Alla inlägg den 29 juni 2017

Av Karsten - 29 juni 2017 21:24

Jag bara älskar filmen "Good Morning, Vietnam" med Robbin Williams. Jag vet inte hur många gånger jag sett den men jag skrattar lika mycket varje gång, speciellt åt den korkade löjtnaten som tycker att Adrian Cronauer ska spela polka istället för Rock´n Roll. Han personifierar den korkade fyrkantigheten i den militära organisationen och hierarkin, bara detta att han tycker att de ska göra honör för honom hela tiden. Han är så dum att han inte fattar när de driver med honom. Bäst av allt med filmen är alla gamla låtar man får höra, man blir ju gråtfärdig av nostalgi. Marta and the Vandellas vem minns dom idag? The Supremes med Diana Ross, Freddie and the Dreamers, The Trashmen, The Searchers, James Brown med mera. I slutet av filmen spelar de min favoritlåt The Rivieras "Califonia Girl".

Man riktig längtar tillbaka till Vietnamkriget med dess spektakulära napalmanfall. På den tiden var det roligt att titta på Aktuellt. LSD not LBJ.


Av Karsten - 29 juni 2017 19:48

Så är sommaren här med musikfestivaler och nya våldtäkter och sexuella övergrepp begångna av "ensamkommande flyktingpojkar". I Rapport berättar man om hur en ung man som ingrep och försökte rädda en ung kvinna själv blev utsatt för sparkar och slag av dessa kreatur (för människor är de inte i mina ögon). Alla välfärdsparasiter som begår sexualbrott ska per automatik utvisas alternativt interneras på livstid med hårt kroppsarbete. Låt oss bygga en svensk motsvarighet till Sovjets Gulagläger i Norrland där dessa missdådare kan bryta sten tills de avlider av svält och umbäranden. 


Jag känner överhuvudtaget inga mänskliga känslor för dessa förbrytare, de kommer hit och ber om asyl och skydd och tackar sina välgörare med att våldta deras kvinnor. Det fanns en tid då svenskarna hade slagit ihjäl den sortens folk, men vi har förvandlats till veklingar och ynkryggar av den vänsterextrema kultureliten. 

På ett sätt är denna utveckling bra, då allt fler svenskar får upp ögonen för vad dessa afghaner, irakier, somalier och andra utomeuropéer går för vilket gör att de lägger sin röst på Sverigedemokratera. Har vi riktig tur så kanske SD sopar mattan med de övriga partierna. Själv är jag inte främmande för att förbjuda alla socialistiska och liberala partier och införa enpartistat med nationella förtecken.

Av Karsten - 29 juni 2017 12:25

I SVT/Novus senaste väljarundersökning skulle var femte väljare rösta på SD vilket skulle ge partiet 20 procent. Samtidigt går Fi ner från 2,0 procent till 1,3 vilket ju är ett glädjande friskhetstecken hos väljarna. SD har nu gått om Moderaterna som bara får 15,9 procent, det sämsta resultatet sedan Bo Lundgrens dagar.

Jag är övertygad om att SD:s stigande popularitet inte beror på att partiet blivit mer rumsrent utan att det uteslutande beror på den situation vi fått tack vare den okontrollerade flyktinginvandringen. Väljarna ser SD som det enda hoppet om en förändrad och mer restriktiv asyl- och flyktingpolitik. SD gör helt rätt som börjar komma med krav om att de som kommit hit de senaste årtiondena ska återvända till sina hemländer. I SD:s forna partiprogram krävde man att alla som kommit efter 1970 skulle återvända.


Jag tror detta är precis vad många svenskar vill höra, de är trötta på bilder av små barnlik som ska framkalla empati och andra mediala trick. De ser enbart de negativa konsekvenserna av den stora flyktingtillströmningen under 2015 och tidigare. Folk har börjat inse det ohållbara med 21 gettoliknade förortsområden där kriminella invandrargäng styr med järnhand, de inser att den okontrollerade narkotikaförsäljningen förstör det svenska samhället. Likaså bidrar alla sexuella övergrepp begångna av unga muslimska män till att folk nu röstar på ett parti som vill ta till drastiska åtgärder och kraftigt höja straffen.


Att Feministiskt Initiativ går ner från 2,0 procent till 1,3 är för att allt fler väljare inser att genusvetenskap och radikalfeminism är rena galenskaperna som inte hör hemma i Sverige. Folk har genomskådat FI och insett att de är ett parti med kommunistiska rötter som strävar mot familjens upplösning och förespråkar allmän moralupplösning och dekadens.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards