Senaste inläggen

Av Karsten - Måndag 12 juni 13:54

Lyssnar just nu på Anders Ygeman som kommenterar den planerade vapenamnestin. Han säger att den inte kan tidigareläggas utan man måste följa polisens plan. Den kräver mycket resurser säger han, det är många vapen som ska tas om hand och kanske knytas till brott som sedan kan kräva ytterligare utredning. Detta ger ju signalen till alla kriminella - lämna inte in dina vapen då du kan bli föremål för brottsutredning. Vad är det som säger att polisen inte i hemlighet fotograferar alla som anonymt lämnar in sina vapen?


Sanningen är att när polisen utlyser en vapenamnesti så är det inte de kriminella som lämnar in sina automatkarbiner och Glock-pistoler utan det är vanliga svenskar som lämnar in farfars gamla hagelbössa som de inte har licens på och gamla antika revolvrar som folk tror de måste ha licens på. Achmed, Abdulla, Fahred och Mohammed i förorterna behåller sina vapenarsenaler för framtida skjutningar. Våra politiker tappar kontakten med verkligheten i samma takt som kriminaliteten och våldet ökar.


Hade Sverige haft ansvarstagande politiker så hade de genomdrivit ett asyl- och migrationsstopp. Man hade sagt vi har inte möjlighet och resurser att ta emot fler, så alla som anländer kommer att avisas till det land de närmast kom ifrån vilket ofta innebär Danmark. En sådan åtgärd kommer med största säkerhet svenska folket ställa sig bakom, med undantag av vänsterpartister och miljömuppar som gud ske lov inte utgör någon majoritet. Sanningen är att det finns varken bostäder, jobb, sjukvård eller skola anpassade till de volymer välfärdsmigranter som väller in i Sverige.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 12 juni 12:38

Rikspolischef Dan Eliasson har valt att inte offentligöra den lista med åtta nya områden som polisens nationella operativa avdelningen (NOA) klassar som "särskilt utsatta". Till de femton bostadsområden som sedan två år tillbaka klassas som särskilt utsatta på grund av social oro, narkotikahandel och gängkriminalitet har man nu lagt till åtta nya så sammanlagt är det 23 bostadsområden som nu klassas som "no go" områden av polisen.


Folk inom polisen delar inte Dan Eliassons hemlighetsmakeri utan har läckt listan till DN som publicerat den.

DN skriver: "Eliasson har hittills inte velat offentliggöra listan över utsatta områden. ”Jättekänsligt”, säger en källa till DN. Det är djupt oroande om polisens högsta ledning tror att problemen kan döljas eller önskas bort".

 

De nya områdena är Norrby och Hässleholmen/Hulsta i Borås, Tynnered/Grevegården/Opaltorget i Göteborg, Karlslund i Landskrona, Nydala/Hermodsdal/Lindängen i Malmö, Fittja och Alby i Stockholm och Gottsunda i Uppsala.


Att Nydala, Hermodsdal och Lindängen i Malmö klassas som särskilt utsatta förvånar mig inte alls. De ligger alla inom samma utsträckta område i Malmö och har länge varit invandrartäta. Jag bodde själv i Nydala i början av 1980-talet då området fortfarande var förhållandevis svenskt. Redan då var det otrivsamt med missbruksproblem.


I DN skriver man: 

"I korthet: Staten har tvingats till reträtt. I dess ställe har kriminella byggt egna våldsmonopol, på godtyckets grund och med vardagsterror som maktmedel.

Linda Staaf, underrättelsechef för Nationella operativa avdelningen (Noa), säger till DN att myndighetens utökade lista delvis är en fråga om analysmetod. Enligt henne borde fler områden ha räknats som särskilt utsatta redan första gången som sammanställningen gjordes. Det var 2015".

 

Det hela är mycket, mycket oroande, speciellt med tanke på att man spätt på detta problem med alla dessa unga män som anlände hösten 2015. Vad händer när alla dessa kommer ut i samhället upptäcker att det inte finns några arbeten och fångas upp av den kriminella invandrarmiljön? Oroande är också att Sverige per capita har det lägsta antalet poliser i Europa. Från politiskt håll är det bara svammel och rent skitprat, man ägnar sig åt önsketänkade.

ANNONS
Av Karsten - Söndag 11 juni 22:53

Vår värld har blivit som en narkoman, ju mer energi vi tillför desto mer kräver den. Energi har blivit som en drog ju mer den får desto mer kräver den, drogen kan vara kol, olja, kärnkraft, solenergi, vindenergi, bara det är energi i en eller annan form. Det mest intressanta idag är att konsumtionen av kol och olja har minskat och förnyelsebar energi som sol och vind har ökat. En av anledningarna är att priset på solceller dramatiskt minskat samtidigt som allt bättre batterier tillverkas. Elbilen håller på att slå ut den bensindrivna bilen, snart är stadsjeeparna ett minne blott, de är som dinosaurier på utdöende. I Kina tillverkar man elbilar som aldrig förr, samtidigt som man bytt ut kolet mot solenergi. Man har insett den förödande miljöpåverkan olja och kol har på miljön.


Det är ungefär som en drogmissbrukare som byter ut det farliga heroinet mot det ofarliga cannabiset. Jag gissar att om fem till tio år består större delen av världens bilpark av elbilar. Idag finns batterier som gör att man kan köra 40 mil på en laddning. Det är kravet från mobil och datormarknaden som skyndat på utvecklingen av allt bättre batterier. Framtiden ligger i supraledare vid rumstemeratur, legeringar som har noll resistans vid rumstemeratur, detta skulle betyda att man kan transportera elenergi över stora avstånd utan energiförluster. Idag förloras stora mängder el genom den resistans som finns i kopparledningar, runt varje högspänningsledning bildas ett elektromagnetiskt fält som är så starkt att lägger man ut en slinga av kopparledning undre högspänningsledningarna kan man tappa systemet på el nog för att driva ett hushåll. 


Vår industrialiserade värld kommer att kräva mer och mer energi då alla produktionssystem kräver stora mängder el. Värst är aluminiumsmältverk som kräver ofantliga mängder el. Vad alla dessa elnät kommer att innebära för oss organiska varelser vet vi egentligen inte, ett är säkert de påverkar oss i en eller annan form. Vår hjärna fungerar på elektriska impulser precis som vårt hjärta. Kanske kommer vi en dag att upptäcka att elen är en lika stor förorenare som oljan och kolet fast i en annan form. Våra organismer kanske kommer att drabbas av idag helt okända fenomen som gör att vi måste överväga om vi ska fortsätta att driva vårt samhälle med elektricitet.

Av Karsten - Söndag 11 juni 18:10

I lördags skedde den sjätte dödsskjutningen i området Seved i Malmö, området bebos av många somalier och är känt för narkotikaförsäljning och grov kriminalitet. Jag bara väntar på att någon oskyldig förbipasserande kommer att bli skjuten av misstag. Malmö har på grund av sina många invandrare blivit en problemstad, en delad stad. Det har uppstått parallellsamhällen i Malmö där folk lever sina liv helt skilda från det svenska samhället. Staden är översvämmad av droger, sist jag var på ICA vid Möllevångstorget och gick hem längst Norra Parkgatan blev jag antastad två gånger av narkotikaförsäljare som ville sälja hasch, de hade även amfetamin och ectasy att erbjuda. 


Är det någon stad som kommer att explodera så är det Malmö, idag finns det fler invandrare än svenskar i staden. Även om våra korkade politiker kallar alla som bor i Sverige för svenskar. Vad än dessa ansvarslösa galningar hävdar så har invandringen blivit ett problem för Sverige, man har tagit sig vatten över huvudet.Man har tagit emot så många människor att man inte längre förmår att integrera dem i det svenska samhället. Många vill inte heller bli integrerade de vill leva i ett parallellsamhälle. Många av de gamla arbetskraftsinvandrarna i Malmö stödjer idag SD då de inser att regeringens migrationspolitik är totalt misslyckad. Det finns inte bostäder åt alla dessa nya som hela tiden anländer, det finns inte skolplatser och lärare. Sjukvården är inte anpassad åt dessa horder av migranter som många gånger för med sig tropiska sjukdomar okända för den svenska sjukvården.


Malmö är nog Sveriges otryggaste stad. Staden skulle behöva fördubbla sin poliskår och samtidigt höja kvaliteten på de poliser man har. Många av dem som anlände via Öresundstågen till Malmö hösten 2015 har gått under jorden i Malmö. Jag tror ingen vet exakt hur många illegala invandrare som gömmer sig i Malmö. Vaje dag ser man dessa gäng med fem sex afghaner med mongoliskt utseende dra runt på gator och torg iförda sina nya modekläder, kaxiga utav bara helvete. Detta kommer att växa till ett problem som varken stat eller kommun kommer att klara av. Framtiden ser mörk ut för Malmö kommun.

Av Karsten - Söndag 11 juni 17:15

Kollar på filmen "Red Tails" om Tuskegee Airmen en av de första flygförbanden med afroamerikaner under andra världskriget. Som film är den inget annat än  propagandistisk orealistisk smörja. Förbandet som stred i Italien hade från början gamla Curtis P-40 Warhawk plan med en topphastighet på 364 m.p.h på 20 000 ft. I filmen möter de Messerschmitt Me-109 G som har en topphastighet på 387 m.p.h på 22 970 ft. dessa har två 13 mm kulsprutor och en 20 mm automatkanon medan P-40:an bara var utrustad med sex 0,5 inch kulsprutor ändå vinner dessa svarta piloter över krigserfarna tyska piloter!? 

Nästa fel är när förbandet utrustas med P-51 Mustang, i filmen ser man P-51D med bubbelhuven medan de första planen som "Red Tails" erhöll var P-51 C den som kallas Razzorback. Då alla flygscener är dataanimerade borde det inte vara så svårt att få till rätt flygplanstyp. Den löjligaste scenen av alla är när en ensam P-51:a anfaller en tysk jagare och sänker denna med sina sex Browning 0,5 inch kulsprutor, här underskattar man verkligen tittarnas intelligens.

Den scen som tar det absoluta priset i orealism och galenskap är när förbandet under ett eskortuppdrag över Berlin möter Messerschmitt Me-262 jetflygplan. Detta formidabla plan har fyra stycken MK 108 30 mm kanoner i nosen, en enda av dessa explosiva granater räcker för att förstöra ett annat flygplan ändå möter en av de svarta piloterna en Me-262:a nos mot nos och överlever trots att hans P-51:a träffas av flera granater som av någon egendomlig anledning inte exploderar i filmen. En djävla propagandistisk dynga av sämsta sort skulle jag vilja kalla filmen.

Av Karsten - Söndag 11 juni 13:56

Så har då sommarens musikfestivaler börjat och med dem de sexuelle ofredandena och våldtäkterna. Trots ökad säkerhet och kameror så skedde en våldtäkt och tre ofredanden under Stockholms Summerburst i helgen. Kollade lite på Flashback och klppte denna kommentar därifrån: "Märkligt att det inte var fler brott som skedde men bra det. Kanske kostade det att gå på summerburst och att det helt enkelt var relativt invandrarfritt?"

Det får vara som det vill med det, det är i alla fall för djävligt att vi fått detta problem. Visst förekom våldtäkter förr också och utförda av svenskar, men dessa gruppvåldtäkter är ett nytt fenomen som har sina kulturella rötter i Mellanöstern. Man kommer till en nytt land med en ny kultur och påstår sig vara på flykt undan krig och elände och tackar sitt värdfolk genom att begå övergrepp och andra former av brott. Det är inte konstigt att fler och fler ifrågasätter om de som kommer hit verkligen har skydds- och asylskäl eller om det bara är vanliga kriminella som vill ha miljöombyte?

 

Av Karsten - Lördag 10 juni 23:23

Fan snart är det söndag, ledsen att det inte blivit fler blogginlägg idag. Har knappt hunnit kolla nyheterna idag. Såg att Post Nord får ännu mer skit, de har post liggande i månader för de inte hittar adressaten. Annat var det när kungliga postverket skötte rulljansen då delades posten ut prick klockan 09:00 och 15:00 och man sökte med ljus och lyckta efter adressaten. Allt är på dekis i Sverige. Synd att den generation som upplevde det sanna välfärds Sverige är på utdöende. När de är borta kommer politikerna att förneka att något sådant Sverige ens existerat. Man kommer att påstå att vi allid haft sjukvårdsköer och att det alltid fattats lärare i skolan. Politiken är ett lögnens yrke.


Inget är det på TV heller, kollar någon sjuk film som heter "Seven Psychopaths", precis som om vi inte hade haft nog med psykopater i verkligheten. Hollywood har flippat ut totalt, dessa judiska producenter står mig upp i halsen. De prackar på de dumma gojim sin smörja så de ska bli riktigt dumma och mentalt förlamade. Jag hyser inget hopp för framtiden och är djävligt glad att jag inte har några barn jag känner till. Den som är ung idag har inget att se fram emot, arbetslöshet, etniska konflikter, kriminalitet - det enda de kan göra är att droga sig och försöka glömma allt. Stackars ungar. 


 

Av Karsten - Lördag 10 juni 22:05

Idag har jag bara tagit det lugnt, promenerat i parken och fiskat lite. Två små ynkliga abborrar det var allt, men det viktigaste är själva upplevelsen att ha träd och gräs runt omkring sig. Det jag saknar mest när jag är ute och promenerar är min älskade hund. Mycket folk ute idag, det var någon galen maraton med en massa galningar som sprang runt. 

Det är konstigt, en del människor man stöter på börjar truten gå på så fort de ser en, de bara pratar och pratar en massa smörja och slutar aldrig prata hur ointresserad man än verkar. Det är som om de älskade höra sin egen röst, det där att njuta av tystnaden, fåglarna och naturens ljud finns inte i deras värld. Enda sättet att få dem att sluta är att be dem hålla käften, mer sofistikerade små vinkar att man inte är intresserad av att höra deras svada går inte hem, de är enligt min mening socialt hadikappade. De är som Björn Ranelid, de älskar bara sig själva. 


Följden blir att man i görligaste mån försöker undvika folk. Värst är det när de bara pratar om negativa saker, hänger upp sig på negativa detaljer och vibbar. Precis som om tillvaron inte är jobbig nog utan att man ska behöva älta all skit verbalt också. Folk som har konstruktiva saker att komma med har jag inget emot, kan jag lära mig något nytt är jag idel öron, men bara höra skitsnack om andra som inte är närvarande står mig upp i halsen. 

Man får ta vara på de små glädjestuder livet bjuder på och inte hänga upp sig på strunsaker. En heltäckande dräkt i teflon så all skit rinner av är inte dumt att ha. Jag är trött på att få min tillvaro förpestad med andras skit och hang ups.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se