Senaste inläggen

Av Karsten - Lördag 17 juni 12:35

Det verkar som enda sättet att få folk att begripa vansinnet i den förda asyl- och flyktingpolitiken är att göra den till en plånboksfråga. Detta har politikerna varit pinsamt medvetna om i årtionden och därför alltid försökt mörka totalkostnaden för invandringen. Galningen Bengt Westerberg sa på sin tid: "Humanismen har ingen prislapp", men naturligtvis har den det, man kan inte låna pengar för att leka global socialbyrå!

EU-kommissionen har beräknat att varje migrant som kommer kostar i genomsnitt Europa över två miljoner svenska kronor de första fem åren. 


För att få en rättvisande bild av vad dessa välfärdsmigranter kostar Sverige måste man räkna in alla kostnader, det är inte bara Migrationsverkets kostnader det är sjukvård, tandläkarkostnader, skola, polisiära insatser, rättsväsendet, socialbidrag - eller försörjningsstöd som det numera ska kallas. I slutändan blir det en hög prislapp på varje afghan, irakier, somalier eller syrier som kommer hit. Ska de sedan ta hit sina anghöriga så blir kostnaderna astronomiska. Detta vet Magdalena Andersson och det är därför hon vill höja skatterna och vill att fler ska betala statlig inkomstskatt.


Vi har bara sett början på de kostnader som den generösa svenska asylpolitiken genererat. Då de flesta som kommer hit har dålig eller ingen alls skolutbildning vilket gör dem i stort sett omöjliga på den öppna arbetsmarknaden. Detta kompenserar regeringen med att gömma undan dem i olika åtgärdsprogram som i statistiken kallas arbete. Invandringen är den största politiska frågan även om folk säger att sjukvården är viktigare. Anledningen till att sjukvården är överbelastad är att det kommit så många välfärdsmigranter hit som uppsöker vården som är gratis för dem. Det är vi skattebetalare som får betala deras vård på bekostnad av att vi själva får sämre vård och får stå i vårdkö.


Politikerna ljuger som en häst travar i dessa frågor, de pratar vitt och brett om att vi behöver alla dessa invandrare och att arbetsmarknaden aldrig varit så bra som den är nu. Felet är bara att arbetsmaknaden efterfrågar inga kattuggande somalier som varken kan skriva eller läsa, de kan knappt klockan! Arbetsmaknaden efterfrågar högutbildade kompetenta människor. Sanningen bakom välfärdsmigrationen till Sverige är mer skrämmande än politikerna vill kännas vid, SÄPO misstänker att tusentals radikaliserade muslimer tagit sig in i Sverige med de stora flyktingströmmarna 2015. Dessa har samhället ingen eller väldigt liten koll på.


Samantaget har den generösa svenska asyl- och flyktingpolitiken blivit till en kvarnsten runt halsen på det svenska folket. Ett hot mot Sverige så som vi känner det. Borta är det trygga harmoniska Sverige och i dess ställe har vi fått ett otryggt mångkulturellt helvete med dödsskjutningar nästan dagligen. Kriminella invandrargäng terroristerar förorterna och ersätter de svenska lagarna med sina egna godtyckliga lagar. Vi har fått ett socialt, ekonomiskt och kulturellt ohållbart Sverige.

ANNONS
Av Karsten - Fredag 16 juni 19:35

I senaste nummret av Nya Tider tar professor Karl-Olov Arnstberg skånepolisens kringresande register i försvar. Som exempel tar han gruppen med finska zigenare som utgör ungefär 3000 individer. Från 1960-talet fram till 2017 begick dessa enligt sammanställda domar:

Mord: 44

Dråp: 48

Vållande till annans död: 14

Försök tillmord: 31

Försök till dråp: 38

Grov misshandel: 232

Misshandel: 1 003

Grovt rån: 35

Rån: 392

Grov stöld: 680

Stöld: 3 113

Grovt vapenbrott: 102

Vapenbrott: 258

Brott mot knivlagen: 1 901


År 2012 dömdes 4,87 procent av dem till frihetsberövande straff. För Sveriges befolkning som helhet är den jämförbara  siffran 0,1 procent. Det är denna grupp som Maria Leissner, Erik Ullenhag, Thomas Hammarberg och DN:s Niclas Orrenius ömmar så för. Den grupp kriminella som begår nästan uteslutande alla åldringsbrott. Har man det minsta insikt i hur släktbanden fungerar inom den zigenska gruppen  så förstår man varför polisen registerade även zigenare som inte var dömda. Den svenska kultureliten har av missriktad omsorg om de de kallar romer gett sig på de rättsvårdande myndigheterna och bakbundit dem. Det är vidigt att denna självutnämnda moraliska elit skyddar åldringsrånare och grovt kriminella element.


ANNONS
Av Karsten - Fredag 16 juni 18:12

Att det senfärdiga svenska SÄPO skriver upp siffran på radikaliserade islamister i Sverige från ett hundratal till flera tusen är inte speciellt förvånande. Detta spådde Elake Karsten redan hösten 2015 när 163 000 företrädesvis unga muslimska män anlände under asylens täckmantel. Bland dessa dolde sig säkert tusentals terrorister och "sovande" IS-krigare. Det var vansinne att släppa in dessa människor i Europa och Sverige, att det blev som det blev kan vi tacka den rödgröna regeringen för. 

Nu börjar det gå upp för SÄPO och andra myndigheter vad det var för säkerhetsrisker som fick asyl i Sverige. Sverige och svenskarna är närmast sjukligt godtrogna, medan man i Danmark talar om att helt avskaffa rätten att söka asyl och stänga landets gränser för alla flyktingar. I Danmark har man fattat hur farliga dessa islamister är och att de kan dra med sig moderata muslimer. 


Sverige borde kasta ut alla dem som kom 2015 och stänga sina gränser också. Börjar Jonas Sjöstedt och Isabella Löwin gapa och skrika om mänskliga rättigheter för "de stackars flyktingarna" så bör man överväga att förbjuda dessa partier att verka i Sverige. Politikernas uppgift är att tillvarata Sverige och svenskarnas intressen inte att agera hotell för unga muslimska män från kända terroristländer. Det är oansvarigt på gränsen till kriminellt att med öppna ögon tillåta oidentifierade muslimer att slinka in i Sverige.


När nu SÄPO-chefen Tornberg har vaknat och insett vidden av hotet så frågar man sig vad man från politiskt håll kommer att göra åt problemet? Kommer man som vanligt att göra som strutsen sticka huvudet i sanden och låssas som att det inte finns något problem? Vi är många som varnat för denna utveckling men blivit avfärdade som främlingsfientliga islamofober. Nu ger oss SÄPO-chefen svart på vitt, vi har tusentals potentiella statsfiender inom vårt lands gränser. Det är inte Nordiska motståndsrörelsen som är ett hot mot demokratin, det är alla muslimer som vi låtit bosätta sig i Sverige som utgör det verkliga problemet och hotet.

Av Karsten - Torsdag 15 juni 23:35

När våra politiker ser amerikanska TV-serier och actionfilmer ser de inte att de kriminella är svarta eller latinamerikaner? Begriper de inte att de skapar samma slags samhälle här i Sverige med sin besinningslösa invandringspolitik? Eller de tror att Sverige är något unikt undantag ett Utopia där alla blir snälla laglydiga medborgare? Vi ser redan hur vissa invandrargrupper utkristalliserar sig och bildar kriminella gäng, de ägnar sig åt vapen och narkotikahandel. De utnyttjar sina kontakter i hemlandet och importerar droger, det stora antalet afghaner som kommit borgar för en stadig försörjning av heroin i framtiden. 


Vårt land styrs av aningslösa idioter som inte inser att lejonparten av de som kommit är kriminella redan vid ankomsten till Sverige. I Stockholm har man enorma problem med marockanska gatubarn som egentligen bara borde kastas ut eller skjutas. Denna förbannade humanism och sjukliga empati kommer att bli vår undergång. Sverige kan inte vara någon global socialbyrå som tar hand om andra länders problembarn. Det är inte konstigt att regeringen aviserar höjda skatter då det kostar enorma summor att leka global socialbyrå. Jag säger bara åt helvete med den grönröda regeringen de klara inte av de problem Sverige står inför, det fordras betydligt hårdare nypor och ett kallt hjärta för att röja upp i den röra som skapades hösten 2015.

Av Karsten - Torsdag 15 juni 19:35

På tio år har antalet övervakningskameror ökat med 80 procent från 18 000 till 33 000, ändå har de ingen effekt på våldsbrottsligheten. En av anledningarna till den ökade våldsbrottsligheten är att söka i den ökade utomeuropeiska invandringen. Vanligt folk tycker naturligvis det är bra, de är ju hjärntvättade av media som skrämt skiten ur dem. Att det redan finns kameror utplacerade den dag demokratin ersätts med ett mer totalitärt styre tänker inte svensken på. Svensken är den mest godtrogne dumskalle som tänkas kan, han sväljer allt media och politiker pumpar i honom.


Inte fan tänker två berusade unga män på några kameror när de ryker ihop utanför krogen fram på småtimmarna. Våra importerade kriminella kommer snabbt att lära sig att uppträda maskerade då de våldtar och rånar. Alldeles säkert kommer övervakningskameror i framtiden att utsättas för sabotage av kriminella och extremvänstern. Kamerorna är bara en illusion för att invagga den korkade svensken i en falsk trygghet. England är Europas om inte världens mest övervakade land, du kan följa en människas färd i London meter för meter ändå sker det fruktansvärda terrordåd där.

Av Karsten - Torsdag 15 juni 19:02

Hovrättens frikännande dom mot Kaj Linna som suttit 13 år i fängelse oskyldigt dömd är ännu en spik i det redan sargade svenska rättsväsendet. Kaj Linna dömdes mot sitt nekande till livstids fängelse för ett grovt rånmord. Polis och åklagare byggde upp fallet på mycket dålig bevisning, det fanns överhuvudtaget ingen fysisk bevisning som pekade mot Linna. Åklagaren byggde upp hela sitt åtal på ett vittne som påstod att han hört Kaj Linna planera rånet mot de två bröderna i Kalamark. Något sådant kan bara hända i Sverige, här kan en person baktala någon och lägga ord i någons mun och få denne fälld till livstids fängelse. Kaj Linna har vad jag förstår inget oförvitligt förflutet och är därmed ett lämpligt offer för det svenska rättssystemet.


Det börjar bli lite väl mycket för att det svenska folket ska ha någon tilltro till det svenska rättsväsendet, för ett tag sedan var det mordet på Kevin där två små pojkar utsågs till gärningsmän av en resultatkåt kommissarie som mer eller mindre styrde pojkarna under förhören. Att det fanns vittnen som sett pojkarna leka på en gård vid tiden för mordet brydde sig denne korkade snut sig inte om. Han skulle lösa fallet till vaje pris och förstörde uppväxten för två unga män.

Det är hög tid att se över det svenska rättssystemet, speciellt tingsrätten med sina politiskt tillsatta nämndemän borde avskaffas. Tillsätt en slumpvis utvald jury som i andra rättsstater. Vidare har åklagare och polis alldeles för stor makt i Sverige, rätten ifrågasätter aldrig deras arbetsmetoder. Det finns erkännanden som tillkommit under tortyrliknade former. Advokatens roll i Sverge är skrattretande, han finns bara i rättssalen för att ge sken av rättsamhälle. De flesta tilldelas en advokat av domstolen som i stort sett bara sitter och rullar tummarna och det enda man hör från honom eller henne är när arvodet kommer på tal.


Vi svenskar lever i en skendemokrati, en polisstat där staten har makten över den enskilde medborgaren. Vill det sig illa är denne helt utlämnad åt statens godtycke. Råkar man befinna sig på fel plats vid fel tidpunkt och råka ut för en nitisk snutjävel så kan man få livstids fängelse i Sverige. Staten gör aldrig fel så det är mycket svårt att få rätt mot staten, det är viktigare för den svenska staten att upprätthålla skenet av auktoritet och felfrihet än att skipa rättvisa. Allt skulle behövas omstruktureras i Sverige, det politiska systemet och sättet att välja riksdagsmän. Det skulle behövas en konstitution som reglerade politikernas roll i samhället. Rättsväsendet skulle behövas göras om från grunden. Folk ska inte kunna bli dömda på en människas uttalande, det måste finnas mer substans innan man åtalar någon. 

Av Karsten - Onsdag 14 juni 20:24

Detta att elevernas kunskapsnivå är skrämmande låg i den svenska skolan och att man sätter glädjebetyg på slöa halvidioter förvånar mig inte ett dugg. Detta anade jag redan på 1980-talet när jag började läsa på universitetet i Lund, där hade jag kurskamrater som kom direkt från gymnasiet som inte ens kunde böja verb korrekt i sina uppsatser. Katastrofen kom när man avreglerade skolan och vilka riskkapitalister som helst kunde starta friskolor, då började betygsinflationen samtidigt som eleverna började fuska i de nationella proven. 


Jag hoppas detta om den svenska skolan sprider sig till omvärlden så att arbetsgivare runt om vet att ett svenskt betyg inte är värt ett ruttet lingon. Situationen idag måste vara fruktansvärd med en massa utomeuropeiska elever som kommer från uppväxtförhållanden där dålig mat och liknande gjort dem mentalt underutvecklade. Många av dessa "ensamkommande flyktingbarn" har inga som helst skolkunskaper, de är i det närmaste halvidioter. Givetvis tiger man från officiellt håll om alla sådana missförhållanden. Dumma svenska lärare tycker synd om dessa små gangsters och ger dem bra betyg. Lägg märke till att UG inte visar några invandrarelever utan försöker ge sken av att det bara rör sig om svenska elever.


En tysk minister varnade för många år sedan om denna situation, han sa rent ut att den nationella intelligensen kommer att sjunka i takt med den utomeuropeiska invandringen, för detta fick han ta mycket skit och man kallade uttalandet för rasistiskt. Ändå förstår den med ett klart intellekt som inte är grumlat av politisk korrekthet att korkade ungdomar från Mellanöstern drar ner kunskapsnivån i skolan. De utländska elever som presterar bäst är asiater och iranier (ett ickearabiskt folk). Sämst är somalierna och andra folkgrupper från Afrika, de har ofta ett IQ vars medel ligger långt under 100. Visst kan man blunda för detta och leva i illusionen att alla är lika men i det långa loppet kommer det att straffa sig.

Av Karsten - Onsdag 14 juni 15:44

De är de dummaste och de med sämst ekonomi som finasbolagen utnyttjar. Har en bekant som tror han var smart som tog en massa varor och tjänster på avbetaling och sedan betalade av så lite som möjligt varje månad. Att detta kommer att kosta honom i slutänden fattar han inte eller bryr sig inte om.  Likaså faran att bygga på med nya avbetalingsköp. Kreditprövningen är eländig idag, man skiter i att folk med dålig koll på sin ekonomi egentligen inte bör få teckna sig för avbetalingsköp. Folk som är konsumtionsnarkomaner på eBay, köper en massa skit bara för det är roligt att handla och få paket med posten.


Detta med att spara ihop till det man vill ha är helt okända begrepp. Nä, när lön eller bidrag kommer ska det handlas utav bara helvete tills pengarna är slut. Finns det några hundra kvar på kontot vid månadsslutet så är det bara att leta upp någon billig elektronikpryl från Kina och köpa. Vissa borde stå under förmyndare hela livet då de har noll koll på sin ekonomi och inte vet vad en buget är för något. Kallduchen kommer väl den dagen då det knappt finns pengar kvar till hyran och elräkningen när finasbolaget har tagit sitt. Tyvärr verkar det gå tretton på dussinet av sådana idioter idag. Brukar kolla på "Lyxfällan" på TV3 ibland där finns ju idoter man knappt trodde existerade, folk som köper elektronikprylar och lägger dem på hög. De tycks lida av ett sjukligt begär att handla prylar.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se