Alla inlägg den 3 september 2017

Av Karsten - 3 september 2017 20:31

Kan någon förklara för mig varför så många svenska yngre karlar går och skaffar sig talibanskägg? Har de konverterat och blivit islamister eller är det bara ett sjukt mode? Kortklippt hår och ett stort ovårdat talibanskägg, kan inte säga att jag gillar det, tycker att det räcker med alla islamister som springer runt i särk och långt svart skägg på våra gator och torg. Snart blir det väl inne med skjorta utan krage och ingen slips. Ser fler och fler av dessa betäckta kvinnor som man bara ser ögonen på, ibland undrar man om man är i Bagdad det är bara bilbomberna som fattas men de kommer väl de också. Dödsskjutningar hör till vardagsmaten i dagens Sverige, hade någon talat om för mig hur dagens Malmö skulle te sig på 1970-talet hade jag skrattat och sagt: "Du kan inte vara riktigt klok, sånt händer inte i Sverige." 


De som skapat detta helvete kan i sanning inte vara riktigt kloka, det är vänstern och miljötalibanerna som gått i bräschen för mångkulturen. Det är de där vänstergalningarna som demonstrerade mot Vietnamkriget och sörplade rödtjut till långt in på natten och diskuterade den dialektiska materialismen som nu växt upp till dagens makthavare som ställt till det helvete vi har. Alla trodde på 70-talet att de skulle växa ifrån de där dumheterna och bli normala medborgare, men i helvete de tog skiten med sig när de blev byrådirektörer och makthavare i det socialdemokratiska Sverige. Se bara på rödstrumporna som var embryot till dagens feminister och genustokar, idag vågar ingen politiker säga att de är antifeminister. Vi har fått ett samhälle styrt av de värsta dårar man kan tänka sig. Själv såg jag med nedlåtande förakt på 70-tals vänstern då jag i själ och hjärta alltid varit fascist. Detta var en åsikt man öppet kunde torgföra på 70-talet då ingen trodde man var riktigt klok, alla trodde kommunismen skulle vinna. Idag vinner mina åsikter mer och mer terräng för var dag då folk har tröttnat på det där vänsterfladdret, man har ju insett vad det ledde till.   

Av Karsten - 3 september 2017 18:45

Kollar South Park på Commedy Central, avsnittet där Barbara Streisand förvandlades till en jätterobot tack vare någon mystisk ockult triangel.  Hon terroriserar sedan South Park och dess invånare. Före detta avsnitt visades det där Jesus och Satan boxas och Satan lägger sig så Jesus vinner. Alla i South Park hade satsat pengar på Satan som vinnare utom Satan själv, som den onda falska själ han är har han satsat på Jesus och vinner hela potten. Jag tycker världen påminner mycket om South Park, själv påminner jag väl mest om Eric Cartman. Caretman är den karaktär som jag gillar mest, han är elak och cynisk. "You fucking Peaceloving Treehugging hippies".


Av Karsten - 3 september 2017 18:04

Är Elake Karsten överraskad att Nordkorea genomfört ett framgångsrikt test av en vätebomb? Knappast det var vad man kunde förvänta sig, givetvis har Nordkorea fått hjälp på traven för att kunna utveckla ett kärnvapenprogram så snabbt. I början av 1990-talet stod arbetslösa ryska kärntekniker och ingenjörer på rad för att få ett jobb, då lockade Nordkorea med en fet lön i dollar eller guld så då var det nog inga problem att få tag i kompetent folk. Nu får USA betala priset för att de "vann" det kalla kriget och fick sovjetstaten att kollapsa fullständigt och okontrollerat. Frågan är vilka fler som tog chansen att anställa ryska kärnvapenspecialister, kanske Iran, vem vet? 


Under utvecklandet av den amerikanska atombomben fick Sovjet fortlöpande information av två hängivna kommunister som var anställda i "Manhattan projektet" vilket gjorde att Sovjet kunde genomföra sin första provsprängning 1949 fyra år efter USA:s Trinity test. En av dessa var fysikern Klaus Fuchs vars arbetsfält var implosion av en plutonium kärna en av de viktigaste landvinningarna i utvecklandet av en fungerande fissionsbomb, Fuchs jobbade även med utvecklandet av vätebomben efter kriget. Detta är något politikerna aldrig förstått och lärt sig, tar man hjälp av vetenskapsmän så förblir hemligheter aldrig en hemlighet. Vetenskapsmän delar alltid med sig av sin kunskap och triggar man dem att skapa något så djävulskt som en atombomb så lär fienden få del av kunskapen. 


Nu har Nordkorea tillgång till både fissions- och fusionsvapen samt interkontinentala missiler som vapenbärare, ännu en nation har sällat sig till kärnvapenmakterna. Vi kan i grund och botten tacka USA för detta som genom sin aggressiva och imperialistiska utrikespolitik visat världen att det enda som kan skrämma dem är hotet från kärnvapen. Hade Saddam och Gaddafi haft kärnvapen så hade de förmodligen suttit kvar vid makten och arabvärlden hade varit en lugnare plats utan en massa flyktingar.  

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards