Senaste inläggen

Av Karsten - Torsdag 9 mars 18:43

Senaste nytt från drömområdet Fittja, en större vapengömma hittades idag i Fittja. 

Insatsen i bostaden ägde rum under torsdagseftermiddagen på en adress i Fittja, söder om Stockholm.

På plats ska man ha hittat en vapengömma, där bland annat handgranater ska ha funnits. Flera polisbilar befann sig på platsen för att assistera vid tillslaget, däribland polisens bombgrupp.

– Insatsen är avslutad nu, men det stämmer att vi har varit där. Bland annat har tekniker varit på platsen, säger Ulla-Britt Öhman, stationsbefäl vid polisen i Stockholm Syd.


Här i Fittja är rånaren hjälte och hyllas på kommunens vägg

Läget är mer spänt än vanligt i Fittja.

Polisen förstärker nu tillfälligt sina insatser i Fittja i Botkyrka kommun i Stockholm. Beskedet kommer efter att skjutvapen hittats på en gågata efter ett större bråk. I fjol inträffade ett fyrtiotal skjutningar i den aktuella polisregionen, visar siffror som SvD tagit del av.

Ett femtontal personer hamnade av oklar anledning i bråk i Fittja under måndagen, vid halv nio-tiden på kvällen. Polisen fick rycka ut för att skingra männen.Inte så långt från platsen ska ett skarpladdat skjutvapen ha hittats, något som bekräftades för 

 
ANNONS
Av Karsten - Torsdag 9 mars 18:19

Nu går det plötsligt att skriva åäö på den här skit editorn. Nu till saken:

Bara i år har tio människor skjutit till döds i Sverige och det är bara den 9:e mars, vad jag minns var det 10 stycken som sköts under hela 2016. Detta är inte klokt och nu får de där jävla slöfockarna i riksdag och regering få tummarna ur röven och göra något åt denna totalt ohållbara situation. Alla gängmedlemar med utländsk härkomst utvisas med hela sin släkt, har de fått svenskt medborgarskap så återkallas detta, de som eventuellt är etniska svenskar interneras på obestämd tid. Det går inte att dalta med denna typ av yrkeskriminella. Det är bara en tidsfråga innan någon helt oskyldig kommer i vägen för en kula. 


Gör de etablerade politikerna inget åt detta så öppnar de porten för rent fascistiska partier. Glöm inte att Benito Mussolinis Fascister är de enda som lyckades krossa den italienska maffian, när sedan de allierade landsteg på Sicilien så tog de hjälp av de maffioso som fanns kvar, de jävla amerikanarna öppnade väl alla fängelser på Sicilien och släppte ut maffiamedlemmarna mot att de hjälpte de allierade mot fascisterna. Demokratin har aldrig lyckats komma till rätta med den organiserade brottsligheten, det är en av demokratins stora svagheter. 


ANNONS
Av Karsten - Torsdag 9 mars 18:14

Editorn i detta bloggprogram ar totalt vardelos. Nu kan man inte skriva de sista bokstaverna i det svenska alfabetet. Nagon stavningskontroll finns inte heller. 

Av Karsten - Torsdag 9 mars 14:34

Som kriminalroman är Lars Keplers bok "Kaninjägaren" föga trovärdig, persongalleriet är som hämtat ur fantasins värld. De har alla konstiga namn som inte känns realistiska. Betraktar man deras roman som fantasy så är den medelmåttig. Som en roman om ett brott är den ljusår från mästarna i genren Sjöwall Wahlöö som ändå paret Ahndoril tycks beundra och hänvisa till på ett ställe i boken. Visst är det en blandvändare men man känner ändå hela tiden att det här är inget som skulle kunna ha hänt i verkligheten. Det var som en polis sa i Malou von Sivers morgonprogram på TV4:a, så fort huvudpersonen i en kriminalroman är kriminalkommisarie vid rikspolisen så lägger jag ifrån mig boken, det är inte så det går till i verkligheten. Nä han har helt rätt kriminalkommisarier spinger inte omkring och löser brott, de sitter bakom ett skrivbord och löser budgetproblem och tjänstgöringsscheman och andra administrativa uppgifter. De som är ute på fältet är oftast kriminalinspektörer.

Av Karsten - Onsdag 8 mars 21:10

Janne Josefsson fick väl så han teg när han träffade de fem småkillarna han träffade 1999 och fick se vad som hänt med dem och vilket liv de lever idag. Två av killarna som var bröder fick stryk av sin heroinberoende far varje dag, vad kan man förvänta sig med en sådan uppväxt. Programmet är monument över den misslyckade invandrings och integrations politiken i Sverige. Politikerna kan stå opch prata sin smörja i Aktuellt det är ändå få som tror på dem idag. Hur fan kan man se något positivt i ett område som Fittja. Janne Josefsson har rätt när han säger att det bara har blivit värre, det är mer vapen, mer våld och mer narkotika. 

Jag tror dessa småkillar hade haft det bättre om de fått stanna kvar i Mellanöstern där de kom ifrån, än att växa upp i ett tröstlöst svenskt betonggetto i Sverige. Se bara på den senaste dödsskjutningen i Hallonbergen där en kvinna som blivit vittne till en dödsskjutning och vittnat om detta för polisen blir mördad av folk med kopplingar till dem som sköt. Detta skickar en signal till alla andra, snackar ni med polisen riskerar ni att själva bli skjutna. Detta är det Sverige vi fått tackvare en oansvarig invandringspolitik och en total brist på integration och brist på krav på dem som kommit hit.

Vi vill inte höra fler politiker yra sin dynga om hur positivt det är i Fittja, Rinkeby, Rosengård, Biskopsgården osv. Det finns inget alls positivt i den utveckling vi sett de senaste årtiondet.


PS Tror ni han den muskulöse i programmet tar annabola??

Av Karsten - Tisdag 7 mars 19:46

Läget i Östasien trappas upp med nya missilupskjutningar av Nordkorea, som svar på detta har USA i Sydkorea installerat avancerade radaranläggningar och ett antimissilförsvar. Detta ses inte med blida ögon av Ryssland och Kina som begriper att med dessa radaranläggningar kan man även spana på dessa två länder. Man kan nog lugnt utgå från att Nordkorea fått hjälp att utveckla både kärnvapen och missiler av arbetslösa ryska ingenjörer och forskare som blev arbetslösa i början av 1990-talet när Sovjet kollapsade. Dessa forskare har lockats till Nordkorea med en priviligierad lyxtillvaro och en hög lön utbetalad i västvaluta eller guld. All kunskap kan köpas i dagens globaliserade värld, även avacerad vapenteknik. 

Själv tror jag bara det är en tidsfråga innan Japan skaffar sig egna kärnvapen, då Japan är ett av Nordkoreas mål vid sina missiluppskjutningar. Nordkoreas diktator är nog en av världens statsmän som är fullt kapabel att starta ett kärnvapenkrig. Han och hans generaler lever i sin egen paranoida värld där minsta provokation kan utlösa oförutsägbara reprisalier. Med Donald Trump i Washington och Kim Jong-un i Pyongyang har världen blivit en farligare plats att leva i.

Av Karsten - Tisdag 7 mars 18:08

Ungern visar vägen för EU genom att bygga speciella asylläger för alla flyktingar som kommer till landet. Alla asylsökande som befinner sig i Ungern och anländer till landet kommer att samlas upp och sättas i dessa läger där de får bo i inredda containrar i väntan på att deras asylansökningar behandlas. Detta förfarande gör att ingen kan gå under jorden och sedan försöka korsa gränsen till Österrike eller Tjeckien. Ungern för en konsekvent flyktingpolitik som har stort stöd i dess parlament, man vill ha ordning och reda och inte en massa folk som ingen vet var de uppehåller sig. 


Sverige är Ungerns raka motsatts, här kan folk avvika från flyktingförläggningarna och gömma sig gud vet var. Många som fått avslag på sina asylansökningar i Sverige har avvikit och gömmer sig i Sverige eller försöker ta sig till något av våra grannländer och söker ny asyl där i hopp om att kunna stanna i EU. Europa står under ständig press av horder av ekonomiska migranter från Afrika och Asien. Antalet migranter som tagit sig över Medelhavet till Italien har ökat dramatiskt. Vill vi bibehålla vår europeiska egenart så måste vi slå vakt om våra gränser och följa Ungerns exempel.

Av Karsten - Tisdag 7 mars 14:45

Det är en händelserik epok man lever i, det går knappt en dag utan skottlossning och knivattacker. Den senaste i raden utspelade sig för ovanlighetes skull inte i Malmö utan i Hallonbergen utanför  Stockholm. Två personer uppges ha dödats i samband med ett våldsbrott där polisen tvingades öppna eld. Fyra personer har gripits misstänkta för mord alternativt mordförsök. Sedan har två personer blivit knivskurna på Arbetsförmedlingen i Borlänge, visste inte att det till och med är farligt att söka arbete nuförtiden.

Ska man skriva "romaner om ett brott" idag så fattas det inte inspiration och de lär bli mer acktionfyllda än de var på Sjöwall Wahlöös tid. Idag kan man lägga till kulspruteattacker och handgranater inkastade i folks vardagsrum. De blir mer som gamla amerikanska deckare massor med våld, ond bråd död och blod som rinner i floder. Jens Lapidus har ju gjort några sådana försök varav "Snabba cash" blivit film, där vimlar det av kriminella invandrare som skjuter hejvilt omring sig, precis som i verkligheten.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se