Senaste inläggen

Av Karsten - Lördag 10 juni 00:00

Så var det helg igen och ännu en vecka har gått. Snart är det midsommar och det vänder och dagarna blir kortare. Tiden är som ett flöde som vi alla är slavar under. Idag mäter vi tiden ner till nanosekunder, vi är fullstädigt fixerade vi tiden. Ibland önskar jag att jag levde under antiken då solens gång över himlavalvet var den enda tidsmätaren, då man tog dagens som den kom. Då man ägnade sig åt filosoferande och reflektion, det vill säga om man inte var född till slav. Men då önskan är fri skulle jag vilja vara en lärjunge till Pytagoras eller Euklides och ägna dagen åt livets stora frågor. 


Vår helg är inget annat än ett arv från judarnas sabat, vilodagen. Den sjunde dagen då Gud vilade sig från skapelsen. Veckans sju dagar är en del av forntidens talmystik. Man mätte tiden i månvarv som är cirka 28 dagar vilket är 4 x 7. Idag bryr man sig inte om sådant, ytlig underhållning som Mellodifestivalen och Justin Biber är viktigare. Stackars mänsklighet. God natt på er.

ANNONS
Av Karsten - Fredag 9 juni 19:35

SVT gör sitt bästa för att tråckla ihop rättegången mot tre män med kopplingar till Nordiska motståndsrörelsen med den Ryska Federationen. Man framlägger bildbevis för att männen fått militär träning av en extremnationalistisk grupp i Sankt Petersburg. Att nationalistiska grupperingar får arbeta förhållandevis ostörda i Ryssland är ingen hemlighet, där är man stolt över sitt fosterland till skillnad mot Sverige. SVT Rapport poängterade att nationalistiska grupper strider i östra Ukraina. Så fort man får en chans att demonisera Ryssland och komma med dunkla kopplingar till nynazism i Sverige så gör man det. 

Det är samma taktik som media för mot president Trump som anklagas för dolda kontakter med Ryssland. Det är ingen hejd på den skit man öser över Putin och hans regering som lyckats få Ryssland på fötter igen efter den plundring som skedde under fyllot Boris Jeltsins vanstyre. Omvärlden är avundsjuk på att ryska björnen lyckades resa sig och slicka sina sår och nu åter vässat sina klor. Borta är den tid då man visade bilder på den sönderrostande ubåtsflottan i Murmansk. USA:s ambitioner på att ensam agera världspolis grusades av Vladimir Putin som klart och tydligt visade hit men inte längre när NATO trodde de skulle bemäktiga sig flottbasen i Sevastopol och därmed skapa sig herravälde över Svarta Havet.

ANNONS
Av Karsten - Fredag 9 juni 17:01

Nu börjar man äntligen skönja slutet på dessa förbannade lastbilar med skrikande och tutande studenter som förpestat Malmös centrum den senaste veckan. Det är ta mig fan inte många svenska ansikten man skymtar på dessa lastbilsflak, det är mest araber, albaner, somalier, makedonier samt en del flaggor man ännu inte hunnit lära sig. Det hela är så patetiskt så man vet inte om man ska skratta eller gråta, oavsett betyg så kan de idag ta på sig en vit mössa och säga att de tagit studenten. Den sista årskullen riktiga studenter gick ut våren 1968, resten är bara EPA-studenter. 


Även inom utbildningsdsektorn är Sverige på dekis. De som gått ut gymnasiet med ettor och tvåor eller vad fan de nu har för betygssystem idag fuskar sedan på högskoleprovet så de kan komma in på attraktiva utbildningar som läkarlinjen, arkitektlinjen eller läsa till civilingenjörer. Framtiden för Sverige ser allt annat än ljus ut, vi kommer att få ett ryckte i omvärlden som landet som drog till sig all världens löskefolk och parasiter. Ett land man absolut inte ska lita på. Att vara svensk idag är en black om foten, ingen kommer att vilja ha med en att göra.

Av Karsten - Fredag 9 juni 12:03

Trots att åklagaren kallar bomdåden mot syndikalisterna och några flyktingföräggningar som allmänfarlig ödeläggelse så väljer media och SVT att kalla det "ett terrorbrott med anknytning till Nordiska motståndsrörelsen". Om en galen ung man som är medlem i SSU begår ett liknade brott skulle man då gå ut i media och kalla det ett terrordåd med anknytning till socialdemokraterna? Hela tiden försöker media att demonisera all form av nationalism, nyhetstidningen Nya Tider påstås har anknytning till nynazism, man försöker skrämma människor att inte läsa denna tidning. Man ljuger och sätter etiketter på folk och fenomen utan att överhuvudtaget ha välunderbyggda bevis för sina påståenden. 


I ljuset av detta är det inte så konstigt att folk i gemen har slutat lita på media, alla som bläddrat i Nya Tider vet att journalisterna ljuger när de påstpår att tidningen när nazistisk och rasistisk. Hur kan media i Sverige urskiljningslöst lita på allt som Expo säger? De vet att Expo och de som står bakom är extremt långt till vänster, för att säga det rent ut de är kommunister. Ändå hänvisas gång på gång till Expo som om denna obskyra publikation skulle vara jämnställt med TT. Gammelmedia gräver sin egen grav, deras upplagesiffror är ständigt sjunkande folk har tröttnat på fejknyheter.

Av Karsten - Fredag 9 juni 09:24

Upptäckte via Statistik/Traffikkällor att Försvarsmakten via Nobicon varit intresserade av något av dagens inlägg. Nobicon är en tjänst som håller koll på nyhetsflödet. Kan det vara inlägget om Lars Orly som kan ha intresserat försvarsmakten? Kanske är det så att så fort man skriver ordet kommunist så reagerar Nobicon och vidarebefordrar till försvarsmakten. Med tanke på alla inlägg jag gjort om Ryssland, Putin och det svenska försvaret så borde jag vara högvilt för MUST...he,he,hee


Nåja jag har ju propagerat för att Sverige ska satsa på att återuppbygga försvaret istället för att slösa bort skattemedlen på afghaner, irakier och andra muslimska grupper som kommit hit som välfärdsmigranter. Har för mig att jag sett Försvarsmakten tidigare när jag kollat Traffikkällor, så de kanske har ett visst intresse i det jag skriver. Idag kan man ju ifrågasätta Försvarsmakten, om de överhuvudtaget har någon makt alls? Förr hade vi ju ett ganska väl utbyggt invasionsförsvar, något man helt plötsligt tyckte var onödigt från politiskt håll trots protester från just Försvarsmakten.


Nu tror den där stollen till försvarsminister Hultqvist att det räcker med trehundra man och några stridsfordon och tanks på Gotland för att avskräcka Putin från att "låna" ön. Det hade nog behövts minst tretusen man och en hel pansardivision för att ryssen skulle avskräckas. Längs hela Gotlands östra kust borde man bygga en försvarsvall med långskjutande kustartilleri och sjömålsrobotar. Men som vanligt ärdet väl viktigare att bygga bostäder till de nyanlända. När de 163 000 som kom hösten 2015 har fått hit sina anhöriga så har väl siffran växt till minst en halv miljon. Det är nog inte ryssen vi ska oroa oss för det är våra egna politiker och alla muslimer.

Av Karsten - Fredag 9 juni 08:10

På Nyhetspanelen i SVT Nyheter sitter den gamle kommunisten Lars Orly och tycker det är rasistiskt av Agenda att ställa frågan "Hur mycket invandring tål Sverige?", dessa förbannade kommunister vill att Sverige ska ta emot varenda ekonomisk lycksökare världen kan uppbåda. Vänstern eller kommunisterna som de borde kallas har länge upprepat mantrat: "Ingen flyr sitt land utan starka flyktingskäl", något som tyder på att de innerst inne är medvetna om att den svenska asylrätten missbrukas. Vem som helst som gick ner till Malmö Centralstation hösten 2015 och såg dessa horder av unga muslimska män stiga av tåget från Köpenhamn begrep att alla som kom inte kunde vara flyktingar i ordets rätta bemärkelse. Det var yngre män som såg sin chans att i spåren på Syrienkriget försöka slinka in i Europa och Sverige.


Kommunister som Lars Orly har ju aldrig brytt sig så mycket om sanning och fakta, hans retorik går ut på att med lögner och fagra löften locka folk att rösta på den vidrigaste ideologi världen sett prov på. När en kommunist beskyller någon för att vara rasist eller nazist är det bara de egna sympatisörerna som tror på det, vanligt folk tror inte längre på denna smörja. Alla som någon gång läst eller bläddrat i "Nya Tider" begriper att denna publikation inte är nazistisk eller har några som helst kopplingar till nationalsocialism. Det är däremot en tidning som skriver om sådant som Lars Orly och hans kommunister inte vill att det ska skrivas om, nämligen de negativa konsekvenserna av massinvandringen. Kommunisterna eller Vänstern som de kallar sig har aldrig varit för pressfrihet, yttrandefrihet och demokrati. De är fortfarande ett parti som bakom en tunn fernissa av demokrati när ett hopp om att proletariatetes diktatur en dag ska kunna etableras.

Av Karsten - Torsdag 8 juni 20:34

Har man inget ämne som riktigt fångar ens intresse är det ganska tråkigt att blogga. Det är som TV bara en massa långfilmer man sett X antal gånger. Då brukar jag kolla på Kunskapskanalen de visar i alla fall program man lär sig något av. Ofta är det program om jorden, naturen eller universum. En jord vi gör vårt bästa för att förstöra. Jag undrar ofta om vi ska lyckas göra slut på oss själva och våra livsbetingelser. Aldrig har utvecklingen gått så fort som den gör nu, våra mobiler är små datorer och våra datorer blir allt mindre, snabbare och effektivare. Den tekniska utvecklingen kan göra att vi mister vår mänsklighet, vi blir till kalla kalkylerande maskiner. Allt blir allt mer specialiserat, folk behärskar sitt lilla område men tappar helheten. Antikens stora tänkare som Euklides och Pytagoras var i grunden humanister och filosofer även om vi idag betraktar dem som naturvetare. Einstein var en stor humanist med ett passionerat intresse för den judiska mystiken och kabbalan. Nu känner jag inte för att skriva mer, god natt.

Av Karsten - Torsdag 8 juni 13:05

Lyssnar med ett halvt öra till rikdsdagens försvarsdebatt om svenska insattser på olika krigsskådeplatser. Visst det är säkert bra att en handfull soldater får erfarenhet av ökenstrider i Irak eller strid i bergsterräng i Afghanistan, men det stora problemet är att vi inte kan försvara Sverige mot en yttre fiende, vi kan inte ens försvara Sverige mot en inre fiende. Vår försvarsförmåga är urusel, vad än Peter Hultqvist står och påstår i riksdagen. På det internationella planet talas det om 35 personer hit och 60 personer dit, för helvete det är bara piss i Mississippi. 


Se till att bygga upp det försvar som ni politiker började skrota i början av 1990-talet. Med sedvanlig svensk naivitet trodde den svenska riksdagen att nu var faran över när Sovjetimperiet kollapsade, man trodde att Ryssland skulle räta in sig i ledet och bli en del av den globala marknaden. Visst det hade Ryssland kanske kunnat bli om man tagit det lite lugnt istället för att med en girighet som saknade motstycke började plundra ut landet. Det var väst som genom sitt agerande bredde vägen för och skapade Vladimir Putin. Det ryska folket ville ha en stark ledare som återupprättade Rysslands nationella stolthet. Hade man i Sverige haft fler politiker som förstod sig på den ryska nationalkaraktären så hade man aldrig rustat ner i den grad man gjorde. Då hade man vetat att den ryska björnen förr eller senare kommer att vakna igen.


Trots sin omtalade neutralitet så valde Sverige att falla in i kören av fördömanden när Ryssland med all rätt anekterade Krim. Sverige hade mycket väl kunnat utveckla vänskapliga förbindelser med Moskva om vi velat, men vi valde att som vi alltid gjort spela under bordet med USA och NATO. Ryssland har alltid vetat var de hade Sverige, de har de gjort ända sedan 1950-talet. Det är det svenska folket som varit förda bakom ljuset av sina politiker med tal om alliansfrihet och neutralitet. Sverige har aldrig varit neutralt gentemot Ryssland, vi har ända sedan Karl XII dagar betraktat Ryssland som vår huvudfiende. Att i detta perspektiv i stort sett skrota vårt försvar ter sig som rent vansinne. Att i en nationellt perspektiv anse det viktigare att ta emot och försörja en massa ekonomiska migranter än att bygga upp ett trovärdigt försvar är en politisk ansvarslöshet som saknar motstycke. Sverige och det svenska folket kan komma att få betala ett mycket högt pris för denna flagranta missbedömning från våra politiska ledare.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se