Senaste inläggen

Av Karsten - Torsdag 11 maj 20:56

Den 30-årige lärare som skjutits från en blå Clio vid en skola i Angered är själv invandrare, på Flashback får man alla uppgifter. För den som är intresserad heter brottsoffret: 19890710 Alan Amin, Bondegärdet 48, lgh 1101, 424 33 Angered.

Förmodligen är det så att denne lärare kommit i konflikt med narkotikasäljande invandrare utanför skolan och sagt åt dem att försvinna. Detta har inte uppskattats av gettotyperna utan de har känt sig kränkta och beslutat sig för att hänmnas och visa vem som bestämmer genom att skjuta läraren. 

Det borde inte vara något större problem för polisen att lista ut vilka de tre gärningsmännen är om de lägger manken till. Men som vanligt slarvar de väl till det och blattejävlarna går fria.

ANNONS
Av Karsten - Torsdag 11 maj 19:27

Varför är svenskarna så in i helvete rädda för att tala om nationalkaraktärer? Vi är inte rädda för att påstå att danskarna tar mera lättsamt på saker och ting, man talar om "danskt hygge". Danskarna har en hälsosam distans till allt vad auktoriteter heter.  Inte heller drar vi oss för att påstå att tyskar är högljudda, välorganiserade, strama och auktoritetsbundna samt lite stela. Även om vi inte säger det högt så tycker vi att afrikaner är lata och oorganiserade, de gillar mest att slappa eller sorglöst dansa runt till musik. Men när det kommer till oss själva så har vi plötsligt ingen nationalkaraktär, det finns inget typiskt svenskt. 

Detta är lögn, visst fan finns det vissa drag som är typiskt svenska. Ta en sådan där typisk Nisse i femtioårsåldern som kommer från någon liten provinsiell ort där alla känner alla. Han är ofta uppblåst storsvensk, tycker att han kommer från världens bästa land, det finns inga fel på Sverige om du frågar honom. Han ogillar egentligen invandrare men när han blir full så vill han gärna visa omgivningen hur tolerant han är genom att slå sig ner vid ett bord på krogen där det sitter en ne**r. Han tro på allt som står i tidningen och som sägs på TV. Han röstar på socialdemokraterna precis som hans föräldrar gjort och tror på det politikerna säger.

Nåja, denna bild är kanske lite överdriven, men svensken är otroligt auktoritetsbunden och har en sjuklig tilltro till överheten, sedan är svensken väldigt konflikträdd. Han pejlar alltid in omgivningens åsikter innan han vågar vädra sina egna. Jantelagen är en realitet, kom inte här och tro att du är något eller kan lära oss något. Svensken vill gärna tro att statsmakten och politikerna har goda avsikter med allt de gör. Han har svårt att tänka sig att det finns korruption och mutor i Sverige. Svensken är väldigt emotionell och har lätt att tycka synd om människor. Han fattar ofta inte när han blir utnyttjad och lurad. Att det är på detta viset beror på att mycket av den anda som rådde bland lantbruksbefokningen för drygt ett halvsekel sedan dröjer sig kvar hos svensken. 

Själv har jag alltid tyckt att svensken är en dum jävel som låter sig hunsas av överheten, han saknar helt danskens sunda misstro till överheten och finnens sissu och hårdhet. Det enda svensken och finnen delar är kärleken till spriten. Ja nu blir man väl hatad för svensken tål inte höra sanningen om sig själv.

ANNONS
Av Karsten - Torsdag 11 maj 18:22

Såg på Aftonbladets löpsedel att det var 71 dagar kvar tills många mynt och sedal var odugliga som betalningsmedel, men att vissa mynt kunde vara värda stora pengar. Ja chansen att hitta dessa är minimal, alla mynt präglade före 1968 innehåller silver och är värda mer än det nominella värdet. Riktigt gamla en, två och femkronor kan innehålla upp till 75 procent silver, så merparten av dessa är nersmälta för länge sedan. På 1970-talet kunde man tjäna pengar på att växla till sig stora mängder en- och tvåkronor och sortera dessa, alla som innehöll silver kunde man sedan sälja för silvervärdet till vissa mynthandlare. Andra mynt som är värda pengar är tian där kungens huvud är upp och nedvänt gentemot baksidan, femkronan från 1991 med ett U istället för ett D är värd cirka 350 kronor.


Som ni sett i min blogg är de nya mynten helt värdelösa då de lätt förstörs av saltvatten, nästa steg i Sveriges totala kollaps är att vi inför aluminiummynt som man har i Indien. Jag tycker att man av utseendet på ett lands mynt kan spegla dess ekonomiska och materiella status, de amerikanska dollarsedlarna har inte ändrat utseende man har bara lagt till fler säkerhetsdetaljer. De svenska pengarna ser idag ut som Monopolpengar, leksakspengar. 

Av Karsten - Torsdag 11 maj 17:51

En imam i mosken på Nörrebro i Köpenhamn har i en predikan uppmanat sin församling att döda judar. Han sa att bakom varje sten och träd gömde sig en jude och att på Allahs uppmaning skulle man döda dem alla. Detta är riktiga antisemiter som hatar alla judar, fattiga som rika. Att vara kritisk och misstänksam mot Rothschild, Sorros och andra finansjudar med total globalism som mål är inte någon antisemitism, det är bara sunt och högst mänskligt. 

Detta är något man talar tyst om i Sverige, att nästan alla arabiska muslimer hatar judar och vill utrota dem. Glöm inte att Hitler bjöd in stormuftin i Jerusalem till Berlin, Hitler betraktade den muslimska världen som sina vänner då han visste vad de tyckte om judar. Hans SS-chef Heinrich Himmler satte upp en Waffen-SS division av rekryterade bosniska muslimer.


Jag undrar om SÄPO avlyssnar predikningarna i de svenska moskéerna för jag är övertygad om att man kan höra liknade antisemitiska tongångar där. Att släppa in muslimer i Europa är det största misstag politikerna gjort, kristna, judar och muslimer kommer aldrig att dra jämnt. Hotet från radikaliserade muslimer kommer bara att växa tills inget annat än våld återstår för att stoppa dem. Jag tror att i en nära framtid kommer Europas kristna befolkning att få ta till vapen mot muslimerna och med våld tinga ut dem ur Europa. Vi kommer att få samma situation i hela Europa som man hade på Balkan på 1990-talet.

Av Karsten - Torsdag 11 maj 17:14

Våra invandrartäta förorter är tickande sociala bomber, så länge staten betalar migranternas hyra och mat med våra skattepengar så håller de sig lugna, men jag skulle vilja se den dag när pengarna är slut och Sverige så kört i botten att vi inga utlandslån får och man drar åt svångremen för dessa massor av främst utomeuropeiska migranter. När de själva ska skrapa ihop till de oskäligt höga hyror vi har i Sverige. Jag tror många invandrare kommer att sluta betala hyran och ockupera sina nedslitna bostäder. Staten ingriper och skickar ut polis och kronofogde för att vräka hundratusentals människor på order av de snikna bostadsbolagen. Då kommer de verkliga oroligheterna att bryta ut, anförda av extremvänstern kommer stora gäng av unga invandrarmän att plundra statskärnornas varuhus och affärer. Vi kommer att få anarki och ett inbördeskrigsliknade tillstånd i Sverige.


Detta är statens tjänstemän och politikerna medvetna om och kommer att göra allt för att undvika. Redan nu pratar man om att höja skatterna för att ha råd att försörja alla de som kom under hösten 2015. Det behövs både bostäder, skolor och utbyggd sjukvård och allt måste betalas. Nu kommer notan till svenska folket för den rödgröna regeringens generösa asylpolitik. Som grädde på moset får vi sådana som Rakhmat Akilov, missnöjda asylanter som vägrar ge sig av och är hatfyllda mot allt svenskt. Skulle gissa att temperaturen i samhället skruvats upp så mycket fram till valet 2018 att SD mycket väl kan ha passera 30 procents gränsen. Miljöpartiet kommer att vara så hatade för sin del i flyktingeländet att de kommer att åka ut ur riksdagen.

Av Karsten - Torsdag 11 maj 13:18

Efter att SVT "Dokument inifrån" fått ett tips av en psykolog började man granska det 19 år gamla Kevin-fallet där två små pojkar utpekas som mördare av kommisarie Sandberg. Denne Sandberg är en tävlingsmänniska som tydligen har väldigt svårt att förlora, så han gör allt för att vinna även om han måste ta till tvivelaktiga medoder och ta hjälp av knäppskallar och galningar som Sven Å Christiansson. 

Tack vare den uppmärksamhet som fallet ånyo fått så har åklagarämbetet öppnat fallet på nytt och börjat granska det. Man får verkligen hoppas att de går till botten med detta och att huvuden rullar. Är finns både poliser och åklagare som grovt brutit mot lagen och genomfört rättsvidriga förhör samt telefonavlyssning av minderåriga. 

Givetvis har den ständigt alerte kriminologen Leif G.W Persson öst sin galla över utredningen vilket ju inte förvånar. Jag läste igenom en del av de frågor som kom upp på chatten efter programmet igår och det verkar som allmänheten har ett stort intresse i fallet vilket är glädjande då detta kan pressa politikerna att agera.

Av Karsten - Torsdag 11 maj 12:30

Det är ju inte så märkvärdigt att de multiresistenta bakterierna ökar i Sverige, de kommer hit med de utomeuropeiska migranterna. Dessa människor har med sig många "oönskade migranter" i form av bakterier och sjukdomar som TBC, dysenteri och liknade. I många länder utanför Europa överanvänder man antbiotika, man skriver ut detta rutinmässig för minsta infektion. Likaså fullföljer man ibland inte kuren med antibiotika då man saknar pengar, detta får till följd att bakterier blir resistenta. 


Kontrollen av sjukdomar hos nyanlända migranter är urusel, det är helt frivilligt och upp till den enskilde att begära en undersökning. Galna politiker har satt sig emot obligatorisk undersökning med motiveringen att man kränker den enskilde migranten. Här i Sverige är man mer mån om hundar än om människor då det är obligatoriskt att undersöka alla hundar som kommer in i Sverige, dessa måste ha intyg på att de inte har rabies och andra smittsamma sjukdomar.


När man sedan får en situation som den hösten 2015 då folk bara väller in helt okontrollerat kan vilka sjukdomar som helst komma in i Sverige. I framtiden kan vi nog räkna med att den svenska sjukvården kommer att kollapsa under trycket av TBC epidemier och folk kommer att dö som flugor av multiresistenta bakterier. I ljuset av detta ser man klart fördelarna med en homogen befolkning och noggranna gränskontroller där man sätter folk i karantän.


Som det nu är har Sverige fått tillbaka sjukdomar som var utrotade sedan mer än ett halvsekel. Är verkligen den humanistiska generösa asylpolitiken värd detta pris? Är det inte politikernas roll och skyldighet att skydda ursprungsbefolkningen från dylika smittsamma sjukdomar och bakterier genom att tillse att personer som bär på dylika inte får tillträde till Sverige? 

Av Karsten - Torsdag 11 maj 00:10

Fy fan vad jag hatar det könsneutrala "hen". Förr i världen när det var ovanligt med killar med långt hår brukade man föraktfullt använda ordet "henom" om killar med Beatles lugg. Hur fan kan vissa vara så dumma så de köper sådana dumheter som "hen" och "rom" när alla vet att det heter han, hon och zigenare. Skulle tyskarna införa könsneutrala ord får de ta bort alla die och der. När man börjar peta i språket av politisk korrekhet då är det riktigt illa. Gör vi inte rent hus med våra politiker så kommer Europa att gå under som kulturnation. Att döda en politiker som är ett hot mot land och folk kan aldrig vara fel. Sedan urminnes tider har folket gjort sig av med maktfullkomliga ledare som hotat folkets existens med vansinniga projekt. Dagens svenska politiker är lika farliga för Sverige som Hitler var för Tyskland.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se