Senaste inläggen

Av Karsten - Söndag 16 april 22:15

Talibaner, jihadister och andra islamister är alla outbildade och ointelligenta rädda män, män som är rädda för det moderna samhället, rädda för utbildade kvinnor, rädda för demokrati och framåtskridande. Denna rädsla driver dem att ta till våld mot sin omgivning, med en AK-47:a i sina händer får de den falska maktkänsla de alltid eftersträvat. De läser sin Koran som Fan själv läser Bibeln och lyssnar på äldre rädda gamla gubbar som fyller dem med falska budskap. Ska vi här i Sverige tillåta detta med hänvisning till yttrandefrihet, religionsfrihet och åsiktsfrihet? Ska vi understödja moskéer som sprider hat och intolerans? Vi har sett vad dessa män är kapabla till, vilka illdåd de genomför för att skrämma sin omgivning till tystnad. De tolererar bara sin tolkning av islam och är beredda att döda för sin tro. De betraktar alla kristna eller icketroende som otrogna hundar som man ska skära halsen av. Ska vi låta sådana människor få uppehållstillstånd i vårt land med hänvisning till att de påstår sig vara flyktingar?

ANNONS
Av Karsten - Söndag 16 april 19:22

Är det någon som tror att valet i Turkiet inte är riggat så att Erdogan får sina diktatoriska mandat? Enligt prognoserna leder ja sidan med 51,7 procent.Han kommer givetvis att vinna med knapp marginal så att allt ser bra ut i omvärldens ögon. Turkiet är ju ivriga att komma in i EU och om det ser ut somn om en majoriete av det turkiska folket vill ha Erdogan som diktator så måste ju EU acceptera detta. Jag undrar om det blir någon debatt i väst om valet i Turkiet och hurvida Erdogan riggat det. I och för sig har han ju genom att fängsla all opposition redan riggat valet, de som skulle argumentera emot honom sitter i fängelse. Pressen är för Erdogan för alla tidningar mot honom har stängts. Han har agerat presis som Hitler gjorde 1933 inför folkomröstningen i mars samma år då man röstade för att ge Hitler diktatoriska maktbefogenheter. 


Erdogan är ett svin och en mycket farlig man, han lierar sig med de religiösa fanatikerna och stöder IS mot Assad i Syrien. Erdogan vrider klockan tillbaka för Turkiet som under Attatürk förvandlades från ett religiöst kalifat till en sekulär modern stat. Erdogan är en maktgalen despot som vill göra Turkiet till en stormakt på gränsen mellan Europa och Asien. Han kommer att söka konflikt med sina kristna grannar som Grekland och Serbien och genom den sistnämnde resta upp Ryssland. Galningar som Turkiets Erdogan och Nordkoreas Kim Jong Un är en fara för världsfreden precis som USA:s Donald Trump. Tyvärr är en majoritet av svenskarna för dumma och obildade för att fatta detta och se helhetsbilden, de väljer att lyssna på den lille giftspridaren Peter Wolodarski på DN.

ANNONS
Av Karsten - Lördag 15 april 22:43

Varför önskar vi varandra glad påsk? Vi kristna firar påsken till minne av vår frälsares död på korset, vad är det för glatt med det? Vi smäller i oss trettontusen ton godis under påsken som en hyllning till han som hängde där på korset och fick nöja sig med att suga på en svamp med surt vin. Jul och påsk som från början var kristna högtiden har komersialiserats till några jävla jippon av köpmännen. Jesus visste vad han gjorde när han drev ut månglarna ur sin Herres hus och för det fick han lida döden på korset. När han drev ut växlarna, ockarna och månglarna ur Templet i Jerusalem slog han till mot själva själen i judendomen. Judarna är ett förtappat folk som sålt sin själ till Mammon guldets Gud. 


Deras Hashem övergav dem långt innan progromerna och förintelsen, han övergav dem när pengar och guld blev viktigare än tron och religionen. De tror de kan ockra och bedra de dumma gojim bara de ber sina böner och klär sig rätt och låter skägg och tinninglockar växa. Visst finns det undantag, judar som försöker vinna rättfärdighet inför Guds ögon genom tikkun - återställande eller genom mitzvot - goda gärningar, men dessa är få till antalet. Den stora massan är hycklare och det liv de lever är tammeh - orent. Deras pesach - påsk avslutas på tisdag då återgår de till sitt schackrande och ockrande och tjänar den Gud de känner mest - Mammon.

Av Karsten - Lördag 15 april 21:29

Nordkoreas ledare Kim Jong Un firar sin farfars 105 års dag med ett påskfyrverkeri i form av en ny missil som lär nå till det Nordamerikanska fastlandet. Trump svarar med att ladda upp med ett hangarfartyg och en rad robotkorvetter samt ubåtar utanför kusten, vilket inte tilltalar Kina som tycker att den amerikanska närvaron stör nattsömnen. Man undrar var detta ska sluta, Trump tycks inte vara mottaglig för vanlig diplomati. Diplomati är väl inget man använder sig av i affärsvärlden. 


Tänk om de där korkade inskränkta amerikanarna för en gång skull försökte sätta sig in i andra kulturers och folks sätt att tänka och handla. De dumma jävlarna trodde de kunde införa demokrati i Irak, ett land styrt av olika klanledare där det enda instrumentet som kunde ena landet var en hårdför diktator som Saddam Hussein. Efter att ha avskedat hela den irakiska armen och hängt Saddam urartade landet i totalt kaos, det var i stort sett bara i den gröna zonen i Bagdad som amerikanarna och deras marionettregering hade makten.


Bush var ett klantaschle men Trump är ett tiofalt större sådant, han är lika impulsiv som en fyraåring med ADHD som tror på tomten och andra sagor. Bara detta att han på fullt allvar verkar tro att Assad skulle använda saringas mot sin befolkning i ett läge där kriget mot motståndarna går bra. Hur jävla dum och naiv får man vara? Trump visade sig tyvärr inte alls vara "The Real Deal" utan samma skit som alla övriga presidenter, ett maktinstrument åt Bilderbergare och kosmopoliter.


Nä, nu återgår jag till att njuta av "Olsenbandet" det är the real deal, originalet till Jönssonligan.

Av Karsten - Lördag 15 april 20:11

GLAD PÅSK önskar Elake Karsten

Av Karsten - Lördag 15 april 00:32

Så har man fått sin lilla högtidstund på långfredagen då TV2 visade Bo Widerbergs "Mannen på taket" en av svensk films bästa kriminalfilmer. Det var nog bara några veckor sedan jag läste boken "Den vedervärdige mannen från Säfle" som filmen baseras på. Filmen följer i stort sett boken slaviskt utom att de poliser som först beskjuts båda kommer från Skåne och de är inte en kollega som ska till Systembolaget utan en koling vid namn Röven. Sjöwall Wahlöö är svensk kriminalromans obestridliga kungar. Boken "Den vedervärdige mannen från Säfle" sätter fokus på den brutalitet och osunda kåranda som rådde och fortfarande råder inom den svenska polisen. Att invandrarungdomar kastar sten mot polisen i förorterna är polisens eget fel då de är de som satt agendan genom sitt agerande. Jag tar på inga sätt parti för blatteungarna i förorterna, men polisen har sig själv att skylla. De har genom en lång rad årtionden grundlagt en kåranda där man ljuger och täcker upp för varandra, skulle en polis ange en kollega för tjänstefel så blir denne obönhörligen utfrusen och mobbad.


I ett samhälle där medborgarna aldrig kan få rätt mot en polis juridiskt finns det ett inbyggt fel som bara kommer att växa med tiden. Idag ser vi poliser skjuta ihjäl folk för struntsaker, nog fan ska man kunna ta hand om en människa som hotar polisen med en kniv utan att behöva sätta ett skott mellan ögonen på vederbörande? När sådant händer beror det på dålig utbildning och olämpliga personer som blivit poliser. Det finns allt för många skjutglada gossar inom den svenska poliskåren som inget annat önskar än en situation där de kan få göra bruk av sin Sig Sauer. Likaså finns det alldeles för många små klena tjejer som är klart olämpliga för de fysiska krav som kan komma att ställas på en polis. Boken skrevs redan 1971 och filmen kom 1976 men problemen inom polisen kvarstår. Lyckas man inte rensa ut rötäggen utan fortsätter att hålla dem bakom ryggen kommer allmänhetens inställning till polisen att försämras eller i bästa fall vara status quo oavsett kramar och blommor efter Sveriges enda allvarliga terrordåd.

Av Karsten - Fredag 14 april 19:14

Såg ett inslag på TV4:a Nyheterna om två ligor som specialiserat sig på att föra ut folk i skogen och under hot tillskansa sig deras bankkort och PIN-kod. Medan ett par ligamedlemmar vaktar offren åker en in och tömmer kontot på så mycket han bara kan. Ledaren för en av ligorna var en 16-årig pojke. Genom spaningsarbete och mobilloggar har polisen lyckats gripa två ligor. Man behöver ju inte vara speciellt begåvad för att förstå att det rör sig om "ensamkommande flyktingbarn" eller marockanska gatupojkar. Ännu ett exempel på hur den slappa invandringspolitiken mot dylikt slödder drabbar hederliga svenskar. Jag undrar vad för staff de får, samhällstjänst eller några månader på LVU-hem?


De jävlarna borde misshandlas av ett gäng gamla piketpoliser och sedan förpassats ut ur Sverige för gott. Men som vanligt är det gärningsmännen som det är mest synd om, de kommer ju från så svåra förhållanden och bär på svåra traumatiska minnen. Vi vet ju hur det här pissliberala samhället fungerar. Vill man veta hur det rör sig i folkdjupet får man gå in på Flashback och liknade forum där folk vågar vädra sina åsikter. Det behövs nog inte så mycket till för att det ska ta hus i helvete i Sverige. Jag tror stora delar av svenskarna fick nog i efterdyningarna av Akilovs terrordåd, speciellt nu som det framkommit att uzbekiska myndigheter varnat svenskarna för Akilovs kontakter med IS. Varningar SÄPO negligerade och vägrade dela med sig av till andra myndigheter.

Av Karsten - Fredag 14 april 17:52

Jag känner personligen betydligt större oro för vad USA (läs Trump) kan ta sig till gentemot Syrien och Nordkorea än jag oroar mig för fler inhemska importerade terrorister och vad de kan hitta på. Jag tror inte läget varit så spänt sedan kalla kriget som det är just nu. Börjar den där impulsive Trump beordra flygningar över Nordkorea vet man aldrig var det slutar, Kina kommer inte stillatigande åse några militära aggressioner i ett område de betraktar som sin bakgård. Lika lite som Ryssland tolererar ännu ett angrepp mot Syrien med kryssningsmissiler. 


Är det ett tredje världskrig som Donald Trump sucktar efter så är han på god väg att lyckas, men innan har fortsätter borde han ta sig ett titt på kartan och inse hur stort Ryssland och Kina är till ytan. Hur många kärnvapenmissiler han än skickar iväg kommer de inte att täcka allt. Däremot är det ganska enkelt att slå ut stora delar av USA då bebyggelsen är ganska koncentrerad till ett fåtal områden. Framför all är det som kinas utrikesminister sa, det finns inga vinnare i ett sådant krig, bara förlorare.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se