Senaste inläggen

Av Karsten - 11 november 2018 23:09

Den svenska generösa asyl- och flyktingpolitik och synen på främlingar som våra medmänniskor har sin grund i kristendomens sjuka moral och slavmentalitet. Hade vår kultur inte vilat på kristen grund så hade vi inte varit så välvilligt inställda till att hjälpa främlingar. Denne Jesus eller Vite Krist som våra förfäder vikingarna kallade honom förvred sinnet på den nordiska människan. 


Kristendomen är alla tiders ångestneuros. Den svenske mannen har blivit svag och vek av tack vare den moral och det tankegods som många gånger  tvingats på honom mot hans vilja av kyrkan och feminiserade debattörer. Man talar om värdegrund och politisk korrekthet som om det skulle vara något universellt och evigt, när det bara är samma gamla kristna slavmentalitet som försvagar människor i  2000 år.


Låt oss befria oss från detta murkna gamla tankegods och enbart tänka på oss själva och vårt folk. Om andra folk går under i krig och elände är detta inte vårt problem, vi ska bara vara tacksamma att vi lyckats komma längre än dessa primitiva stackare som i religionens namn slaktar varandra. Låt oss sluta lyssna på de röster som försvagar oss och försöker förlöjliga begrepp som vilja, makt och styrka. Låt oss befria oss från det kristna kulturarvet en gång för alla och åter bli ett stolt folk som inte låter oss kuvas av falska profeter och ledare.

ANNONS
Av Karsten - 10 november 2018 20:43

Satt och såg ett program från National geographic om hemligheterna på våra havsbottnar då de i programmet tog upp de optiska kablar som sammanbinder Internet i Asien med övriga världen. I Sydkinesiska havet ligger Luzonsundet mellan Taiwan och Fillipinerna, där ligger huvuddelen av dessa kablar samlade. Man börjar nu ana varför Kina är så intresserade av att utvidga sitt territorialvatten i just denna region, då det ligger i deras intresse att kontrollera de vatten där deras viktigaste kommunikationsleder ligger. Många av dessa optiska kablar ligger på havsbottnarna på internationellt vatten.


När jag såg detta kom jag på ett synopsis till en brott i James Bond klass. Tänk er att en superskurk med obegränsade ekonomiska tillgångar eller en skurkstat som exempelvis Nordkorea eller Iran iscensätter ett sabotage mot dessa djuphavs ledningar. Med hjälp av ett antal batysfärer skulle man kunna applicera mindre taktiska kärnladdningar i områden där det löpte många kablar och sedan idka utpressning mot de stater som är beroende av dessa. Skulle man slå ut ett stort antal av dessa optiska kablar som sammanbinder kontinenterna och Internet skulle man på några sekunder slå ut det finansiella systemen. 


Kablarna ligger nergrävda i havsslammet på cirka tre meters djup där bottnen inte består av klippgrund. Att kablarna är ömtåliga vittnar den olycka då en val utanför Norges kust trasslade in sig i en av dessa kablar. Man var tvungen att klippa av kabeln för att befria valen och en stor del av kommunikationen låg nere tills man lagat kabeln igen. Den senaste atlantkabeln mellan Europa och Nordamerika (TAT-14) installerades år 2000, den har en kapacitet på 64 × 10 Gbit/s, så man förstår hur vitala dessa kommunikationskablar är för det globala finanssystemet. Man tror många gånger att Internets sårbarhet består i virusangrepp men den riktigt stora sårbarheten ligger i det fysiska nätet som sammanbinder de olika kontinenterna genom det spindelnätsliknade virrvarr av optiska kablar som ligger på våra havsbottnar.

 

Skulle en superskurk slå till på de platser där kablarna ligger som djupast, öppet på berggrunden så skulle det ta mycket lång tid att återställa kommunikationerna. Detta skulle få enorma följdverkningar på den globala handeln och orsaka mångmiljardförluster. Valutahanden skulle avstanna i månader och förmodligen skulle världsekonomin braka samman. Världens nationer skulle kapitulera och betala den lösensumma som skurkarna krävde för att inte utlösa de laddningar som skulle kapa och förstöra förbindelsenätet. 

 

 

ANNONS
Av Karsten - 9 november 2018 21:56

Mycket av tyckandet i det här landet är koncentrerar till Stockholmstrakten och den kulturelit som huserar där, detta betyder inte att folket i Norrland och Skåne delar deras åsikter. Skåne är Sverigedemokraternas starkaste fäste så där lär kulturelitens åsikter inte stå särskilt högt i kurs. Norrlänningarna har alltid hatat Stockholmsdjävlarna och struntat i deras lagar och regler. Tjuvjakt och hembränning har alltid av folket betraktas som en rättighet i Norrland. Sedan Internet började med drogförsäljning så har drogmissbruket exploderat i Norrland, Kiruna och Luleå är nerlusat med ungdomar som stoppar i sig allt de kan komma över på Nätet.


När man tar i beaktande det svenska folkkynnet ute i landet så bådar det inte gott för framtiden, i småorterna norröver kommer man inte att se mellan fingrarna med de nyanländas kriminalitet. Drabbas bygdens döttrar av våldtäkter så kommer ropen på hämnd att höjas. Då lär ett och annat asylboende brännas ner. Dessa dårar till politiker som sitter i sin filterbubbla i huvudstaden och tror att man kan integrera folk från minst 150 olika kulturer och få det att fungera vet inte vad de har gjort. De har satt fyr under en tryckkokare med igensvetsad tryckventil och det är bara en tidsfråga innan det smäller.


Inget annat europeiskt land står inför sådana problem som Sverige då vi har tagit emot fler migranter per capita än något annat europeiskt land. Man behöver inte vara något geni för att begripa att detta skapat en ohållbar situation som gett svåra efterverkningar både sociala och ekonomiska i det svenska samhället. Den svenska skattebetalaren börjar tröttna på att försörja dessa ekonomiska migranter som ljuger om sin härkomst och ålder. Endast 10 procent antas ha haft giltiga asylskäl resten har ljugit sig till asyl och PUT, vilket har varit ganska enkelt då personalen på Migrationsverket har varit unga nyexaminerade socionomer med vänstersympatier. 

Av Karsten - 8 november 2018 14:15

Uppdrag gransknings program om den anorektiska Sanna visade oss ett Sverige som inte får existera. Kan vi inte ta hand om våra egna barn och ungdomar så ska vi ta mig fan inte ta på oss ansvaret att försörja närmare tiotusen afghaner utan asylskäl bara för att ett litet gäng politiker och medelålders kärringar tycker synd om dem. Vi har tusentals hemlösa svenskar och nordbor som far illa men politikerna tycker det är viktigare att ha en generös asyl- och flyktinglagstiftning som gör det möjligt för folk från jordens alla hörn att komma hit och bosätta sig.


Många svenskar betalade snällt sin skatt i tron att den skulle komma oss svenskar till del, inte användas till något extrem-altruistiskt projekt där man gav ett fåtal araber och afghaner en närmast kravlös lyxtillvaro i Sverige. Hade dessa miljarder som den svenska invandringen kostat istället används i flyktingarnas närområde hade vi kunnat hjälpa på ett sätt som verkligen gjorde avtryck. Vi hade kunnat bygga bostäder och skolor i flyktinglägren, vi hade kunnat ge tiotusentals barn skolundervisning, sjukvård och mat för dagen. Detta låssas politikerna inte om då de tycker det är bättre att kunna visa upp sig i TV-rutan och i pressen med ett gäng leende "ensamkommande barn" ( läs 30-åriga afghaner) som de hjälpt till en lyxtillvaro i Sverige. 


Nu har politikerna gått så långt i sina totalitära strävanden att de vill kunna straffa de personer som vågar skriva sanningen om den urartade svenska invandringspolitiken. Man får till exempel inte längre kritisera islam som religion trots att den har delar inom sig som starkt kan ifrågasättas ur ett västerländsk demokratiskt perspektiv. Denna från början marxistiska kulturrelativism har spritt sig till alla partier utom möjligen SD. Trots att den så kallade hederskulturen orsakat unga kvinnors död genom fall från balkonger samt andra våldsbrott så vill man försöka mörka detta från de etniska svenskarna. De ska ha en bild av invandringen som något positivt och ekonomisk nödvändigt. 


Politiker och journalister drar sig inte för uppenbarliga lögner och ren skönmålning av migrationen till Sverige. Som svensk får man inte göra jämförelser mellan hur en svensk fattigpensionär har det i förhållande till en nyanländ migrant som får all ekonomisk och annan hjälp som tänkas kan. Det kallas för att spela ut en grupp mot en annan och är tabu i dagens Sverige. Våra nordiska grannar ser med häpnad på det svenska debattklimatet och förstår inte vad som händer i Sverige. Åsiktsmässigt är Sverige redan en diktatur där alla partier är överens om att den alternativa pressen ägnar sig åt hat skriverier. Som tur är verkar fler och fler vakna och inse vad som håller på att ske då åldringar blir gripna av polis för att de skrivit något som klassas som "hets mot folkgrupp" på sociala medier. Jag tror Sverige står inför en total samhällskollaps inom en snar framtid.

Av Karsten - 7 november 2018 19:13

Vem fan bryr sig om vad en hop kvinnliga teatermadrasser tycker? Många av dem har frivilligt lagt upp sig för att befrämja sin karriär. Det är så djävla ointressant, rena pseudonyheten underblåst av ett gäng vänsterextrema feministiska journalister. Felet är att ingen i det här skitta lilla landet vågar ifrågasätta media och journalistkåren. 


Min högsta önskan är att Sverige ska hamna i krig efter över 150 år av fred, det kanske hade fått en del dönickar att öppna ögonen. För övrigt tror jag bara Sverige hade mått bra av lite rysk ockupation, så de riktiga rövhålen fått visa färg. Alla politiker och tjänstemän vars karriär och jobb är viktigare än vem som är statschef i landet. Vi hade fått se en rad överlöpare som under krystade förklaringar om "jag gör det landets bästa" går i rysk sold. 


Jag trodde aldrig att jag skulle hata mitt fosterland så mycket att jag önskade det ockuperat av främmande makt, men utvecklingen har drivit mig därhän. När jag ser de som ska företräda svenska folket istället fjäskar för kriminella araber och afghaner och skyddar dessa från att misstänkliggöras då är mitt tålamod slut. De idioter som styr och företräder Sverige har inte fattat att de gått för långt. Visst kan de lagstiftningsvägen försöka tysta all kritik men historien har visat att man aldrig har lyckats. Ju mer man skruvat åt yttrandefriheten desto fiffigare kanaler har det fria ordet och spridningen av det tagit sig. När alla sociala forum är nedstängda och censurerade så kommer illegala flygblad att spridas. 


De som grips och döms blir martyrer och makthavarna står upp till halsen i problem. Nästa steg blir väpnad kamp där små grupper växer sig större och hela tiden stör maktutövningen och myndigheter som polis och annat som nu uppfattas som folkets fiende tillsammans med de inkräktare som man importerat som röstboskap. Lierar sig makten (läs politikerna) med nyanlända invandrare och utnyttjar dessa i kampen mot svenskarna så är helvetet löst. Då är det blodbad som gäller.

Av Karsten - 7 november 2018 18:28

I senaste numret av Nya Tider har man ett tre sidor långt reportage om ett våldtäktsförsök utfört av en afghansk asylsökande i orten Deje i Värmland. När kvinnan försökte anmäla våldtäkten till polisen visade myndigheten ett totalt ointresse då brottet inte var pågående!!? Då hon skrev om händelsen på kommunens Facebooksida blev hon av politikerna hotad med avstängning. Då nyheten ändå spred sig i den lilla orten så beslöt man ordna en manifestation på torget, 80 personer samlades, men då blev initiativtagaren polisanmäld av polisen själv för ordningsbrott. 


Från polisen och politiskt håll har man gjort allt för att mörka att det var en asylsökande afghan inblandad, kvinnan som utsattes för våldtäktsförsöket har blivit hotad och ombedd att absolut inte nämna att det var en asylsökande som var gärningsmannen. Detta är dagens Sverige, ett förljuget land där de ansvariga för den misslyckade invandringspolitiken inte vill ta ansvar för följderna av att ta emot folk från dysfunktionella kulturer. När ett litet samhälle som Deje exploderar över en sådan händelse så är det illa ställt. 


Fortsätter man att mörka alla brott begångna av MENA-folk kommer man att breda vägen för något mycket, mycket värre än SD. Den dag desperationen och vanmakten sprider sig i de bredare samhällslagren kommer folk att vara beredda att ta till våld och rösta fram ett rent fascistiskt parti med etnisk rensning av Sverige på agendan. Försöker man stoppa detta lagstiftningsvägen så har man snart ett inbördeskrig på halsen och då skulle inte jag vilja tillhöra de etablerade politiska partierna. Folket kommer att ta ut sin hämnd mot de partiföreträdare de uppfattar som skyldiga till det mångkulturella misslyckandet.

Av Karsten - 7 november 2018 14:10

I dagens Metro kan man läsa en kolumn av Kajsa Ekis Ekman med rubriken "Eliten är de som ligger bakom extremhögern". Detta förenklade synsätt är ganska vanligt i vänsterliberala kretsar, där man inte har riktig koll på helheten. Eliten ligger nämligen också bakom extremvänstern då eliten alltid har ett intresse av att det råder konflikter. Konflikter och krig skapar otrygghet och detta går att göra till ett affärskoncept något man känt till i århundraden inom den så kallade eliten. Eliten är en liten grupp otroligt finansiellt starka människor som alltid ser till att tjäna pengar på båda sidorna i en konflikt. Sålunda stödde eliten den ryska revolutionen med pengar tvärt emot vad man kan anta då kommunismen ville införa planekonomi istället för marknadsekonomi. Men eliten ser långt bortom sådana futtigheter som vilken sorts ekonomi ett land föredrar. Trots att Sovjet var en planekonomi så exporterade de olja och mineraler till övriga världen, något som eliten såg till att få del av. 


Genom att eliten stödde kommunisterna fick de tsardömet på fall och avlastade Tysklands tvåfrontskrig. Efter kriget införde man demokrati i många av Europas länder bara för att sedan genom att skapa en bankkrasch och breda vägen för fascism och nazism. Eliten stödde då Hitlers valkampanjer med enorma belopp, utan stöd från sådana som bankirerna Warburg i Hamburg och stålkoncerner som Krupp och Thyssen hade Hitler aldrig kommit till makten. Den store vinnaren då kriget var slut var den finansiella eliten som hade gjort jättevinster på vapentillverkning i både Europa och USA. Eliten ligger bakom allt som sker i vår värld. Det är eliten som kontrollerar det man kallar "The deep state", staten i staten, en företeelse som finns runt om i vår sjuka värld.


En av elitens hantlangare är George Soros som med hjälp av deras ekonomiska muskler försöker påverka valutor och samhällsutveckling i olika länder. Ingen ska inbilla sig att han gör det av godhet, ty bakom ligger bara en önskan om snabb och snöd vinning. Bakom Soros står finansjätten Rothschild som tjänat pengar på krig och elände ända sedan Napoleonkrigen, det var Rothschild som såg till att England vann kriget mot Frankrike då de upphörde med att låna ut guld till Napoleon så han inte längre kunde avlöna sina soldater. Eliten favoriserar varken höger eller vänster, de favoriserar bara det som ger dem högst avkastning. 

Av Karsten - 6 november 2018 21:54

Finns det något mer onaturligt för en människa och hans familj att bo i en storstad? Denna artificiella urbana miljö skapad av asfalt, stål och betong med en atmosfär fylld av koldioxid och andra gifter. Idag bor en allt större del av mänskligheten i storstäder. Jordens storstäder är som cancersvulster på jordens yta och motorvägarna mellan dem som metastaser. De flesta människor är så urbaniserade att de inte längre tänker på vilket onaturligt liv de lever, stillasittande framför en bildskärm eller stående vid ett monteringsband i en fabrik. 

Är det konstigt att människor drabbas av psykoser och andra psykiska sjukdomar när de tvingas leva hopträngda i betongkassuner? Läkemedelsindustrin har blivit en av de mest lukrativa idag där "lyckopiller" så kallade SSRI preparat skrivs ut på löpande band från två treåringar till åldringar. 


Det finns människor som aldrig varit utanför sina stadsdelar idag, speciellt i invandrargettona där många kvinnor hålls mer eller mindre fångna i sina hem av de manliga familjemedlemmarna. Få reflekterar över det onaturliga i att tränga ihop sig i städer, i en miljö där det aldrig blir naturligt mörkt på natten. Alla som bott långt ut på landet i skogen vet hur mörkt det är på natten, man kan rikta blicken mot himmelen och se alla stjärnorna något man aldrig kan i städerna. Städerna är en del i den psykiska degenerering mänskligheten genomgår, samtidigt som de i de senaste krigen blivit måltavla för flygbombningar. 

Tidigare utkämpades krig utanför städerna av soldater som sedan belägrade städerna för att svälta ut dem så de skulle tvingas öppna stadsportarna så den segrande armen kunde plundra och våldta. Men nu är de mål för kärnvapen som på bråkdelen av en sekund raderar bort en hel stad från jordytan. Det vi kallar civilisation kommer att bli vår död och vår undergång, bara de små grupper som fortfarande lever som "riktiga" människor kommer att överleva psykiskt och fysiskt. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se