Senaste inläggen

Av Karsten - Söndag 9 april 13:58

Det har nu visat sig att den 39-årige uzbekiern sök uppehållstillstånd i Sverige och fått avslag, därefter har han gått under jorden och blivit efterlyst av polisen. Motivet till dådet kan mycket väl vara ett allmänt hat mot Sverige som inte lät honom stanna. Bland alla dessa hundratusentals människor som de svenska makthavarna släppt in döljer sig säkert åtskilliga psykiskt labila människor som kan begå terrordåd i sin frustration över ett avslag på sin asylansökan eller sin ansökan på permanent uppehållstillstånd. Vi borde därför skärpa asyllagstiftningen så vi lättare kan avvisa folk redan vid gränsen. Vidare bör det bli lättare att ta avvisningshotade i fängsligt förvar i avvaktan på verkställighet, det ska inte vara så lätt som det är nu att avvika från asylboenden och gå under jorden.


Det är inte fler poliser och mer övervakning vi behöver utan lagar som gör det lättare att göra sig av med oönskade invandrare. Det måste bli möjligt att upphäva ett svenskt medborgarskap för människor som inte har sina rötter i Sverige och avvisa dem och deras familjer. Sverige har varit alldeles för naiva och godtrogna när det gäller utomeuropeisk invandring. Det har varit alldeles för mycket retorik i stil med att "barnen har rotat sig i Sverige och därför måste familjen få stanna av hummanitära skäl", det har varit för mycket känslor och för lite strikta betämmelser. Media har kunnat påverka myndighetsbeslut med snyftartiklar och gjort lagstiftningen till ett lotteri. Gör det mycket svårare att ta sig in i Sverige och sluta upp med att dela ut uppehållstillstånd och medborgarskap per automatik. Alla som fått asyl av dem som anlände hösten 2015 borde få tillfälliga uppehållstillstånd som gör det möjligt att skicka dem tillbaka när kriget i Syrien är slut. För övrigt ska första asylland gälla, det ska inte vara möjligt att ta sig genom hela Europa för att söka asyl i Sverige.

ANNONS
Av Karsten - Söndag 9 april 13:14

Justitieminister Morgan Johansson är inne på farliga vägar när han pratar om förbud mot självutbildning i terrorism, exakt vad innebär detta? Förbud mot att inhämta viss kunskap på Internet, förbud att läsa vissa böcker? Hur ska en åklagare föra i bevis att uppsåtet med kunskapsinhämtningen var att utföra ett terrordåd när dådet inte är utfört? Är man en självutbildad terrorist om man Googlar på begreppet "rörbomb" eller "acetonperoxide"?


När man försöker kriminalisera innehavet av viss kunskap är man inne på farliga vägar och sätter rättssäkerheten ur spel. I sin förlängning skulle det innebära att man kan dömas för förberedelse till grovt narkotikabrott om man inhämtar kunskap i hur man tillverkar metamfetamin. Sedan finns det ju ett stort problem då de som har brottsligt uppsåt knappast använder sig av Google Chrome eller Microsofts browser, de använder Tor Browser och då går man inte att spåra. Den mesta kunskapen i terrorism, sprängmedel, gifter och annat otyg finns på det som kallas Darknet och dit får man bara tillträde genom Tor Browser.


Morgan Johansson är inte bara liten till växten han är även en mental dvärg då han inte tänker igenom det han säger. Hade han och hans regeringskollegor gett fan i att släppa in en massa folk från Mellanöstern och Afrika hade vi inte haft något påtagligt terrorhot. I Finnland har man inte haft några större problem med radikaliserade muslimer.

Felet är att man behandlat muslimerna i Sverige med silkesvantar allt för länge, man har inte hållit koll på vad som predikas och sägs i moskéerna runt om i vårt land med hänvisning till religionsfriheten och föreningsfriheten. Våra förorter är som tryckkokare som är på väg att explodera, man har själva skapat förutsättningarna för att extrem våldsinriktad islamism ska uppstå. Ta nu inte terrordådet som en förevändning för en lagstiftning som inskränker på den legala regimkritiken och som ger polisen befogenhet att sticka näsan i sådant de inte har med att göra.

ANNONS
Av Karsten - Lördag 8 april 22:23

När det händer något dramatiskt i Sverige så märker man hur provinsiell och bondaktig dess befolkning är, man lever verkligen kvar i illusionen att sådant händer inte här. Ändå försöker man göra Sverige kosmopolitiskt genom att importera folk från alla hörn av världen, med ett ganska nedslående resultat. Vi har fått samma trista betonggetton som i Paris och andra europeiska storstäder. Den svenska modellen fungerade inte. Det verkar som man var totalt oförbredd på de kriminella invandrargängen trots att dessa fanns i de äldre europeiska invandrarländerna som Frankrike och England. Den moraliska stormakten Sverige trodde de skulle klara av vad inget annat land klarat av. Nu har då Sverige drabbats av vad medierna kallar ett terrordåd, ett mycket blygsamt sådant då bara fyra dog (och det ska vi vara tacksamma för). 

Nä nu skiter jag i detta och återgår till filmen på tolvan.

Av Karsten - Lördag 8 april 19:37

Är mycket förvånad att SD:s partisekreterare Richard Jomshof har varit så tyst i samband med terrordådet i Stockholm. Det torde stå utom allt tvivel att dådet begåtts av en medborgare från Uzbekistan med jihadistiska sympatier. Muslimsk extremism ligger således bakom terrorattentatet. Jomhof har ju alltid varit en radikal motståndare till all muslimsk invandring till Sverige så jag saknar hans inspirerande islamofobiska uttalanden. Har han kanske lugnat ner sig sedan han kom in i riksdagen och blev en kostymnisse bland de andra? Jag minns honom som en ganska frispråkig person från den tid jag själv var medlem i SD. Tycker att SD ska ta tillfället i akt och kräva ett stopp för all vidare flyktinginvandring från muslimska länder. Vem som helst med lite vett och sunt förnuft måste ju förundra sig över att 95 procent av de som kom hösten 2015 var muslimska unga män under 30 år. Varför flydde inge kvinnor och barn till Sverige? Jag räknar inte ensamkommande skäggiga pojkar till kategorin barn även om de svenska migrationsmyndigheterna verkar göra det.


Jag tycker SD blivit ett intetsägande skitparti som inte vågar ställa upp för de svensska kulturvärdena längre. Socialkonservativa kallar de sig numera. Nä tacka vet jag när SD var ett renodlat nationalistiskt parti som vågade kräva ett totalstopp för all vidare invandring till Sverige. Med alla dödsskjutningar och nu senast ett terrordåd torde det stå klart för de flesta att invandringen har en baksida. Det har kommit hit människor med onda avsikter, människor som betraktar oss kristna som otrogna hundar. Hur vore det om vi markerade mot dessa våra folkfiender? Många röstade nog på SD i det senaste valet med tanke att detta parti skulle stoppa invandringen av utomeuropéer och speciellt då muslimer. Ändå fick de se ett lämmeltåg av unga muslimska män välla ut ur Öresundstågen på Malmö Central. Var var SD då?

Av Karsten - Lördag 8 april 18:53

Det som berör mig mest är att den jäveln körde ihjäl en oskyldig hund, därefter att barn drabbades. Det som förvånar mig är att inte fler vuxna dog med tanke på att de flesta idag går runt med hörlurar i öronen och näsan nere i mobilskärmen helt inne i sin egen värld. Folk bör nog sluta vara så upptagna med sina mobiler och börja ge akt på sin omgivning. Ingen vet när nästa attack kommer, det enda vi vet är att den med största säkerhet kommer. När jag ser folk gå runt knappande på sin mobil vill jag helst rusa fram och slita mobilen ur deras händer och köra ner den i käften på dem och ropa: "För helvete vakna, det finns ett liv att leva!"


Efter att ha följt rapporteringen kan jag barta konstatera att TV4:a är den värsta dyngspridaren i detta landet. TV4:s journalister saknar allt vad etik och bildning heter, de skyr inga medel att få tittarnas uppmärksamhet. Det verkar som vilken idiot som helst kan få jobb på TV4:a. Vad kvällspressen skriver vet jag inte då jag vägrar betala 18 kronor för reklam och politiskt korrekt dynga. Ska jag summera det sista dygnets "nyhetsrapportering" så kan jag bara konstatera att jag lever i ett dårhus befolkat med imbecilla kretin.

Av Karsten - Lördag 8 april 18:01

Vissa reportrar ställer så otroligt dumma frågor så man undrar om de överhuvudtaget har någon utbildning. När en så kallad journalist på TV4:a skulle fråga ut försvarsadvokaten till den misstänkte uzbekiern så verkade hon inte förstå innebörden i begreppet "yppandeförbud". Hon trodde tydligen att advokaten skulle säga mer än vad polis och åklagare sagt. Bara att ställa en så dum fråga som "Hur mår din klient nu?" Ja hur fan tror du man mår instängd i en liten cell på Kronobergshäktet när man egentligen hade hoppats att man sprängt sig själv och en massa otrogna i luften och hamnat i Paradiset med 72 oskulder! De är så makalöst dumma dessa djävla journalister som nu äntligen har fått ett scoop att vältra sig i. Löpen på kvällsblaskorna bara skrek ut orden TERROR. När man ser manifestationerna i centrala Stockhom skulle man kunna tro att minst 400 var döda. Va fan vi hade tur och idoten lyckades bara döda 4, vi ska vara tacksamma att han inte var lika effektiv som han i Nice. Det officiella Sverige försöker ta politiska poäng på det som skett även om alla förnekar att så skulle vara fallet. 

Hur fan blir det den dag någon förbannad jihadist lyckas döda flera tiotals svenskar eller hundratals? Med tanke på alla dessa unga muslimska män som Sverige släppt in ska vi inte alls bli förvånade om något sådant inträffar. Sverige och svenskarna är så otroligt naiva och godtrogna och vill gärna inbilla sig att alla som sökt sig hit verkligen är flyktingar med goda avsikter. Det är dags att vakna upp ur "Lönneberga drömmen" Sverige har tack vare massinvandringen förvandlats till en högst otrygg plats och detta kan vi tacka våra politiker för.

Otroligt! Just nu är det bara TV4:a som ägnar sig åt ryktesspridning, SVT har slutat vältra sig i terroristnyheter. Just nu påstår de att ett tillslag i Vårberg kan ha samband med terrordådet.

Av Karsten - Lördag 8 april 17:04

Kungen och Silvia avbröt sitt besök i Brasilen där man var och hälsade på Silvias gamla nazistiska släktingar. Redan före kriget fann Silvias fader för gott att emigrera till Brasilien dit han kom 1920. Han återvände till Tyskalnd 1938 då nazisterna hade tagit makten och de välkomnades med öppna armar och gick med i nazistpartiet. Silvias far Walther Sommerlath tillhörde staden Hiedelbergs finanselit och skodde sig som alla nazister på beslagtagen judisk egendom. I februari 1947 flyttade familjen Sommerlath tillbaka till Brasilien där han välkomnades av diktatorn Juan Peron.

Dessa fakta har varit mycket besvärande för drottning Silvia och kungahuset och man har gjort allt för att dementera dylika rykten. 

Personligen tycker jag monarkin spelat ut sin roll i Sverige och övriga Europa, det är bara konservativa idioter inom SD och M som vill ha kvar monarkin. Det är ju sjukt att man tillåter att man i en modern demokrati har en släkt som ärver rikedom och makt och dessutom avlönas av folket via skattesedeln. Jag vet att många nationalister hyllar monarkin som en symbol för patriotism och nationalism detta anser jag vara en villfarelse och en ogenomtänkt ståndpunkt.

Av Karsten - Lördag 8 april 15:56

Tänk om det visar sig att den 39-årige uzbekiern verkligen är en ensam dåre, tänk om han verkligen är sinnessjuk och handlat på order av inre röster som uppmanat honom att döda otrogna? En psykotisk schizofren dåre som man inte kan visas upp i en rättssal. Ska man då droga ner den jäveln och fortsätta charaden och döma honom för att det är vad som förväntas av det svenska folket? 

Den förre idioten som mejade ner folk med bil på Drottninggatan var ju en psykisk sjuk människa. Det är ju skrämmande att man inte har gjort mer för att förhindra att man kör med bil på gågator. Man hade kunnat installera höj och sänkbara stålrör starka nog att motstå en framrusande lastbil. Detta skulle göra att lastfordon med legala ärenden skulle kunna ta sig fram samtidigt som man skulle hindra galningar från att meja ner människor. I Malmö finns en form av sådana höj och sänkbara hinder som gör att man inte kan köra in på Gågatan.

Kan man bygga tankshinder vid krig så kan man bygga hinder för lastbilar i fred. Det gäller bara att visa lite kreativitet och inte låta stelbent byråkrati sätta stopp.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se