Senaste inläggen

Av Karsten - Måndag 15 maj 16:45

Det är ju ett jävla gnällande på Nordkorea och deras robottester. Nordkorea har skickat specialsändebud till fem stormakter, USA, Japan, Ryssland, Kina och Tyskland med anledning av den ökade spänningen. Vladimir Putin säger att omvärlden måste sluta "skrämma" Nordkorea, vilket han har helt rätt i. Den galne Donald Trump hotar ju i princip Nordkorea med ett fullskaligt krig och för övrigt, hur många robottester gör USA som det inte skrivs ett ord om? Jag har full förståelse för att regimen i Nordkorea känner sig hotad och trängd och de ser som enda ut väg att skaffa sig kärnvapenbärande långdistansmissiler. 


Alla länder USA har invaderat har haft det gemensamt att de inte haft tillgång till kärnvapen. Bara kärnvapen skrämmer skiten ur de fega amerikanarna. De ger sig på länder som Afghanistan och Irak som de först bombar sönder och samman innan de vågar skicka in marktrupper. De visste att Irak hade förhållandevis föråldrad militärteknik och att det rådde en bristande försvarsvilja inom delar av Saddams armé. Det var i stort sett bara det Republikanska gardet som var hundra procent pålitligt. Värst av allt var att man anföll Irak på falska grunder och nu har man lyckats förstöra landet helt.


Fortsätter USA med sitt vapenskrammel är det bara en tidsfråga innan Iran genomför sitt första kärnvapentest. Iran står på vänskaplig fot med regimen i Kreml och kan väl få lite hemlig hjälp om så skulle behövas. USA och EU har ju utsett Ryssland till den nya "fienden mot världsfreden" och gör allt för att provocera med handelsembargon och liknade. Att underskatta Ryssland så som man gjort här i Sverige var ett stort misstag. På vissa områden ligger Ryssland före USA i militärteknologi. Dagens ryska flygvapen är minst lika avancerat som USAF, man ska inte låta sig luras av att ryssarna fortfarande använder det gamla fyrmotoriga turbopropplanet Tu-95 MS. Planet är för övrig lika gammalt som USA:s B-52:a, båda såg dagens ljus 1952. Det var för övrigt en Tu-95:a som släppte den hittills största kärnladdningen som detornerats, den var på cirka 50 megaton. På jakt- och attacksidan har Ryssland en mängd avancerade flygplan, bland annat Suchoj Su-34 som nu deltar i Syrienkriget. Sedan har ju Ryssland tusentals kärnvapen som de kan gömma någonstans på sitt väldiga landområde som sträcker sig från Östersjön till Berings sund. Så tokstollarna i Pentagon får nog tänka sig för två gånger innan de börjar med några dumheter.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 15 maj 13:03

Bara fem års fängelse för att ha tjuvjagat och skjutit den sällsynta utrotningshotade Sumatratigen i Indonesien!? De borde ju ha hängt männen i närmaste träd utan rättegång. Männen påträffades med ett tigerskinn och benrester i en nationalpark. Så länge vi värderar de äckliga människorna högre än utrotningshotade djur så kommer dessa att försvinna successivt. Tokiga vidskepliga kineser mal ner tigerben till olika "mediciner" på samma sätt som de tillverkar potensmedel av noshörningshorn. Inför dödsstraff på tjuvjakt av alla utrotningshotade och fridlysta djur världen över. Människor finns det alldeles för många av medan det bara finns något tusental av exempelvis bergsgorillan. Det är vidrig att se hur människan breder ut sig och skövlar jorden i sin jakt på pengar och föda. 

Det är jättebra med svältkatastroferna i Somalia och Sudan det reducerar antalet människor lite grand, det hade behövts gigantiska svältkatastrofer för att få lite balans på vår jord. När vi är så dumma så vi inte själva kan införa barnbegränsning så får naturen gripa in. Det där med att skaffa så många barn man vill är ingen mänsklig rättighet, det är ett brott mot naturlagarna. Genom vår moderna medicin och läkekonst överlever idag barn som för 100 -150 år sedan skulle dött. Mänskligt liv är inte heligt, vi är inte skapade till Guds avbild. Koranen och Bibeln är sagoböcker för inskränkta dårar. Åt helvete med människan!

ANNONS
Av Karsten - Måndag 15 maj 12:19

Hur dumma tror media att vi är? På dagens Text-TV sida kan man läsa följande angående viruset WannaCrypt (även kallat WannaCry):

"Säkerhetsluckan var känd av USA:s säkerhetstjänst. Microsoft kräver nu ett avtal som ålägger regeringar att berätta om brister som upptäcks."

Detta nonsens vill alltså Microsoft att vi ska tro på, det är ju ingen hemlighet för dem med lite insikt att MS sedan länge samarbetar med NSA. Bill Gates är en del i det maktetablissemang som avlyssnar, kontrollerar, manipulerar och styr världen bakom ridåerna av "demokrati."

NSA har tecknat hemliga avtal med Microsoft, Facebook, Twitter m. fl. att de ska ha access till källkoderna i programvaran. Det kan till och med vara så att NSA begärt att man ska bygga in bakdörrar i programvaran som ger NSA full tillgång till alla användares konton. Att NSA skulle ha upptäck en säkerhetslucka i MS operativsystem Windows som MS själva inte kände till är löjligt. Nä, det man gör är att lägga ut dimridåer för man skäms över att någon lyckats stjäla NSA:s programvara ETERNALBLUE — Remote Exploit via SMB & NBT (Windows XP to Windows 2012) och kapat tusentals datorer världen över och idkat utpressning.

Det bästa världens data-användare kan göra är att skippa Microsofts Windows operativsystem för gott och gå över till Unix eller Linux eller köpa sig en Mac. Till skillnad från MS Windows har Linux öppen källkod så vem som helst kan ändra och förbättra systemet. Den snikne Bill Gates som själv stal operativsystemet m.m från början håller hårt i källkoden.

Nästa gång en attack sker är det kanske inte för att pressa pengar ur enskilda och företag utan för att angripa nationers infrastruktur som el- och vattendistribution. En sådan attack skedde i Ukraina där en hel region blev av med elen sedan någon lyckats hacka sig in i elleverantörens datasystem, som tur var hade man kvar ett gammalt analogt system så man kunde åka ut till transformatorstationen och manuellt slå på strömmen.

Av Karsten - Måndag 15 maj 02:06

Missade "Kalla fakta" om Akilov, men såg precis reprisen. Man blir ju mörkrädd när man förstår vilka idioter som sköter rulljansen i det här landet. Hade jag fått fria händer att bygga upp en hemlig polisorganisation med målet att spåra upp alla dessa 12 000 ilegala asylanter som gömmer sig i Sverige så skulle jag klarat av att förpassa hälften ur riket inom ett år. Detta under förutsättning att inga frågor om metoder ställs och att inga jävla murvlar tillåts snoka och skriva en massa skit.

Får man tag i fem ilegala så kan man med de rätta metoderna få dem att ange tio andra per man som gömmer sig, detta blir femtio och så vidare. Alla gängse lagar och regler måste sättas ur spel om organisationen och dess mål ska uppnås. Sedan får man bygga upp en logistik så man kan transportera ut dem ur Sverige och dumpa dem utanför EU. Givetvis måste man inom organisationen ha en viss jargong som avhumaniserar dem man jagar, det går inte att ha folk som tycker synd om och känner empati. Våld används bara när det behövs, lägg korten på bordet tala om att spelet är över och att det är bäst att du frivilligt anger de du känner som gömmer sig i Sverige. 

Skulle man dra igång en sådan operation skulle ryktet snabbt sprida sig bland alla ilegala asylanter och många skulle frivilligt lämna Sverige. Men detta fattar inte den världsfrånvända makteliten i Sverige som tror på godhet, i alla fall för alla främlingar. Fortsätter man att ha sådana chefer som Anders Tornberg på SÄPO så är det bara en tidsfråga innan nästa terrordåd sker. Hålla på med sådant trams som att brottsmisstanke kan ej styrkas, när det gäller att få saker och ting gjorda så kan man använda lagboken att torka sig i röven med men det fattar inte sådana mähän som dagens SÄPO personal.

Samma gäller för de kriminella invandrargängen, de måste bekämas med sina egna metoder. Skjut först och fråga sedan. Det billigaste för samhället är att de bara försvinner på något mystiskt sätt. Syrabad och osläckt kalk är mycket effektivt för att få humana kvarlevor att försvinna för gott. Glöm rättssamhället det har gått för långt, det behövs radikalare metoder nu.  Ont ska med ont förgås. 

Av Karsten - Söndag 14 maj 23:35

Hela tiden bombaderas vi med manipulerade "nyheter" för att styra våra åsikter och sinnen. Många människor avfärdar detta som trams, de vägrar tro att makthavarna har onda avsikter. Bakom våra ryggar håller globala krafter på att manipulera med väder och klimat genom något de kallar Geo Engineering. Varför finns det då inga visselblåsare som talar om vad som sker bakom vår rygg? Jo för att alla som känner till dessa hemliga program får skriva under en försäkran att de aldrig ska avslöja något. Den som ändå gör det råkar väldigt illa ut, de drabbas av "självmord". Givetvis är det som alltid USA som går i spetsen för denna utveckling och andra väst nationer följer lydigt efter. 


Manipuleringen börjar redan i skolan där eleverna lärs att tänka i de banor makthavarna vill att de ska tänka. Det är inte som förr att skolan uppfostrar fria tänkande själar, nej man skolar blivande mentala zoombier. De som passerat skolan och börjat arbeta bombaderas med pressens och TV-mediets lögner.  Varför tror ni man är så mån om att demonisera det som kallas alternativa media? Jo för de är ett hot mot globalisternas propaganda och manipulering av verkligheten. De flesta människor har redan köpt lögnerna och tror på den manipulerade verkligheten, de vill inte höra talas om någon annan. De tror på vartenda ord som står i tidningen och som sägs på TV. De allra dummaste bryr sig inte ens, de lever som själlösa köttklumpar på jakt efter njutning och billiga nöjen. 

 

Bara de som har förmågan att tänka själv och ifrågasätta den värld vi lever i och det som händer i den genomskådar lögnerna. De slutar prenumerera på DN, de köper inte Aftonbladet och Expressen, de slutar titta på Aktuellt och Rapport de tänker själv, de behöver inte någon som tänker åt dem. Fortsätter denna utveckling utan att någon reagerar och gör något för att stoppa den kommer vi om några årtionden att ha en form av diktatur över hela världen. Men ingen kommer att fatta att det är en totalitär värlld de lever i för propagandan och manipuleringen har gjort dem blinda och döva för vad som verkligen sker. Själv hoppas jag att få slippa uppleva denna framtid, men jag tycker synd om de generationer som tvingas leva i den. 

 

Kolla denna föreläsning på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=euqn-j2iUYI

Av Karsten - Söndag 14 maj 21:35

Den där dumma rödhåriga subban till Center ledare blir kanska ordentligt tillplattad av Jimmie Åkesson. Hur fan ska hon Annie Lööf och hennes allianspolare kunna bilda regering om SD får typ 25 procent av väljarnas röster? Går det riktigt bra i valet 2018 så åker både MP och KD ut ur riksdagen samtidigt som SD får fler röster än i opinionsundersökningarna. Det räcker med ett terrordåd till och ännu fler skjutningar av dessa kriminella invandrargäng för att väljarna ska välja det alternativ som erbjuder bäst lösningar för att bli av med problemet. 

Den där stendumme svetsare Löfven tar ju priset när han säger att narkotikan ska bort från Sverige, tror han verkligen själv på detta eller bottnar det bara i total okunnighet. Inget land i världen har lyckats få bort narkotikan trots dödsstraff för narkotikabrott, tror då Löfven att han ska lyckas med det ingen annan lyckats med? Så länge narkotikamarknaden omsätter lika mycket som de största multinationella oljebolagen så lär det bli svårt att bli av med den. 

Det är dock rätt roande att höra på dessa Sveriges makthavare när de debatterar eller vad man nu ska kalla pajkastningen för? Ett land på dekis styrt av dekistyper.

Av Karsten - Söndag 14 maj 21:03

När jag hittade det här gamla klippet från 2006 i DN så åtrfick jag tron på svenskarna, var fjärde svensk vill inte se någon jude som statsminister. Folk är nog mer medvetna än man tror om familjerna Bonnier och Hjörnes makt över media i Sverige. 

Av Karsten - Söndag 14 maj 19:42

När man lyssnar på dessa idioter så förstår jag varför de dagligen får mottaga hot via mejl. Dessa jävla pratkvarnar bara står och rabblar upp samma svada debatt efter debatt. När man sedan hör Jonas Sjöstedt (V) och Isabella Lövin (MP) dra sina jävla snyftvalser om att återförena familjer utan med ett ord nämna att det kan röra sig om hundratusentals människor. När man hör de jävlarna kan man bara vara säker på en sak och det är att denna vansinniga asyl- och flyktingpolitik kommer att kosta de svenska skattebetalarna miljarder och åter miljarder.


Att sjukvården försämras på grund av att fler och sjukare människor ska slåss om samma resurser säger man inte med ett ord. Här kom 163 000 migranter hösten 2015 där många hade TBC, dysenteri och gud vet vad för smittsamma sjukdomar. Dessa ska nu vår sjukvård ta hand om utan att man byggt ut den och anpassat den för okända tropiska sjukdomar.

Samma sak med skolan, här kommer drösar med folk med ett eller två års skola i bästa fall och i sämsta fall rena analfabeter som ska in i det svenska skolsystemet vilket kommer att innebära en kraftig försämring i kunskaps kvaliteten då det saknas lärare.


Jag kan inte hjälpa det men jag skulle vilja se någon störta in med en kpist i TV-studion och meja ner de jävla odugliga råttorna i direktsändning. Jag skiter i deras satans skendemokrati, åt helvet med både den och de. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se