Direktlänk till inlägg 9 maj 2019

Rädda Sverige?

Av Karsten - 9 maj 2019 13:18

Jag har gett upp hoppet om Sverige totalt. När man ser reportage som det Janne Josefsson gjorde om Bergsjön i Göteborg inser man att Sverige är förlorat. Dess dumma naiva befolkning lät en liten maktelit förvandla ett homogent välfungerande samhälle till ett närmast anarkistiskt kaos, ivrig påhejade av en vänsterliberal pöbel. Idag har det gått så långt att någon återvändo inte står att finna. Endast om en hårdför diktatur införde den totala polisstaten och med våld rensade Sverige på de oönskade befolkningsgrupperna skulle man kunna vrida utvecklingen rätt. Detta skulle dock skapa motsättningar med våra grannländer då stora mängder utomeuropéer skulle ta sin tillflykt dit.  


Idag är den bistra verkligheten att kriminella invandrargäng tagit över kommandot i de flesta av våra invandrartäta förorter. Deras grepp är idag så hårt att polisen med sina bristfälliga resurser inte har en chans att återinföra lag och ordning. Politikerna låssas som det regnar och stänger in sig i sina åsiktsbubblor och svamlar hur nödvändig invandringen är för arbetsmarknaden. De vet innerst inne att deras politik lett till ett stort djävla misslyckande men har genom åratal av positiv retorik kring asyl- och invandringsfrågor målat in sig i ett hörn. De vägra erkänna sitt misslyckande, på sin höjd erkänner de att de varit en smula naiva.


Som läget är nu eskalerar bara problemen, de kriminella gängen fortsätter beväpna sig oavsett skärpta vapenlagar och andra kosmetiska åtgärder. Så fort gängkriminaliteten kommer på tal så får medborgarna samma svar från politikerna: "Vi har skärpt lagarna på en rad områden", precis som om det skulle hjälpa när det inte finns poliser nog som kan se till att lagarna efterlevs. Det är till exempel förbjudet att cykla på trottoaren ändå cyklar nästan alla på trottoaren idag. Vanlig folk börjar uppleva rättssamhället som ett dåligt skämt där de flesta brottsanmälningar läggs ner innan man ens har börjat utreda.


Knappt någon av alla gruppvåldtäkter har lett till fällande domar medan man däremot i spåren på Metoo-hysterin dömer en kulturpersonlighet för ett tio år gammalt påstått sexuellt övergrepp. Detta är Sverige av idag - Absurdistan, ett sanslöst samhälle styrt av en medie- och maktelit som tappat fotfästet i verkligheten totalt. Istället för att lyssna till de kritiska rösterna försöker man tysta ner dem med hjälp av lagar som "Hets mot folkgrupp" och talar om hatet på sociala medier. Medan det går ekonomiskt bra för länder som Polen och Ungern går det allt sämre för Sverige. Den svenska kronan har aldrig varit så svag som idag. När ska svenska folket vakna och inse vilka stolpskott som stytr det här landet?

 
 
Ingen bild

Betalaren

9 maj 2019 17:12

Det som sker är helt sjukt. Grundbultarna i behovspyramiden är, vatten, mat, värme och tak över huvudet.
En "kulturarbetare" som blåser upp presenningar i skogen och påstår att man då kan se trädens blodsystem är "way-off" i behovspyramiden. Likaså OS i Stockholm, för att bara ta några exempel.

Vem står för prioriteringarna i detta sjuka land? Omvärlden sänker oss via kronan. Inte ens finansputtarna rår på detta..

Karsten

11 maj 2019 14:24

Jag såg det inslaget i Kulturnyheterna och delar din uppfattning. Dagens s.k "konst" är bara en sorts meningslöst effektsökeri.
Sverige behöver en stark ledare likt den i Ryssland om landet ska räddas undan undergång.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards