt mycket värre saker mellan skål och fyra väggar idag har höga poster inom partiet gör inte saken bättre.

Av Karsten - Söndag 26 nov 23:44

Kollar på den eländiga "Pearl Harbor" som till större delen innehåller dataanimerade stridsscener. Hur svårt kan det vara att få det rätt när man gör allt i en dator? Inte ens det lyckas de med, de har grönmålade Zero-plan som flyger över Pearl Harbor. Japan hade aldrig något självständigt flygvapen under kriget, antingen tillhörde flygplanen flottan eller armén. Alla flottans plan var vid krigsutbrottet 1941 ljust gråmålade med svart motorkåpa, något arméflyg deltog inte vid anfallet mot Pearl Harbor då de inte var utrustade med krok för bromsvajrarna på hangarfartygen. Ändå ser man mörkt gröna Zero med grå undersida som bara armen hade. Djävla skitfilm!


Under anfallet deltog sex japanska hangarfartyg, i första gruppen Kaga och Akagi med 91 plan vardera. I andra gruppen Hiryu  och Soryu med 73 plan vardera. Samt femte gruppen med Shokaku och Zuikaku med 84 plan var.  Samanlagt 496 plan av tre olika typer. Mitsubishi A6M2 "Zero" jaktplan, Aichi D3A "Val" störtbombare och Nakajima B5N "Kate" torpedbombare.

Av Karsten - Söndag 26 nov 22:56

Kul med SD snubben som snackade om muslimer som icke humana på en skala mellan 0 och 100 på landsdagarna i Norrköping. Stackars Jimmie fick nästan hjärtstillestånd när han skulle sitta i Agenda och förklara sig. Vad han inte vill fatta är att partiet är fullt med folk med dessa åsikter. Jag har själv hört personer ur de fyras gäng säga ännu värre saker om muslimer, det var om att utrota dem som ohyra. Det Åkesson sysslar med är ett djävla hyckleri, snacka om nolltolerans. Verkar bara vara nolltolerans för vissa i partiet då. Som sagt den siste Sverigedemokraten utesluter sig själv.

Av Karsten - Söndag 26 nov 18:42

Saudiarabiens kronprins den 31 årige Mohammed bin Salman massarresteringar av politiska motståndare mellan den 5 och 7 november är en del i en politisk ommöblering i Saudiarabien samtidigt som landet knutit närmare kontakter med Israel som man ingått ett avtal om utbyte av underrättelseinformation. Som ett led i denna politik lät man på falska premisser lura Libanons premiärminister Saad Hariri till Saudiarabien. Det var den 81 årige kung Salman som lät kalla Hariri till sig med budskapet att han hade viktiga frågor att diskutera. När Hariris plan landade i Riyadhs flygplats omringades planet av saudisk polis som beslagtog Hariris och hans livvakters mobiltelefoner. Hariri tvingades därefter att framträda i saudisk TV och där meddela sin avgång, han sa också att "Irans hand i Mellanöstern måste huggas av" ett mycket skarpt uttalande från en libanesisk ledare, men helt i linje med den politik det wahabitiska Saudiarabien driver mot det shiitiska Iran.  


Efter starka påtryckningar från Ryssland och Frankrike där Hariri har medborgarskap släpptes han och kunde flyga till Paris, dock kvarhölls två av hans söner i Saudiarabien. Saudiarabien har ett intresse att skapa inre splittring i Libanon och minska Hizbollahs makt i området. De Iranstödda Hizbollah har varit en av de aktörer jämte Ryssland som räddat Assadregimen i Syrien vilket antagligen gör att saudierna och Israel nu fruktar att de kommer att frigöra Hizbollah trupper som kan dras tillbaka till Libanon. Läget är således att på ena sidan står de Iranstödda Hizbollah i Libanon, Syrien och Ryssland och på den andra det USA allierade Saudiarabien och Israel. Saudiarabien har tidigare försökt få Quatar där Al Jazeera har sitt säte att rätta sig efter Riyadhs styre vilket de vägrade. Samtidigt för Saudiarabien ett smutsigt krig i det fattiga Jemen. Den 4 november sköt saudiska Patriot robotar ner en ballistisk robot på väg mot Riyadhs flygplats som uppgavs ha skjutits upp från Jemen av de Iranstödda shiamuslimska houthierna. Läget i Mellanöstern är på kokpunkten och med en impulsiv oförutsägbar president som Trump i Vita Huset kan vad som helst hända.    

Av Karsten - Lördag 25 nov 23:14

Felet med oss människor är att vi gärna vill låta oss luras och bedras och tro att verkligheten och det som sker i världen är logiskt och förnuftigt. Vi vill inte tro att det som skildras i filmer om lömska agenter och ljusskygga statliga organisationer som verkar bakom demokratins kulisser är sanna. Tyvärr är verkligheten mycket värre än vad som skildras i filmens och litteraturens värld. De som styr vår värld är mer cyniska och kallhamrade än vad vi kan föreställa oss i vår vildaste fantasi. Allt hänger samman, bakom allt som händer finns en plan som går ut på att ge materiella och ekonomiska fördelar. Det fanns en anledning till att amerikanska banker gav Hitler stora lån så han kunde finansiera sina valkampanjer och komma till makten. Hade världen velat stoppa Hitlers väg till makten så hade det varit den enklaste sak i världen, men man ville ha en revanschistisk ledare som på sikt skulle utlösa ett krig som ledare i Tyskland. Krig betyder pengar för den härskande klassen, vapen utgör en stor del av de industriella vinsterna.


Vad folk borde fatta är att världen och människorna inte är goda, människan är i grund och botten en egoistisk och farlig varelse. Jorden hade varit en bättre plats för alla andra varelser och arter om människan inte fanns, det är den bittra sanningen. Vi vill gärna tro att en jord utan människor som upplever den är meningslös, men detta beror på den narcissistiska fixering människan har kring sin egen art. I våra religiösa vanföreställningar upphöjer vi oss själva till Guds avbild. Vi skapar religioner som gett upphov till krig och lidande och påstår att det sker i det godas namn. De som verkligen styr jorden tror inte för fem öre på de vidskepelser som våra religioner predikar, de använder bara religionen som ett verktyg för att kontrollera och manipulera människan. Som George W. Bush när han startade sitt korståg mot muslimerna. Vår värld styrs av psykopater, om de sedan heter Stalin, Hitler, Bush, Gaddafi, Assad eller Löfven spelar ingen roll, det är samma sorts maktmänniskor, samma falska profeter som sprider sitt gift.

Av Karsten - Lördag 25 nov 18:03

Idag stod en massa afrikaner och vita PK-idioter och demonstrerade på Sergels torg mot att svarta säljs som slavar i Libyen av människosmugglare. Och vems är felet då? Jo de djävla idioter som avsatte och lät mörda Mohammar Gaddafi däribland Sverige som skickade JAS-plan till Libyen. Libyen var ett av Nordafrikas bäst fungerande nationer, men som genom Gaddafis krav på att få betalt i guld istället för i US-dollar för sin olja retade upp USA som genom sina CIA-agenter beväpnade kriminellt slödder som här i väst kallades frihetsrebeller som störtade den lagliga Libyska regeringen. Efter Gaddafis fall och död kastades Libyen in i ett tillstånd av kaos och anarki där olika stammar och kriminella gäng styrde och ägnade sig bland annat åt människosmuggling och nu tydligen åt slavhandel också. 


Hade man låtit Gaddafi sitta kvar och låtit Libyen ha en fungerande statsapparat hade denna slavhandel aldrig skett, det är västmakternas patologiska idéer om att införa vad de kallar demokrati överallt som störtat en hel massa arabstater i kaos och anarki och gett IS chansen att stärka sin makt i området. I Egypten var det militären som till slut såg sig nödsakade att ta makten efter Mubaraks fall och i Syrien gick Ryssland in på Assads sida och räddade den lagliga regeringen. De stora bovarna i detta drama är USA:s CIA och Israels Mossad som stött olika oppositionella grupper som mest bestått av olika kriminella grupperingar som man försett med vapen och underrättelseinformation. 


Libyen var visserligen en enpartistat som styrdes av diktatorn Gaddafi, men det var också en välfärdsstat där utbildningen var gratis. Ville en libyer utbilda sig och utbildningen inte fanns tillgänglig i Libyen så skickades han eller hon till universitet i Europa på Libyska statens bekostnad. Samma sak med sjukvården fanns inte adekvat vård i Libyen så skickades patienten till ett sjukhus i Europa och staten betalde. Standarden i Libyen var den högsta i Nordafrika och kvinnorna var mest jämställda av alla arabstater. Hade nu Gaddafi gjort som Kim Jong-Un i Nordkorea, skaffat sig kärnvapen så hade han med största sannolikhet suttit kvar vid makten och libyerna hade kunnat fortsätta njuta av välståndet i landet. Detta skrev man naturligtvis inte om i den lögnaktiga väst pressen, utan där framställdes Libyen som den värsta av diktaturer.


Efter att Libyen störtas in i totalt kaos kom landet att bli det viktigaste transitlandet för svarta afrikaner på väg till Europa. Ligor av människosmugglare etablerade sig snabbt i landet som helt saknar polis och lagar. EU och väst har verkligen lyckats att störta ett välfungerade land i total anarki och kriminalitet. När sedan konsekvenserna av deras politik går upp för dem så skickade man krigsfartyg och kustbevakning som skulle hindra gummiflottar, småbåtar och annat flytetyg att nå Europa med sin last av ekonomiska migranter från länderna söder om Sahara. USA som själv slipper att drabbas av dessa flyktingvågor skiter i vilket, för dem var det viktigast att få kontrollen över den libyska oljan som tidigare finansierat välståndet för de libyska medborgarna. Idag lever de flesta libyer i armod och fattigdom ständigt hotade av kriminella gäng beväpnade av EU och USA.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se