Senaste inläggen

Av Karsten - Måndag 5 feb 20:47

Den blogg som leder topplistan här på bloggplatsen.se är Marias lekrum vars sista inlägg daterar sig till 27 maj 2017. Visst det är en blogg som riktar sig till föräldrar med små barn som behöver underhållas med barnsligheter, små löjliga historier om påhittade fantasifigurer. Kanske är det just detta svenskarna mest efterfrågar en form av verklighetsflykt för sig och sina barn. 


Själv anser jag att det är viktigare att sätta fokus på de problem som hotar inte bara det svenska samhället utan hela vår värld. Miljöförstöring, skövlingen av våra regnskogar, strålningen från alla våra digitala prylar, gifterna i vår mat, bara för att nämna några hot. Tyvärr har folk en tendens att göra som strutsen, sticka huvudet i sanden och vägra se problemen. En del människor är så dumma och obildade att de inte har förmågan att ta till sig informationen och bearbeta den, de lever i dumskallarnas lyckliga paradis.


En ska är säker fortsätter vi att använda vår jord som hittills och skövla den för kortsiktiga ekonomiska vinningar så kommer det att gå åt helvete för oss alla. Vi människor är det enda djuret på jorden som har förmågan att välja vår väg, vi är inte som andra djur som endast handlar efter vår instinkt och nedärvda förmåga. Kanske är vi människor dummare än vi vill tro?

ANNONS
Av Karsten - Måndag 5 feb 19:45

De danska socialdemokraterna visar vägen till en hållbar flyktingpolitik, de vill att det ska bli omöjligt att söka asyl på dansk mark. De som söker asyl i Danmark kommer att skickas till läger i Nordafrika där deras asylärende kommer att utredas. Får de sin asyl beviljad så kommer de att skickas till något av FN:s flyktingläger. I framtiden kommer Danmark bara ta emot kvotflyktingar. 

Går detta förslag igenom är det alldeles utmärkt för Sverige då inga asylsökande kommer att kunna ta sig genom Danmark för att nå Öresundsbron, de kommer att stoppas redan vid dansk/tyska gränsen. Vi kommer väl istället att se en ökning i antalet asylsökande som kommer med färja från Tyskland eller i värsta fall med gummiflottar över Östersjön till Ystad och Trelleborg.


Sverige borde göra på samma sätt, avskaffa rätten att söka asyl i Sverige. Vi har ett utmärkt geografiskt läge där vi inte har någon gräns mot så kallade flyktingländer. En afrikan måste ta sig genom hela Europa för att komma till Sverige såvida han inte drunknar på Medelhavet. Den asyl- och flyktingpolitik Sverige hittills fört är rena vansinnet och grundar sig på någon grumlig teori om altruism och medmänsklighet mot alla i hela världen. Mycket av den senaste tidens invandringspolitik har dikterats av MP och V som har en allt annat än realistisk syn på frågan.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 5 feb 17:05

En av orsakerna till den ökade psykiska ohälsan bland barn och unga kan mycket väl härledas till den ökade strålningen från den nya trådlösa tekniken. Unga idag utsätts för strålningen från WiFi-routrar och de nya mobilerna, med G5 tekniken kommer denna strålning att mångdubblas. Givetvis påstår både forskare och data och mobil industrin att strålningen är helt ofarlig, det handlar ju om enorma vinster. Man skyller ohälsan på sociologiska faktorer och ökad stress och vägrar se elefanten i rummet. 


Antalet personer i Danmark som drabbats av hjärntumörer har mer än fördubblats sedan 1990 och den största ökningen har skett de senaste tio åren. Bland folk i åldern  0 -39 år är detta den tumörform som ökat mest enligt det danska cancerregistret. Den svenska statistiken är bristfällig. Strålsäkerhetsmyndigheten i Sverige är en rådgivande grupp med starka kopplingar till industrin. Forskningen kan påvisa att det sker negativ cellpåverkan av mikrovågor redan vid strålningstäthet på cirka 30 kilowatt per kvadratmeter. Man kommer förmodligen in i det längsta förneka sambanden mellan strålningen och den ökade psykiska ohälsan, Sverige är verkligen inget föredöme inom detta område.

Av Karsten - Söndag 4 feb 23:28

Kommer folk att vara så dumma så att de röstar på Centern för de tycker Annie Lööf är en käck tjej med ruter i? Köper folk denna rödhåriga subbas nonsenssnack och oförmåga att ge raka besked? Hon impade ju knappast i kvällens Agenda. Men som vanligt lyckas väl politikerna föra väljarna bakom ljuset med sin vanliga räcka av löften och valfläsk. Sverige lär aldrig förändras, svensken är en naiv konflikträdd trygghetsnarkoman som röstar på dem som lovar göra gator och torg säkra. Att koppla ihop den ökade brottsligheten med massinvandringen har många svenskar ännu inte lyckats med, de väljer att tro på BRÅ:s lek med statistik. Skulle inte förvåna mig om nästa statsminister heter Annie Lööf, för det vore ju en seger för feminismen med Sveriges första kvinnliga statsminister. Kompetens och bildning är det ju inte så noga med, viktigare är vad PK-religionen och värdegrunden kräver. 

Av Karsten - Söndag 4 feb 20:28

Det går åt helvete med Sverige fortare än någon egentligen anar. Staten lånar pengar för att täppa igen de värsta hålen i ekonomin så medborgarna inte ska förstå ur illa det är. Pensionerna betalas ut och man lyckas upprätthålla skenet av välfärdsstaten med fri undervisning och rimliga sjukvårdskostnader. Trots att massinvandringen slukar enorma summor skattemedel så fortsätter man envist att spela moralisk stormakt med en skyldighet att ge nästan alla som söker sig hit asyl och uppehållstillstånd. Istället för att se på våra nordiska grannländer som har en betydligt restriktivare invandringspolitik så framhärdar Sverige och menar att det är vi som är ett föredöme som alla andra borde följa. Man har från svenskt håll länge ondgjort sig över Danmarks restriktiva politik och öst galla och gett dem pekpinnar med anklagelser om främlingsfientlighet. 


På bara några årtionden har polis och rättssamhället tappat greppet om utvecklingen och den grova kriminaliteten är idag värre än någon kunde föreställa sig. Det verkar som även politikerna tappat greppet då de inte kan presentera några konstruktiva förslag på hur man ska komma tillrätta med problemen, istället kommer man med mer eller mindre meningslösa åtgärder som skärpt vapenlagstiftning som om detta skulle hindra de kriminella invandrargängen att beväpna sig. PÅ 1990-talet lät man internationella kriminella MC-klubbar etablera sig i Sverige med motiveringen att man kunde inte förhindra det utan att göra övergrepp på den fria föreningsrätten. Man gömmer sig bakom paragrafer och juridiska spetsfundigheter. Svenska politiker är nog de fegaste och mest konflikträdda vi har i världen. Det som sker i Sverige skulle inte kunna hända på så många andra håll i världen.


Det behövs verkliga krafttag om Sverige ska överleva som nation eller braka samman i ett fragmenterat samhälle där en massa minoritetsgrupper bekämpar varandra. Redan idag har vi en massa parallellsamhällen med sina egna normer och värderingar. I de flesta av dessa parallellsamhällen råder hederskulturen där ett patriarkat håller sina kvinnor i ett järngrepp. Någon nationell sammanhållning kan man verkligen inte tala om, man har drivit 1980-talets individualism och nyliberalism in absurdum, var och en får roffa åt sig bäst den kan. De rikaste i Sverige blir allt rikare medan de fattiga blir allt fattigare. Inkomstklyftorna har aldrig varit så djupa som idag. De som har möjlighet gömmer undan sina inkomster genom komplicerade bolagskonstruktioner och brevlådeföretag på Gibraltar och andra skatteparadis. Som jag ser det är det kört för Sverige, med naiva galningar som Annie Lööf och ett feministiskt parti som kanske är på väg in i riksdagen är det politisk cirkus som väntar det svenska folket.Av Karsten - Lördag 3 feb 21:39

Fortsätter vi människor att föröka oss i den takt som nu sker kommer detta inte bara att leda till livsmedelsbrist, vattenbrist och råvarubrist, det kommer också att leda till en social kollaps. För länge, länge sedan hörde jag talas om den för mig då okände etnologen John B. Calhouns experiment med råttor och möss. Jag har aldrig glömt detta experiment då jag ser verkningarna av det i det mänskliga samhället. Experimentet började så tidigt som 1947 och Calhoun publicerade sina resultat 1962.


Vad gick då John B. Calhouns experiment ut på? Jo han satte fyra par möss i ett begränsat utrymme och gav dem så mycket mat och vatten de behövde och lät den föröka sig. De fördubblade sitt antal var 55 dag. På 315 dagar hade det förökat sig till 620 stycken. På den 600:e dagen började mussamhället bryta samman, mössen blev aggressiva, de utvecklade homosexualitet, honorna blev sterila och de som födde kunde inte längre ta hand om sin avkomma, till slut utvecklade de kannibalism och började äta upp varandra. 


Vi kan betrakta jorden som en begränsad livsyta för oss människor där vi väljer att tränga ihop oss i storstäder. Vi saknar helt födelsekontroll och har sedan början av 1800-talet förökat oss från en miljard till över sju miljarder. Vi ser i takt med denna ökning flera stora krig där industrins alla landvinningar har utnyttjats. Kriminalitet och ett socialt oönskat beteende har ökat, vi har fler homosexuella än någonsin då vi normaliserat denna sexuella avvikelse. Vi se i våra storstäder ett ökat aggressivt beteende människor emellan. 


Calhoun hävdade att det som skedde i hans mussamhälle också skulle ske i det mänskliga samhället, vi människor skulle gå mot en social och kulturell kollaps. Han kallade det "Behavioral sink", ett avtagande uppträdande och beteende. Jag tycker vi ser prov på detta dagligen och att sedan ta in folk från dysfunktionella kulturer genom invandring till Europa bara påskyndar processen. Vi står alla inför en civilisationskollaps vare sig vi vill det eller inte. Jag finner det ganska intressant att jag aldrig glömt detta experiment trots att det måste ha varit i tonåren som jag första gången hörde talas om det, det fanns något dystopiskt över det som bet sig fast i min hjärna.

Av Karsten - Fredag 2 feb 18:32

Varför slösa skattepengar på en långdragen rättegång mot den där uzbekiske terroristen? Ge folket och de efterlevande vad de vill ha och spika upp en galge på Sergels torg och häng den djäveln offentligt inför TV kamerorna. Då får ju alla som de vill, Akilov dör som martyr och svenska folket får sin hämnd. Jag är så in i helvete trött på den svenska godheten och humanismen, det är den som skapat de kriminella invandrargängen och alla skjutningar. I länder med en hårdare lagstiftning och en annan människosyn hade dessa fenomen stoppats redan i sin linda. Hade Migrationsverket fungerat som det skulle hade Akilov inte funnits i Sverige vid tiden för terrordådet på Drottninggatan.


Majoriteten av svenskarna har under medias tryck och med hjälp av PK-piskan förvandlats till en harmlös bräkande fårskock, de finner sig i allt och fortsätter rösta på partier som med alla medel försöker utplåna Sverige som nation. De finner sig i att politiker tillåts påstå att någon specifik svensk kultur inte finns. De accepterar att hånas och förödmjukas av dessa pajasar till politiker. Gör som i det gamla Rom tillsätt Elake Karsten som diktator under ett års tid med oinskränkta maktbefogenheter och ett helt nytt Sverige ska se dagens ljus. De som är solidariska med Sverige och svenskarna talar vårt språk och delar våra normer och värderingar är välkomna att stanna, resten ska fördrivas med våld om så behövs. Sluta dalta med det utomeuropeiska slöddret och alla dessa ekonomiska lycksökare, vi behöver inte deras tjänster eller deras medeltida kultur.

Av Karsten - Torsdag 1 feb 18:35

Jag tror inte att Anders Torngren som nytillträdd rikspolischef kan återupprätta den svenska polisens skamfilade rykte. Det har gått för långt redan, man har sänkt intagningskraven på blivande poliser långt under en acceptabel nivå. Vi har idag fått en samling skjutglada busar till poliser som vet att vilka misstag de än begår så friar rättssystemet dem. Polisen har militariserats i en allt för hög grad, idag är vi långt från den artige konstapeln som gjorde honnör mot sin skärmmössa och alltid uppträdde korrekt mot allmänheten. Vi har istället hjälmförsedda maskerade svartklädda män med tunga automatvapen som för tankarna till någon sydamerikansk militärdiktatur. Idag ser vi inga poliser på gator och torg på sin höjd en polisbil som kör förbi på gatan och som totalt skiter i cyklisterna som använder trottoaren som cykelbana eller fylleristen som urinerar mot en husvägg. 


Det fordras är en total revidering av polisens uppgifter och organisation, småorterna måste få tillbaka sina poliser. Lönerna måste höjas och kraven på fysisk status och intellektuell kapacitet vid antagningen till polishögskolorna måste höjas. Vi kan inte har försoffade halvidioter till poliser om det inte är så att politikerna har en hemlig agenda som går ut på att de kriminella invandrargängen ska ta över Sverige. Återinför uniformstvånget med korrekt polisuniform och låt polisen fotpatrullera våra städers centrum. Bara åsynen av en polis har en lugnade inverkan på buset. Idag vet ju kräken ute i Rosengård att polisen inte kommer annat än vid full insats och då är det en sorts halvmilitärer som rycker in enligt samma mönster som SWAT i USA. Bara detta att man vågar ge sig på att spränga polisstationer visar hur långt den negativa utvecklingen gått. 


Från politiskt håll håller det inte att bara snacka en massa fina högtravande fraser om "totalt oacceptabelt och ett angrepp på det demokratiska Sverige" dessa fraser har vi hört till leda men inget har hänt. Jag misstänker att utvecklingen har gått politikerna ur händerna, de vet kort och gott inte vad de ska göra. Byta ut en totalt oduglig statstjänsteman som varit rikspolischef och tro att allt ska bli bättre är ganska naivt. Det är dags att ta i med krafttag och sluta dalta med dessa tonårsslynglar som ränner runt med skottsäker väst och en AK-47:a och leker krig. Bura in dem, internera dem på obestämd tid i specialfängelser oavsett ålder. Det är hög tid att vakna. Det gamla nazistiska stridsropet gäller även för Sverige - VAKNA SVERIGE!

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se