Senaste inläggen

Av Karsten - Lördag 25 nov 13:53

Efter att ha sporadiskt lyssnat och tittat på TV-sändningarna från SD:s landsmöte i Norrköping, så kan jag bara konstatera att detta en gång så radikala parti förvandlats till ett typiskt småborgerligt svenskt parti likt de andra tråkmånsarna i riksdagen. Det som skulle ha kunnat bli en nationell rörelse som tänt en motståndets låga i Sverige blev ett toppstyrt "lagomparti" likt de andra sju i riksdagen. Partiet saknar allt vad visioner heter, de gör inte ens anspråk på att vara något annat än ännu ett borgerligt parti bland de andra. När nu Moderaterna tagit över SD:s hjärtefråga invandringspolitiken så kan man fråga sig om de överhuvudtaget behövs? Vad som behövs är ett värdekonservativt nationellt parti med en socialistisk politik som tillvaratar de etniska svenskarnas intressen. Ett parti som kan sätta ner foten och stoppa arabiseringen av Sverige. Men för detta behövs en karismatisk ledare som kan samla massorna och någon sådan är Jimmie Åkesson definitivt inte. Han är en liten grå lagomfigur precis som de andra partiledarna. Lika försiktig och feg i sin retorik, lika ointressant och färglös som de flesta partiledare varit. Den ende som stuckit ut i svensk politik är Olof Palme, även om jag hatade hans åsikter.  

Var tog det där "Alternativ för Sverige" vägen, det verkade vara ett frö som skulle kunna växa upp till en folkrörelse?  

ANNONS
Av Karsten - Fredag 24 nov 21:00

Ska vi verkligen tillåta julfirandet i Sverige? Julen är ju en kristen högtid som man förlagt till ungefär samma tidpunkt som det hedniska midvinterblotet, 21 till 26 december. Detta kan ju uppfattas kränkande av den muslimska befolkningen som vi ju hela tiden ska ta hänsyn till enligt PK-apostlarna. Varje år uppförs nya moskéer i Sverige som bekostas av Saudiarabien, undras vad som skulle hända om jag sökte byggnadstillstånd för en protestantisk kyrka i Riyad eller ännu värre i Mecka? 


Denna jävla svenska flathet får mig att må illa vad i helvete är det för encelliga blötdjur det svenska folket har förvandlats till. När fan ska de våga resa sig och trycka upp de där PK-nissarna mot väggen och hota dem att täppa till lufttillförseln om de inte genast stänger igen brödfitta? Vi är många som tröttnat på att ständigt läxas upp av dessa självutnämnda åsiktspoliser, dessa i sina egna ögon genompräktiga medborgare. De kan ta sina #jagärhär och #Metoo och fara åt helvete. Det har gått för långt nu det är PK-maffian som gör allt för att provocera fram våldet i samhället, så de sedan kan vidta polisiära åtgärder. Genomskåda dessa falska djävlar.

ANNONS
Av Karsten - Torsdag 23 nov 23:33

Visst fan är det skrämmande och otäckt att inte kunna tycka och ha åsikter om saker och ting på Nätet utan att riskera att utsättas för statligt sanktionerade repressalier? Jag minns när man talade om Internet som den ultimata demokratin, istället verkar det bli tvärtom Nätet blir det mest övervakade forum vi har. Sverige klagar på den kinesiska politiken när det gäller öppenheten på Nätet men börjar själv använda samma metoder. Fast istället för en statlig myndighet som övervakar åsiktsbildningen på Nätet så använder man sig av privata aktörer som försöker agera som en sorts godhets apostlar. Man bildar grupper som #jagärhär och #Metoo för att kunna bedriva häxjakter och drev. 


I Sverige har alltid hyckleriet och förljugenheten haft en framträdande plats då svenskarna alltid varit väldigt godtrogna och litat på alla auktoriteter. Svensken är kort och gott lättlurad och det vet maktetablissemanget. Själv tycker jag det blivit otäckare och otäckare att bo och leva i Sverige. En sann nation borde se till sina egna medborgares behov i första hand och i mån av tillgångar och möjligheter hjälpa främlingar i andra hand. Sverige och åsiktsbildningen i Sverige styrs av ett konglomerat av kulturpersonligheter, journalister och politiker som i bästa samförstånd försöker likrikta större delen av medborgarna. De som inte låter sig påverkas och luras av deras floskler hängs ut som hatiska och intoleranta personer som ska stötas bort av samfundet.


Äkta diktaturer är mer ärliga i sina metoder då medborgarna där vet vad som gäller, här i Sverige kan det svänga från dag till dag. Se bara på invandringspolitiken, ena dagen var det tabu att använda termen volymer för att i nästa stund vara helt okej. Till och med Sverigedemokraterna har blivit en del av detta falska maktetablissemang, man iscensatte utrensningar i samma stil som Stalin 1937 och trodde detta skulle blidka media och allmänhet. Alla gamla sanna patrioter och Sverigevänner kastades ut ur partiet eller lämnade det frivilligt när de såg vilket hycklande falskt parti det blivit. Man sa ofta förr att sådant händer inte i Sverige, det händer bara i andra länder, nu händer det i Sverige. Vi håller på att bli en angivarstat där medborgarna inte längre kan lita på varandra, antingen är du PK eller så är du en statsfiende. 

Av Karsten - Torsdag 23 nov 20:51

Värre hyckleri än när den Judiska världskongressen träffar företrädare för den svenska regeringen och ondgör sig över att NMR fått arrangera en marsch i Göteborg och ger upphov till att judar inte vågar bära symboler som Davidsstjärnan och spär på antisemitismen får man leta efter. Om det finns något hot mot Sveriges judar så är det inte NMR utan alla dessa galna arabiska muslimer som till största delen är antisemiter allihopa. Hatet mellan araber och judar är grundmurat sedan 1948 då staten Israel utropades. Detta säger man inte ett ord om då det är en känslig politisk fråga, bättre att skylla skulden för antisemitismen på en handfull svenska Hollywood-nazister. Jag är nästan övertygad om att NMR uppmanar sina medlemmar att inte i onödan rikta sitt hat mot judar åtminstone inte fysiskt.

Muslimska araber däremot kan mycket väl ge sig på personer som bär en Davidsstjärna om halsen och misshandla dem. Skulle synagogan i Malmö eller i någon annan stad utsättas för ett sprängattentat så är det med största sannolikhet arabiska islamister som ligger bakom. Judarna själva vet mycket väl att det största hotet kommer från arabiska islamister och inte från nynazister, men väljer att spela med i ett lömskt politiskt spel då man inte i onödan vill reta upp den stora arabiska befolkningen i Sverige och övriga Europa.  

Av Karsten - Torsdag 23 nov 17:53

Det statligt organiserade förföljandet av oliktänkare i det svenska samhället har obehagliga paralleller med vad som hände i Tyskland och Sovjet under första hälften av 1900-talet. Redan som mycket ung kom jag att fascineras av nazisternas maktövertagande och den snabba samhällsomvandling som blev resultatet av valsegern 1933 och Hindenburgs utnämning av Hitler till rikskansler. Man började förfölja judar och politiskt oliktänkande, det sistnämnda skedde även i Lenin och Stalins Sovjetunionen. Man omvandlade och likriktade det tyska samhället på bara några år, all politisk opposition försvann och de flesta socialdemokrater och kommunister fann sig isolerade bakom taggtråd. 


Nu har man börjat föra en liknade politik även här i Sverige, man har uppfunnit något som kallas "värdegrunden" som i sin tur har skapat den så kallade åsiktskorridoren. Det hela har som mål att likrikta de svenska åsikterna i viktiga samhällsfrågor. Förföljelsen riktar sig i huvudsak mot personer kritiska till den svenska asyl- och flyktingpolitiken och de som vågar ifrågasätta begreppet "mångkultur". Anmärkningsvärt är att de drivande krafterna bakom denna politiska förföljelse är journalister med vänstersympatier som har ett starkt statligt stöd bland annat från kulturministern. När det gäller att angripa personer kritiska till invandringen så verkar begrepp som åsiktsfrihet och yttrandefrihet helt sakna betydelse. Det vilar en självsvåldighet som saknar motstycke över deras metoder och man ger sina motståndare epitet som "hatfyllda med en psykopatisk och sadistisk personlighet". 


Saklig kritik mot invandringspolitiken och dess följder som framför på sociala forum på Internet kallas näthat och fördomar som ska stoppas av dessa självutnämnda åsiktspoliser. Att detta inte bara är paranoida konspirationsteorier visar den rapport som FOI - Totalförsvarets forskningsinstitut beställt. Rapporten har titeln "Det vita hatet: radikal nationalism i digitala miljöer" och är författad av ett gäng vänsterradikala journalister med kopplingar till #jagärhär.

Det hela är mycket skrämmande och får en osökt att tänka på Håkan Juholts varningar om att Sverige är på väg att bli en totalitär diktatur.

Av Karsten - Onsdag 22 nov 22:45

Hur illa är det ställt i Sverige, få verkar vilja svara på den frågan. De som kan för ut sina tillgångar och gömmer dem i brevlådeföretag i olika skatteparadis. Svenska folket utsätts för en massiv propaganda och likriktning genom media och film. Man gynnar kulturpersonligheter som vidmakthåller lögnen om Sverige som ett framtidsland. Ett land där den tärande faktorn blivit större än den närande kan inte ha någon framtid. Bara de totalt obildade och okunniga kan hysa en framtidstro på Sverige , ja förutom alla dessa ekonomiska parasiter som kommit hit som asylsökande vars uppehållstillstånd bara kan vara en ren vinst oavsett det ekonomiska läget i Sverige. 


Vem som helst som hade chansen att ljuga sig till en bättre materiell tillvaro hade gjort detta, det ligger i den mänskliga naturen. Vad som är märkligt är bristen hos svenska myndigheter att ifrågasätta dessa lycksökares lögnaktiga historier. Så fort de intervjuas i TV så säger de att de kommer att dödas med en gång de återvänder till sitt hemland. Man kunde nästan tro att exekutionsplutonerna står beredda på flygplatsen i Kabul redo att skjuta alla som återvänder. Sedan har vi alla dessa kristna diakoner och "gode män" åt alla de skäggiga barnen från Afghanistan som backar upp deras lögner. Värst av alla är miljöpartiet som gjort det till sin hjärtefråga att genomdriva en amnesti för alla unga afghanska män att få stanna och helst få ta hit sina familjer. 


Det är som om man tar det som den naturligaste sak i världen att svenska folket ska vara beredda att betala för denna godhet. 10 - 20 procent mer i skatt ska väl vanligt folk vara beredda att bidra med. Samtidigt som de få procent som tjänar de stora pengarna i Sverige ska föra en aggressiv skatteplanering. När fan ska idioterna vakna och inse vad som pågår? Hur många skandaler som än drabbar SD så kommer de att få förbannat många röster i valet 2018 då något annat alternativ inte finns.

Av Karsten - Onsdag 22 nov 19:14

Östling vid Svenskt Näringsliv sa i Uppdrag Granskning angående de höga skatterna: "Vad fan får jag för pengarna?" Ja den frågan bör fler svenskar ställa sig, vad får vi för våra skattepengar mer än fler ekonomiska migranter att försörja. Skolan och sjukvården är katastrofalt eftersatta, polisen kan inte ens fylla platserna vid Polishögskolan på grund av de låga lönerna och de ökade riskerna i polisyrket. En stor del av våra skattepengar går åt till att våra politiker ska leka politisk stormakt och ta emot flest asylsökande per capita i Europa. Dessa så kallade flyktingar skäms sedan bort speciellt om de ljuger och påstår att de är under arton år, då behandlas de som barn och utrustas med märkeskläder och dyra mobiler och TV-spel.


Den totala kostnaden för den svenska flyktingmottagningen torde uppgå till flera hundra miljarder kronor om året, pengar som om vi endast tagit emot vår kvot av FN-flyktingar kunnat användas till att rusta upp det svenska undervisningssystemet och äldrevården. De flesta beslut om asyl- och flyktingpolitik tas över huvudet på svenska folket, man har från politiskt håll aldrig gått ut och öppet ställt frågan om svenskarna vill ta emot dessa volymer av människor och sedan betala kalaset med skattemedel. Våra politiker slösar bort enorma summor av skattepengar på representation och "studieresor" vissa av dessa aktiviteter kan klassas som spritfester.


Hela vårt politiska system och dess skattepolitik kan ifrågasättas, vad får vi medborgare för våra inbetalda skatter? Det minsta man kan begära från en stat är att de garanterar medborgarna ett grundskydd mot våld och annan kriminalitet, inte ens detta klarar den svenska staten av att leverera. Likaså kan vi medborgare kräva en trygg och säker ålderdom anpassad efter var och ens behov, inte heller detta kan den svenska staten leva upp till. Vad ska vi då ha en stat och ett parlament med politiker till? Vi har under årens lopp kunnat konstatera att våra riksdagspolitiker blivit allt sämre och inkompetentare samtidigt som de höjt sina egna löner till oanständiga belopp. Felet är att svensken som medborgare är feg och konflikträdd, han vågar inte bråka med makthavare och auktoriteter. Han vågar inte gå man ur huse och ställa sina politiker mot en mur som man gjorde i Rumänien och ge dem det öde de förtjänar. Svensken gräver istället själv sin grav och tvingas skänka sitt hemland och dess tillgångar till främlingar och ockupanter.

Av Karsten - Onsdag 22 nov 18:35

Vem fan är den här Jean-Claude Arnault som utpekas som den kände kulturpersonligheten med anknytning till Svenska Akademin som begått sexuella trakasserier. Han är tydligen gift med akademiledamoten Katarina Frostensson, stol nr 17? Har aldrig hört talas som fanskapet, men så har jag inte så mycket till övers för PK-kulturen i Sverige. Är det någon idrott jag utövar så är det att hoppa över kultursidorna i den svenska pressen. Han ser onekligen ganska vidrig ut på bild denne Jean-Claude och jag kan mycket väl tänka mig att han kommit med sexuella inviter till speciellt yngre kvinnor, själv är han född 1946. Ännu en av dessa kåta gubbar med stort ego och inflytande i kultur Sverige som tror att han kan få alla kvinnor på rygg.


Nu tror jag också att många av de kvinnor som gått ut i offentligheten med sina påstådda övergrepp själva varit med på noterna när det en gång begav sig, men som nu ser en poäng att hänga på i den feministiska kollektiva häxjakten. De män som utpekas har ju inte en chans mot detta drev av avdankade batikhäxor. Det är ganska kul att se Kultursverige äta upp sig själv som en Ouroboros orm, vad månde finnas kvar när kampanjen klingat av? En hop förskräckta bögar och fjolliga bisexuella? Samt den genompräktige Björn Ranelid som aldrig skulle komma på tanken att vara otrogen mot sin Margareta. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se