Senaste inläggen

Av Karsten - Måndag 10 april 17:40

Inte nog med att denne Rakhmat Akilov eller Rahmation Kurbonov som han också kallade sig dödade fyra och skadade femton, han uppehöll sig också illegalt i Sverige och jobbade svart i byggsvängen. Detta är något myndigheterna måste ta itu med, svartjobben som utförs av illegala främlingar som gömmer sig i Sverige. Det måste bli betydligt lättare för polisen och skattemyndigheterna att göra razzior på byggarbetsplatser och restauranger där många av dem som fått avslag på asylansökan jobbar svart. Vi måste slå undan benen för dessa "flyktingar" som uppehåller sig illegalt i Sverige, de ska inte längre kunna skaffa sig en försörjning de ska inte heller kunna åtnjuta sjukvård och liknande tjänster. Hela lagstiftningen kring detta område måste stramas upp. Likaså måste det bli möjligt att upphäva både ett uppehållstillstånd och ett svenskt medborgarskap om personen i fråga erhållit dessa på falska grunder eller ägnar sig åt grov kriminalitet som terroristverksamhet. 

 

Gör vi livet till ett helvete för dem som kommit hit med onda avsikter så kommer dessa att sluta söka asyl i Sverige. Flyktingar runt om i världen ska veta att det inte är lönt att söka asyl i Sverige om det enbart är ekonomiska skäl som gjort att man "flytt". Sverige måste börja tillämpa FN:s definition på flyktingbegreppet mycket strängare. Det ska inte finnas några humanitära skäl, likaså ska begreppet "ensamkommande flyktingbarn" avskaffas då detta missbrukats å det grövsta. Andra länder ska inte kunna dumpa sina gatubarn i Sverige, istället för att dessa ränner runt i Stockholms City och begår brott så ska de interneras i speciella arbetsläger. Låt oss göra en helomvändning i vår asyl- och invandringspolitik. De som redan kommit är problem nog, vi behöver verkligen inte spä på det med fler.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 10 april 17:15

Kunde med glädje konstatera att polischefen i Göteborg Erik Nord har exakt samma inställning till extrema muslimer som uttalar sympati för IS som jag själv har och gett uttryck för här på bloggen. Han vill precis som jag att man ska kunna återkalla deras uppehållstillstånd och utvisa dem. I Expressen säger han:

– Det finns mörkermän som balanserar i gränslandet utan att för den skull göra sig skyldig till brottslighet. Då bör man kunna säga att man drar upp uppehållstillståndet, säger Erik Nord och tillägger: 

– Det är motbjudande att vi tillåter mörkermännen att propagera här och vifta med IS-flaggor. Det är ett hån mot de som har flytt hit från IS. 


Han säger vidare att:

– De är inte svenska medborgare. De bor här och är försörjda av svenska skattebetalare och deras högsta dröm är att avskaffa den demokrati som försörjer dem. Är det inte rimligt då att säga att de får tycka vad de vill, men att de inte får göra det här och definitivt inte understödda av svenska skattebetalare.

 

Det är glädjande att det finns höga företrädare som vågar säga det många säkert tänker. Givetvis går Morgan Johansson ut och kritiserar detta uttalande och håller inte med. Skulle inte förvåna mig om han försöker få Erik Nord sparkad som polischef. Själv tycker jag Morgan Johansson och Andres Ygeman ska ta sitt ansvar för det skedda och lämna sina poster. Det är deras fel att man inte prioriterat jakten på illegala "flyktingar" som uppehåller sig i Sverige. Hade man prioriterat utvisningen av de som fått avslag på asyl- och uppehållstillstånd så hade kanske terrordådet på Drottninggatan kunnat förhindrats.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 10 april 14:33


Detta är bilden av Rakhmat Akilov 39 år som mördade fyra och skadade femton människor på Drottninggatan.


 

Av Karsten - Måndag 10 april 12:44

Det var stora ord Löfven tog i sin mun på S-kongressen i Göteborg. Nu är frågan om han kan leverera eller om det bara var det vanliga tomma pladdret. Kan Löfven se till att vi blir av med de 12 000 som fått avslag på sin asylansökan och nu gömmer sig i Sverige? Kan Löfven få bort de kriminella invandrargängen från våra förorter eller har det gått för långt och de har hunnit bita sig fast allt för mycket? Jag tror det är för sent, det Löfven säger att han ska göra borde vara gjort för över tio år sedan.


Vi som varit med ett tag minns alla dessa amnestier makthavarna utfärdat till folk som gömt sig i Sverige under lång tid. Det har varit ett evigt svammlande om de stackars barnen som rotat sig i Sverige och att familjerna ska få stanna av humanitära skäl. 45 000 kosovoalbaner fick uppehållstillstånd över en natt på 1990-talet. Det vi ser idag är resultatet av årtionden av ansvarslös asyl- och flyktingpolitik. Vi är nog många som frågar oss varför Sverige inte kunnat föra samma restriktiva invandringspolitik som Finnland? 


I mina öron låter Löfvens stora ord som rent hyckleri, det han ska rätta till nu, har hans föregångare ställt till med i samförstånd med borgarna. Det finns ordspråk som stämmer in på detta: "Som man bäddar får man ligga" eller "Som man sår får man skörda". Både socialdemokrater, borgare och övriga borde be svenska folket om ursäkt för den ansvarslösa invandringspolitik som lett fram till den situation vi har idag.

Av Karsten - Söndag 9 april 20:52

För helvete, ställ den där jävla Anders Ygeman inför riksrätt. Det är han och hans regerings fel att den där uzbekiern kunde gömma sig i månader och planera sitt terrordåd. Han står i TV och försvarar jihadism och extrem islamism med sitt svammel om åsiktsfrihet. Kan man döma nynazister för hets mot folkgrupp för att de har ett hakkors på sin jacka så måste man väl för fan kunna döma de som sympatiserar med IS och al Qaida. Jag håller med Jimmie Åkesson i hans resonemang i kvällen Agenda, han och Kindberg Batra är de som har mest klart för sig.


Se på det som skett i Egypten idag, där extrema islamister gett sig på koptiska kristna kyrkor och dödat och skadat flera tiotals personer. Detta visar med all tydlighet att islam ser den kristna kulturen som sin fiende och är beredd att ta till våld mot kristna. Här i Sverige är vi av tradition en kristen nation och därför har islamister inte i Sverige att göra. Det måste bli betydligt lättare att avvisa folk med extrema islamistiska åsikter.

Av Karsten - Söndag 9 april 19:56

Det verkar ju hoppfullt att Löfven på S-kongressen aviserat att det måste bli ordning på migrationspolitiken och de som fått avslag ska lämna Sverige och återvända till sina hemländer. Hur detta rent praktiskt ska gå till säger han däremot inte. Som jag ser det finns bara en lösning, så fort en person fått avslag så fängslas denne och får sitta i någon form av interneringsläger till dess man ordnat med transport hem. Detta är enda sättet för att undvika att personer går under jorden och gömmer sig i Sverige. Det finns alldeles för många vänsterextremister och kristna extremister som gömmer flyktingar. Därför borde man straffbelägga gömmande av flyktingar och skärpa de lagar som redan finns. 


När man hör av polisen, i detta fall polisöverintendent Jan Evensson säga att uzbekiern var en av tiotusen avvisningsärenden polisen har att verkställa blir man skräckslagen med tanke på att 163 000 kom hösten 2015. Ska man tolka detta som att 153 000 ska eller har fått sin asyl beviljad? Jag har ett minne av att Löfven sa att mer än 80 000 skulle avvisas av de som kom hösten 2015. När ska politikerna fatta att vi fått nog av flyktingar i Sverige? Man har låtit det gå för långt och man har släppt in individer med tvivelaktigt ursprung och uppsåt. Görs inget drastiskt så vet jag vem som kommer att vara den store vinnaren i valet 2018.

Av Karsten - Söndag 9 april 17:51

Jag fattar inte att myndigheterna tillåtit dessa jättemanifestationer på Sergels torg då vissa terrorister haft som modus operandi att skapa en händelse som drar till sig många människor och sedan utnyttja detta till ännu ett terrordåd. Det är lite chansartat och godtroget att låta så många människor samlas. Man får verkligen hoppas att SÄPO har järnkoll på de jihadistiska kretsarna i Sverige. 

Jag är ganska övertygad om att detta inte är det sista terrordådet vi får se i Sverige. Bara detta att man inte säkrat Drottninggatan med betonghinder så ingen kan göra om bedriften att meja ner fotgängare är i mina ögon över måttan naivt. 

I Malmö hade man på Gustav Adolf torg byggt upp en liten minnesplats där folk kunde lägga ner blommor. 

Av Karsten - Söndag 9 april 15:16

Det jag fruktar mest är att terrordådet i Stockholm City inspirerar andra galningar till liknade tilltag. Jag kan också tänka mig att det bland alla dessa hundratusentals asylsökare finns de som nu kommer att försöka hota sig till asyl och uppehållstillstånd. På Migrationsverket har man varit tvungen att nyanställa personal varav många inte klarar av att säga nej till personer som saknar asylskäl, skulle dessa nu också börja hota med att begå självmordsterror så kommer det bli än svårare att säga nej.


Sverige har genom sin internationellt kända generösa asyllagstiftning målat in sig själva i ett hörn som det är svårt att komma ut ur. Det behövdes ett totalt kaos i asylmottagningen innan politikerna vågade skärpa reglerna, det måste bli uppenbart för de mest inbitna flyktingkramarna att situationen var ohållbar innan man från politiskt håll vågade göra något. Nu har Sverige fått sin andra galning som försöker döda och skada så många civila som det bara går och båda verkar ha kopplingar till radikal islamism. Vi är många som varnat för att den islamistiska terrorn skulle slå till mot Sverige också, men det har varit som att tala till döva öron. Sådant händer inte här har det låtit. Men nu har det hänt och Sverige verkar vara ordentligt omskakat.


Kommer nu detta hemska terrordåd att leda till en skärpning i vilka som får asyl i Sverige eller kommer det att bli någon form av den omvända logiken där man istället går ut med att bli ännu generösare och svamla något om att bemöta ondskan med ännu mer människokärlek? Inget förvånar mig när det gäller svenskarna, de tänker inte som andra européer, åtminstone inte många av dem. Det börjar väl bli en viss form av tillnyktring från den "svenska snällismen" som allt för många omfattas av. Många av oss börjar inse att många av dem som kommit inte har enbart goda avsikter. Det finns vargar i fårflocken. Islam har varit och kommer alltid att vara ett hot mot den europeiska kulturen.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se