Senaste inläggen

Av Karsten - Söndag 12 mars 19:41

 I dagens Rapport hade man ett inslag om de ökande antalet IT-angrepp där man använder sig av digitala uppkopplade maskiner, typ trådlösa routrar, tvättmaskiner, damsugare och all annan elektronisk dynga vi omger oss med. Jag förutsåg redan på 1980-talet svagheten och sårbarheten i de digitala systemen, men det fanns en övertro på detta nya underbara. Under 1990-talet var det en fullständig dans kring guldkalven när det gällde allt som hade med IT att göra, vi vet hur det slutade med en IT-ballong som sprack och en börs som störtdök. Vem minns "Framfab" idag? Jag tror att vi människor kommer att få återgå till gamla analoga system när det gäller den mest känsliga informationen, något som Sovjet tidigt insåg. 

När den sovjetiska piloten Viktor Belenko hoppade av och landade med sin MiG-25:a i Japan blev de västliga experterna häpna när de insåg att radion i planet var uppbyggd kring gammal elektronrörs teknik och inte transistorteknik. Detta var ett mycket listigt drag av ryssarna då all teknik som bygger på "solid state" dvs. transistorteknik slås ut vid ett kärnvapenanfall. Alla transistorer som befinner sig inom det elektromagnetiska fält som uppstår kring en kärnexplosion slås ut och går ej att återställa, medan däremot gamla rörmottagare återställer sig själv efteråt och fungerar som de ska.


Vår hybris och överto på ny teknik kommer att bli vårt fall, vi har gjort oss allt för beroende av den digitala tekniken. Folk idag är som narkomaner de är beroende av sina mobiltelefoner och iPad. De sover med skiten brevid sig, de ska ständigt vara uppkopplade och tillgängliga. Inte fan går jeg tillbaka hem om jag upptäcker att jag glömt mobilen hemma. Nä, jag tänker så skönt att slippa skiten. Den dag den riktigt stora IT-attacken sker mot den industrialiserade världen kommer jag att gapskratta. Vid minsta tecken på att något är på gång kommer jag att tömma alla konton på pengar och omvandla dem till guld eller silver. Sedan kan jag skratta åt alla idioter som står där med sin obrukbara mobil, he,he,heee....ANNONS
Av Karsten - Söndag 12 mars 18:39

Kollar ett program ppå "Kunskapskanalen" om Indien som är på väg att bli en ekonomisk stormakt. De visar ett inslag där programteamet kör på motorvägen till Bombai och vissa förare kör på fel sida av vägen eller backar på motorvägen. Detta förvånar mig inte alls då de flesta idier är obildade idioter. Jag bodde själv i Indien på 1970-talet så jag vet vad jag talar om, indier vet inte vad trafikvett är. Varje år dör över 100 000 i traffik olyckor vilket är piss i Mississippi i ett land med över en miljard medborgare. De flesta bilar i Indien är av märket Ambassadeur, en kopia på gamla engelska 50-tals Morris som tillverkas av Tata den största industrimongulen i landet. Då alla taxi är av detta märke har jag åkt i dem många gånger, ibland i vrak med hål i golvet så man kunde se gatan rusa fram under sig. I storstäderna råder total anarki på gatorna, inga västerländska traffikregler tycks råda. Visserligen stannar man för rött ljus men det är det enda. På gatorna trängs bussar, taxi, trehjuliga taxivespor med oxdragna kärror och miljontals cyklar och fotgängare. När man var ute och gick på gatorna så var det som att vara omgiven av horder med små bruna tjattrande apor, ja det fanns riktiga resusapor också fast de höll till i träden som kantade gatorna. När jag ser programmet tycks tiden ha stått still, inget har förändrats i Indien på de 40 år som gått. Korruption och maktmissbruk hör till vardagen, den som har pengar har alltid rätt, allt går att köpa i Indien. Behöver du en ny njure eller lever, inga problem. Jag kan säga, och det kommer från hjärtat, jag avskyr och hatar indier.

ANNONS
Av Karsten - Söndag 12 mars 18:10

Det verkar finnas en hel del turkar bland de 36 000 som bor i Sverige som sympatiserar med president Erdogan och hans regering. En del av dem möte upp i Fittja där Erdogans partisekreterare höll kampanjtal inför folkomröstningen i Turkiet om att ändra i författningen så Erdogan får diktatoriska maktbefogenheter. Om nu dessa turkar som bor i det demokratiska Sverige är så förtjusta i Erdogan varför flyttar de då inte hem till Turkiet så vi slipper dem i Sverige. Antingen är man svensk och låter sig omfattas av de normer och lagar som gäller här eller så har man sina sympatier i Turkiet och bör då bosätta sig där. Helst skulle jag se att alla 36 000 turkarna försvann ur Sverige då jag är för ett homogent Sverige där det bara bor skandinaver.

Den fega svenska regeringen håller som vanligt tyst och tar inte ställning mot att Turkiet håller på att bli en diktatur och att diktaturens politruker kommer till Sverige för att värva röster.

Av Karsten - Söndag 12 mars 14:57

I takt med det ökade våldet och gängkriminaliteten hörs det ständigt rop på fler poliser - Sverige behöver fler poliser! Nej Sverige behöver inte fler poliser för att lösa alla våldsbrott kopplade till gängkriminaliteten och all annan brottslighet med för den delen. Vad Sverige behöver är poliser som kan tänka, folk med god utbildning och högt IQ, inte en samling kortsnaggade axelbreda träningsnarkomaner som inte ens klarar av att lösa Metros korsord. Polisyrket har blivit så oattraktivt, så för att överhuvudtaget få sökande till Polishögskolan har man blivit tvungen att sänka antagningskraven både vad gäller fysiken och framförallt de intellektuella kvalifikationerna. Idag kan en person som mäter en och sextio i strumplästen och som nätt och jämnt har godkänt i sitt gymnasiebetyg bli poliser, även sådana som för bara några år sedan gallrades ut som olämpliga godkänns idag.


Förr var de flesta uniformerade konstaplar minst en och åttio långa med god fysik, de hade alla genomgått värnplikt och fått lära sig ordergången, befälhierarkin och att lyda givna order. Fotfolkets huvudsakliga uppgift var att hålla ordning på stan och beivra de värsta lagöverträdelserna, det var därför de benämndes - ordningspolisen. Själva tänkandet sköttes av kriminalpolisens utredningsavdelning där man förhoppningsvis hade samlat de med lite mer intelligens och analytisk förmåga. Idag har polisen sackat efter även på detta område eftersom man rekryterar till kriminalpolisen bland den uniformerade personalen. Alla får börja som polisaspiranter och blir därefter ordinarie poliskonstaplar och deltar i den dagliga patrullverksamheten som sker i radiobil, därefter kan de söka sig till kriminalpolisen eller andra specialiserade tjänster. De värsta rötäggen brukar hamna i piketstyrkan.


Med de sänkta antagningskraven får man in allfler olämpliga poliser i kåren, folk med dåligt omdöme och sådana som är rent ut sagt, dumma i huvudet. När detta sedan spiller över på kriminalpolisen och brottsutredarna så blir resultatet därefter - noll! När det sedan gäller de högre tjänsterna inom polisen, intendenter och överintendenter så rekryteras dessa ur den akademiska världen, det är jurister som gjort sin tingsmeritering och som sedan genomgått en ettårig utbildning till polischefer. Dessa har således ingen erfarenhet av vanligt polisiärt arbete och betraktas av vanliga poliser som civila idioter. En starkt bidragande orsak till förfallet inom polisen är kårandan, man håller ihop mot en omvärld som blir alltmer hatisk och avvisande. Håller du bara käft och anammar den brutaliserande anda som råder inom polisen, så har du inget att frukta inneifrån.


Jag vill inte påstå att poliserna var så mycket smartare förr men den polisorganisation som fanns då fungerade, tills politikerna var där med sina klåfingriga händer och införde närpolisreformen. Polisen skulle närmare medborgarna, så man upprättade en rad mindre poliskontor i exempelvis förorterna. Inte fan kom polisen närmare medborgarna för det, de var fortfarande "snuten eller aina" i de flestas ögon. Vidare upplöste man nyckelorganisationer som riksmordkommissionen som samlat Sveriges smartaste poliser.

Den nuvarande reformen och omorganisationen där man slår samman alla Sveriges polisdistrikt till ett enda rikstäckande är tydligen dödsstöten för en fungerande polisorganisation. Erfarna poliser säger upp sig på löpande band och i deras ställe kommer gröngölingar med mycke muskler och ingen hjärna alls. Detta avspeglas i alla dödsskjutningar polisen gjort sig skyldig till de senaste deceniet. Idioter som istället för att använda sin hjärna och verbala förmåga drar sitt vapen och skjuter dödlig verkanseld. Den svenska polisen har brutaliserats och militariserats samtidigt som deras intellektuella förmåga sjunkit vilket har resulterat i att ungdomarna kastar sten på dem för de hatar den svenska polisen. Förr respekterade buset polisen även om de inte gillade dem, buset och polisen pratade samma språk. Idag finns det en gigantisk klyfta mellan medborgarna och den svenska poliskåren. Vi står inför en samhällskollaps.

Av Karsten - Lördag 11 mars 23:29

Till och med Sjöwall Wahlöö är offer för det sena sextiotalets hysteriska narkotika debatt. I romanen "Mannen på balkongen" skriver paret på sidan 135:


- Som den gamla skrönan om slagbjörnen, sa Gunvald Larsson. En björn som en gång dödat en ko och så vidare.

- Liksom en narkoman hela tiden söker sig till starkare och starkare gifter, sa Mellander och bläddrade i utlåtandet. Och en narkoman som börjat med hasachisch och sedan övergått till heroin kan inte nöja sig med haschisch igen.


Detta är doktor Nils Bejeroths teser rätt av, han var 1960 och 70-talets stora auktoritet på droger och kom att forma den svenska narkotikapolitiken under decenier. En politik som var misslyckad från första början. Skönan att man började röka hasch på fredagen och tog sin första fix heroin på måndagen var något som folk trodde på på fullt allvar. Idag vet vi bättre, folk som röker hasch börjar automatiskt inte med tyngre droger. De flesta av de 200 000 svenskar som röker cannabis stannar vid denna ofarliga drog. Nu kanske inte Sjöwall Wahlöö själva tror på detta trams utan bara låter poliserna ge luft åt den tidens attityd mot "knarket". De följer ju med sin tid redan i sin andra roman från 1966 för de in haschet i handlingen, fast de använder termen haschisch något man sällan hör idag. Jag minns en dum snut i Malmö som kallade det för hischhasch eller cannabisharts.

Av Karsten - Lördag 11 mars 22:05

Hur fan hänger det ihop att svenska myndigheter tillåter en hög politiker från Recep Tayyip Erdogans Turkiska diktatur får komma hit och hålla politiskt kampanjtal till turkiska medborgare i Sverige? Antingen är de svenska medborare och röstar i Sverige eller så kan de ta sitt pick och pack och flytta tillbaka till Turkiet och deras djävla muslimdiktatur. Vi ska väl för fan inte tillåta politisk propaganda från en diktaturregering här i Sverige. Annars är det så djävla noga med vem som får hålla tal och bedriva propaganda i Sverige. I andra EU-länder förbjuder man all form av turkisk valpropaganda för att få exilturkar att rösta ja till Erdogans nya författning som ger honom samma form av makt som Hitler skaffade sig i valet i mars 1933. Släpp inte in några jävla politruker från Turkiet i Sverige.

Av Karsten - Lördag 11 mars 21:32

Som sagt var man ska aldrig ropa hej förrän man är över bäcken, jag sa tidigare att det var en solig dag i Malmö och ingen hade blivit skjuten, men det var då det. Klockan halv fem hittas en man svårt skottskadad i en trappuppgång i stadsdelen Fosie. Enligt polisen har han allvarliga skador och fördes till sjukhuset. Som vanligt har ingen misstänkt gripits för skjutningen. Förmodligen är det kriminella invandrare som skjutit. Gängkrigen i våra tre storstäder lär inte upphöra på mycket, mycket länge. Det är hög tid att myndigheterna tar i med hårdhandskarna mot det grova våldet. Börja plocka in kända gängmedlemar och förhöra dem med vattentortyr och andra okonventionella metoder. Förr eller senare hittar polisen den svaga länken som börjar snacka och man kan börja nysta upp strukturen i dessa gäng. Jag tycker det är helt onödigt att hålla på rättssamhällets principer när det gäller dessa invandrade yrkeskriminella, här gäller ändamålet helgar medlen.

Av Karsten - Lördag 11 mars 19:58

Den svenska självbilden innehåller en stor portion strukturell rasism, då svensken sedan länge betraktar sig såsom moraliskt bättre och mer högstående än alla andra. Svenskarna är specialister på att ge pekfingrar åt andra folk och kulturer. Denna präktiga självbild byggdes upp under den tid då socialdemokraterna var det statsbärande partiet, svensken fick hela tiden inpräntat i sig att vårt samhällssystem var så mycket bättre än både kommunismen och kapitalismen, folket i tredje världen var det mest synd om då de inte visste sitt eget bästa och vi svenskar skulle skänka pengar till dem. 


När så invandringen tog fart på 1950 och 60-talet så betraktades dessa arbetskraftsinvandrare med lite nedlåtande blickar då de ofta fick ta de arbeten svenskran ansåg sig för fina för. Den verkliga hjänsmältan kommer framåt mitten av 1980-talet då man från statsmakterna och politikerna deklarerar att Sverige är mångkulturellt, plötsligt var det fult att ta ordet neger i sin mun. Istället fick vi inpräntat i oss att alla människor var lika mycket värda. Samtidigt skulle de som kommit hit behålla sin kultur och sitt språk så hemspråksundervisning för barnen blev en stor grej.


Ja ni förstår själv att detta ser kanske bra ut på pappret men fungerar dåligt i verkligheten, folk som hade fått lära sig i skolan att det bodde negrer i Afrika förbjöds plötsligt att ta detta ord i sin mun.  Vi fick mycket snabbt ett polariserat samhälle där en del medborgare som såg sin chans att klättra på karriärsstegen snabbt anammade de nya tongångarna och blev vad vi idag kallar politiskt korrekta, medans en annan del slog bakut och sökte sig till nationella partier som Ny Demokrati och Sverigedemokraterna som ville bevara Sverige svenskt. 


Situationen blev bara mer och mer ohållbar och krystad ju fler som sökte sig till Sverige, plötsligt började svenskar flytta från vissa bostadsområden i samma takt som utomeuropeiska invandrare flyttade in. Vi fick betonggetton som Rosengård, Rinkeby, Fittja, Biskopsgården och Hammarkullen. Områden som av polisen betraktades som problemområden men som av politikerna betraktades som en spännande utmaning. Inte vid något tillfälle tog man upp frågan att tillfråga det svenska folket hur de ville ha framtidens samhälle, det byggdes över huvudet på medborgarna. Idag står vi med facit, dödsskjutningar, handgranater inkastade i folks vardagsrum, kriminella invandrargäng som styr med våld och hot om våld, sexuella trakasserier och våldtäkter. Ett samhälle ingen vill ha varken invandrer eller svenskar.


Vem är då skyldig, ja inte fan är det det svenska folket. Nä det är en liten kulturelit i maskopi med politikerna som pådyvlat folket ett mångkulturellt helvete som ingen bett om. Under täckmantel av humanitära åtgärder har man fört en generös och ansvarslös asylpolitik som i stort sett öppnade våra gränser för vem som helst som kunde lägga upp en bra snyfthistoria inför tjänstemännen på Migrationsverket. Vi fick en massa löskefolk och kriminella på halsen, något som politikerna kategoriskt förnekar - alla som har kommit hit är flyktingar!? Ingen politisk fråga har varit omgärdad av så många tabun som invandringsfrågan. Det är först nu som locket har flugit av och många politiker har svängt 180 grader i frågan. Själv betraktar jag våra politiker som fosterlandsförrädare.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se