Alla inlägg under oktober 2015

Av Karsten - 8 oktober 2015 17:06

Tyvärr är merparten av de "flyktingar" som söker sig hit inget annat än lycksökare och löskefolk som söker en ny bekvämare och bättre tillvaro.  De tror Sverige är ett land som flödar över av vin, smör och honung. När de uppdagar att så inte är fallet så vänder de sin besvikelse i hat mot Sverige och dess folk. Man kan lugnt säga att dessa människor är primitiva otacksamma individer som för det mesta saknar all form av bildning. De är bara fräcka och påstridiga ociviliserade typer.


Våra politiker blundar för allt detta och försöker inbilla de etniska svenskarna att det rör sig om högutbildade människor som får jobba som taxichaufförer och städare. Detta är naturligtvis lögn från början till slutet, alla som haft med invandrare att göra vet detta. Efter 1980 var det bara slödder från Mellanöstern och Afrika som kom hit. Ociviliserade primitiva analfabeter som helst av allt inte ville något högre än att slippa arbeta och kunna leva på bidrag. Med anklagelser om rasism och främlingsfientlighet har man från officiellt håll tystat all kritik, ingen svensk vågar säga det Elake Karsten skriver högt.


Jag tycker att nu är det nog, nu ska sanningen fram länge nog har vi tigit och lidit i tysthet. Säg vad ni tycker högt och skit i politiker och myndigheter. De som tar invandrarna i försvar är inget annat än fosterlandsförrädare. Är vi tillräckligt många som slutar hålla käft måste man ta tag i problemet.

Av Karsten - 8 oktober 2015 16:55

För några år sedan fick jag höra berättas om arabernas makalösa fräckhet i affärer. En kvinna låt oss kalla henne fru V. står på utomhusloppiset på Drottningtorget och säljer kläder och smycken. En arabkärring tar upp ett halsband i fru V:s stånd och frågar vad det kostar. Fru V. upplyser henne att hon vill ha sextio kronor för halsbandet. Arabkärringen tar halsbandet och stoppar ner det i sin väska ger fru V. två kronor vänder på klacken och går därifrån.

Nu är fru V. själv invandrare från det forna Jugoslavien, hon kom på 60-talet som arbetskraftsinvandrare, så hon fann sig inte i sådana fräcka metoder utan gick efter arabkärringen tog hennes väska och fiskade upp halsbandet och gav henne de två kronorna tillbaka. Hade det nu varit en svensk kvinna så hade hon förmodligen funnit sig i denna makalösa fräcket och på sin höjd protesterat lite lamt, men hennes konflikträdsla hade hindrat henne från mer handgripliga metoder. Detta vet araberna och utnyttjar det maximalt.

Exempelvis har araberna genom hot och våld tilltvingat sig alla affärslokaler kring Möllevångstorget. Den svensk som höll ut längst var Saxtorps potatis, men även han kapitulerade till slut efter att ha fått skyltfönsterna sönderslagna ett otal gånger. Detta är den typ av invandrare som kommer till Sverige idag, fräcka primitiva banditer som av Mona Sahlin utmålas som högutbildade akademiker som av den svenska främlingsfientligheten tvingas hålla till godo med jobb som taxichaufför.

Vår kultur och vårt folk kommer att gå under och försvinna om våra politiker fortsätter att ge folk från Mellanöstern och Afrika permanenta uppehållstillstånd. Dessa kulturer passar inte ihop med svensskarna och deras mer kärva lite eftertänksamma kynne. Vi ska inte mot vår vilja tvingas bli grannar med folk som visar brist på respekt och vanligt folkvett. Jag tror aldrig kristna och muslimer i längden kan leva med varandra, risken i Europa och Sverige är att muslimerna genom sitt barnafödande blir i majoritet och då är det slut på demokrati, feminism och religiös frihet.

Av Karsten - 8 oktober 2015 16:49

Man brukar säga att mänsklighetens vagga stod i Rift Valley i Afrika. Detta är inte med sanningen överensstämmande, tycker jag. Det man har hittat i Afrika är apliknande varelser knappt en meter höga som förmodligen gick upprätt. De påminner mer om våra dagars primater än om moderna människor, möjligtvis kan man säga att de har vissa drag gemensamt med våra dagars befolkning söder om Sahara men knappast med den vita kaukasiska rasen.


Den moderna människan uppträder plötsligt och oväntat för omkring 50 till 35000 år sedan. Man har inte hittat någon länk mellan denna lilla apliknande varelse och den moderna människan, vår art uppträder med ett nästan kvantliknande språng. För cirka 6000 år sedan uppstår sedan de första civilisationerna i området mellan floderna Eufrat och Tigris i nuvarande Irak. Även civilisationen uppträder plötsligt och oväntat. Från att ha varit jägare och samlare under tiotusentals år blir vi plötsligt bofasta jordbrukare och grundar stadsstater med kungar som regerar med gudarnas godkännande.


Sumererna är en av de första civilisationer vi känner till som har stadsbyggnad, hjulet och ett skriftspråk. Enligt deras egna myter grundades deras rike av Enki som var en tredjedel människa och två tredjedelar gud. Både i Bibeln och i andra myter finns berättelser om hur gudarna nedsteg från himmelen och skapade människan. Dessa gudar omtalas som Guds söner.


Kan det vara så att någon utomjordisk civilisation kommit till jorden och hjälpt den genetiska utvecklingen på traven, så att de apliknande primater de påträffade snabbt utvecklades till moderna människor som kunde grunda civilisationer. I Första Mosebok (1 Mos. 6) talas det om ”Nifilim” Guds söner som nedstiger från himmelen och finner behag i människornas döttrar och parar sig med dem. Deras avkomma är de  namnkunniga jättarna. Gud säger då att hans ande ska inte bliva kvar i människorna då de är av kött utan deras tid ska vara utmätt till 120 år.


Liknande berättelser återfinnes i andra folks myter och religion. Är vi människor då ett resultat av långväga besökares genetiska experiment? Det är inte omöjligt, snarare troligt med tanke på att vår art uppstår så plötsligt och utan några mellanformer. Den enda mellanform man kan tala om är neandertalarna som levde parallellt med den moderna människan. Är då våra Gudar i själva verket avancerade besökare från en avlägsen civilisation som lämnat sina spår på jorden? Om det är på det viset lär vi aldrig få veta då kyrkan och religionen kommer att göra allt för att tysta ner den kunskapen.

Av Karsten - 8 oktober 2015 16:45

”Jag, Björn Ranelid, behärskar språket, jag är som ett litet barn, jag, jag, jag, den store Björn Ranelid. Lyssna nu på mig, på mina visdomsord, lyssna nu hur jag leker med orden, jag den store Björn Ranelid. Jag är världens ödmjukaste människa, jag böjer mig i stoffet för mina ord, för min grandiosa prosa. Mina ord flyger som änglar över himmelen, där Gud betraktar dem i stum beundran. Jag trollbinder min publik, jag är Sveriges störste nu levande författare så lyssna på mina ord. Dessa ord som formas av läppar som opererats tre gånger, dessa läppar som en gång var gigantiska, men jag överlevde dessa läppar. En gång var jag Sveriges mest lovande fotbollstalang, jag var den tidens Zlatan. Beundra mig för jag är Björn Ranelid, lyssna på mina ord jag viker mig inte en tum. Älska mig, älska mig – kärleken till mig själv är den största kärlek som finns. Jag backar inte en tum, lyssna nu på mina ord ty det är det klokaste ni någonsin får höra. Ordet, ordet hör ordet, ordet är det viktigaste som finns, speciellt mina ord, Vilken storhet mina ord har. Jag är roligare än Robert Gustavsson, hör ni det. Bla, bla, bla osv”. 

Av Karsten - 8 oktober 2015 16:42

När de som är satta att upprätthålla lagen börjar använda samma våld och brutalitet som de som bryter mot lagen är det samhället i slutänden som är den stora förloraren. När polismyndigheten brutaliseras går det förr eller senare ut över de vanliga medborgarna. När tortyr och våld accepteras som gängse förhörsmetod är samhället farligt nära den gräns där demokratin upphör. En demokrati får betala ett visst pris för att kunna kalla sig demokratiskt och det priset är att aldrig ge efter för våldets krafter oavsett vilka prövningar det utsätts för. Detta har USA gjort genom att upprätta koncentrationsläger som det i Guantanamo samt fängsla och hålla folk fångna utan rättegång. Med luddiga begrepp som terrorism och hot mot nationens säkerhet har man tummat på demokratins mest grundläggande begrepp. Utropar man nu USA som en krigszon där man kan gripa och hålla amerikanska medborgare fängslade utan åtal eller dom, ja till och med kunna döda dem måste varje sunt tänkande människa betrakta USA som en första klassens diktatur. De europeiska demokratierna har anlagt en feg eftergiftspolitik gentemot USA och snällt funnit sig i de krav amerikanarna ställt, allra längst har England gått. Fortsätter denna utveckling utan några folkliga protester kommer begreppet demokrati att vara ett tomt ord om något årtionde. Europa kommer att ha förvandlats till en totalitär polisstat där parlamenten enbart utgör en kuliss och politikerna bara är marionetter i händerna på mörka krafter. Enbart styrkan i folkets numerär kan förhindra en sådan utveckling.

Av Karsten - 8 oktober 2015 16:37

Tänker man efter så är det fruktansvärt, vi lever i ett samhällssystem som gör oss sjuka. Vi har skapat ett system som ställer orimliga krav på individen, krav som innebär att vi alla ska stöpas i samma form tänka och tycka likadant. Denna likriktning börjar redan i skolan där man försöker tämja och passivisera det nyfikna lilla barnet. Klarar barnet inte av att sitta stilla i 5 – 6 timmar så stämplas det som ett ADHD-barn.  All form av individualism försöker lärosystemet skala bort. Vi ska tämjas till samma gråa massa allihop.


Undra på att mentalsjukhusen är fulla av patienter och att förskrivningen av antidepressiva och lugnande medel ständigt ökar. Vem är då de skyldiga till detta sjuka samhälle? Egentligen finns det bara en bakomliggande orsak – kapitalet. Storfinansen som vill ha arbetare till sina produktionsanläggningar. Politikerna som planerar och styr i vårt samhälle har helt inriktat sig på att tillfredsställa de ekonomiska kraven som ställs. Skolan ska uppfostra barnen till produktiva arbetare som ger sin avkastning i form av skatter. Hela vår vakna tid är inriktad på arbete. Här i Sverige lever man för att arbeta, inte arbeta för att leva. Hela vår identitet är uppbyggd kring vår yrkesroll, har du inget arbete så är du ingenting.


Naturligtvis blir folk sjuka av att leva i ett sådant samhälle. Vi människor skapades inte för att leva och verka i en så konstlad värld. Vi är skapta för att leva i naturen inte i jättestäder av stål och betong. Vi är inte anpassade för ett liv vid ett löpande band på en fabrik, det är de ekonomiska ramarna som tvingat oss till det. En liten klick människor sitter med makten i sin hand i egenskap av att de kontrollerar ofantliga finansiella tillgångar. De får börsen att gå upp och ner, de får valutorna att gå upp och ner, de har en kontroll bortom vad de flesta kan föreställa sig.


Och inte blir det bättre med socialism och planekonomi, kraven på produktion och konsumtion kvarstår. Det är samma finansiella krav i grunden. Så länge vi bygger upp vår tillvaro på en penningmarknad, där allt värderas i kronor och ören kvarstår de existentiella problemen. Vi har existerat i vår nuvarande form i omkring 50 000 år av denna tid har det vi kallar civilisation bara funnits i 5000 år. Det moderna industrisamhället har bara funnits i cirka 100 år, dessförinnan levde mer är 75 procent av befolkningen som jordbrukare. De levde ett strävsamt liv i nära harmoni med naturen och årstiderna.


Den tekniska utvecklingen har gått otroligt fort, 1904 flög man för första gången, 1969 flög man till månen. På det sista århundradet har det skett en ofantlig teknisk utveckling, men människan har inte utvecklats. Vi är i grunden samma människa som på stenåldern. Ett stenåldersbarn skiljer sig inte från ett barn som föds idag. Utvecklingen går för fort för att vi ska må bra av den, det moderna livet gör oss sjuka och allra sjukast är de som inte inser att de är sjuka.

Av Karsten - 8 oktober 2015 16:35

Hade vi människor inte klarat oss bättre utan dessa galna ledare vi envisas med att ha? Ända sedan urminnes tider har vi utnämnt någon att vara kung, tsar eller kejsare över oss. Förr i tiden kunde folket avsätta sin ledare då han blev för gammal och svag, man lät kort och gott döda honom i en envig med en ny ledare. Sedan var det någon som kom på den ärvda monarkin med en kronprins. Ämbetet gick i arv oavsett hur dum och obildad arvingen än var. Detta fick ibland katastrofala följder för riket.     Sedan kom demokratin med en av folket vald ledare, även detta urartade då vissa efter det de blivit valda utropade sig själva till diktator på livstid. Hela iden med ledare är ovanligt korkad. Det är precis som vi misstror oss själva konsten att kunna forma våra liv, vi väljer att låta någon annan forma vår framtid. Det värsta är, att för det mesta väljer vi inkompetenta oduglingar till ledare. Rena medelmåttor, folk som inte är mycket klokare än du och jag. De som är riktigt kloka och visa vill oftast inte bli ledare då de vet vad som följer i spåren på den rollen. Därför är det makthungriga medelmåttor som ställer upp i valen till ledare.

Av Karsten - 8 oktober 2015 15:56

Vi svenskar uppmanas ibland att umgås med invandrare och flyktingar, det finns dock en allvarlig invändning mot detta skillnaden i temperament och sinneslag. Folk från Mellanöstern har ett mycket hetsigt temperament och kan i de fall de känner sig kränkta lätt gå till handgripligheter. De har också en tendens att gadda ihop sig mot svenskar. Blir du ovän med en arab så möter han dig inte man mot man som vi svenskar är vana vid, nej han hämtar sina bröder och kusiner som dyker upp i flock för att ta sig an dig. Samma typ av beteende stötte jag på i Indien, en indier var ingen fara han slog man ner med en halvmiss. Problemet var bara att kom du i bråk med en indier så brukade det dyka upp fler som ville lägga sig i. Sedan var det käppar och stenkastning som gällde, det var bara att försöka ta sig därifrån så snabbt som möjligt. Mycket av detta beteende bottnar i den omvända rasismen, människor från de gamla kolonialländerna känner fortfarande ett hat gentemot alla vita européer. Så mitt råd till svenskar är att inte umgås eller odla för intima vänskapsband med araber främst, men även svarta från Afrika kan uppvisa ett aggressivt gruppbeteende. Det bästa för Sverige hade varit att behålla landet homogent både vad gäller befolkning, kultur och religion. Läste precis om en galen kvinnlig biskop, Eva Brunne som ville att vi skulle plocka bort alla kristna symboler från våra kyrkor och visa kyrkobesökarna i vilken riktning Mekka ligger. Hur långt ska vansinnet gå innan det ta hus i helvete?

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards