Senaste inläggen

Av Karsten - Lördag 13 maj 12:31

Det var ju just en snygg historia med cyberattacken världen över, programmet som gärningsmännen använt sig av härstammar från amerikanska NSA, USA:s signalspaningsorgan. Programet som skapats av NSA utnyttjar en svaghet i Windows operativsystem så att NSA får kontroll över offrenas datorer, NSA använde programmet för att snoka i folks datorer medan de som stal programmet använde det för att sedan de tagit kommando över datorn kryptera innehållet på hårddisken och begära 300 USD i lösen för att låsa upp krypteringen. Skulle inte förvåna mig om det är folk anställda på NSA som stulit programmet eller det kanske är så illa att NSA själva ligger bakom cyberattacken, man behövde kanske pengar till "black ops".


Detta ger om inte annat folk en inblick i vad NSA sysslar med, de kan sitta borta i USA och snoka i din dator i Säffle och se vilka sidor på Nätet du besöker. De kan till och med skapa en hemlig fil på din hårddisk och fylla med barnporr och sedan anonymt tippsa polisen i Sverige. Detta är inte helt ovanligt i Amerika att man gör sig av med besvärliga medborgare som är kritiska till staten genom att kriminalisera dem genom barnporr på deras laptop.Vi lever alla i en genomrutten värld.

ANNONS
Av Karsten - Lördag 13 maj 01:34

Cyberattacken världen över visar hur sårbart vårt moderna samhälle är, vi har i allt för hög grad gjort oss beroende av digitala rutiner inom sjukvård, socialvård, regeringskanslier ja i stort sett inom varje sektor i vårt samhälle. Då attacken varit riktad mot både Ryssland och Kina kan man förmoda att det är islamistiska grupper som ligger bakom och som på detta sätt vill finansiera sin verksamhet. Programmerings- och hackerkunskap kan köpas av vem som helst, för pengar kan man få allt (utom äkta kärlek). 

Denna attack borde bli en väckarklocka för världens nationer, man bör alltid ha analoga system som backup. Förutom de digitala patientjournalerna inom sjukvården bör man alltid ha pappersdito. Vi kan inte lita på våra digitala system då de är allt för sårbara. 

Tyvärr är våra politiker digitala dumbomar som inte förstår hur lätt det är att slå ut stora delar av ett lands infrastruktur. Alla minns väl kommunikationsminister Ines Uusmann som på 1996 sa att Internet var en fluga som skulle gå över. De flesta som hade lite insikt förstod att kärringen var stendum. Det var för övrigt hon som ville gjuta in hela vraket efter Estonia i en betongkasun, så inom politiken finner vi de värsta dårarna. Man borde egentligen sätta upp en skylt på regeringskansliet Rosenbad - Filial till Danvikens dårhus.

ANNONS
Av Karsten - Fredag 12 maj 23:03

Sitter och tittar på filmen om John Edgar Hoover USA:s förste FBI-chef med Leonardo DiCaprio som Hoover. Även om filmen kanske är lite överdriven så kan man ändå konstatera att Hoover var komplett galen. I jämförelse med Hoover framstår SS-chefen Himmler som högst normal, han var gift och hade en dotter. Hoover bodde hemma hos sin gamla mamma ända tills hon dog, han var aldrig gift men lär ha haft ett homeoerotiskt förhållande med sin närmaste man Clyde Tolson.

Det var med J. Edgar Hoover som den amerikanska paranoian började, kommunistskräcken och den sjukliga böjelsen att registera och kontrollera medborgare. 

NSA och CIA är bara den naturliga forsättningen på det FBI som Hoover började bygga upp på 1920-talet. Det var då den amerikanska polisstaten började byggas upp, en polisstat som skulle omfatta hela världen en dag. Man började avlyssna telefoner, öppna folks post, bugga lägenheter, allt i nationens intresse. Idag avlyssnar man hela världen, detta vet vi tack vare modiga män som Edgar Snowden. USA är den i särklass sjukaste nationen vi för närvarande har på vår jord, men det verkar som bara de klarast tänkade i USA är medvetna om detta. Majoriteten finner sig i den federala diktauren och tror att detta är frihetens hemvist på jorden.

Av Karsten - Fredag 12 maj 21:30

SVT Aktuellt förnekar sig aldrig, när de gör ett inslag om att "ensamkommande flyktingbarn" avviker från asylboendena och gömmer sig i samhället så intervjuar de bara blattar som jobbar i migrationsindustrin, en dum jävel står och säger på dålig svenska: "Vi bryr oss, dom e viktig i samhälle". Vad fan är det för viktigt med analfabeter från Afghanistan, vad har de att tillföra det svenska samhället mer än kostnader? 

TV publiken köper inte snyftreportagen om de "ensamkommande flyktingbarnen" eller de skäggiga barnen som de också kallas i folkmun. Sexövergreppen mot unga tjejer på olika musikfestivaler har visat vad det är för kreatur som kommit hit och vi vill inte ha dem här. Vi är trötta på att höra dessa socialliberala journalister som hasplar ur sig samma uttjatade budskap om dessa "stackars flyktingar", vi tror inte på dem längre. Vi har genomskådat lögnerna och vet att de flesta är välfärdsmigranter som bara kommer hit för att parasitera på vår välfärd.

Av Karsten - Fredag 12 maj 21:16

Miljöpartisten Nils Karlsson i Malmö har valt att hoppa av politiken på grund av ständiga mejlhot där folk önskar livet ur honom och hans familj. Detta är ju glädjade, nu kanske det där nya frälset inser att de har gått över huvudet på folk med sina politiska visioner om ett mångkulturellt Sverige som är öppet för massinvandring. De flesta politiker är idag hatade av folket på grund av sin maktfullkomlighet och brist på lyhördhet. Många politiker tror att deras uppgift är att ändra på folks åsikter om de anser dem fel, inte lyssna och ta till sig vad folk tycker. Denna attityd har nu spillt över på media som DN där Peter Wolodarski öppet deklarerat att DN ska föra en agendasättande journalistik. 


Folk gillar inte när man skriver åsikter de inte delar på näsan på dem, då blir de förbannade och hatiska. För min egen del får hela riksdagen avgå om tillräckligt många svenskar hatar och hotar dem att avgå. Den där demokratin de snackar om är ändå bara en skendemokrati, bakom kulisserna är det Wallenberg, Bonnier och de andra finansfurstarna som styr. För min del får folk gärna fortsätta skicka hat- och hotmejl till politikerna, gör livet till ett helvete för dem. Som Jimmie Åkesson själv sa: "Give ém hell".

Av Karsten - Fredag 12 maj 19:43

Hur länge ska dessa invandrade gangsters få lov att utsätta medborgarna i Sveriges tre största städer för livsfara gonom sitt häsynslösa skjutande innan politikerna tar sig samman och gör något radikalt? Eller är det så illa ställt att de gamla systempartierna är så trötta och inkörda i sina gamla ideologier att de inte klarar av att se utanför ramarna? Är det på det viset så öppnar det upp för högerpopulistiska partier som är långt till höger om SD, eller också får SD ompröva sin socialkonservativa politik och återgå till en mer nationell och hårför politik. 


Något måste göras och det snabbt, dessa jävla kreatur måste bort från våra gator och deporteras ut ur Sverige oavsett om de har fått medborgaskap eller inte. Lagar och regler måste skrivas om så att det blir möjligt att dra in medborgaskapet för grovt kriminella ickeetniska "svenskar" och utvisa dem. Myndigheterna måste städa upp i våra förorter och kasta ut de värsta rötöggen. Om man från politiskt håll bara fortsätter och prata och måla upp sina orealistiska visioner om hur alla ska integreras och bli "laglydiga svenskar" så kommer folk snart att vara beredda att rösta in Nordiska motståndsrörelsen i riksdagen. När våldet och otryggheten växer sig för stor, blir folk desperata och griper efter varje halmstrå som erbjuder en lösning, och det enda hållbara är att förpassa slöddret ut ur Sverige för gott.


Jag tror inte på att någon jävla kriminalvård eller annan vård som skulle få dessa härdade gangsters att ändra åsikter, de har valt Sverige som spelplan för sina uppgörelser och nu är det upp till oss att visa dem att de valt fel plats. Tyvärr har vi inte spöstraff eller dödsstraff i Sverige, men fan vet om vi inte snart behöver det. Dessa invandrade primitiva individer förstår barta ett språk och det är våld, men det begriper inte dessa pisshumanister som styr i Sverige. De sitter där i Stockholm med sina feta riksdagsarvoden och bygger luftslott medan välfärden krackelerar under trycket av välfärdsemigranter från Asien och Afrika. 

Av Karsten - Fredag 12 maj 13:49

De senaste årens dödsskjutningar har utvecklats till en epidemi, det går inte en månad utan att någon skjuts i Sverige. Vad är det som har hänt? En sak man inte kommer ifrån är att innan vi fick den här massinvandringen till Sverige så var det ytterst sällsynt med dödsskjutningar. Man kan nästan påstå att skjutandet är ett oönskat kulturfenomen vi fått på köpet med det politikerna kallar kulturberikningen av Sverige, för jag tror knappast det är någon som tror att det är etniska svenskar som skjuter på varandra. Det där med hämnd och heder är definitivt inget svenskt fenomen.


Nä, den form av kriminalitet som plågar vårt samhälle är definitivt något som ökat i takt med den utomeuropeiska invandringen. De enda européer som sysslar med vendettor är albaner och syditalienare. Jag undrar om någon av de tidigare så invandringsvänliga politikerna någonsin tänkte på att det kunde finnas negativa kultur inslag hos de människor de så generöst erbjöd en plats i vårt samhälle? Nu är frågan hur de ska lösa problemet och göra sig av med alla de individer som under asylens täckmantel lurat sig in i Sverige? Har de kurage nog att dra in medborgarskapet för de grövsta brottslingarna bland asylinvandrana och utvisa dem? 


Som jag ser det bottnar problemet i fega politiker som med sitt snack om humanitet och empati målat in sig i ett hörn när det gäller asyl- och flyktingpolitiken och nu står där med en massa terrorister och vanliga gangsters som lyckats smita in i vårt land. Färre och färre svenskar köper idag politikernas och medias tal om att ingen flyr från sitt land utan synnerliga flyktskäl. Materiellt välstånd, generösa bidrag, fri utbildning är nog skäl för många att lämna sitt hemland. Andra lämnar sitt hemland för att deras egen polis är efter dem på grund av att de är inget annat än simpla brottslingar som nu kan gömma sig i Sverige under en ny identitet.


Det är nog ganska välkänt att Sverige och svenskarna är väldigt godtrogna och har generösa asylregler runt om i världen. Varför skulle annars folk som har uppehållstillstånd i Danmark och Tyskland söka sig till Sverige för att söka asyl här under nytt namn? Det är hög tid att våra politiker vaknar upp och tar i med hårdhandskarna med alla dessa bedragare och välfärdsparasiter som söker sig till Sverige. Få ett stopp på medias snyftreportage om de stackars flyktingarna och få dessa fähundar till journalister att skriva sanningen om många av migranterna. I Danmark skriver pressen öppet om att många som söker sig till Danmark inte har några riktiga flyktingskäl och kommer för bidragens skull, varför gör inte den svenska pressen det? Kan det bero på att Bonniers och Hjörnes nästan har monopol på allt som skrivs i frågan och att man har någon dold agenda med att ljuga om flyktingarna?

Av Karsten - Torsdag 11 maj 23:48

Först med tidens födelse blir verkligheten förnimbar, allt är underkastat tidens gång. Robert Openheimer lär ha i sina tankar citertat Bhagavad Gita kapitel 11 vers 32: "I have become death, the destroyer of worlds" när han såg den första atombomben explodera i New Mexico 1945. I själva verket lyder versen "Jag är tiden, världarnas förstörare". Sanskritordet för tiden är kalah vilket betyder tidsfaktorn, detta begrepp är associerat med Kali dödsgudinnan i den hiduistiska gudaläran. Tiden är det som leder oss mot döden, utan tiden existerar inte universum och den materialistiska världen. Ty allt är underkastar det rumtidskontinuum som universum består av, då materien är i symbios med tiden. En människas tid är uppmätt till 120 år, något som även står i Bibeln, 1 Mos. 6:3. Allt vi ser omkring oss är förgängligt och kommer med tidens gång att upphöra att existera. Vissa elementarpartiklar existerar bara bråkdelar av en nanosekund medan de gigantiska redwood träden lever i 2000 år. Vårt solsystem är 4,5 miljarder år gammalt och kommer att existera i ytterligare 5,4 miljarder år. Även universum som bildades för cirka 13,7 miljarder år sedan kommer en dag att upphöra att existera. Tiden är den faktor vi kan tacka för vår materiella existens. Måhända finns det en transendental andlig existens som inte är underkastad tiden, men om detta vet ingen ty ingen har återvänt från det döda. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se