Senaste inläggen

Av Karsten - Torsdag 7 juni 22:54

Det är ta mig fan bara okunniga idioter överallt i Sverige, kollade dagens TV program och det står att SVT2 visar en animerad film om konstruktören av jaktflygplanet Mitsubichi A6M Zero "som användes av det japanska flygvapnet". Nu är det på det viset att det fanns inget självständigt flygvapen i det kejserliga Japan. Flyget var uppdelat på armens flyg och flottans flyg. De respektive flygenheterna sorterade under antingen armen eller under flottan. Det var flottans flyg som attackerade Pearl Habour 7 deceber 1941. De Zero plan som byggdes delades upp på de respektive vapenslagen, de flesta Zeroplan som byggdes var dock avsedda för flottan som var den ursprunglige beställaren. Så den riktiga texten bör vara: "som användes av den japanska flottan".


Han som konstruerade detta formidabla vackra jaktplan hette Jiro Horikoshi. När Zeron kom var den överlägsen de plan amerikanarna hade vid kriget början, dess manövreringsförmåga i luften var utomordentlig, den var dock behäftad med vissa svagheter som dålig bepansring och saknade självtätande tankar. De senare modellerna som A6M5 försågs med bepansring kring cockpiten och självtätande tankar. Dock visade sig Zeron underlägsen de senare amerikanska jaktplanen som Corsair och Hellcat.

Mitsubichi A6M Zero tillverkades i 11 280 exemplar av olika varianter. Nakajima Ki-43 Hayabusa som tillverkades i 5 919 exemplar misstogs ofta av allierade piloter för Zero  jaktplanet då de liknar varandra.

ANNONS
Av Karsten - Torsdag 7 juni 22:21

Med hjälp av svikarna i Centern lyckades så regeringspartierna med stöd av vänstern rösta igenom det lagvidriga förslaget att de 9 000 afghanska männen ska få stanna om de genomgår en gymnasieutbildning. Något jag funderat jättemycket på är varför det är precis 9 000? Varför är det inte 8 935 eller 9 112, hur har man kommit fram till denna jämna siffra eller är det bara en dimridå och det rör sig i själva verket om över 10 000 afghaner? Om några veckor går regeringen ut med en rättelse att man för rättvisans skull höjer antalet till 15 000 något som Centern direkt är med på. 


Snart kommer det väl en amnesti för de cirka 50 000 som vistas illegalt i Sverige också, men då får de skynda på för snart är det val och då ryker den rödgröna regeringen. Vi får hoppas Centern och den där rödhåriga subban ryker också för nu har väl folk fattat att man inte kan lita på C. Det blir svårt att hålla ihop någon allians speciellt om KD åker ut ur riksdagen. SD kommer säkert att göra sitt bästa val hittills och kan mycket väl landa på över 30 procent. Då är det nog bara att ta skeden i vacker hand för M och göra gemensam sak med SD så att vi blir av med Löfven och får ett stopp på massinvandringen. Tyvärr är det redan för sent, Sverige är kört i botten på grund av invandringen.


Vad händer när världen går in i en lågkonjunktur? Hur ska staten då klara av att bevara välfärden samtidigt som man ska försörja dessa gigantiska volymer av flyktinginvandrare? Det går bara inte, det kommer att bli upplopp och våldsamheter. Man har med massinvandringen skapat en tickande social bomb. Det är ingen trevlig framtid Sverige och svenskarna går till mötes.

ANNONS
Av Karsten - Torsdag 7 juni 13:35

Regeringen Löfven har ett stort ansvar i det som hände på Drottninggatan då Akilov körde ihjäl ett antal människor. Det var deras slappa ansvarslösa politik på invandringsområdet som ledde till att Akilov inte avvisades direkt från Sverige utan kunde gömma sig och planera sitt terrordåd. För Migrationsverket är det inga större problem att avstyrka en asylansökan, problemet börja efteråt då avvisningen ska verkställas. Den asylsökande har då oftast gått under jorden och gömmer sig, många gånger med benäget bistånd från vänstergrupper eller kyrkan. Polisen har inte resurser att eftersöka alla de tiotusentals människor som illegalt gömmer sig i Sverige.


Regeringen styrs av missriktad humanism då man inte omedelbart fängslar och internerar alla som fått avslag på sin asylansökan i väntan på avvisning. Skulle man konsekvent fängsla alla som fått avslag så skulle många välja att medverka till att uppge rätt identitet och ålder för att slippa sitta internerade och avvisas till rätt land. Alla dessa afghanska män som kommit har ofta sitt hem i Iran där de många gånger är födda, de har en gång lämnat Afghanistan för att söka skydd i Iran men sedan fått höra talas som "det underbara landet i norr" där alla människor är så snälla så de är dumma. Så de lämnade Iran och tog sig till Sverige gömda bland det stora antal syrier som flydde kriget i sitt land. När de kom till Sverige påstod de att de flytt från Afghanistan och att de var under 18 år så de skulle öka sina chanser att få asyl.


Med den slappa koll myndigheterna har på alla människor som sökt sig till Sverige är det bara en tidsfråga innan ett nytt terrordåd sker. Ensamma galningar som Akilov är mycket svåra att stoppa. I den okontrollerade våg av "flyktingar" som kom under 2015 gömde sig säkert många radikala islamister som nu går runt som fria personer i Sverige. Politikerna måste ta frågan om utvisning av de som illegalt uppehåller sig i Sverige mycket hårdare.

Av Karsten - Onsdag 6 juni 22:09

Förr i tiden var alltid bovarna i Hollywoods gangsterfilmer italienare eller mexikanska i cowboyfilmerna, medans dagens banditer nästan uteslutande är antingen ryssar eller kineser. Detta kan inte vara någon slump utan en medveten strategi, man vill att publiken ska få en negativ bild av ryssar och kineser. Hollywood är den största manipulatören av folks tyckande och tänkande utan någon egentligen reflekterar över det. Vad ryssarna och kineserna tycker kan jag bara föreställa mig, men å andra sidan så görs det ju många actionfilmer i Hongkong där kineser inte alltid framställs i den bästa dagen.

Många filmer innehåller också sublima budskap som folk tar till sig utan att ens förstå det, budskapen kan även vara inbyggda i filmens handling.

Mest tydliga var Hollywood under andra världskriget och åren därefter då man producerade ett oändligt antal krigsfilmer som alla glorifierade USA och demoniserade fienden. Tyskar och japaner skulle veta sin plats och känna skuld trots att det var amerikanska banker som finansierat Hitler och USA själv som medvetet drev japanerna till krig. 


Den dumma massan köper omedvetet segrarens historieskrivning i form av böcker och filmer. Få bryr sig om att ställa frågan vem tjänade på kriget, för det finns alltid någon som tjänar på krig oavsett vilken sida som vinner. En av anledningarna till att man inte startade något tredje världskrig med kärnvapen är att ingen skulle tjäna något på det, "det skulle bara finnas förlorare", som Kinas utrikesminister uttryckte det. Världen är nu på väg in i ett handelskrig som på sikt kan sänka världsekonomin, något som kan trigga igång fler väpnade konflikter runt om i världen.

Som vanligt är det massorna som får betala det högsta priset, det är deras blod som kommer att flyta. Folket har alltid varit så korkade att de följt de ledare som skrikit högst och kommit med de enfaldigaste argumenten, det är bara namnen som skiftat, Trump, Stalin, Hitler, Mao, Churchill, Bush you name it, och Hollywood har varit den som slagit på trumman och blåst i trumpeterna och piskat upp patriotiska stämningar när det gällt USA:s intressen.

Av Karsten - Onsdag 6 juni 19:05

En nation där 75 procent av befolkningen är som karaktärerna i en Åsa Nisse film kan man inte blanda med folk från nationer där man haft som kultur att ruffla och skoja i århundraden, ja i årtusenden. De stackars Åsa Nisse karaktärerna kommer att komma i mentalt underläge direkt, de är inte vana vid att pruta och schackra och de anser att ett rejält handslag är bindande.

Svensken har en karaktär som gör att han inte passar att bo med folk från fjärran länder med andra kulturella värderingar då han är en försiktig och konflikträdd typ som ogärna bråkar och lever rövare över en oförrätt. Detta mentala underläge utnyttjar de nyankomna snabbt då de är vana vid att läsa av människor och utnyttja deras svagheter. Allt detta har våra styrande helt förbisett då de aningslöst lätt öppna gränserna, ty de lever i illusionen att alla människor är lika (vilket de tyvärr inte är). 


Svenskar fungerar bäst med andra svenskar eller skandinaver, men man märker skillnad så fort man kommer till Danmark, danskarna är betydligt mer misstänksamma än vad den genomsnittlige svensken är. Svensken är i grund och botten en väldigt godhjärtad och lite naivt godtrogen människa, han vill gärna tro alla om gott och komma överens med alla. Jag har sett svenska försäljare på loppis drabbas av ett gäng från Mellanöstern som på nolltid har lurat och schackrat sig till vad de har av värde för en spottstyver då svensken har svårt att värja sig mot denna typ av affärsmetoder. Jag har sett kvinnor i slöja stå och tjata sitt "fem krånår" ända tills den svenska kvinnan som vill ha tjugofem kronor för barnkläderna kapitulerar och säljer dem för fem kronor (istället för att som jag skulle gjort bett slöjtanten dra åt helvete). 


Många av de kriminella invandrarungdomarna kommer från länder där polisen ger dem en ordentlig omgång stryk på polisstationen om de grips för något. Plötsligt befinner de sig i ett land där polisen bjuder på korv och läsk istället och de släpps på grund av sin låga ålder. Vad ger det för signaler? Sådana frågor ställer man sig inte i Sverige för man är dum, godtrogen och konflikträdd. Man inbillar sig att dessa ungdomar går att prata till rätta precis som man gjorde med svenska ungdomsförbrytare. Jag har en kompis som jobbar på ett HVB-hem för ensamkommande som kommit på kant med samhället, han säger att det finns inget hopp för någon av dem, de är förhärdade små kriminella frön som bara kommer att bli värre ju äldre de blir.


Folket verkar ha börjat vakna och inse att något är fel, men de styrande fortsätter att leva med sina illusioner att det går bra för Sverige. Det är som Tino Sanandaji säger i en intervju, hade det varit på Per Albin Hanssons tid så hade han bara "sagt skaffa fram fler poliser så vi kan möta den ökade brottsligheten". Istället har man en Jerzy Sarnecki som hela tiden påstår att kriminaliteten inte alls ökat och honom väljer de styrande att lyssna på för då behövs inte så många poliser. Man skulle aldrig släppt in fler invandrare i Sverige än vad befolkningen orkade svälja mentalt, så få att de automatisk assimilerades i det svenska samhället. De parallellsamhällen vi har idag är livsfarliga, de är tickande sociala bomber, farliga för alla samhällen inte bara det svenska.Av Karsten - Onsdag 6 juni 18:01

22 000 hemvärnsmän kallades in till den frivilliga beredskapsövningen som nu avslutats, frågan är hur många som kom? Får vi reda på detta eller kommer antalet att hemligstämplas? Försvaret har ännu inte gått igenom hur hög beredskap Sverige har, så det ska bli intressant att se siffrorna på hur många som dök upp publiceras. 

Övningen är ett led i att skruva upp temperaturen gentemot Ryssland som ju alltid har pekats ut som den "lede fi". Hur är det förresten med beredskapen med tanke på att förr hade varje hemvärnsman sitt vapen hemma hos sig för att snabbt vara redo för insats, men idag är väl de vapnen konfiskerade liksom man krävde in alla reservofficerares pistoler. Det var när polisen och politikerna drabbats av vapennoja på grund av alla skjutningar som man avväpnade reservofficerare och hemvärnet. 


Att de kriminella skaffar sina vapen på andra vägar blundar man från politisk håll helt för, de flesta illegala vapen kommer in in Sverige gör det som smuggelgods från krigens Balkan eller från andra EU länder med liberalare vapenlagstiftning. Den hårdare vapenlagstiftningen som Sverige nu infört som drabbat jägare, skytteklubbar och reservofficerare är bara ett spel för gallerierna av en regering och riksdag som helt tappat greppet om den ökande grova kriminaliteten. Likaså vill man inte heller kännas vid att det skulle finnas ett samband mellan invandringen och den ökade kriminaliteten, till exempel gruppvåldtäkter och alla dödsskjutningar.


Själv tror jag att Sverige kommer att bli den första västliga industrinationen och välfärdsstat som kollapsar och helt bryter ihop, där kriminella och religiösa krafter kommer att sätta samhället i brand. Där bristen på poliser och ett trovärdigt försvar kommer att få till följd att område efter område blir autonoma och styrs av klanledare. Där Stockholms innerstad blir en enklav där rikspolitikerna kommer att sitta med illusionen att allt är normalt, de regerar över en nation som upphört att existera. 

Av Karsten - Onsdag 6 juni 13:18

Man kan verkligen ställa sig frågan om det finns någon anledning att fira Sverige sådant det ser ut idag? Det är ju bara delar av landet som fortfarande är svenska, åker man ut till Rosengård eller Rinkeby så befinner man sig bara geografiskt i Sverige men inte kulturellt och religiöst. Hur våra makthavare kan betrakta ramadan och liknade kulturyttringar som svenska förstår jag inte, å andra sidan det är mycket man inte förstår i det "nya Sverige". 


Vad var det för fel på det gamla Sverige, det homogena Sverige där alla tyckte och tänkte ungefär lika? Där folk kunde lita på varandra, där storstadsborna kunde gå ut efter mörkrets inbrott utan att riskera livet? Varför var det så viktigt att demografiskt möblera om Sverige med folk från världens alla hörn och sedan utbasunera att Sverige var ett mångkulturellt land? Ville en majoritet av svenskarna ha det så? Vi får se den 9 september i år vilket Sverige folket föredrar. 


Stefan Löfven, detta skämt till statsminister, säger nu att invandrings- och integrationsfrågan är slutdebatterad inför valet, jag tror inte han får medhåll mer än av de närmast sörjande. Invandring och integrationen är huvudfrågan i detta val. En majoriteten av svenska folket anser att de som fått avslag på sin asylansökan omedelbart ska lämna landet, utan undantag. Problemet är att den stora massan är tyst medan det bara är en skock högljudda flyktingkramande batikhäxor som hörs och ses i media, dessa ges oförskämt stor uppmärksamhet.


Dessa 9 000 afghanska män från Iran har blivit något av en symbol för politikernas trots mot majoritetens önskningar. Man till och med trotsar lagrådet som tyckte det var ett dåligt förslag att de skulle få stanna för att som det hette "fullfölja sin gymnasieutbildning". Varför i herrans namn ska svenska skattebetalare finansiera dessa mäns utbildning? De har ju inget i Sverige att skaffa då de saknar asylskäl och redan hade skydd i Iran, ett land med samma religion och seder som de själva. Låt Iran betala för deras utbildning, Iran är ju en rik oljenation.


Finns det någon anledning att fira ett land med en sådan maktelit som hyser ett sådant förakt för sina medborgare? Som nation håller Sverige på att utplånas för att förvandlas till en själlös globalt intetsägande uppsamlingsplats för all världens löskefolk. Är detta något att fira? Att vi bara är en geografisk plats för en massa mångkulturella konsumenter?

Förr fanns det en svensk folksjäl, en folkgemenskap. Jag är gammal nog för att minnas när Lennart Hyland den tidens megastjärna i TV fick alla svenskar att tillsammans gå ut på gator och torg i en gemensam manifestation som jag tror kallades "Röda fjädern". Sverige var på den tiden en sammanhållen nation med ett sammansvetsat folk. Alla sådana patriotiska yttringar ses idag som negativa och rent rasistiska.

Av Karsten - Tisdag 5 juni 22:52

Om SD får över 35 procent i valet och hålls utanför allt regeringsbildande kan man verkligen ifrågasätta den svenska demokratiska modellen. En blocköverskridande regering med S och M skulle av väljarna uppfattas som rent bedrägeri och det enda raka i ett sådant läge vore att utlysa en generalstrejk som lamslår Sverige. 

Likaså om man struntar i att ta tag i invandrings och integrationsfrågan som de flesta väljare tycker är det viktigaste samhällsproblemet att lösa. Det blir verkligen ingen dans på rosor att styra Sverige efter valet då problemen bara hopat sig och folk verkligen tröttnat på politiker som inget levererar. Många ser det som viktigast att de som saknar asylskäl ger sig av från Sverige och att det blir ett stopp för parallellsamhällena i våra förorter. Sverige måste stänga sina gränser för all vidare asylinvandring och anhöriginvandring och börja ta i med hårdhandskarna med dem som illegalt gömmer sig i Sverige. Det får bli ett stopp för vänsterjournalistiken i media som styrt invandringspolitiken med sina snyftreportage, dra in presstödet för de tidningar som fortsätter med sina flyktingkramar reportage. Svenska folket har fått nog!

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se