Senaste inläggen

Av Karsten - Tisdag 22 jan 12:22

Hur länge Amanda Lind får sitta kvar som minister avgör hur sjukt det här landet är. Får Lind sitta kvar mandatperioden ut finns det inget hopp om att Sverige ska tillfriskna. Då är det lika bra att lämna detta land åt sitt öde låta löskefolket och patrasket ta över och köra det som finns kvar i botten. 

Jag minns när Miljöpartiet kom in i riksdagen och man förfasade sig över dessa sjaskiga typer i pösiga koftor och andra olämpliga klädslar i plenisalen. Idag verkar man tolerera vad som helst och vilka som helst i riksdagen, muslimska extremister, galna rastafaribrudar som trots de fyllt 38 fortfarande tror de är 17. Bara man inte är nationalist och patriot och älskar Sverige, det tolereras inte. Arma land det finns inget hopp längre.

ANNONS
Av Karsten - Tisdag 22 jan 11:46

Vad har den nya regeringen tänkt sig att göra med alla oss medborgare som vägrar underkasta sig värdegrunder och politisk korrekthet? Vi som anser att de nordiska folken är bättre än MENA-folken, vi som inser att IQ-kvoten hänger samman med en nations förmåga att bygga upp ett välfärdssamhälle. Vi som inser att de genetiska faktorerna väger tyngre än den sociala uppfostran och så vidare.

Ska de försöka straffa oss till underkastelse eller ska de skicka oss på omskolningsläger i bästa kommunistanda? 

Jag kommer aldrig att ändra åsikt, jag kommer alltid att avsky araber och svarta afrikaner oavsett vad media och maktetablissemanget tycker. 


Lever man i ett land som påstår sig vara en demokrati med de rättigheter och friheter som förknippas med detta begrepp så får man också acceptera att en del inte delar de ologiska och ovetenskapliga åsikter som framförs. Jag anser till exempel inte att alla människor är värda lika mycket, att de sedan har samma värdighet är en annan femma, men en raketingenjör smäller alltid högre än en get herde som varken kan läsa eller skriva. Jag har för övrig aldrig förstått vitsen med att upplåta vårt territorium till horder av bidragsturister från MENA-länderna, redan statsminister Göran Persson varnade för denna utveckling.


Vi svenskar måste nog lära oss att inse att vårt land styrs av en hop inkompetenta dåligt utbildade medelmåttor som inte utsetts av folket utan av sina egna partikamrater. Hade vi haft personval i Sverige hade det nog sett annorlunda ut, då hade vi sluppit all form av nepotism och vänskapskorruption. Då hade oduglingarna inte kunnat klamra sig fast vid makten valperiod efter valperiod. Då hade folket ställt krav på sina representanter eller röstat bort dem i nästa val. Men så har vi det inte i Sverige, där har vi låtit maktens potentater självsvåldigt ändra i lagar och bestämmelser så de passat deras syften. De har tagit bort tjänstemannaansvaret och gett sig själva straffrihet.   


Vi har låtit galna feminister ta över det offentliga rummet där de oemotsagda fått sprida sina galenskaper. Vi har låtit genusflummarna få inflytande på våra lärosäten så till den milda grad att en svensk universitetsexamen inte är värd pappret den är skriven på. All kritik mot dessa galenskaper tystas av en lydig mediekår som går i maktens ledband. Oppositionen kallar man "ett fascistiskt hot" utan att bry sig om att närmare analysera begreppet fascism.  Den vänsterliberala postmodernismens hejdukar håller för fullt på att i grunden rasera en en gång välfungerande nation.

ANNONS
Av Karsten - Måndag 21 jan 18:40

Amanda Lind från Miljöpartiet får väl närmast betraktas som ett stort skämt i Löfvens ministerlista. Istället för kulturminister borde hon bli minister för ett nyinrättat skämtministerium. Hon ser ut som ett stort skämt med sin minst sagt trassliga frisyr. Någon riktig rastafari är hon definitivt inte, då hon bara påstår sig ha testat cannabis en riktig rasta röker på dygnet runt. Feg som hon är säger hon sig stå bakom MP:s narkotikapolitik vilket inte innefattar någon legalisering av cannabis. Det lär nog dröja tills det är två torsdagar i samma vecka innan Sverige får någon legaliseringsförespråkare i riksdagen. 


Det bli kul i framtiden när man legaliserat cannabis i Danmark och de dumma svenska myndigheterna får stå vid Lernacken och ta urinprov på alla som verkar ha rökt på i Köpenhamn. För att återgå till ministrarna så har vi myglaren Ygeman tillbaka som digitaliseringsminister (vad nu det kan innebära?). De kanske ska digitalisera valprocessen så det blir ännu lättare att manipulera valresultatet? Frågan är hur länge Sverige håller samman som nation, innan de etniska motsättningarna blir av den digniteten att landet hotar att braka samman. Med den nuvarande regeringen och de löften den gett till C och L om lättnader i anhöriginvandringen kan vi förvänta oss ytterligare horder av obildade analfabeter som ligger samhället till last.


Det enda man kan hoppas på är att Sverige sinom tid blir ockuperat av ryssarna, viket inte alls är någon omöjlighet med tanke på hur det börjar se ut i landet. Vi har i det närmaste inget försvar som är värt namnet, man kanske kan hålla stånd kring Stockholm så länge att regeringen hinner fly till Bryssel eller vart fan de nu tänker dra? Sedan är det ryssen som bestämmer. Skulle Putin kasta ut alla djävla araber och andra muslimer så har han vunnit de flesta svenskars hjärta, så sedan lär det inte behövas mer än en och annan rysk administratör för att sköta det här landet. Journalisterna och det andra PK-packet kan ryssarna skjuta eller skicka till Sibirien.

Av Karsten - Måndag 21 jan 13:36

Så har Sverige fått en ny regering. Eller rättare sagt vi har fått samma skit som vi röstade bort i september 2018, men med liberala handbojor på. Det kan inte bli värre. Vi kommer att få ökad anhöriginvandring. Varenda en av dessa afghanska hazarer som fått gymnasieamnesti kommer att få ta hit tjocka släkten. Vårt land kommer att översvämmas av analfabeter med ett snitt IQ på 65. 


Hur i helvete kan man först rösta bort Löfven bara för att sedan släppa fram honom och låta honom utse kräket Ygeman till minister igen. Fattar inte de svenska väljarna att de blivit grundlurade? Man pratar om att vi har världens bästa demokrati i Sverige, att vår demokrati och parlamentarism är den stabilaste. Det är ju ett skämt! Vi har varken demokrati eller någon stabil parlamentarism, vi har en skock myglare och schackrare som med kohandel och oheliga allianser klamrar sig fast vid makten. Våra politiker är värre parasiter än de ekonomiska migranter som väller in. 


Själv är jag så djävla trött på det hela så skulle jag vinna på lotto eller Triss så skulle jag emigrera till ett U-land för sämre än i Sverige kan inget vara. I dessa skitländer hymlar man inte, där vet varenda unge att det politiska etablissemanget är korrumperat. Där låssas man inte att man har demokrati där erkänner man att det bara är på pappret det ser ut som man har demokrati. 


Svenskarna måste vara det i särklass dummaste folket på denna jord. Gång på gång lyckas politikerna få dem att rösta på samma urusla alternativ och varje gång går de dumma väljarna i samma fälla. Fortfarande har vi dessa dumma bondrövar som röstar på sossarna bara för att deras föräldrar och farföräldrar gjorde det. Dessa tröga dumma svenskar som fortfarande står med ena foten i dyngstacken. När fan ska de vakna upp och inse att vi är inne på 2000-talet? 


Får det här regeringshopkoket sitta kvar hela mandatperioden fram till nästa ordinarie val så är allt hopp ute. Då får man verkligen hoppas att det finns utomparlamentariska krafter som stjälper maktetablissemanget över ända. De gula västarna är en fyrbåk i mörkret, så man får hoppas att de växer även i Sverige och blir en kraft att räkna med. För nu måste väl en stor del av svenskarna inse att demokratin bara är en charad, ett spektakel avsett att lura och förvilla med.

Av Karsten - Onsdag 16 jan 17:02

Man pratar om att dagens politiska situation liknar den på 1930-talet. Jag förstår inte riktigt hur detta skulle hänga ihop. 1930-talet präglades av efterdyningarna av första världskriget där hundratusentals krigsinvalider påminde folk dagligen om vad som förevarit. Många av krigsveteranerna i Tyskland gick samman i så kallade Frikårer, en sorts halvmilitära grupper, då många av dem hade det svårt att anpassa sig till ett civilt liv efter många år i skyttegravarna. Dessa Frikårer var nästan uteslutande högervänliga och sade sig vara en front mot det kommunistiska hotet.


Sedan drabbades världen av den värsta ekonomiska kollapsen i form av depressionen 1929 då tusentals företag gick omkull och luften gick helt ur aktiemarknaden. Världen drabbades av massarbetslöshet då folk fick gå från hem och härd. I denna veva valde Tyskland att devalvera sin valuta på grund av de höga krigsskadestånd som ententen pålagt dem efter Versaillesfreden vilket ledde till en hyperinflation och därpå följande massarbetslöshet. Åtta miljoner gick arbetslösa i Tyskland vilket kom att bli en bra rekryteringsgrund för både nazister och kommunister. Man sa i Tyskland; har du förlorat din sista skjorta så kan du alltid ta på dig den bruna.


Det politiska bränslet för nazismen var den orättfärdiga freden i Versailles där Tyskland fått avträda landområden och kolonier i Afrika till segrarmakterna. Samt de orimligt höga krigsskadestånden som i sin förlängning drev fram inflationen. Antisemitismen fick ny näring genom de judar som utnyttjade den låga riksmarkskursen och köpte upp fastigheter och företag med utländsk valuta. Den redan bräckliga Weimarrepubliken kom att utsättas för politisk press från både extrem högern och kommunismen. Kommunismen hade som mål att efter Ryssland skulle Tyskland bli nästa nation att falla. 


För att en liknade situation ska uppstå idag måste det nuvarande ekonomiska systemet kollapsa med massarbetslöshet som följd. Där folk får lämna sina bostadsrätter och hus på grund av oförmåga att betala räntor och amorteringar. I en sådan situation skulle mycket väl de utomeuropeiska migranterna kunna utpekas som syndabockar av högerpopulistiska krafter. När sådana krissituationer uppstår och de etablerade partierna står utan lösningar finns den politiska grogrund som extrempartierna behöver för att växa explosionsartat. Ställer sig sedan polis och militär på den högerpopulistiska sida så faller demokratierna ganska snabbt. Folk är desperata och ropar efter en räddare, en stark ledare som kan ta dem ur den armod de hamnat i. 


Jag håller inte alls för osannolikt att en sådan situation kan uppstå fortare än vi anar. Det globala ekonomiska systemet är ett bräckligt korthus som kan rasa när som helst. Faller en storbank utan att staten griper in och räddar den så faller fler banker och depressionen är ett faktum. Idag skulle en sådan ekonomisk kollaps få mycket värre följder än den börskrasch som inträffade i oktober 1929 på Wall Street. I ett sådan läge försöker bankerna hämta hem så mycket de kan av sina innestående fordringar. Detta får katastrofala konsekvenser för näringslivet och leder till massavskedanden. Idag när produktion och konsumtion är så global som den är skulle hela världen drabbas av en ekonomisk krasch. Hela samhället skulle kollapsa.


Vi här i Sverige skulle få svårt att klara oss då vi gjort oss helt beroende av import av livsmedel och annat. Vi skulle behöva få igång en egen produktion av alla de livsmedel landet behöver.  De beredskapslager av bensin och olja vi hade under kalla kriget har våra ansvarslösa politiker gjort sig av med och moderna bilar går nog inte att köra på gengas. Hela Sverige skulle stanna, alla transporter beroende av fossila bränsle skulle stå still. Tågen skulle gå så länge vi har ström. Vattenkraften och kärnkraften skulle vara av vital betydelse. Jag tror få människor kan föreställa sig vad som skulle hända vid en global finanskrasch. Vi skulle få se människan från hennes sämsta sida.

Av Karsten - Onsdag 16 jan 12:03

För att använda ett av Carl Bildts favorituttryck så har de svenska väljarna utsatts för ett pyramidalt svek av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Centern och Liberalerna samt i viss mån av Miljöpartiet också. Hellre än att riskera ett extraval och att MP och L åkte ut ur riksdagen så ingick man en ohelig allians med de två ytterlighetspartierna inom Alliansen. Det är fullt begripligt att Moderaterna och Kristdemokraterna känner sig förrådda och svikna av sina forna allianskamrater. Men de som är mest förrådda är väljarna som klart och tydligt visade att de ville ha en borgerlig regering felet vare bara att SD ingick i denna borgerliga partikonstellation. Vad väljarna inte räknade med var den patologiska beröringsskräck som fanns för SD. 


I våra nordiska grannländer behandlar man de högerpopulistiska partierna som vilket parti som helst, som man för samtal och förhandlingar med. De svenska etablerade partierna däremot bestämde sig redan från början att SD var ett rasistiskt parti med nazistiska rötter. Ett både befängt och naivt sätt att se på SD då partiet i grunden har förändrats sedan det bildades 1988. Med denna typ av retorik kan man hävda det samma om socialdemokraterna då dessa också fört en rasistisk typ av politik under 1920- och 30-talet. Rent krasst så är vinnaren SD i denna röra av oheliga politiska allianser som partierna ingått. Är SD smarta så hakar de på Vänsterpartiet när det gäller marknadshyror och fäller regeringen om denna fråga kommer upp. Höga hyror och höga bostadspriser är något som drabbar alla svenskar och som är något som svider i plånboken.


Själv tror jag inte denna S/MP regering kommer att sitta kvar så länge, förr eller senare kommer ett misstroendevotum att väckas. Det går inte att vara både västern och nyliberalerna till lags i det långa loppet. Löfven kommer att gå till historien som den partiledare som sänkte socialdemokratin. Vid nästa val kommer räkningen för den kohandel och det rackarspel som de inblandade partierna fört. Under de kommande åren kommer väljarna att bli varse vilket svek de utsatts för och vilka partier man kan lita på, om man nu överhuvudtaget kan lita på politikerna längre. Det enda man nu kan hoppas på är att alla riksdagsledamöter inte följer partipiskan utan röstar rött för Löfven i alla fall oavsett var respektive partiledning tycker.    

Av Karsten - Måndag 14 jan 18:17

Efter alla dessa turer med den så kallade regeringsbildningen så kanske svenskarna har lärt sig att vi lever i en skendemokrati där sju partier har som enda mål att hålla det åttonde partiet utanför allt politiskt inflytande. I alla andra europeiska demokratier så förhandlar man med de så kallade högerpopulisterna och lyckas få ihop mer eller mindre regeringsdugliga alternativ. Man håller inte på som i Sverige, likt en samling barnungar med ADHD som inte kan bestämma sig för vad man ska leka. 


Den regering Sverige hotas få är för väljarna som att få både pest och kolera samtidigt. En vänsterliberal regering som ska ägna fyra år åt att utreda om man ska gå med på Liberalernas och Centerns nyliberala idéer. Man får hoppas att vänsterns Jonas Sjöstedt inte låter sig övertalas av Löfven att gå med på att lägga ner sina röster, utan röstar rött åt Lövens kryptoborgerliga regering. Ett extraval vore det enda ärliga mot väljarna så de fick visa Björklund och Lööf vad de tycker om dessa Quislingfasoner.

Av Karsten - Måndag 14 jan 13:17

Den nu nittioårige forskaren och Nobelpristagaren James Watson som tillsammans med Francis Crick och Rosalind Franklin kom DNA spiralens gåta på spåren har råkat i blåsväder då han hävdar att olikheten i intelligens mellan olika raser beror på genetiska faktorer. Det skedde då han fick frågan om han ändrat ståndpunkt från ett uttalande han gjort i frågan 2007 angående den medfödda dystra framtiden för den Afrikanska kontinenten som han sa berodde på att: "All vår sociala policy baseras på den föreställningen att deras intelligens är den samma som vår - trots att tester motsäger detta"


"Inte alls" svarade Watson då han fick frågan om han ändrat ståndpunkt, "Jag önskar att de hade förändrats, att där skulle finnas ny kunskap som gav vid handen att uppfostran är mycket betydelsefullare än naturlagarna" säger Watson och fortsätter: "Där är en genomsnittlig olikhet mellan svarta och vita i IQ tester. Jag skulle vilja påstå att olikheten beror på  genetiska faktorer."

Detta är väl en ståndpunkt som de flesta forskare på intelligens och genetik delar, även om många väljer att inte öppet torgföra dessa kontroversiella synpunkter. Generellt har asiater från vissa länder högre IQ än européer medans de svarta på den afrikanska kontinenten har ett lägre IQ än européer i genomsnitt. Att detta beror på genetiska faktorer torde vara glasklart för alla med lite insikt och bildning i naturkunskap. Att dessa fakta inte passar i de vänsterliberala politiskt korrekta kretsarna är fullt begripligt men detta är något som inte ändrar på vad forskningen kommit fram till. Givetvis kan faktorer som undernäring och andra socioekonomiska omständigheter spela in, men i grunden väger de genetiska tyngre. Detta kan vara en väsentlig faktor till att de flesta afrikanska länderna inte lyckats utvecklas till välfärdsstater med fungerande industrier. 


Med dessa faktorer i minnet är det vansinne att tillåta en oreglerad migration från den afrikanska kontinenten så som nu sker. Varje dag kommer det båtlaster med illegala afrikanska migranter till främst Spanien, då Italien skärpt sina asyl- och migrationsbestämmelser. På grund av sämre intellektuella resurser och bristfällig utbildning kommer de flesta migranter från den afrikanska kontinenten att bli en börda för de europeiska nationerna. De platsar inte in i den högteknologiska europeiska kulturen och att hänvisa dem till lågstatusyrken som diskare, städare och dylikt kommer att stöta på patrull från de vänsterliberala som lever i föreställningen att alla är lika med samma IQ värde. 


Ju fortare samhället gör sig av med dessa politiskt färgade vanföreställningar om att det bara skulle röra sig om yttre skillnader och inte genetiska desto snabbare kan vi skapa realistiska migrationslagar. Vi hjälper inte dessa länder genom att upplåta vårt territorium åt de horder som söker sig hit, det är mycket bättre att vi försöker hjälpa dem på plats. Hjälper dem att röja upp i det korruptionsträsk som lamslår många nominellt rika afrikanska länder. Ser till att de nationella tillgångarna kommer alla medborgare till del i form av sjukvård, skola och det vi kallar välfärd. Vi kanske måste acceptera att demokrati så som vi praktiserar den inte passar i många afrikanska länder då dess invånare inte är mogna för denna typ av statsform. Ett exempel på välfungerande afrikansk stat var Libyen innan CIA och amerikanarna såg till att störta dess ledare Gaddafi och landet förföll i totalt kaos och anarki. Libyen hade ett utbildningssystem och en sjukvård som var vida överlägsen den svenska och som bekostades av landets oljeinkomster. Detta är något man helst inte pratar om och gärna förtiger i media och istället framhåller Gaddafis despotiska styre. 

 


Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se