Senaste inläggen

Av Karsten - Söndag 28 jan 23:38

I Polen har man lagt fram ett lagförslag som gör det straffbart att lasta Polen för de folkmord nazisterna utförde under andra världskriget. Detta har givetvis väckt starka känslor hos den israeliska regeringen. Netanyahu talar om revisionistiska försök att skriva om historien. Det intressanta i hela denna historia är att antisemitismen levde kvar i Polen långt efter krigsslutet. 1947 genomfördes en större pogromen av polacker mot de få kvarvarande judarna i Polen. Att Polen försöker lagstifta mot alla försök att lasta dem för delaktighet i judeförföljelserna förvånar mig inte alls. Polen hade en mycket stor judisk befolkning före 1939 då många judar flytt undan förföljelserna i tsarens Ryssland till Polen och Tyskland. 


Det ska bli intressant att höra EU:s reaktion på detta kontroversiella polska lagförslag. Polen är ju redan på kant med byråkraterna i Bryssel. Man kan också se det som så att Israel och judarna har förverkat sitt medlidande kapital efter kriget genom den inrikespolitik de fört mot palestinierna sedan 1947. Israel ska inte längre kunna gömma sig bakom beskyllningar om antisemitism när det gäller de annekteringar av palestinsk mark som bosättarpolitiken gett upphov till. Medan man i Europa rev murarna efter kalla kriget byggde man en mur mot palestinierna i Israel. 

ANNONS
Av Karsten - Söndag 28 jan 21:47

Filosofen Friedrich Nietzsche har alldeles rätt i sin analys av demokratin som han betecknar som liktydig med medelmåttighet och förfall och den leder till förkrympning av dem vars viljestyrka ger dem rätten att leda de svaga och leva ett liv fritt från tvång och från mänskliga föreställningar om gott och ont. Han kritiserar demokratin för sin tvehågsenhet och ansåg att den borde avskaffas. Trots detta fruktade han statens oinskränkta makt och antisemitismen gjorde honom illamående.


Nietzsche har fått klä skott för det nazismen gjorde, men nazisterna läste Nietzsche som Fan läser sin Bibel. Nietzsche själv hade inget till övers för den tyska nationalismen, han kallade tyskarna för det mest lågstående och obegåvade, mest ordinära av alla folk som existerar på jorden. 


Nietzsches filosofi var långt före sin tid när den skrevs, hans kritik mot kyrkan och kristendomen har inte förrän nu i vår tid fått genomslag och folk har börjat genomskåda kyrkans hyckleri och falskhet. Då Nietzsche levde på 1800-talet hade kyrkan fortfarande massorna i sitt järngrepp. Nietzsche borde vara obligatorisk läsning redan i grundskolan. Dagens ungdom är så fördummad och obildad att de knappt vet vad filosofi innebär. 

ANNONS
Av Karsten - Söndag 28 jan 00:17

  1. I den amerikanska administrationen finns lika onda människor som i den nazistiska statsförvaltningen, speciellt inom underrättelsesektorn som är fullt jämförbar med Gestapo och RSHA. För att inte bryta mot amerikansk lag låter man tortera folk av lakejer i tredje land, ett sådant är Egypten. Den som inte förstår den ondska som finns i USA begriper ingenting, han är en okunnig dåre fången i den officiella propagandan. USA:s ondska började under Vietnamkriget, som först nu börjat granskas med objektiva ögon. Man terroriserade ett fattigt bondeland med motiveringen att stoppa kommunismens utbredning enligt dominoteorin. Nu så här i efterhand vet vi alla att USA hade fel.Själv önskar jag se USA krossat som nation i grunden, det är synd om alla hederliga amerikaner som trott på rättvisa för alla, men deras ledarskikt har lett den in på djävulens stigar. För allas bästa vore en värld utan USA det bästa. DE som fortfarande tror på USA som garanten för liberalism och frihet är så förda bakom ljuset att de hör hemma på en institution för mentalt handikappade. Droppen var när Trump lyckades bli president, det visade bara att har man bara tillräckligt mycket pengar så kan man köpa det högsta ämbetet i landet.

Av Karsten - Lördag 27 jan 21:53

100 miljoner ska sossarna lägga på årets valkampanj, jag undrar hur mycket av dessa pengar som ska gå till trollfabriker på nätet som ska sprida falska nyheter om motståndarna? De där sosse gökarna som startade falska Facebook-konton för att sprida en falsk bild av SD blev inte utslängda av partiet (SAP) utan blev bara omplacerade. Är det inte hög tid för svenskarna att genomskåda socialdemokraterna och inse vad det är för ett parti de förvandlats till, det är inget arbetarparti som värnar om de svagaste i samhället, det är ett parti som sitter i knäet på kapitalet och tillvaratar industrins och finanshajarnas intressen. 


Sossarna lever på gamla minnen och vilar på de segrar och reformationer de en gång gjorde i Sverige. Hoppas det de gjorde mot 150 000 pensionärer kommer att visa sig i valresultatet, det är pensionärerna gamla utslitna arbetare som röstar på dem. Alla partier som förespråkar massinvandring och inte vill stänga våra gränser är inte värda en enda röst. Rösta på ett svenskt Sverige, detta kan vara sista chansen. Nästa val kan det finnas ett islamistiskt parti som fångar upp alla muslimska röster och då är det bara en tidsfråga innan demokratin är avskaffad. Inget arabland har hittills lyckats införa demokrati, inte heller har de lyckats skapa en välfärdsstat. Det närmaste man kommit en sådan var Gaddafis Libyen, men det bombade väst söder och samman.

Av Karsten - Fredag 26 jan 19:59

Kollade precis på DR1 som visade "Disney sjov" som sista inslag visade de "Tre små grisar" i originalversionen där Stora Stygga Vargen i slutscenen klär ut sig till en judisk borstförsäljare med stor krokig näsa och svart helskägg för att lura sig in i Bror Duktigs stenhus. Denna version anses antisemitisk och man har gjort om scenen till en mer neutral sådan, men danskarna hade modet att visa originalet. På YouTube kan man se båda versionerna. Här i Sverige censurerar man både Pippi Långstrump och Tomtens verkstad. Feghet, värdegrund och PK-religionen går före allt annat.

Av Karsten - Fredag 26 jan 18:59

Varför tar inte Annika Strandhäll steget fullt ut och förbjuder alla tobaksvaror från att säljas i Sverige? Den undre världen skulle jubla, ytterligare en lukrativ inkomstkälla. Cigarrettsmuggling är redan en inkomstkälla, men har ännu konkurrens av den lagliga försäljningen.  Politiker är nog det dummaste släkte som finns, och speciellt de svenska som har en övertro på förbudspolitik. Hade inte cannabis varit förbjudet så hade de kriminella gängen inte kunnat tjäna pengar på försäljningen. Idag tjänar de grova pengar på cannabisförsäljning och tvingar smålangarna att köpa av bara vissa kriminella gäng med hot om våld. De hotar gatulangarna att bara köpa av vissa leverantörer, de försöker skaffa sig monopol på marknaden genom hot om våld. Borta är den anda av "Peace and Love" som präglade 1960- och 70-talets haschmarknad som dominerades av hippies.


Alla förbud och inskränkningar av droger vilka de än må vara gynnar den kriminella världen. Se bara på förbudstiden i USA där maffian byggde upp sin maktplattform kring sprithandeln. Samma sak när Sverige införde motboken då frodades smugglingen av sprit från andra sidan Östersjön till Sverige förutom att hembränningen ökade. I norra Sverige där det är glest mellan Systembolagen har hembränning alltid varit en del av kulturen. Svenska politiker har alltid varit så dumma så de trott att bara vi förbjuder företeelser vi inte gillar så försvinner de. Man förbjöd köp av sexuella tjänster, inte fan har prostitutionen försvunnit från Sverige för det tvärtom den för en blomstrande tillvaro på Internet. Det bästa för Sverige hade varit att förbjuda dumma politiker, men det bli djävligt svårt då partierna är nerlusade med denna vara.

Av Karsten - Torsdag 25 jan 22:07

En sjuk civilisation skapar sjuka människor, något vi ser med all tydlighet idag. Allt är sjukt och depraverat idag, TV-underhållningen, filmerna, teatern, konsten och politiken. Men ingen märker något då alla är inbäddade i skiten. De flesta upplever det som normalt, de talar om utveckling och framåtskridande. Just nu styrs världens mäktigaste demokrati USA (Indien är den största) av en total galning, en sliten åldring som tror att han är kapabel att styra en nation bara för att han tjänat en massa pengar på fastighetsaffärer. Aldrig tidigare har USA:s politik gentemot omvärlden styrts från ett Twitterkonto av en oberäknelig gubbe som fattar beslut efter vad han sett på Fox News.


Tittar just nu på Seth MacFarlane´s "A Million Ways to Die in the West" en sjuk film med mest fitta, kuk, bajs, kiss och spyor samt ett språk späckat med svordomar och könsord. Säkert nominerad för minst tio Oscars. OK jag gillar den tecknade "Family Guy" men denna skit kunde Mac Farlane låtit bli att slösa krafter på, det är ju bara en löjlig provokation, ett sätt att reta det puritanska USA.

Av Karsten - Torsdag 25 jan 18:26

Den där Ubåts-Madsen verkar vara mer korkad än folk i gemen trodde, han hade tydligen planerat mordet på Kim Wall redan innan hon bordade ubåten och förberett det. Enligt åklagaren hade Madsen tagit med sig verktyg och annat han behövde för att mörda, stycka och sänka kvarlevorna i havet. Antagligen var Madsen övertygad om sin egen genialitet även som mördare och trodde att han aldrig skulle bli avslöjad. Fan vet om han inte mördat fler kvinnor och fått smak på det och trott att han var oantastbar av lagens långa arm.


Tro att han som själv gjort sig känd som en knäppgök kunde bjuda med en känd journalist på en ubåtstur och sedan våldta och förnedra henne innan han mördade henne och sänkte delarna i Öresund för att sedan inbilla sig att polis och media skulle gå på lögnen att hon hoppat av ubåten gått i land och försvunnit i tomma intet. Begrep idioten inte att man skulle börja göra eftersökningar? Varför sänkte han delarna i Kögebukten och inte ute på djupare vatten? 

Skulle vara mycket intressant att läsa den psykiatriska utvärderingen som gjordes, för han kan ju inte ha alla årorna i sjön det är ju uppenbart.


Märkligt att Kim Wall inte kände på sig att allt inte stod rätt till, med tanke på att hon åkt runt som journalist på rätt farliga platser. Peter Madsen måste vara en mästare på att dölja sina känslor, något som är utmärkande för psykopater och folk med Aspergers syndrom, det verkar som Wall inte haft en enda misstanke om att Madsen hade planer på att förgripa sig på henne. Lås in fanskapet och släng nyckeln!


Såg precis ett program på danska TV2 "Station 2" om polisens sökande efter likdelarna efter Kim Wall där man använde svenska likhundar för att finna delarna. Man visade också intervjuer med folk i Peking där Kim Wall tillbringade sin sista tid och planerade att bosätta sig med sin danske pojkvän. Åklagaren i fallet åtalar Madsen för planerat mord och sexuella övergrepp av synnerligen grym art. Kim Walls torso var knivhugget med fjorton hugg i och omkring underlivet. Man har vidare funnit videor i Madsens ägor med material där kvinnor torteras och utsätts för sexuellt våld, vilket tyder på att Madsen har haft synnerligen sjukliga fantasier om kvinnor. 


Dessa graverande bevis ligger till grund för åtalet om att Madsen redan från början planerat att våldta och mörda Kim Wall. Madsen är bara ytterligare en av alla dessa narcissistiska män med en snedvriden kvinnosyn, en man som inte klarar av starka självständiga kvinnor. Man får anta att Madsen och Wall träffats före den ödestigna ubåtsresan och planerat den intervju Wall planerade göra med Madsen, medan denne planerade att mörda och sänka Walls lik i Öresund. Huruvida Madsen är en mentalt sjuk människa eller bara en produkt av sin uppväxt med en dominerande fader återstår att se. Hur som helst har han nog ett livstidsstraff att se framemot om nu ingen medintern mördar honom då de anser att han är en sjuk djävel som inte bör få leva.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se