Senaste inläggen

Av Karsten - Onsdag 7 juni 20:26

 Denna planets ledande art har totalt tappat fotfästet och vet inte längre sin plats i tillvaron. Man har under tidens gång uppfunnit en rad inovationer varav en del är så usla att de aldrig borde ha sett dagens ljus. En av de första och värsta var iden med pengar, från början små stycken av guld eller silver som skulle motsvara värdet av en viss volym spannmål eller kött. Med tiden övergav man de ädla metallerna till förmån för rektangulära pappersbitar med påtryckta siffror, det var då det hela spårade ur. Förutom papperspengar har man uppfunnit bensindrivna bilar, kärnvapen, enbarmligt urusla TV-serier, Melodifestivaler, religion, politiska ideologier och en massa andra dumheter och strunt. 


Ta bara en sådan pryl som armbandsuret, precis som om livet inte var tillräckligt kort utan att man skulle bli påmind om det hela tiden. Tänk så skönt det måste ha varit innan man brydde sig så mycket om tiden, saker och ting fick ta den tid det tog. Idag ska allt gå så djävla fort, ackordet ska hållas. Vi tillverkar enbarmligt dåliga produkter som knappt håller länge nog för att hamna på butiksdiskarna, samma stund garantin går ut går prylen sönder. Sedan har vi mage att kalla det hela framåtskridande. Våra politiska ledare blir bara dummar och dummare och som om det inte räckte så öppnade vi dörren för kärringarna till både politik och religion. Vår art är på fallrepet det är bara att konstatera. De styrande i vår värld kan sno in sig i sina lögner och bedrägerier, den klarsynte ser igenom alltsammans och vandrar sin väg genom livet med högburet huvud. Sanningen har alltid segrat till slut.

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 7 juni 19:13

Det räcker med att ta del av en nyhetssändning för att förstå att islam är det största hotet mot Europa och den europeiska kulturen. Det enda politikerna talar om är ökad säkerhet på offentlig plats efter alla terrordåden runt om i Europa. Sanningen är att ingen vet hur många radikaliserade muslimer som döljer sig i den växande muslimska befolkningen i Europa. Fram till idag har Europa gjort allt för att hindra muslimerna från att etablera sig i Europa, ända in på 1800-talet stod Europa under trycket från det Ottomanska väldet med säte i Istabul eller Konstantinopel som det hette förr. Balkan var länge ockuperat av ottomanerna vilket satt sina spår, både albaner och bosnier är muslimer till konfessionen. Att erövera Europa har stått på muslimernas agenda ända sedan korstågens dagar. 


Under kollonianismens dagar delade de största kolonialmakterna England och Frankrike upp den muslimska världen mellan sig. Detta kan man se på dagens kartor där spikraka gränser skär rätt genom etniskt delade områden. Dessa gränser kom att kvarstå efter det att länderna blivit fria. En folkgrupp som kom i kläm var kurderna som idag bor i både östra Turkiet, norra Irak och västra Iran. Kuwait tillhörde Irak innan hela detta landområde kolloniserades av engelsmännen. Irak var ett brittiskt mandat och Kuwait var ett brittiskt protektorat. Detta var anledningen till att Saddam Hussein ville anektera Kuwait i början av 1990-talet, ett beslut som inte föll de amerikanska oljebolagen på läppen. I den muslimska världen finns en revanchlusta mot de gamla kollonialmakterna som sög ut länderna på dess olje- och mineralfyndigheter.


Att förringa det islamistiska hotet mot västvärlden är det största misstag dagens politiker kan göra, islam är och har alltid varit ett hot mot den kristna världen. Att Israel till slut tvingades skaffa sig kärnvapen för att undanröja hotet från arabvärlden är fullt förståeligt. Idag är det än så länge bara Pakistan i den muslimska världen som förfogar över kärnvapen, men detta kan snabbt förändras då tekniken att bygga atombomber inte är så hemlig längre. Iran har ett pågående kärnvapenprogram.

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 7 juni 12:38

Irans parlament i Teheran har utsats för ett terrordåd där en självmordsbombare sprängde sig, minst sju dödades och många skadades. Ett andra attentat ägde rum vid Ayatollah Khomeinis mausoleum i södra Teheran. IS tar på sig skulden för båda attentaten.

Att det sker attentat i Iran är inte så konstigt då merparten av befolkningen är shiamuslimer och Iran stöder den sittande regeringen i Syrien. Den iranska shiamilisen strider sida vid sida med Assads regeringssoldater mot IS.

IS är fanatiska sunnimuslimer som anser att de som är shiamuslimer är otrogna. Kriget mellan Iran och Irak på 1980-talet fördes med religiösa förtecken då det var sunnimuslimer som var de styrande i Irak och därför såg shiiterna i Iran som en fiende. Befolkningen i Iran är för övrigt inte araber utan perser, en ickesemitisk folkgrupp. Persiskan är på intet sätt besläktat med arabiskan. Fornperserna brukar man räkna till den ariska folkgruppen samma som norrifrån invaderade Indien.


Att IS slår till mot hjärtat i Iran, paramentet i huvudstaden visar hur desperata IS nu är. I takt med att deras territorium i Syrien krymper alltmer börjar de slå till i omvärlden. Slutstriden om IS "huvudstad" Raqqa har redan inletts och vi kan vänta oss en ström av flyende IS-krigare. Många av dem kommer att söka sig till Europa och Sverige, frågan är om vi står rustade för det? Är vi i Sverige beredda att för landets och folkets säkerhet internera misstänka IS-krigare på obestämd tid? Den islamistiska terrorn är det största hotet mot det öppna demokratiska samhället vi sett. 

Av Karsten - Onsdag 7 juni 12:12

Enligt SCB:s väljarundersökning så har stödet för SD ökat bland utrikesfödda från 2 procent 2014 till 12,8 procent 2017. Största partiet bland utrikesfödda är socialdemokraterna som har 47,7 procent därefter kommer moderaterna med 17,1 procent, Sverigedemokraterna kommer på tredje plats.

Det vore intressant att bryta ner SD:s 12,85 procent i etnicitet och se hur många med utomeuropeisk bakgrund som stöder SD. Könsuppdelningen bland utrikesfödda är att de ökat från 1,6 till 10,3 procent bland kvinnor och från 2,5 till 15,4 procent bland män.


Man ska ha i minnet att bland utrikesfödda finns en stor grupp danskar, norrmän och finnar. Innan araberna tog över Rosengård i Malmö var danskarna den största gruppen som bodde där. Det ökade stödet för SD bland utrikesfödda tyder på att många invandare själva insett att Sverige inte kan ta emot fler migranter nu, även de inser att trycket på statskassan börjar bli för stort. Det gäller nu för SD att inte vika en tum från kravet på stopp för fortsatt invandring. Sverige måste säga nej till fler asylsökande. Alla som kommer landvägen till Sverige har haft möjlighet att söka asyl i första EU-land de kom till så rent juridiskt finns det inga hinder att skicka tillbaka alla som kommer via Öresundsbron.

Av Karsten - Tisdag 6 juni 14:59

Kollar just nu på "Catch me if you can" med Leonardo DiCaprio och Tom Hanks. Det är otroligt hur lättlurade folk är. Visst var det lättare att vara bedragare på den tiden filmen utspelades 1960-talet, innan det digitala kommit. Legitimationer och pass var mycket lättare att förfalska. På de gamla svenska körkorten kunde man med en sliten filtpenna fylla i stämpeln på det utbytta kortet. I de gamla passen använde man amalgam sådant som man satte i tänderna förr för att tillverka en sådan stämpel som pressade ut bokstäverna på fotografiet. 


Leonardo DiCaprios bedragare begår sina brott med finess och de drabbar ingen fattig, annat är det med dagens åldringsbedragare. Fy fan för sådant folk. Läste om "mattförsäljaren" som rånat en 90-årig gammal kvinna. Det är otroligt hur lätt folk faller för en uniform, den inger auktoritet och folk ifrågasätter inte. Filmen bygger på verkliga händelser. Jag vet inte hur många gånger jag sett filmen, men jag blir aldrig trött på att se den då den är faschinerande. Det är annat än de svenska sol och vår bedragarna, Sverige är annars rena drömmen för en bedragare då svensken i gemen är övermåttan godtrogen och blåögd. Tänk på alla falska läkare som kunnat hålla på i åravis på olika sjukhus utan att bli avslöjade. Jag undrar om de gör som Leonardo DiCaprio i filmen, kollar gamla läkarserier på TV för att lära sig jargongen. En vit rock och ett stetoskop hängande om nacken samt en auktoritär attityd lurar de flesta, jag har själv provat.

Av Karsten - Tisdag 6 juni 14:25

Läser på Text-TV att fusket på universitet och högskolor har ökat med 37,5 procent. Förra året blev 733 studenter avstängda. Det vanligaste fusket är att man plagierar någon annas avhandling, precis som Feministiskt Initiativs nya ordförande Victoria Kawesa gjorde.  Högskoleämbetet påstår att det beror på att man blivit alltmer observanta, medan jag tror det beror på allt fler studenter med utomeuropeisk bakgrund som har en annan syn på bedrägeri och fusk. Folk från kulturer där man inte tycker det är någon större affär att fuska sig till bra betyg. Vore intressant att kolla igenom listan på de 733 som blev avstängda och se hur många av namnen som var svenska.


Jag skulle inte vilja bli behandlad av en läkare som fuskat sig till sin licens, en kvacksalvare som inte kan någonting. Det värsta är att myndigheterna försöker mörka etinciteten så fort invandrare är inblandade, man vill upprätthålla skenet av att det är rekorderliga hederliga människor som kommer hit. En del kanske är det men många är kriminella som med svarta pengar betalat en människosmugglare för biljetten till Sverige. De som verkligen behövt skydd sitter kvar i flyktinglägren i Jordanien, Turkiet och Libanon. Man märker vad det är för folk som kommer, som alla dessa afghanska unga män som kaxigt travar runt på stan i senaste modekläderna med sin nya iPhone. Dessa mongolliknade män kommer från norra Afghanistan och står i det afghanska samhället längst ner på stegen, när de kommer hit tar de igen det med sin kaxiga attityd.

Av Karsten - Tisdag 6 juni 09:54

Jaha, så är det Sveriges nationaldag och svenska flaggans dag. Vad är det egentligen vi firar när politiker och media redan klargjort att det inte finns någon specifik svensk kultur? Det här mångkulturella kaoset med brinnande bilar och ihjälskjutna människor är ju inget att fira. Våra politiker bör nog tänka över vilken sorts Sverige de vill ha innan valet 2018. Jag tror svenska folket vill veta vilken sorts Sverige politikerna tänkt sig. Hittills har allt gått åt helvete, alla storstilade planer på integrationsarbete har resulterat i 53 problemområden dit svensk polis inte gärna beger sig. Frågan är om vi överhuvudtaget har kvar något Sverige, här i Malmö är det bara arkitekturen som påminner en att man är i Sverige, gatubilden kunde lika gärna vara Bagdad eller Mogadishu. 


Trots att vårt arma fosterland är till bristningsgränsen fyllt med främlingar så kommer det ändå nya varje dag, visserligen inte lika många som under hösten 2015 med dock en strid ström. Ingen politiker har sagt ett knyst om att ompröva den fria asylrätten något som borde göras. Länder som Ungern har stängt sina gränser för migranter, medan dårarna i Sverige framhärdar i sin empatiska humanism. Att de flesta som kommer inte förtjänar någon empati då de i själva verket är bedragare och lycksökare blundar våra politiker för. Vill vi bevara Sverige svenskt så bör vi snarast stänga våra gränser för all vidare invandring.

Av Karsten - Måndag 5 juni 23:20

Sverigedemokraterna har en alldeles för låg profil i frågan om muslimerna i Sverige, vad tror de att de kan vinna? Muslimska röster?! Vissa företrädare inom SD har alldeles klart för sig men Åkesson själv håller låg profil i frågan. Måste det till ytterligare kravaller i vår förorter innan Åkesson vågar ta bladet från munnen? Invandringen i sig själv är en viktig fråga, men att det är så många muslimer blad dem som kommer är än viktigare. Skulle tro att minst 95 procent av dem som kommer idag är muslimer. 


Om man företräder ett parti som säger sig stå upp för Sverige och svenskarna och försvarar nordisk kultur så måste man se islam som det största hotet. Jag är övertygad om att skulle SD hålla en högre profil i denna fråga så skulle de få ännu fler sympatisörer. Folk börjar bli rädda, de börjar inse att islam och muslimerna är ett hot mot deras existens. Visst kan araben i kvartersbutiken verka schysst och vänlig, men på vems sida står han den dag det smäller? Folk börjar sakta men säkert vakna. Det har varit för många terrordåd med muslimer inblandade för att folk ska kunna slå sig till ro. 


SD borde ta vara på chansen att utnyttja dåden i London och dra politiska växlar på detta. Det som hände i Stockholm kan hända här igen. Sverige har per capita väldigt många muslimer och bland dem gömmer sig säkert många radikaliserade. De flesta med radikala åsikter håller än så länge en låg profil, det är bara idioterna som saluför sina åsikter på Facebook och Twitter. SÄPO har noll koll på hur många av Sveriges muslimer som utgör ett hot mot riket. Situationen är mycket farligare än vad man tror, vi matas med medias betryggande löften om att de flesta muslimer vill leva sitt liv i fred och harmoni med oss svenskar. Historien har visat att så inte är fallet, så fort de kommer i position så är det islam som gäller, konvertera eller bli av med skallen!


Så bäste JImmie Åkesson börja ta upp frågan om allt för många muslimer i Sverige för att landet ska vara tryggt. Driv frågan om utvisning av alla muslimer som inte har mycket starka asylskäl. Likaså ska alla muslimer som på minsta vis visar sig osolidariska med det svenska samhället och demokratin utvisas. Bättre att utvisa en för mycket än en för lite. Invandringen och det islamistiska hotet kan bli 2018 år vals stora frågor. Bli den som tar tag i frågan och gör den till Sverigedemokraternas paradfråga. I Ungern har man redan insett det islamistiska hotet och släpper inte in fler. Ju närmare ett land ligger det forna Ottomanska kalifatet desto mer medveten är man om hotet. Sverige låg allt för långt från det Ottomanska hotet så svensken är blåögt godtrogen när det gäller muslimer.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se