Senaste inläggen

Av Karsten - Onsdag 12 sept 14:08

Så har då Löfven deklarerat att han inte tänker avgår. Han hävdar att det största blocket ska regera samtidigt som han säger att blockpolitiken har fördummat politiken!? Han är nog inte så snabb i skallen den där svetsaren. 

Rent faktiskt så har svenska folket röstat för ett regeringsskifte då Alliansen och SD är att betrakta som borgerliga. De som röstade på SD röstade emot S, V och MP. Nu försöker man istället prata om tre block, ett vänster block, ett höger block och ett nationellt block för att på så sätt legitimera att vänstersidan leder med sina 144 mandat mot högersidan med sina 143 mandat. 


Själv kan jag inte ta svensk politik på allvar längre när man genom en okontrollerad massinvandring importerat socialistiska väljare. Man låter folk som knappt förstår hur demokrati och fria, hemliga val fungerar rösta. Själv blev jag vittne till hur en kvinnlig valförrättare stod mitt i vallokalen och "hjälpte" två MENA-invandrare att rösta på sossarna. Man kan ju inte ta den svenska demokratin på allvar när uppenbara oegentligheter och rent valfusk förekommer. Vår civilisation går mot upplösning och innan den kommer så kommer demokratin att ersättas med ren diktatur och det är där vi snart är. Det finns goda krafter men de motarbetas och kallas för "onda" av maktetablissemanget och media. Det är inte lätt att jobba i motvind det vet jag som varit kritisk till invandringen sedan tonåren.

ANNONS
Av Karsten - Tisdag 11 sept 11:56

Massinvandringen har urholkat solidaritetstanken, ingen kan känna solidaritet med de som inte bidragit med något utan bara kommit till ett dukat bord. Att de flesta som kommit till Sverige inte är riktiga flyktingar enligt FN:s definition på begreppet, de flesta som kommit till Sverige har kommit från säkra länder bara för att få det materiellt och ekonomiskt bättre. 


Det som en gång var tänkt som ett ekonomiskt och socialt skyddsnät för de mest utsatta i samhället har kommit att missbrukas av ekonomiska migranter. Detta har tärt hårt på den svenska ekonomin då det rör sig om hundratusentals främlingar som idag överlever på bidrag i Sverige. Folk som förvandlat miljonprogrammets förorter till veritabla invandrargetton. Värst av allt är att det blivit vänsterns och sossarnas trognaste valbas. De flesta områden med bidragsberoende invandrare röstar på socialdemokraterna.


Snacka om att en god idé och solidaritetstanke gått snett och helt urartat till ett parasiterande av främlingar som inte bidragit med en skattekrona.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 10 sept 21:05

I filmen "The Monuments men" visas en skådespelare som ska föreställa Hermann Göring och runt halsen bär han Storkorset av järnkorset plus Riddarkorset!? Man kan bara bära den högsta graden av en utmärkelse och för övrig så bar Göring sin Blue Max "Pour Le Merit" tillsammans med Storkorset. Göring var den enda person som tilldelades Järnkorsets Storkors under andra världskriget. Till råga på allt bär han ett Riddarkors utan eklöv och svärd, så djävla snurrigt men som vanligt så undervärderar Hollywood åskådarnas kunskap och intelligens.

Av Karsten - Måndag 10 sept 19:39

Så har man då smält valresultatet och insett att Sverige inte var moget för ett så radikalt politiskt parti som "Alternativ för Sverige". Man anar att det skett valfusk på många platser där både SD:s och AfS valsedlar avlägsnats eller "försvunnit" vid sammanräkningen. Det är ju märkligt att opinionsmätningarna gav S cirka 24 procent och SD 19 procent och resultatet blir 28,4 och 17,6. Övriga partier låg i vissa mätningar på 4,5 procent och resultatet blev 1,5. Jag tror det trygga korruptionsfria Sverige där medborgarna kunde lita på sina tjänstemän är en försvunnen epok. Med invandringen har vi fått in oönskade kulturinslag i förvaltningen, folk med en helt annan syn på demokrati och ärlighet.


Invandringen av främst utomeuropeiska människor har förstört Sverige i grunden, det har skapat en grogrund för konflikt och splittring. Både de socialistiska och de borgerliga partierna har fiskat röster bland invandrarna bland annat genom att ge invandrare höga positioner inom partierna, ibland med ödesdigra konsekvenser. Jag tänker närmast på den Miljöpartist som lovade Moderaterna 3 000 röster i utbyte mot ett moskébygge. Imamen i församlingen skulle övertyga väljarna att rösta på M. Skumrask, fiffel och båg kommer att smitta av sig på de etniska svenskarna och till slut har vi en nation av myglare och bedragare.

Av Karsten - Söndag 9 sept 20:11

Var inom Stadshuset i Malmö för att kolla om AfS hade valsedlar utlagda. Står men en bunta i handen och frågar en kvinnlig valförrättare om hon kunde lägga ut dem. Hon var fullt upptagen med att visa två araber(?) hur man röstar. Dessa två stod och lade i sina valsedlar i kuverten inför ögonen på alla som ville kolla, såg att den ene tagit en blank valsedel för sossarna, de hade problem med att det bara skulle vara en valsedel i varje kuvert. Då killen såg att jag hade en bunta valsedlar i handen erbjöd han sig att lägga dem på plats, jag höll på att få spader han skulle bara veta vilket parti jag representerade. Den kvinnliga valförrättaren (som själv var invandrare) såg att det var AfS-sedlar jag hade och påpekade att de redan fanns på plats, noterade att hon hade rätt. Jag lät henne fortsätta att "hjälpa" invandrarna att rösta och gick därifrån.  

Av Karsten - Söndag 9 sept 14:16

Vad är det för mening att ha fria val när det finns folk inom valsystemet som tror de gör demokratin en tjänst genom att inte låta alla partier delta på lika villkor. På ett ställe kom SD:s valsedlar inte på plats förrän efter två timmar efter det att vallokalerna öppnat. Alternativ för Sverige har fått sina valsedlar avlägsnade och slängda på marken utanför vallokalen. 

Svenska politiker är väldigt snabba med att snacka om hot mot demokratin men bara om det är deras eget parti som drabbats. Drabbas motståndarna så är det inte så viktigt. Trots att jag själv stöder AfS har jag rest upp kullsparkade valaffischer för Liberalerna då jag tycker att alla sabotage av valet är av ondo. De som har sämst demokratisyn tycks vara avgrundsvänstern som inte drar sig för något. De stör andra partiers möten, de saboterar andra partiers valmaterial de tar och slänger valsedlar för partier de ogillar.


Visar det sig att AfS missgynnats i allt för hög grad borde Sverige tvingas göra om valet. Jag är fullt medveten om att de etablerade partierna är livrädda att få in två invandrarkritiska partier i riksdagen och därför uppmanar sina valarbetare att sabotera genom att inte räkna in alla AfS valsedlar samt att underkänna de med partinamnet skrivet för hand som "ogiltiga valsedlar". Det räcker med att de som räknar valsedlarna i smyg viker dem för att de ska räknas som ogiltiga. De flesta valarbetare i Sverige är sossar som är en del av systemet. Som väljare och medborgare ska ni veta att ni har rätt att stanna kvar i vallokalen och övervaka räkningen av valsedlar. Försöker de hindra er så ring 112 och begär polisen och anmäl vallokalens medarbetare för brott mot vallagarna.

Av Karsten - Söndag 9 sept 09:54

Så är det då äntligen valdag och solen skiner vilket är bra då fler går och röstar då. Själv var jag uppe redan klockan sju för att vara i vallokalen klockan åtta och se till att AfS valsedlar kom på plats. Var runt på tre platser och täckte in tolv valkretsar (tror jag det var) hemma igen klockan nio genomsvettig. Tänkte gå en runda vid middagstid och kolla hur många valsedlar som ligger kvar. 


Var så stressad när jag skulle rösta så jag höll på att rösta på fel parti till riksdagen. Valförrättaren upptäckte att jag hade två vita valsedlar så jag fick göra om processen och upptäckte felet. Hittade inga namnvalsedlar för SD till kommunal och landstingsvalet så jag tog såna med bara partinamnet. 

 


Detta är ett ödesval för Sverige, fortsatt massinvandring och kaos eller ett totalt stopp på asyl- och flyktinginvandring. Sitter och slökollar på vänsterstyrda SVT:s valvaka och dricker en kopp kaffe med en liten cognac till. Öl och sprit i kylen för kvällens och nattens  valvaka. Hoppas att Sverige vaknar upp till ett helt annorlunda land i morgon, där araberna packar sina väskor.

Av Karsten - Lördag 8 sept 20:51

Var och kollade det sista torgmötet innan valet. Ebba Bush Thor talade på Gustav Adolfs torg i Malmö från en stor täckt lastbil där man kunde öppna hela ena sidan. Inga kravallstaket och typ sju poliser, skrikvänstern lyste med sin frånvaro, det första normala valmöte jag besökt. Tänk om SD och AfS kunnat hålla sina möten på samma lugna sätt utan att störas av den odemokratiska avgrundsvänstern, utan kravallstaket och hundratals poliser.


Det är skrämmande när samhället ställer upp på avgrundsvänsterns villkor och måste sätta in massor med poliser för att skydda talarna och deras publik. Hade polisen fått mandat att med våld avlägsna fridstörarna och köra ut dem i Bokskogen och släppa av dem där hade alla partier i lugn och ro kunnat hålla sina valmöten. Det stora felet är att socialdemokratin allt för länge flörtat med avgrundsvänstern och använt den att hålla rent på högerkanten i sann odemokratisk anda. 


Så vill ni ha en förändring i Sverige och få tillstånd en uppröjning i det politiska träsket så ska ni lägga er röst på Alternativ för Sverige. Detta parti är det enda som verkligen tänker hålla vad det lovar.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se