Senaste inläggen

Av Karsten - Söndag 16 sept 20:53

"Enligt den inom den genusteoretiska akademin förhärskande uppfattningen är kön endast en social konstruktion. På senare tid har det allt oftare börjat ställas krav på att de naturvetenskapliga disciplinerna ska anpassas till det synsättet."


Sug på det ett tag. Inser ni vansinnet i detta ställningstagande. Det påminner om Trofim Lysenko i Stalinismens Sovjet eller någon av de mer bisarra naturvetenskapliga teorierna i Nazityskland typ Hanns Hörbigers världsis teori.

Vem som helst med en gnutta sunt förnuft begriper att könsuppdelningen i hanar och honor är en del av evolutionen och ingen social konstruktion som dessa genusflummare tror. Hela denna galenskap är sprungen ur sextioåtta vänsterns rödstrumpor föregångaren till dagens feminism. Feminismen är roten till det onda i vår tidsålder, kan vi utrota den och andra avarter av "värdegrunden" så kanske vår civilisation tillfrisknar.


Själv tror jag vi är på väg mot en civilisations kollaps där den västerländska kulturen går under till ljudet av hiphop och i en virvlande obscen pridekarneval. Det uppväxande släktet har hjärntvättas till sin egen undergång utan att förstå det. Ingen eller ytterst få vågar ifrågasätta denna galenskap som breder ut sig. Det är som i sagan om kejsarens kläder. Det onormala har upphöjts till normalitet.

ANNONS
Av Karsten - Söndag 16 sept 11:53

Om det svenska folket vill ha någon framtid så lär de få ta sitt öde i egna händer. Att tro att förändringar till det bättre kan ske med demokratins och röstsedelns hjälp kan vi glömma nu när vi vet att valresultaten kan manipuleras. Vill vi rädda vårt land måste alla goda krafter samarbeta mot de förrädiska politiker etablissemanget som bara går globalismens ärenden. Samma sak med systemmedia deras enda mål är att hjärntvätta folk till att tro på politikernas galna idéer.

Vi har här i Sverige stora skogar och ödemarker där man kan bedriva effektiv gerillakrigföring från. Då Sverige saknar ett trovärdigt försvar och en duglig polismakt så är oddsen på befriarnas sida. Små grupper kan slå till mot vitala punkter och framför allt terrorisera de muslimska enklaverna. Med små medel kan man uppnå stora segar.


Målet ska vara att befria Sverige och Norden från de muslimska horderna, vi ska vägra låta oss islamiseras. De signaler som de muslimska inkräktarna hittills fått är underkastelse och välvilja från den styrande makten. De tror att det bara är att ta för sig och se tiden an. De planerar att föda så många barn de bara kan, för att sedan med demokratins verktyg ta över och ersätta den traditionella västerländska sekulariserade lagstiftningen med sharialagar. Inga av våra nuvarande politiker, möjligtvis SD undantaget, tror på dessa scenarior de lever alla i en filterbubbla där invandrare (läs inkräktare) ska integreras och bli strävsamma fredliga, feministiska svenskar. 


Alla som inte har huvudet under armen vet att detta bara är en from dröm, vi har redan sett tecken på klanröstning och andra smutsiga knep för att få in muslimska företrädare i politiken. Dessa har bara ett mål för ögonen och det är att sprida islam. Islam är en missionerade religion som med alla till buds stående medel vill underkasta omgivningen sin lära. I det sekulariserade Sverige är det svårt för folket att fatta den fara som hotar dem om de nu inte på fullaste allvar vill bli muslimer!? Något jag finner föga troligt. Så lösningen är att kasta all feminism, humanism och annat förlamande tankegods överbord och fatta svärdet och med våld visa muslimerna och våra politiker att vi inte vill ha denna utveckling.


Slår alla handlingskraftiga svenska män och kvinnor (sköldmör) sig samman och söker stöd hos vår store granne i öster för att få lättare vapen, kommunikationsutrustning  och tyngre vapen kan vi på ganska kort tid befria vårt land förutsatt att EU och NATO inte lägger sig i. Polisen och det svenska försvaret skulle snabbt kapitulera inför en beslutsam inre fiende. Även om de inte skulle göra det kan vi bedriva samma typ av krigföring som de vietnamesiska folket gjorde och trötta ut dem. Låt det kosta dem så mycket blod att de tröttnar och ger upp. De kommer att inse att en homogen europeiskt fungerade industrination är bättre än ett upproriskt slagfält. Om priset är ett etniskt rensat Sverige kommer nog de flesta att inse att alla som inte vill bli 100 procent svenskar bör lämna landet.


De som drivit fram denna situation är de politiker som stött iden om en okontrollerad massinvandring och skapat dessa invandrargetton där svensk lag inte längre råder. Begår vi svenskar då något brott när vi reser oss mot en regeringsmakt som uppenbarligen skiter i folkviljan och medvetet förvandlar vårt land till ett okontrollerbart kaos? Ska inte en demokrati bygga på folkets styre och då menar jag inte importerad röstboskap utan på vad den ursprungliga befolkningen vill. Vi etniska svenskar har aldrig blivit tillfrågade om vi vill ha mångkultur med moskéer i varje kvarter. Detta beslut togs över våra huvuden av en maktfullkomlig politikerelit.


Man utnyttjade majoritetens okunnighet och brist på insikt. Man manipulerade och hjärntvättade folket med att uppfinna något man kallade "värdegrunden" man instiftade en sekulär religion kallad "politik korrekthet" allt för att täppa till käften på de som såg vartåt det bar och protesterade. Själv har jag levt som dissident i mitt eget land sedan mitten av 1980-talet, så jag vet vad jag talar om. Vad som händer med mig själv är ointressant men jag tänker på framtida generationer av svenskar. Jag vill att det ska finnas etniska svenskar och nordbor även om 200 år, jag vill inte att ett bra folk skall bastardiseras bara för att ett gäng galna politiker har fått globaliseringen på hjärnan. Europas folk säger nej till överstatlighet och centralstyrning från Bryssel. Ungern, Polen och Tjeckien har visat att EU går att rasera och att vi har rätt att hävda vår nationalism och egenart. Vi vill inte islamiseras.

ANNONS
Av Karsten - Lördag 15 sept 20:09

Livet på jorden började redan under de första årmiljarderna då vår atmosfär bestod av metan, kväve och kolväten, det äldsta kända är 3,7 miljarder år gammalt. Genom den ultravioletta strålningen bildades toliner som föll ner och täckte ytan på jorden vars yta nu stelnat till ett tunt skikt. Vad som sedan hänt kan vara att jorden bombarderades av meteorer av is som smälte till vatten eller att vatten bildades eller tillkom på något annat sätt. Då tolinerna kommer i kontakt med vatten bildas aminosyror och kvävebaser de grundläggande byggstenarna för liv. Vi vet idag att vatten är avgörande för att liv som vi känner det bildas.  

Man vet idag att denna process pågår på Titan en av Jupiters månar, men där fattas vatten för att liv ska uppstå.


1953 utföres Miller-Urey experimentet då man i laboratoriemiljö försökte återskapa den uratmosfär som fanns på jorden. Man framkallade sedan blixtar genom elektricitet för att imiterade den ultravioletta strålningen som fanns innan magnetfält och atmosfär stängde ute denna, man fann då att efter en tid så hade livets byggstenar bildats. I jordens urhav uppstod det första livet i form av encelliga organismer. Det avgörande ögonblicket var när någon av dessa celler svalde det vi kallar mitokondrier och ingick symbios med detta. 


Liv är förmodligen inte alls så sällsynt som vi människor gärna vill tro, vi vill gärna leva i illusionen att det var något övernaturligt som skapade oss och att vi är unika i universum. Även om vi en dag får höra den där radiosignalen som indikerar att en intelligent art finns någonstans där ute så är det inte säkert att den lever och finns kvar. Denna radiosignal som vi uppfångar kanske kommer från en punkt flera miljarder ljusår borta och civilisationen som sände den kanske utplånades för två miljarder år sedan men signalen är fortfarande på väg. Precis som de stjärnor vi ser här på jorden kanske slocknade för miljarder år sedan men deras ljus är fortfarande på väg.


En dag är det kanske en annan art långt därute som uppfångar en signal från oss här på jorden men då är jorden för länge sedan uppslukad av solen som svällt upp till en röd jättestjärna. Sådana tankar är för mig vida intressantare att sysselsätta mig med än att lyssna till mentala avfallstunnor som Stefan Löfven och Annie Lööf som bara rapar upp samma slitna gamla fraser gång på gång. Hade människan använt sin hjärna till annat än religion och politik hade vi kanske redan kunnat färdas till andra galaxer.

Av Karsten - Fredag 14 sept 18:34

Sjöbo är den kommun där SD fick flest röster, detta är den kommun där man tidigast vaknade inför hotet av massinvandringen. Sjöbo blev omskrivet i slutet på 1980-talet för att man höll en folkomröstning om flyktingmottagning, där nej-sidan vann. Detta var den första segern för folket mot toppstyret av de politisk korrekta i Stockholm och kom att bli en av anledningarna till att SD bildades.

Sjöbo ska bli ledstjärnan i kampen mot värdegrund och politisk korrekthet, genustrams, feminism och annat dravel. Nu ska maktens potentater få en match som de sällan kommer att glömma. Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige kommer att visa globalisterna med Annie Lööf i spetsen att vi svenskar inte tänker låta oss kontrolleras av varken Bilderberggruppen eller Trilaterala Kommissionen eller någon annan av kosmopoliternas organisationer. 

Av Karsten - Fredag 14 sept 18:18

PK-maffians och flyktingkramarnas hjältinna i Elin Ersson har funnits skyldig till brott då hon hindrade ett flygplan från att lyfta genom att vägra följa flygkaptenes order att sätta sig ner. Avsikten var att förhindra en utvisning av en kriminell afghansk man till Turkiet. Nu väntar förundersökning och åtal för lilla Elin. Hoppas rätten finner henne skyldig och dömer henne till ett långvarigt fängelsestraff. Detta kommer givetvis att överklagas av ett koppel asyladvokater som jobbar "pro bono" åt lilla Elin. Fallet kommer förmodligen att vandra ända upp i HD och jag hoppas att man statuerar ett exempel och ger henne ett kännbar fängelsestraff så att andra asylkramare som kommer på liknade idéer vet vad som väntar.


Det måste bli ett stopp på att gömma illegala invandrare i kyrkor och annorstädes och gå fria från straff. Kyrkor och kloster ska inte vara något fredat ställe utan dessa illegala migranter ska jagas med blåslampa och förvisas ut iur riket. Den som med avsikt gömmer utvisade pesoner ska straffas med fängelse i minst två år. (Helst hade jag ju sett att de ställdes mot en mur och arkebuserades).

Tilltag som Elin Erssons ska bedömas särskilt hårt då det drabbar tredje part (övriga flygpassagerare) och utgör ett hot mot flygsäkerheten. Det måste bli ett slut på allt daltade och allt godtycke inom asyllagstiftningen. Den som fått ett avslag ska utvisas omedelbart och hållas i förvar till utvisningen kan verkställas.

Av Karsten - Fredag 14 sept 13:08

Det borde stå klart för fler och fler svenskar att dagens valsystem inte fungerar. Vi kan inte acceptera klanröstning i förorterna där imamen talar om för församlingen att de inte ska rösta på SD för det är ett rasistiskt parti utan församlingen ska istället rösta på MP eller S. Inte heller är det acceptabelt att vallokalsarbetare "hjälper" invandrare att rösta på "rätt parti" genom att öppet hjälpa dem att stoppa ner valsedlarna i kuverten. Inte heller får valsedlar försvinna från ställen, SD och AfS är de partier som hårdast drabbats av denna typ av valsabotage.


Vill inte de sittande politiska partierna deltaga i en revision av valsystemet så erkänner de att de är en del i den politiska korruptionen i Sverige. De flesta demokratier har vallistor istället för valsedlar, väljaren tar en vallista och kryssar eller klipper ett hål vid det parti han vill rösta på i valbåset. Sedan viker han ihop vallistan och lägger den i valurnan, ingen kan se vad han eller hon röstat på. Man kan ha både partivallistor och namnvallistor där man sätter kryss eller klipper ett hål för den kandidat man föredrar. Med olika partisymboler kan även analfabeter delta i valet då det bara är att sätta kryss för den partisymbol man vill rösta på.


Likaså måste all valpåverkan i vallokalerna upphöra, med vallistor behövs inga politiker som står utanför vallokalerna och delar ut valsedlar för sitt parti. Detta innebär att alla partierna deltar på lika villkor även de små partierna som inte har personal utanför alla vallokaler. Med vallistor blir rösträkningen mycket enklare då man kan läsa av vallistorna digitalt. Dessa digitala läsare är helt fristående och inte kopplade till Internet och kan inte manipuleras. Man kan även efterräkna manuellt om några oklarheter skulle uppstå.


Valet 2018 har med all tydlighet visat att den svenska demokratin med fria hemliga val inte fungerar längre. Socialdemokraterna har genom en form av korrupt påverkan skaffat sig röster i de utsatta områdena i förorterna. I området Herrgården i Rosengård, Malmö fick socialdemokraterna 78 procent. Ingen ska inbilla mig att dessa människor gjorde ett noga avvägt val och visste vad de röstade på. De 700 000 sms som socialdemokraterna skickat till folk i de utsatta områdena dagen innan valet eller på valdagen har också påverkat valet. Vi måste sätta upp regler för otillbörlig påverkan på valdagen, förbjuda direktpåverkan via mobil och dator.


Klanröstningen kan hindras genom att män förbjuds att "hjälpa" sina hustrur att rösta, politisk påverkan i samlingslokaler, kyrkor och moskéer förbjuds. Finns bara viljan går det att reformera dagens valsystem och anpassa det till det samhälle vi lever i. Med vallistor kan inte valsedlar försvinna varken innan eller efter valet, man behöver inte sitta och sprätta kuvert då vallistorna bara viks och klistras ihop i nederkanten. Man sparar in mängder med papper då man bara behöver trycka upp det antal vallistor som överensstämmer med antalet valberättigade. Själv tror jag inte det finns något intresse av att förändra dagens system då man vill kunna fuska och manipulera, Sverige är ingen demokrati och rättsstat det är bara att konstatera.

Av Karsten - Torsdag 13 sept 12:27

Det har blivit väldigt populärt för politiska partier att byta namn. Förr i världen kallade sig partierna för det de var och stod för. Högern hette Högerpartiet och vänstern hette Kommunistpartiet, de som stod på böndernas sida hette Bodeförbundet och medelklassens parti hette Folkpartiet.

Det började med att ledaren för det statsbärande partiet Socialdemokraterna Palme i sin hatiska retorik hela tiden hänvisade till den hemska höger som gjorde att Högerpartiet såg sig tvingade att byta namn till det mjukare Moderaterna i mitten av 70-talet. När sedan Kommunistpartiet började reformeras kallade de sig först för Vänsterpartiet Kommunisterna  för att sedan bara kalla sig för Vänsterpartiet. Man hade då helt tagit avstånd från Moskvakommunisterna.

 

Bondeförbundet bytte namn redan 1957 till Centerpartiet då de kanske tyckte att det gamla namnet refererade för mycket till Åsa-Nisse. Mot slutet av 50-talet hade urbaniseringen kommit i gång och bönderna flyttade till staden. Liberalerna bildades 1934 under namnet Folkpartiet genom en sammanslagning av riksdagspartierna Sveriges liberala parti och Frisinnade folkpartiet Krisdemokraterna hette från början Kristen demokratisk samling och grundades avLewi Pethrus 1964. Partiet fick in sin första representant i riksdagen 1985 i en valsamverkan med Centerpartiet och kom in under eget namn först 1991.

 

Frågan är kommer Sverigedemokraterna att byta namn för att likt Högerpartiet sudda bort associationerna till det förgångna? De kanske kan kalla sig för Folkdemokraterna nu när inte Folkpartiet finns längre. Konservativa partiet är ett annat lämpligt namn med tanke på att de utropat sig som ett socialkonservativt parti.

Dessa namnbyten är något som ytterligare förvirrar väljarna speciellt de som inte är så insatta i politik och följer med. Många invandrare tog fel på Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna i förra valet. Själv är jag smått allergisk mot alla partier som har ordet demokratisk i sitt namn, det är precis som de måste poängtera att de är just demokratiska. 

 

Anledningen till att sossarna kallar sig Socialdemokrater är för att de från början var en utbrytarfraktion från kommunisterna och ville därmed poängtera att de till skillnad från bolsjevikerna var mer demokratisk lagda. De ville inte inrätta ett proletariatets diktatur med hjälp av revolution och våld. Att Sverigedemokraterna har inkluderat ordet demokrat i sitt namn är för att de inte ville bli förknippade med nazister och fascister. SD uppstod ur Bevara Sverige Svenskt och Svenskarna parti. Själv tycker jag att det sistnämnda är ett mer passande namn då de är ett parti för svenskar och de som anammat svenska normer och seder. Att kalla sig Svenska folkpartiet efter dansk förebild hade kanske inte varit helt fel eller varför inte rakt på sak Missnöjespartiet.

Av Karsten - Onsdag 12 sept 23:38

Efter "Uppdrag gransknings" avslöjande om byte av röster mot moskébygge och andra oegentligheter under årets val torde det väl vara uppenbart för de flesta att Sverige inte är det korruptionsfria paradis vi alltid fått höra att det är. Det som aldrig kunde hända i Sverige har hänt. Det många varnat för är en realitet, nämligen att syftet med massinvandringen var att sossarna skulle skapa sig en ny väljarbas sedan arbetarna övergett dem efter alla svek de begått. Bland bidragstagarna i förortsgettona har sossarna tills vidare en trogen väljarskara. Frågan är vad som händer när världen går in i en ny lågkonjunktur och staten inte har råd att lika frikostigt ösa sina bidrag över dessa parasiter?


Många tror att misslyckandet med integrationen och mångkulturen kommer att sluta i någon form av etniska konflikter, att vi får ett inbördeskrigsliknade tillstånd. När den dagen kommer lär väl politikerna borda sina privatjet på Arlanda och lämna landet för något skatteparadis dit de fört sina tillgångar. Med tanke på det fåtal poliser och det obefintliga försvar landet har så kommer oroligheterna ej att kunna kväsas. Det enda man kan hoppas på är att Ryssland ingriper och hjälper oss att driva muslimer och andra främlingar på porten.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se