Senaste inläggen

Av Karsten - Måndag 25 sept 20:15

Det som avslöjas på TV4 "Kalla fakta" förvånar mig inte alls, detta kände jag till redan efter valet 2004. När Jimmie Åkesson och vänskapskretsen kring honom tog över SD så började också korruptionen inom partiet. Mycket snabbt upptäckte jag att det fanns ingen demokrati inom partiet, var man inte kompis med Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson, Björn Söder, Rikhard Jomshof och de andra som ingick i den inre kretsen så var man körd. Vissa jobb var redan vikta för Jimmies kompisar oavsett vad de regionala styrelserna tycke och röstade för. Bara de som var obrottsligt lojala mot Jimmis vänskaps gäng fick välbetalda jobb inom partiet. Det är sorgligt att behöva medge att judekanalen TV4:a har rätt. Men som man bäddar får man ligga, hade man från partiledningen varit lite mer lyhörd och inte skyddat de värsta övertrampen och de värsta psykopaterna inom partiet så hade detta aldrig hänt.


De sexuella tarasserierna mot de få kvinnliga medlemmarna finner jag anstötliga att SD toppen skyddar denna typ av personer är oförlåtligt, men ligger helt i linje med deras partikultur. SD var ta mig fan ett bättre och ärligare parti då Klarström var partiledare än efter att dessa pissliberaler tog över. Dagens SD ledning har bara ett mål och det är att berika sig ekonomiskt så mycket som möjligt. Hade det funnits lite sissu i medlemmarna i SD så hade de gjort på samma sätt som Jimmie Åkesson och hans kompisar gjorde kupat bort dem från ledningen. Jimmie Åkesson och hans kompisar är stora fittor allihopa, de är minst av allt nationalister och Sverigevänner. En samling giriga unga män med maktambitioner. Ett kompisgäng från Lund som kommit på ett bra sätt att försörja sig utan att anstränga sig för mycket. Jimmie Åkesson själv är en feg fitta som inte vågar stå för vad som händer inom partitoppen, han vill inget veta, inget se så han kan ha ryggen fri. Det är dags att SD:s medlemmar vaknar och ser till att rösta boirt dagens partiledning.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 25 sept 19:38

AfD:s Alexander Gauland har helt rätt när han säger att de tyska soldater som deltog i världskrigen har rätt att vara stolta över sin insatts. En soldat gör bara sin plikt mot sitt land och har inget inflytande över de politiker som beordar honom att kämpa. Ska en soldat känna skam bara för att hans land förlorade kriget, trots att han själv gav allt han kunde ge för sitt fosterland? Varje soldat som gjort sin plikt har rätt att känna stolthet, en soldat är den minsta kuggen i ett stort maskineri som kallas armé. Han har inget som helst inflytande över de politiska krafter som styr vad armén används till.  

ANNONS
Av Karsten - Måndag 25 sept 19:16

Det verkar finnas hopp för Tyskland och det tyska folket, i valet blev AFD det tredje största partiet med 12,6 procent av rösterna, samtidigt gick Merkels CDU från 41,5 procent i förra valet till 33 procent vilket är enormt glädjande men inte tillräckligt. Den äckliga subban Merkel tänker sitta kvar som förbundskansler genom en kohandel med SDP, det socialdemokratiska partiet. SDP säger dock att de hellre är i opposition. Vid en presskonferens sa hon till SVT:s reporter att den Tyska asyl- och flyktingpolitiken ska ligga kvar och att AFD inte kommer att få något inflytande i förbundsdagen.


Det var främst i de östra delarna av Tyskland som AFD tog flest röster, var femte väljare röstade på AFD i det gamla Östtyskland vilket innebar att de fick 22,9 procent. Det vänsterliberala packet snackar om att AFD har en retorik som ligger nationalsocialismen nära och att tyskarna i öst inte förstår vad demokrati är. Det är ungefär samma tongångar som i Sverige när det gäller SD.


Låt oss hoppas att SD och även NMR får samma goda resultat i valet 2018 här i Sverige. Svenska folket måste visa det socialliberala packet att nu är gränsen nådd för massinvandringen. Vi behöver partier som främst ser till de etniska svenskarnas behov och som struntar i alla dessa utomeuropéer som vällt in i landet. Tyvärr är stora delar av svenska folket så hjärntvättade av media att de lägger sin röst på en misslyckad svetsare och fackpamp och hans korrumperade parti. 

Av Karsten - Söndag 24 sept 19:52

Anledningen till att svenska familjer med funktionshindrade barn inte får någon assistanshjälp är att invandrare bedrägligt utnyttjat det svenska systemet. Flera fall har avslöjats där invandrade flyktingar lurat myndigheterna att en familjemedlem haft olika former av handikapp, oftast psykiska sådana, typ posttraumatiska till följd av krig och annat. De har därefter fått bidrag för att andra familjemedlemmar ska hjälpa den "drabbade" man har på detta sätt kunnat kvittera ut miljonbelopp i assistansstöd. Dessa avslöjanden samt att media skrivit om det har gjort att myndigheterna blivit mycket hårdare i bedömningarna vilket drabbat hederliga svenskar. När jag i mina inlägg använder termen svenskar avser jag etniska svenskar, inte sådana som har ett papper som säger att de är svenska medborgare, i mina ögon blir dessa aldrig riktiga svenskar.


Massinvandringen har  fått katastrofala följdverkningar för svenskar på en rad områden, detta tack vare att de som kommit hit under asylens täckmantel har en helt annan syn på samhällsmoralen. De känner ingen solidaritet med det svenska samhället, de har inga som helst skrupler när det gäller att bedra det offentliga på skattemedel. De anser oss svenskar vara idioter som har ett sådant system som man kan lura, de förstår inte innebörden i samhällsansvar och att lova något på heder och samvete. Att våra politiker inte vägt in dessa följdverkningar när de fört sin generösa asylpolitik är bedrövligt för att inte säga rent kriminellt. De verkar inbilla sig att så fort någon sätter sin fot på svensk jord så förvandlas de till hederliga och ansvarstagande svenskar. Det är bara att konstatera våra politiker och tjänstemän är en samling godtrogna idioter.


När man gör bedömningar om bidrag och annan form av ekonomisk hjälp måste man alltid ta hänsyn till den sökandes etniska och kulturella hemvist. De flesta utomeuropéer har en helt annan syn på det allmänna än nordiska medborgare har. Folk från Mellanöstern och Afrika betraktar staten och samhället med misstänksamhet och finner de att man kan lura tjänstemän och få ekonomiska fördelar av detta så gör de det utan att känna några samvetskval, tvärtom de känner sig stolta över att ha bedragit staten. Finns det sedan inte några straff att tala om för den typen av brott, så begår de samma brott om och om igen. Svenskarna måste vakna och förstå att alla människor är inte lika och lika mycket värda, en del människor är parasiter av rent kulturella skäl. Mot denna typ av människor måste man vara extra hård, precis som man måste behandla hundar av olika ras olika måste man behandla människor olika. En kamphund uppfostrar du med mild hårdhet och bestämda gränser medan en mopps kan du uppfostra med godis och uppmuntran.

Av Karsten - Söndag 24 sept 17:42

Man tror knappt det är sant men Skolverket har meddelat Sveriges skolor att de bör förbjuda skolfoton. Syftet är att försvåra för polisen att hitta personer som uppehåller sig illegalt i Sverige och har fått ett utvisningsbeslut. Man har också instruerat skolorna att ljuga om orsaken. I Borås har skolorna tagit saken på allvar och förbjudit föräldrar att filma på skolavslutningarna och Luciatåg. Detta kunde man läsa om i veckans nummer av Nya Tider. Skolorna som finansieras med skattemedel tar sig rätten att försvåra för polisen att hitta "papperslösa" som illegalt gömmer sig i Sverige. Vi har fått en form av laglöshet i den svenska asyl- och flyktingpolitiken där man i riksdagen talar om en reglerad invandring samtidigt som man lägger sig platt för medias krav på att personer utan flyktingskäl ska få stanna. Först var kyrkan ute och förklarade att de var en frizon för flyktingar nu ska tydligen skolan också vara det, var fan ska det sluta? 


Vi vet att både kyrka, skola och media är en tummelplats för vänsterfolk. De flesta lärare på grundskolenivå är idag vänsterfolk. Precis som journalisthögskolan är även lärarhögskolan en plats där vänsteråsikter råder. Att det blivit på det här sättet kan vi tacka socialdemokratin för som under mattan hela tiden stött vänstern i en strävan att vrida hela samhället åt vänster och mot socialistiska åsikter. Det måste bli ett slut på detta politiserande av olika samhällsinstitutioner. I skolstadgan står klart och tydligt att skolan ska vara opolitisk och att lärare inte ska bedriva politisk propaganda. I det kommunistiska Sovjet och i det nazistiska Tyskland var skolorna genompolitiserade, man uppfostrade eleverna i den politiska ideologi som man ville skulle råda. Här i Sverige undervisar lärare i vänsterliberala åsikter och lär ut den värdegrund som politikerna vill ska råda. Vi har en form av diktatur i Sverige. 

Av Karsten - Söndag 24 sept 17:20

Snacka om att vi lever i en snurrig värld, nu har 62 teologer och akademiker och andra katoliker anklagat påve Franciskus för att ha spridit irrläror. Man har skrivit ett 25-sidigt brev till påven där man anklagar honom för att ha spridit kätterska åsikter om äktenskap, moral och sakramentet. Denna korrigerande åtgärd mot påven har inte används  sedan 1300-talet. Påve Franciskus har gjort sig känd för att försöka modernisera den katolska kyrkan, något som tydligen stött på patrull. Det verkar som både muslimer och kristna strävar efter en återgång till medeltida värderingar. Det finns talibaner överallt även bland de kristna. Bäst hade nog varit om mänskligheten tagit sitt förnuft till fånga och slutat med all religiös vidskepelse. Alla former av organiserad religion har spårat ur åt ena eller andra hållet. Den svenska kyrkan har blivit en tummelplats för allehanda vänsterextrema och homosexuella som inte känner någon hejd på hur moderat och tolerant kyrkan kan bli. Som jag ser det kan man lika gärna tro på Robert Lind i Kramfors.

Av Karsten - Söndag 24 sept 16:57

Såg precis "Rogue One: A Star Wars Story" på Viasat Film, smart av George Lucas att återanvända all gammal rekvisita från de första Star Wars filmerna. Stormtrooper uniformerna, Scout Trooper uniformerna, de gråa Imperie uniformerna, även de gamla X-Wing Fighterna och Tie Fighterna var med i filmen plus de stora Imperie  kryssarna och självaste Dödsstjärnan. Leksakstillverkarna behöver bara plocka fram de gamla formarna så kan de spotta fram nya Star Wars leksaker till kiddsen. Star Wars har varit en kassako utan dess like. Ända sedan 1977 och fram till 2017, i 40 år har man slagit mynt av denna rymd opera. Inte konstigt att Disney koncernen köpt in sig på rättigheterna till Star Wars konceptet. Barnbarnen leker med samma prylar som farfar och morfar lekte med 1977, fast ungarna leker väl inte så mycket med Star Wars figurer idag, det är väl mest samlare som köper på sig dem. Ungarna spelar bara Star Wars spel på sina mobiler idag, man har slutat leva i den reella verkligheten man lever sitt liv i den digitala virtuella verkligheten, Facebook, Twitter och Instagram är viktigare än träd, buskar, däggdjur och fåglar. Framtidens generation kommer att bli förtvinade figurer som tillbringar all sin vakna tid bakom en bildskärm.   

Av Karsten - Lördag 23 sept 23:28

Såg filmen "The Martian" med Matt Damon i eftermiddags, ganska hyffsad SF-rulle. Skönt att se filmen så slapp jag läsa boken som jag köpte för några månader sedan. Började läsa den men tyckte den var lite trög. Kul att bli lämnad ensam på Mars medan astronautkompisarna åker hem i tron att du är död. Undrar om och när de kommer att åka till Mars? Idag kan man inte vara säker på något, blir det storkrig så har stormakterna annat att tänka på än Marsresor. Med det agiterade läge och den retorik som Trump använder mot omvärlden så kan man förvänta sig vad som helst. USA:s väljare måste vara galna eller efterblivna som lämnar väskan med kärnvapenkoderna i händerna på en så instabil och labil människa som Donald Trump. Det räcker ju med att han ser något upprörande på Fox-News för att han ska vara beredd att starta ett kärnvapenkrig.


Han beordrade ju en kryssningsmissilattack mot Syrien då han sett att några barn blivit offer för en påstådd gasattack från Assad, några handfasta bevis för att Assad låg bakom behövde han inte. Tänk vad CIA kan manipulera Trump med sina "black ops", de genomför något spektakulärt dåd och lägger sedan skulden på Iran eller Nordkorea, händelsen kommer på nyheterna och Trump fattar ett överilat beslut. Jag börjar faktiskt känna mig väldigt orolig så länge denne labile galning sitter i Vita Huset. Nordkorea har rätt i sina bedömningar av Trump, han är en senil dåre så som påstås i Nordkoreansk TV. Så någon Marsresa lär det inte bli med Trump vid rodret.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se