Senaste inläggen

Av Karsten - Torsdag 19 juli 23:03

Vad är det för skit editor som denna blogg har? När man skriver rätt i editorn blir det sedan fel i texten, det saknas punkter och mellanrum och liknade. Även om man går in och rättar i editorn så kvarstår felen i texten. Eller så är bloggen hackad av någon djävla sopa?

ANNONS
Av Karsten - Torsdag 19 juli 19:19

Det är beklagligt att så få svenskar förstår vad islam innebär och vad som är muslimernas mål här i livet. Det sekulariserade Sverige är en våt dröm för muslimer då ett folk som själva saknar en stark religiös tro har väldigt svårt att sätta sig in i hur folk som besjälas av en stark tro tänker. Islam skiljer sig från både judendom och kristendom så tillvida att de fortfarande anser att våld är ett medel att tvinga folk till den rätta tron. Varken judar eller kristna ser ner på de som inte omfattas av deras egen tro (med ett fåtal undantag) medan majoriteten av muslimerna betraktar otrogna (kuffer) som lägre stående varelser. De talar om oss svenskar som smutsiga grisar och otrogna hundar som i deras ögon inte är värda någonting. De anser att enda sättet för oss att återfå ett människovärde är att konvertera till islam.


Koranen som är central i den islamska tron är redigerad och sammanställd minst tjugo år efter profeten Mohammeds död. Muhammed själv var illitterat analfabet och till en början memorerade och reciterade man vad profeten sagt sig fått uppenbarat av ärkeängeln Gabriel (Jibril). Själva ordet Quran betyder recitation. I första början nedtecknade man Koranverser på stenar, palmblad, benbitar o.dyl De första nedteckningarna som gjordes innehöll bara konsonanter och saknade helt vokaler och diakritiska tecken vilket kan ha gett upphov till tolkningsfel. Det finns vissa verser (suwar, sign. sûra) som än idag är föremål för olika tolkningar. Precis som med Bibelns Apokryfer rensade man bort alla "felaktiga" eller "osunda" verser.


De bärande elementen i islam är tron på profeten som fått sig uppenbarat Allahs ord, tron på Allah som den ende guden samt tron på domedagen då alla människor, döda som levande ska få sin beskärda del allt efter deras handlingar i livet. De goda kommer till Paradiset och de onda till Helvetet, detta återkommer gång på gång i Koranen med ingående beskrivningar av dessa två ställen där själarna ska samlas. Det sägs att helvete och paradiset skiljs av en mur så de som befinner sig där kan prata med varandra. De i paradiset kan beskriva alla de frukter och det kalla porlande vattnet för de stackare som hamnat i det heta helvetet där de endast får kokande vatten att dricka.


Sett ur ett västerländskt perspektiv framstår islam och Koranen som en ganska primitiv religion avsedd att hålla vildsinta beduiner i schack med hot om straff eller belöning. Än idag utnyttjas islam och Koranen av olika makthavare i politiskt syfte, det finns ingen klar gränsdragning mellan politik och religion inom islam. Islam är till skillnad från kristendom och judendom en fatalistisk religion, redan i fosterlivet har Allah bestämt ditt livsöde.

I Hadith 4 står följande om födseln: Sannerligen är det så, att var och en av er skapats i edra mödrars magar. I fyrtio dagar likt ett frö, sedan som en hängande klump under lika lång tid, sedan som en tuggad bit kött under lika lång tid. Därefter sänds den ängel ner till er, som blåser in livets ande och som fått befallning om fyra saker: Att skriva ner livslott , livslängd, gärningar och om livet blir lyckligt eller olyckligt.


Det hade nog varit på sin plats att dessa stollar till politiker som så frikostigt upplåter vårt land till muslimer hade satt sig ner och läst igenom de viktigaste delarna av denna religion och på så sätt fått en inblick i hur dessa människor tänker. Begrepp som demokrati och jämlikhet är helt främmande för dessa människor då det inte står ett ord om detta i Koranen eller i någon Hadith. Man får en liten vink hur religiöst hjärntvättade barnen till muslimer är när de vägrar dricka vattnet i kranarna på skolan med motiveringen att vattet är "kristet". Ju fortare våra politiker inser att islam och kristna eller sekulariserade ateister inte kan leva sida vid sida utan att det utmynnar i svåra konflikter desto bättre.


ANNONS
Av Karsten - Torsdag 19 juli 14:37

Så länge Sverige och resten av världen styrs av inkompetenta dårar så finns det inget hopp. Se bara på bränderna i Sverige brandmän och folket på marken gör sitt bästa medans höga politiker och chefer käbblar och kommer med den ena trygghetsförsäkringen efter den andra. Trots varningar för att ett scenario som det vi nu ser var i antågande så slösade man hellre skattemedel på genusforskning och asylsökande afghaner utan skyddsskäl än på brandflygplan. Man hade facit från branden i Västmanland 2014 och ändå gjorde man inget. 


Stefan Löfven åker till brandplatsen och tackar alla som hjälper till att släcka men några konkreta åtgärder för att sådant inte ska hända i framtiden har han inte. Inga löften om inköp av flygplan och helikoptrar. Istället sålde svenska försvaret fullt dugliga helikoptrar till ett företag i USA när man kunnat överföra dem till civila räddningsinsatser. Gång på gång får vi bevis för att Sverige styrs av pappskallar. 


Vi skulle ha kunnat be Ryssland om hjälp då de har stora flygplan som är byggda för att släcka bränder. Men av politiska skäl kan vi inte be dem om hjälp. Nä det enda dessa satans politiker duger till är att snacka skit och utlova en ordentlig utredning när branden är släckt. Utredningar av alla slag är ett av politikernas käraste skötebarn, löser man inte ett problem så utlovar man en utredning. Hade det inte varit bättre att göra utredningen innan katastrofen sker? Att bli ansvarig för en utredning har blivit något av en avsjälpningsplats för avdankade politiker och högre chefer.

Av Karsten - Onsdag 18 juli 14:27

Den lag i Regeringsformen 2:24 som Morgan Johansson tänker åberopa som underlag för ett förbud mot "nazistiska" organisationer är i sin förlängning ett hot mot hela vår yttrande och åsiktsfrihet. Detta tycks bara Vänstern ha insett som satt ner foten och säger nej. Expressen skrev ironiskt att hade lagen funnist när SD var ett litet och marginellt parti så hade Åkesson blivit gripen varje gång han arragerade ett möte, idag stöder SD lagförslaget då de vill ha bort konkurenter som AfS och MED. Så lågt har dagens SD sjunkit, det trodde man aldrig att man skulle få uppleva.


Regeringsformens andra kapitel, paragraf 24, andra stycket, har man rätt att förbjuda sammanslutningar som ”innebär förföljelse av en folkgrupp på grund av etniskt ursprung, hudfärg eller liknande förhållande”. Formuleringen har funnits sedan 2010 men har ännu inte tillämpats. När jag läser formuleringen kan jag inte låta bli att fundera över om den gäller även muslimska grupperingar som förföljer svenska skolbarn för att de äter griskött eller kallar svenska skolflickor "svennehoror" eller det är som vanligt ur juridisk synvinkel är vi svenskar ej att betrakta som folkgrupp så det är fritt fram för araber och somalier att spotta på och okväda oss.


I sin förlängning kommer denna lagtolkning att innebära att alla åsikter som den styrande falangen anser utgör kritik av kränkande art mot invandrargrupper att kunna leda till straff. All kritik mot främlingar som gruppvåldtar svenska kvinnor eller rånar svenskar för att förnedra dem kommer att tystas. Det kommer i sin tur leda till ett växande hat i det tysta , ett hat som mycket väl kan explodera i våld av sådan dignitet att staten inte förmår göra ett dugg. Polis och rättsväsende kommer att få fullt upp med att lagföra alla som kommer att anges av den självutnämnda pöbel på Nätet som säger sig gå "de godas ärenden" eller stå på "de godas sida". 


Det mest intressanta ur juridisk synvinkel är vem eller vilka som har tolkningsföreträdet att avgöra vilka sammanslutningar som ska innefattas av lagen. Att den har sin udd riktad mot NMR torde det inte råda någon tvekan om, men vilka fler regimkritiska organisationer kommer att bli måltavla för denna nya gummiparagraf. Med denna lag och lagen om hets mot folkgrupp har man byggt upp ett effektivt verktyg att krossa yttrande och åsiktsfriheten i Sverige för gott. Antagligen kommer det att växa upp militanta motståndsrörelser runt om i vårt land och våldet kommer att öka ännu mer. För jag har svårt att tänka mig att islamistiska våldsbejakande sammanslutningar kommer att omfattas av lagen. De styrande aktar sig nog för att förnärma närmare en miljon invånare.

Av Karsten - Onsdag 18 juli 13:09

Det är märkligt att det brinner i stort sett i hela Sverige men inte i våra grannländer Norge, Finland och Danmark. Har inte torkan drabbat dem också? Eller finns det en annan faktor som man vill tiga om? Kan det vara så att en massa missnöjda asylsökande går ut i markerna och sätter fyr? Eller nyanlända som går ut och grillar och inte förstår att fnösktorr undervegetation brinner bättre än ökensand och busklandskap? Enligt Aftonbladet misstänks många av bränderna vara anlagda.


Det verkar finnas en massa allvarliga fel i Sverige, fel som lyser med sin frånvaro i våras nordiska grannländer. Varför har man inte varit förutseende och satsat på bättre brandförsvar mot skogsbränder i Sverige trots varningar om klimatförändringar redan 1997? Stora delar av norra Sverige består av stora skogar och man vet att vid extrem torka så utbryter lätt skogsbränder ändå verkar man inte ha förberett sig på att sådana skulle kunna utbryta. Vi verkar ha inkompetenta personer i ledande ställning. Bara en sådan sak som att anställa stolpskottet Dan Eliasson som chef för MSB trots att han misslyckats på alla tidigare chefsposter han haft.


Vid inköpet av räddningshelikoptrar valde man ett alternativ som definitivt inte passade det svenska klimatet, den bakomliggande orsaken verkar vara en mutaffär.  Den svenska regeringen verkar vara för stolt för att be grannländer om hjälp, Ryssland har till exempel utmärkta plan för bekämpning av stora skogsbränder. Men av politiska skäl är det bättre Sverige brinner upp än att be Putin om hjälp. Maken till inkompetens och oduglighet får man leta efter, det är en skam att en modern industrination som Sverige håller sig med en maktelit som så totalt saknar ledarförmåga. Det vi ser nu i samband med skogsbränderna är samma fenomen som uppstod vid tsunamikatastrofen i Thailand, ett velande och snackande om allt man ska och tänker göra men som inte blir gjort i slutänden.

Av Karsten - Tisdag 17 juli 22:54

Jimmie Åkessons uttalande i SvD om att “Ingen som har bott i Sverige kommer tvingas återvända” betyder i praktiken att SD kapitulerat inför massinvandringen och den rådande värdegrunden. Den som röstar på SD i tron att partiet kommer att stoppa massinvandringen blir grundlurad. SD verkar idag mest bestå av ett gäng som bara är intresserade av att sitta kvar vid riksdagens köttgrytor så länge som möjligt och till vilket pris som helst.


De gör avkall på den grundideologi som en gång var anledningen till att partiet startades. När SD startades var aldrig tanken att införa nazism i Sverige eller att avskaffa demokratin, enda anledningen till att SD startades som politiskt parti var att få stopp på invandringen till Sverige. SD ville bevara Sverige svenskt. Dessa tankar tycks Jimmie Åkesson helt ha övergivit till förmån för en liberal syn på invandring. Han sa i sitt tal i Almedalen att Sverige alltid varit ett invandrarland och alltid skulle förbli ett invandrarland. Vad Jimmie inte vill förstå är att det är skillnad på invandring och invandring.


Att öppna Sveriges gränser för dysfunktionella individer från dysfunktionella kulturer som våldtar våra kvinnor och bär sig illa åt i största allmänhet och lova dem att de inte ska tvingas återvända är i mina ögon inget annat än ett djävla svek mot sina väljare. Tyvärr är många av de svenska väljarna politiska analfabeter så de har inte riktigt fattat vad SD har förvandlats till, så de röstar på SD i tron att partiet ska fixa problemet med massinvandringen. Så kommer det uppenbart inte att bli om man ska tro på de uttalanden Jimmie Åkesson gjort den senaste tiden. Ganska smart att byta politisk inriktning så nära inpå valet så folk inte hinner ta åt sig informationen och fatta vad som är på gång.

Rösta därför på AfS som lovar återvandring i sitt partiprogram.

Av Karsten - Tisdag 17 juli 14:22

I mötet mellan Putin och Trump avgick uppenbart Putin med segern då han är en betydligt mer slipad politiker och statsman är Trump som tror man kan driva en nation som ett företag. Gissar att Putin utnyttjat detta och förhandlat med Trump på samma sätt som han skulle ha förhandlat med en oligark. Trump har så klart blivit smickrad, något som Putin också kunnat utnyttja till sin fördel.

Problematiken med Krim och Ukraina är ju knappast något som Trump bekymrar sig så mycket om då de inte gränsar till USA och vad EU tycker i denna fråga bryr sig nog inte Trump om. För Bryssel har frågan om Krims annektering och bråket om östra Ukraina blivit en prestigesak då Ukraina som fullvärdig EU-medlem bara blivit en penningslukande bidragstagare. Det är nog NATO som ligger och trycker på EU då de vill ha missilbaser i Ukraina och omringa Ryssland som ju utsetts till nygammal huvudfiende. 


En sak kan man dock vara säker på och det är att Trump erkänner Ryssland som fullvärdig supermakt igen. Putin har lyckats få den ryska skutan på rätt köl efter de år av vanstyre som skedde under Jeltsins tid vid makten. Man förstår att Putin åtnjuter ett stort förtroende i de bredare folklagren som helt klart fått det bättre materiellt sedan Putin tog makten. För mig är det obegripligt att inte EU och framför allt Sverige inte försöker få vänskapligare förbindelser med Ryssland. Trots alla bojkotter och handelssanktioner så fortsätter Tyskland att importera naturgas från Ryssland via gasledningen på Östersjöns botten.

Av Karsten - Måndag 16 juli 21:24

Tycker den politiska temperaturen börjar bli lika hög som den hetta som drabbat hela Sverige. Det ligger nästan något ödesmättat i luften och september är snart här. Augusti kommer att bli valpropagandans månad, redan nu kan man på sina ställen se kommunisterna eller vänstern som dom kallar sig, ha satt upp sina affischer. SD brukade ha en helsida i Metro innan denna blaska tog sommarsemester. Den är tillbaka den 9 augusti precis en månad innan valet. 


Det blir väl en massa tjafs om rysk inblandning i det svenska valet, speciellt nu efter att Putin förnekat all inblandning i det amerikanska valet och Trump verkar ha accepterat detta. Ska bli intressant att se om de kan få till en regering efter valet, speciellt om SD får 30 procent eller mer. SD blir tungan på vågen det kommer att bli de som avgör vilken regering som ska släppas fram. Vill det sig riktigt illa så kommer det att bli regeringskris efter regeringskris tills ett extraval utlyses. 


Sverige kan stå inför den mest politiskt turbulenta tid landet någonsin upplevt. Samtidigt behöver Sverige mer än någonsin en stark och handlingsduglig regering som kan röja upp i den soppa som de rödgröna skapat. Med en invandringsvolym som vida överstigit vad landet socialt och kulturellt klarat av och en polisorganisation slagen i spillror samtidigt som kriminaliteten aldrig varit så hög som nu. Det är nog bäst för folket att de inser vad klockan är slagen och röstar fram ett regeringsdugligt alternativ.


Fyra år till av det kaos vi sett prov på under de rödgröna med ett MP som bara vill släppa in fler och fler dysfunktionella muslimer ivrigt påhejade av Centerns käcka Annie Lööf och Sverige är snart ett minne blott eller i bästa fall ett ryskt protektorat om nu Putin kommer och räddar det som finns kvar. Aldrig trodde man att man skulle få uppleva en så total inkompetens på statsmannaskap som Sveriges politiker visat prov på. Man trodde i sina drömmar att man skulle få en trygg ålderdom i folkhemmet Sverige men fick istället se ett splittrat mångkulturellt kaos växa fram. Fy fan för de kräk som är skuld till denna utveckling.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se