Senaste inläggen

Av Karsten - Torsdag 8 feb 13:21

Vad fan har det tagit åt SVT nyheter då man presenterar ett inslag om att det föds allt färre barn med Downs syndrom som något negativt. Det är väl bara bra att barn med kromosomavvikelser aborteras. Livsodugliga foster kommer bara utvecklas till individer som kommer att ligga det allmänna och skattebetalarna till last. Om man genom fosterdiagnostik kan avgöra om ett barn kommer att drabbas av allvarliga psykiska eller fysiska handikapp så är det oansvarigt att fullfölja graviditeten. Det där snacket om att alla barn är välkomna oavsett handikapp köper jag inte. Som medborgare har du en skyldighet att inte i onödan orsaka merkostnader och belasta sjukvårdssystemet. Därför finner jag det motbjudande att samhället tillåter kusinäktenskap, något som är vanligt inom vissa utomeuropeiska kulturer. Ofta ser man beslöjade kvinnor komma dragandes med en dreglande unge som med all tydlighet företer tecken på svåra psykiska handikapp.

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 7 feb 18:57

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan är inget annat än en barbar som går i samma fotsteg som IS då han beordrat sitt bombflyg att förstöra tempelruiner från 1 300 år f.Kr i Syrien. Den 23 januari bombade turkiskt stridsflyg det 3 300 år gamla bronsålderstemplet Ain Dara som ligger på en 25 meter hög kulle i närheten av byn Ain Dara som gett namn till ruinen. Lämningar ovärderliga för hela mänskligheten har förstörts av denne turkiske barbar. Han följer samma recept som IS som förstört ovärderliga arkeologiska lämningar i Syrien eller talibanerna i Afghanistan som sprängde tre jättestatyer av Buddha. 

 

Kritiken från västliga medier har varit väldigt lågmäld då Turkiet när som helst kan hota med att åter öppna sina gränser för nya flyktingvågor och låta dessa översvämma Europa. Egentligen borde man bomba Hagia Sofia i Istanbul men det vore att sänka sig ner till samma låga nivå som Erdogan själv. Detta att islamistiska despoter och terrorister ger sig till att skövla kulturmärken som tillhör hela mänskligheten visar bara vilka primitiva vildar de är. Turkiet hyser sedan länge ett hat mot Syrien och den syriska identiteten och angreppet mot Ain Dara kan ses som ett led i detta hat, man vill utplåna det syriska kulturarvet.

 

Man får verkligen hoppas att USA och NATO har förstånd nog att flytta de kärnvapenstridsspetsar som förvaras på Turkiets territorium innan Erdogan får för sig att bemäktiga sig dessa och låta sina tekniker omprogrammera koderna till dem. Erdogan är att betrakta som en envåldshärskare med planer på att utvidga Turkiets "lebensraum". Man kan spekulera i huruvida statskuppen mot honom själv även var iscensatt av honom själv i syfte att omvandla Turkiet till en totalitär nation. USA och NATO borde utesluta Turkiet ur försvarspakten och låta Ryssland ta hand om krossandet av Turkiets stormaktsdrömmar.

 

(PS Djävla skiteditor här på bloggplatsen.se när man skriver ett g med brevis så blir det ett å när man publicerar det)

 

 

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 7 feb 13:06

President Donald Trump börjar förete allt mer likheter med en annan ledare, Adolf Hitler, när han nu kräver en militärparad i Washington till hans ära. Meningen är att för omvärlden visa upp USA:s militära styrka, ungefär som Hitler gjorde i Berlin den 20 april 1939 på sin femtioårs dag då en flera timmar lång militärparad drog fram genom stadens huvudgata. 


Då Trump aldrig riktigt trodde att han skulle bli vald till president men mot alla odds blev det har detta stigit honom åt huvudet, han går nu i föreställningen att han är det bästa som hänt USA och vill på alla sätt manifestera detta. Det hela är en otäck utveckling, man har bland annat moderniserat sina kärnvapen och framställt mindre sådana avsedda att användas på slagfältet. De amerikanska atomubåtarna ska bland annat utrustas med denna typ av kärnvapen.  Bara tanken på att använda taktiska kärnvapen i en militär konflikt är totalt vansinne.


Att världens militärt starkaste stormakt styrs av en 70-årig oförutsägbar ledare med en impulskontroll som en femåring är mycket oroande. Vi får verkligen hoppas att det finns en militärledning i USA som inte blint följer de order som Trump ger om de uppenbart hotar att ge upphov till ett globalt kärnvapenkrig. Det är nog många som kommer att dra en lättnadens suck den dag Trumps tid som president är över.

Av Karsten - Onsdag 7 feb 11:57

Elon Musk grundaren av bilmärket "Tesla" och "Space X" har med sin nya jätteraket "Falcon Heavy" skickat ut en sportbil av märket Tesla i omloppsbana kring solen. Vad meningen är med att skicka en sportbil i kretslopp kring solen förstår jag inte. Huruvida det medföljde en förare till bilen framgår inte av Text-TV inslaget. Det hela har lite av hybris och något grandiost över sig, Elon Musk vill väl att hans Teslabil för all evighet ska kretsa kring solen och att eventuella framtida besökare av vårt solsystem ska hitta den och förstå att någon av systemets planeter varit bebodd av tekniskt avancerade varelser.

Av Karsten - Tisdag 6 feb 22:02

Undras hur det är att gå i skolan i Malmö idag? I vissa klasser är väl 75 - 80 procent blattar, resten är etniska svenskar och tredje generationens avkomma till  arbetskraftsinvandrarna. Tänk er själv att undervisa i en klass där över hälften av eleverna inte behärskar språket, de kan på sin höjd tala en torftig Rosengårdssvenska. Svårare ord och begrepp förstår de överhuvudtaget inte. Det är för sådana SVT har nyheter på lätt svenska, på ett språk som till och med en idiot förstår. Vad hoppas politikerna att det ska bli av dessa?


Det är på denna grund som politikerna ska bygga det nya Sverige, snacka om en nation på fallrepet. Visst nu i första vändan så söker sig de nyanlända till industrijobb som svenskarna inte ens vill ta i med tång, men snart växer kraven även hos dem och deras barn. Det största felet det svenska utbildningssystemet gör är att sänka kraven på kunskap för att anpassa sig till den intellektuella standarden på de utomeuropeiska migranterna (vissa kallar dem flyktingar), detta kommer att bli förödande för landet.


Denna utveckling var på gång redan före massinvandringen. Man fick in svenska studenter vid universiteten med så bristfälliga förkunskaper att vissa lektorer fann det omöjligt att hålla föreläsningar för dem då de inte begrepp vad lektionerna handlade om. Själv såg jag C-uppsatser på så bristfällig svenska att man undrade vad de sysslade med på gymnasierna. Världens bästa skola snackade våra politiker om. Visst finns det ambitiösa invandrar elever, asiater och iranier sticker ut, men de flesta är rena skiten, de duger till soptömning och gaturenhållning. Många av de sistnämnda väljer en kriminell karriär då denna ger dem de materiella fördelar de är ute efter. De tror att en stor BMW och en massa guldkedjor ska ge dem den respekt de är ute efter.  


Jag förstår de lärare som väljer att sluta för vem vill bli hotad och förödmjukad av en massa arabdjävlar hela dagen. Detta är tyvärr verkligheten på många skolor i dagens Malmö, man har till och med fått stänga skolor efter att arbetsmiljöinspektionen tagit del av lärarnas situation. Det där med att avlägsna de värsta buset från skolorna har inte gått upp som en lösning för våra skolpolitiker. De tror på en skola för alla. Med massinvandringen började hela samhället förfalla, skola, sjukvård, äldrevården allt blev sämre i takt med att utomeuropéer fick jobb inom dessa sektorer.

Av Karsten - Tisdag 6 feb 16:16

Vad är det för trams att ensamkommande "skäggiga barn" ska få stanna för att kunna fullfölja sin gymnasieutbildning i Sverige, vi vet alla hur det slutar med en massa snyftande om att de nu har bott så länge i Sverige att de rotat sig och därför är det humanast att de får permanent uppehållstillstånd samt att de får ta hit sin familj. De flesta av dem har ljugit om sin ålder för att komma i åtnjutande av de generösare asylreglerna som gäller för de som är under 18 år.


Varför ska de svenska skattebetalarna betala gymnasieutbildning för en massa afghanska hazarer och irakier? Hur länge ska vi svenskar finna oss i detta slöseri med våra skattemedel? Bara för att landet har en så korkad väljarkår att de valt en samling snyftande kärringar till vår riksdag som värnar om alla som påstår att de har flyktingskäl. Snart får orden "humanism" och "empati" mig att spy, dessa begrepp används om och om igen i flyktingdebatten. När fan ska politikerna visa lite empati och humanism för de åldringar som en gång byggde upp välfärden? 


Dessa stackars svenska gamlingar skiter man ni för de ska ändå snart dö, då är det viktigare att fjäska för en massa "skäggiga barn" som kan bli framtidens väljare. Att dessa muslimska män kanske bildar ett islamistiskt parti som på sikt avskaffar demokratin har aldrig förelegat dessa korkade politiker. De hoppas i sin blåögda naivitet att de ska förvandlas till snälla lite dumdryga svenskar. Varför kan inte Sverige vara som våra nordiska grannar och ta emot så många migranter som landet har resurser att integrera? Varför ska Sverige alltid gå till överdrift i sin humanistiska patos? Åt helvete med alla dessa ekonomiska lycksökare som kommer hit för att få det materiellt bättre!

Av Karsten - Tisdag 6 feb 12:20

Är det så djävla konstigt att barn och unga mår psykiskt dåligt och känner ångest och depression? De är inte dummare än att de är medvetna vilken värld de växer upp i och vilka problem tidigare generationer har skapat genom sin ansvarslöshet. Unga människor är medvetna om miljöförstöringen och rovdriften av jordens tillgångar, de ser de ekonomiska och sociala orättvisorna. De är medvetna om klimatförändringarna som får polarområdenas isar att smälta och hotar att höja vattennivån hos världshaven. Samtidigt känner de en maktlöshet och vanmakt då de vet att de inget kan göra något åt problemen då de förstått trögheten i de politiska systemen som på sin höjd tillsätter en utredning.


Förutom dessa stora globala problem har vi fått ett samhälle som ställer allt högre krav på individen att prestera, skolan ställer krav, omgivningen ställer krav. Du ska se ut på ett visst vis, du ska ha en viss sorts kläder för att duga. Media och alla sociala forum på Nätet sätter ribban för alla dessa krav, där visas idealen upp med perfekta kroppar med utsökta anletsdrag som är perfekt sminkade. Om nu den unga människan inte uppfyller dessa krav så känner hon sig mindervärdig hon känner att hon inte duger och detta föder psykisk ohälsa. Gör då vuxenvärlden något åt alla dessa problem? Knappast det stannar ofta vid snack och en massa fina ord. Hur förklarar du för en överviktig tonåring med finnar och stripigt fettigt hår att hon ändå duger?


Det är omgivningen och omvärlden som skapar ångest och depression hos människorna, ett allt snabbare tempo i utvecklingen och allt högre krav på att hänga med i denna utveckling. Bara denna hets som råder kring mobilerna, alla ska ha den senaste modellen med de senaste finesserna oavsett priset. Hur förklarar du för ditt barn att vi inte har råd att köpa en ny mobil när den gamla bara är ett drygt år gammal? Den stress det digitala samhället skapar hos unga människor är obarmhärtigt, mobbningen på sociala forum är omänsklig och hänsynslöst rå. jag tycker inte det är konstigt att unga människor väljer att avsluta sitt liv innan det knappt har börjat. 


Allt sedan det framtidsfixerade 1950-talet med atomteknik och rymdfärder har utvecklingen bara gått snabbare och snabbare. På 50-talet var en liten handdator i var mans ägo en utopi, rena science fiction, idag är det en realitet. Idag är vi alla sammankopplade i ett enormt kommunikationsnät, vi har bokstavligen omvärlden i vår hand. Sker en katastrof på andra sidan jordklotet vet jag det någon minut senare. Detta skapar stress och oro. Förutom detta vet vi inte hur farlig den mikrovågsstrålning är som den moderna kommunikationstekniken är beroende av. Varje sekund av vårt liv utsätts den urbana människan för mikrovågsstrålning och annan elektromagnetisk strålning som bildas runt alla elektriska apparater.


Vi är inte skapade för detta, i 45 000 år levde vi i en tillvaro där den enda strålning vi utsattes för var den från solen. Den farliga strålningen från solen skyddas vi av genom det som kallas "van Allen-bältena". Det är de magnetiska bälten som skapas av jorden själv genom rotationen av den järnkärna som förmodligen utgör kärnan i vår jord. Även ozonskikten i vår atmosfär utgör ett skydd mot den ultravioletta strålningen från solen. Idag är vi ständigt omgivna av både elektromagnetisk och mikrovåg strålning som interfererar med den elektricitet som styr vårt hjärta och som gör att vår hjärna kan tänka. Tyvärr verkar det som man inte tänkt tillräckligt på dessa problem innan man uppfann alla dessa elektroniska prylar. 

Av Karsten - Måndag 5 feb 21:52

Kalla fakta är verkligen underhållande, SFI - Svenska för invandrare har blivit en skojarindustri där blattar lurar skattebetalarna genom att sätta upp privata skolor i svenskundervisning för nyinkomna blattar och tjänar 30 miljoner. Hela Sverige har blivit en tummelplats för skurkar och bedragare. Andra blattar avslöjar bedrägeriet för de dumma svenska byråkraterna. Hela invandringen och flyktingpolitiken har blivit till en industri och bransch för skojare och bedragare. Storskojaren och förre partiledaren för ND Bert Karlsson har tjänat tiotal miljoner på att sätta upp flyktingförläggningar allt under det att politikerna blundar och ser sig själva som godhetsapostlar och moraliskt högstående medborgare. När fan ska dessa dumma svenskar vakna och inse var deras skattepengar går. Åt helvete med alla dessa ljugande "ensamkommande barn" som påstår att de är under arton år och alla andra skojare som söker sig till Sverige. Hur kan det komma sig att folk tar sig genom hela Europa för att komma till lilla Sverige om det inte är något särskilt som lockar? Sverige bjuder de asylsökande på en kravlös lyxtillvaro tack vare liberaler och kommunisters krav och sanslösa invandringspolitik.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se