Senaste inläggen

Av Karsten - Onsdag 12 april 18:07

Det råder en stor politisk enighet om att man ska skärpa terroristlagarna, bland annat ska det bli kriminaliserat att sympatisera och understöda terroristgrupper. När man hör allt det här så tänker man ju givetvis i första hand på extrema islamister, men det finns ju ingenting som säger att man inte utvidgar denna påtänkta lagstiftning till att gälla även andra grupper. Jag tänker i första hand på Vit Makt grupper men även på kriminella MC-klubbar som Hells Angels och Bandidos. Mest intressant i denna kontext är om man ska betrakta AFA och dessa mediala organ Expo som en terroriströrelse. Sett ur deras sätt att arbeta är de ju att betakta som en form av terrorism, då de med våld och hot försöker tysta de som inte delar deras åsikter. De har bland annat gett sig på SD-politiker men även moderater.


Att man kriminaliserar allt samröre med IS, al Qaida, Boko Haram och liknade islamistiska rörelser är nog både jag själv och större delen av svenska folket med på. Men när det sedan gäller inhemska fenomen som Vit Makt rörelsen så anser jag att man är ute på mycket tunn is om man försöker terroriststämpla dessa, straffa dem om de begår brott men att kriminalisera både Vit Makt och AFA skulle innebära att staten skulle få bygga massor med nya fängelser då det handlar om mer än några hundra som sympatiserar med dessa grupperingar. Så den stora frågan blir vem ska avgöra vem eller vilka som är terrorister?

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 12 april 13:14

När man hör Karl-Petter Thorwaldssons retorik på S-kongressen anar man en viss desperation. Han går från befrielsen av Buchenwald till en av grundarna av SD, Gustav Ekström som under kriget var frivillig i Waffen-SS och vill väl därmed fastslå att SD är ett kryptonazistist parti. Dagens SD är så långt man kan komma från det parti som bland annat Gustav Ekström och Gösta Bergkvist var med att grunda 1989. Att med denna retorik underförstådd påstå att Kindberg Batra skulle bilda en borgerlig regering med stöd av ett nazistiskt parti är oärligt och anstötande. 

 

Tänk om Jimmie Åkesson och andra framträdande Sverigedemokrater i sin retorik ständigt hänvisade till att socialdemokraterna är utbrytare från kommunistera och att de 1923 lät grunda ett rashygieniskt institut i Uppsala och införde tvångsterilisering av alla "mindervärdiga" element en lag som skulle gälla ända fram till 1976. Socialdemokraterna har minst lika många skelett i garderoben som SD har. Att socialdemokraterna håller det här höga tonläget gentemot SD är för att de är desperata över sina egna sjunkande opinionssiffror och SD:s ständigt stigande.

 

Denna desperation avspeglar sig inte minst i Stefan Löfvens tal om fler poliser och skärpta regler för migrationen, han menar nu på att det inte längre ska vara möjligt att gå under jorden efter ett avvisningsbeslut. Löfven försöker få tillbaka väljarna genom att föra en restriktivare invandringspolitik med  krav på motprestationer av de som söker asyl samt att fokusera på områden som lag och ordning. Det märks att socialdenokratin börjar bli smått desperata.

ANNONS
Av Karsten - Tisdag 11 april 22:47

Det är lättare att rita Löfven det är bara att rita ett päron med näsa, mun och ögon. Har gjort ett nytt försök med slaktaren i Ankara. Är inte riktigt nöjd än.

 

Av Karsten - Tisdag 11 april 18:16

Socialdemokraternas senaste politiska utspel är att lova 10 000 nya polistjänster till 2024, bland annat ska en polishögskola öppans i Malmö. Några löften om höjda löner finns inte, det överlåter man till parterna att förhandla fram. Då den ena parten är polisfacket och den andra arbetsgivaren i detta fall staten så blir det ingen lönehöjning då det ytterst är inrikesministeriet som avgör polisens löner. Lägstanivån på ingångslönen för en polis är idag  23 800 kronor. En högre polischef typ polisintendet har 47 800 kronor. Själv skulle jag aldrig riskera liv och lem för 23 800 kronor i månaden möjligen sitta bakom ett skrivbord i något polishus för 47 800 kronor i månaden.

 

Risken är stor att de som söker sig till de 10 000 nya platserna kommer att bli av undermånlig kvalitet både fysiskt och psykiskt. Redan idag är det många unga poliser som slutar efter några år då de tycker lönen är för dålig. och då den första spänningen har släppt. Många som söker sig till polisyrket har nog inte riktigt klart för sig vilket skitjobb det är. Det är inga glamourösa mordundersökningar där resultaten från forensikerna kommer med blixtens hastighet som i TV-serierna. Det kan handla om att dra upp halvruttna lik ur vattensamlingar, ta hand om berusade människor som spottar och spyr ner dig. 

 

Höj lönerna istället för att satsa på fler poliser, få de kompetenta poliserna med lång erfarenhet att stanna kvar i jobbet. Satsa på kvalitet istället för kvantitet, hellre ett fåtal välutbildade poliser än 10 000 skjutglada dådrar med 1,0 i snittbetyg från gymnasiet. Framför allt måste man sluta upp med att könskvotera in småtjejer som är 1,50 långa som knappt orkar bära sin utrustning. Lämpligheten ska alltid gå före kön och etnicitet.

Av Karsten - Tisdag 11 april 13:21

Nä det är ingen muslimsk kvinna som fött dessa 18 ungar, det är en helt vanlig engelska som skaffat Storbritanniens största familj med samma man. Av dessa 18 barn har 17 överlevt, nummer 17 var dödfött. Vid fyllda 40 föder hon sitt 18:e barn, en flicka. Man får verkligen hoppas att hon efter detta barn skaffar pessar eller låter sterilisera sig.

Det som slog mig när jag såg detta program på danska kanal två, var att båda föräldrarna verkade något för att inte säga mycket underbegåvade. Man såg på dem att det rörde sig om ganska enfaldiga människor. Modern hade ägnat större delen av sitt vuxna liv med att vara gravid, jag tror inte en smart välutbildad kvinna uppvuxen i dagens England skaffar sig 17 ungar. Ganska skrämmande att människor uppfostrade i en modern industrination skaffar så många barn med tanke på att världen redan är överbefolkad.

Tyvärr finns det i vissa delar av England tecken på inavel som lett till mer eller mindre imbecilla individer, det är dessa som skaffar en massa ungar. Rent genetiskt är det en katastrof då dåliga anlag sprids. Att se det på ett annat sätt (läs PK sätt) är samhällspolitiskt vansinnigt. Att media nappar och gör underhållning av stora familjer är inget att förundra sig över.


I samma program visades också Skottlands största familj, en mormonfamilj med 15 medlemar, mor och far och 13 barn. Detta är inte så konstigt då religösa galningar ofta skaffar massor av barn, detta gäller både kristna, judar och muslimer.

Att leva med 17 ungar dygnet runt måste vara som att vistas på ett dagis 24 timmar 7 dagar i veckan, man kan inte vara normal om man frivilligt försätter sig i denna situation. De bodde i en nedlagd institution och hade en mindre buss som familjebil. Bara att laga mat till alla dessa var ett mindre företag, frukosten bestod av 3 ekonomiförpackningar flingor och 8 - 10 liter mjölk. Det är inte klokt vilka galenskaper de visar på TV.

Av Karsten - Tisdag 11 april 00:23

Undras om Hemlige Tornberg och hans SÄPO-polare läser Elake Karstens blogg och har en akt på mig som potentiell dissident och regimkritiker? De kanske kan få ett och annat uppslag, de verkar ju inte vara allt för begåvade själva då de inte vidarebefordrade informationen om Rakhmat Akilov med motiveringen att han inte begått något brott. Vad fan ska vi med SÄPO då till, ska de sitta på sina feta rövar och vänta tills de de spanar på begår ett brott? De ska väl för helvete beivra brott och stoppa dem. Det är för mycket daltande med dessa terrorister, de kan fritt åka till Syrien och sedan komma hem till Sverige och gå till socialen och få pengar. Frågar socialkärringen var de varit så svarar de bara: "Skit ner dig kärring".

Nä, de skulle utsett Elake Karsten till SÄPO-chef han skulle få Reinhard Heidrich att framstå som ett fromt lamm.

Av Karsten - Måndag 10 april 19:07

Bygg förvaringsläger i Norrland för alla som fått avslag på sin asylansökan, detta kommer att ha en avkyland verkan på alla som tänkt söka sig till Sverige. Det behöver inte vara några luxuösa faciliteter, det räcker med dubbla strömförande taggtrådsstängsel och enkla baracker med gemensamt kök och toalett. En del av de ungdomar som kallats in till värnpliktstjänst kan tas ut som beväpnade vakter vid dessa läger. Området mellan taggtrådstängslet mineras förslagsvis med hoppminor, Trpm 11.

På detta sätt kan man snabbt skaffa fram tusentals platser för avvisade individer som kan förväntas avvika. Har mydigheterna några problem med hur lägren ska utformas så förslår jag en studieresa till det inre av Sibirien där de ryska myndigheterna säkert kan visa upp sina beryktade Gualgläger. Sedan finns ju inspiration på närmre håll i form av ett beryktat läger i Polen som står kvar som historiskt minnesmärke.


Det är ta mig fan hög tid att sluta dalta med alla dessa hundratusentals ekonomiska migranter som söker sig till Sverige i tron att de ska leva en kravlös tillvaro på bidrag här. De ska ha fullständigt klart för sig att Sverige inte kommer att tolerera någon form av radikaliserad islamism och minsta tecken på sådan leder omedelbart till internering i förvaringsläger och avvisning. Sänder Sverige ut signaler i omvärlden att här väntar ingen rosenkantad kravlös tillvaro så kommer strömen av asylsökande snabbt att krympa till en rännil. Jag tror svenska folket har fått nog av flyktingar och invandring vid det här laget.

Av Karsten - Måndag 10 april 18:03

  

Betrakta detta flinande svekfulla ansikte, tillhör det verkligen en människa? Begår en människa dylika dåd?

En flinande råtta från Uzbekistan som försökt ljuga sig till ett uppehållstillstånd av Migrationsverket. Ingen vet väl egentligen var denna råtta kommer ifrån och vad han egentlihgen heter då han kallat sig både Rakhman Akilov och Rahmation Kurbonov. Den uzbenska råttan har under sin illegala vistelse i Sverige jobbat både i städbranchen och i byggsvängen och tjänade under 2016 trehundraåttiotusen (380 000) kronor. Det är tre gånger så mycket som de flesta fattigpensionärer i Sverige får. Han själ dessutom arbete från den vita arbetsmaknaden och underhåller den svarta sektorn. Hur många fler av hans typ gömmer sig i Sverige? 

 

Då råttan Akilov hela tiden trappat upp sina historier för utredarna på Migrationsverket och påstått att han blivit torterad i Uzbekistan i sin jakt på ett uppehållstillstånd så skulle det inte alls förvåna mig om terrordådet i fredags var en hämnd för att han fått avslag. Sedan kan han ju i förhören hos polisen linda in detta med att det var ett dåd utfört i IS namn då detta skulle ge honom hjältestatus i den sjuka jihadistvärlden. Tyvärr är nog vårt kära Sverige fullt med kulturfrämmande element med ett hat mot allt det den västerländska kulturen står för. Ge polisen fria händer att jaga upp dessa illegala "flyktingar" ur deras hål och kasta ut dem ur riket. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se