Alla inlägg under augusti 2018

Av Karsten - 5 augusti 2018 20:12

Äntligen fick man lite andrum från värmen, idag var det ganska svalt och blåste lite. Tog en promenad i parken och kollade in någon form av evenemang för barn. De hade monterat en enorm hoppborg på Mölleplatsen där ungarna studsade runt som idioter. I kanalen paddlade andra idioter, många med ursprung i Mellanöstern vilket inte minst märktes på deras båt-och vattenvana. De paddlade mest in i varandra och verkade ha noll koll på hur man styr en kanadensare. Tydligen var detta ett ambulerande evenemang då det av en skylt framgick att de tidigare varit i "no go zoner" i Malmö, bland annat Kroksbäck och Lindängen.


På fredag börjar det riktiga helvetet för då är det första dagen i Malmöfestivalen, ett invandrarjippo som vara en hel vecka. Över hela centrum ligger en odör av äcklig stekt och grillad mat som tillagas i en massa ohygieniska utekök. Undras hur det blir i år med tanke på brandrisken, det är så torrt så varenda buske och träd kan ta eld. De borde ha lagt ner Malmöfestivalen för många år sedan då den överlevt sig själv. Jag minns när det var vanliga Malmöbor som serverade olika rätter, det var på den tiden det kostade en tusenlapp för hela veckan att hyra en bod. Nuförtiden är det bara företag som kan göra avdrag för förluster som har råd att stå där. Första året det var Malmöfestival så bjöd kommunen på kräftor på Stortorget, det var under den korta period då borgarna styrde Malmö.


Det blir väl som vanligt en massa gruppvåldtäkter och sexuella trakasserier utförda av dessa horder med nyanlända. De flesta vanliga Malmöbor håller sig hemma under festivalen det är bara inresta bönder och folk från småorterna, ja också stadens blattar som bevistar denna tilldragelse. Det är samma skit varje år bluestältet, 60-tals tältet och stora scenen på Stortorget. Såg att de slagit upp en massa tält på den förtorkade gräsplanen i Slottsparken, vet inte vad för skit de ska ha där i år. Festivalen börjar precis en månad innan valet, detta ödesval då svensken väljer om han ska få finnas kvar eller inte.

Av Karsten - 4 augusti 2018 18:50

SD kritiserar Prideparaden allt under det att Expressen är upprört indignerade över denna kritik som bland annat går ut på att förargelseväckande inslag bör bestraffas. Normala sansade människor tycker nog att det gått för långt med detta förhärligande av sexuella avarter, ett förhärligande som statsmakterna deltar i. Alla partiledare utom SD:s Jimmie Åkesson står på en scen och viftar med regnbågsflaggor. Deltagarna på Prideparaden snackar om gränslös kärlek när det i själva verket handlar om gränslösa sexuella perversioner. Att sedan dra in barnen i denna dynga är för djävligt.


Varför inte ha Prideparad året om och göra hela Sverige till en enda sexuell freakshow som omvärlden kan skratta åt. Sverige är ju redan kört i botten på alla vis så det spelar ju ingen roll. Ju sjukare och ju mer avvikande en företeelse är desto mer hyllas den av media och politikeretablissemanget (allt utom pedofili). Sverige är idag mer dekadent och sexuellt snedvridet än det gamla Romarriket straxt före dess kollaps. Hade någon i min ungdom berättat för mig att bögarna som smög runt på toaletterna på Malmö Centralstation en dag skulle marschera på Stockholms gator och vifta med sina penisar så skulle jag anse personen mentalt sjuk och snedvriden.


Finns den Guden som Bibeln skriver om så hoppas jag han slår Sverige med svavel och eld. Å andra sidan den dag muslimerna tar över i Sverige så är det slut med Prideparader och alla former av sexuella perversioner. Då hugger man huvudet av bögarna innan fredagsbönen så då får folk något annat att titta på än bögar och flator som dansar runt. Det är otroligt hur en välordnad nation med en homogen befolkning så snabbt kan förfalla i total normlöshet och i en närmast självutplånande inställning till sig själv. Bakom de kulisser folket ser döljer sig mörka krafter vars enda intresse är att se den svenska folkstammen utplånas.

Av Karsten - 4 augusti 2018 18:11

Efter att ha skjutit minst sju skott mot tjugoårige Eric Torell som lider av autism och Downs syndrom låter polisens insatsstyrka honom ligga i mellan tio och femton minuter innan någon går framtill honom. Efter tjugo minuter får ambulanspersonal gå fram, klart grabben dog. Hade man insett att man gjort ett misstag med en gång och omedelbart inlett livsuppehållande behandling kanske Eric överlevt. Ska det vara så svårt att se att en människa som ligger skjuten på marken har Downs syndrom och ser ut som Jerry i ICA-reklamen. Polisen har väl både ficklampor och kikare?


Det vilar en skam över Svenska staten och poliskåren som uppenbarligen inte klarar av att sköta det här landet och sitt jobb. Hade man inte tagit emot en massa folk med tvivelaktiga eller inga ID-papper som påstår de är flyktingar så hade vi kanske sluppit de kriminella gängen och alla skjutningar som skruvat upp stressnivån hos en redan dåligt utbildad poliskår. Senast igår sköt polisen i Helsingborg en knivbeväpnad man i benet. Hade det varit på den tiden vi hade riktiga poliser med batong hade någon avlett mannens uppmärksamhet medans en kollega gått fram och slagit honom över knivarmen med batongen så armen förlamades och kniven åkte i marken.


Vi har fått en poliskår bestående av en massa mentalt lågpresterande individer som sett för många amerikanska polisserier på TV. Vid minsta lilla situation som de uppfattar som hotfull så skjuter de. Det verkar som vissa poliser bara borde få ha batong då de är olämpliga att bära skjutvapen. Sedan är det ju en skandal att polisen tillåts använda en ammunition som är förbjuden i krig då den orsakar allt för svåra skador. Vad är det för idioter som bestämmer och köper upp ammunitionen till polisen? Detta landet styrs av totalt inkompetenta personer, från de högsta regeringsposterna ner till de enskilda cheferna. Värst av allt är att de slipper ta ansvar för sina missar då man tog bort tjänstemannaansvaret. 

Av Karsten - 3 augusti 2018 23:17

Jag önskar hela Sverige åt helvete med alla dess bögar och flator, med alla dess hycklade politiker och stendumma väljare. Låt dessa planterade skogar brinna upp, vad fann spelar det för roll? Som man bäddar får man ligga. Det land jag en gång älskade finns inte mer, det är borta förött av maktfullkomliga politiker. Förfallet började redan på 1970-talet då vänsterrörelsen blev normgivande i alla frågor. Under större delen av mitt liv har jag levt under socialdemokratins förtryck. Jag vägrade försvara mitt land då jag ansåg att ett socialdemokratiskt Sverige inte var värt att offra livet för. 

Den lyckligaste dagen i mitt liv var lördagen den förste mars 1986 när jag fick reda på att Olof Palme blivit skjuten på öppen gata i Stockholm. Jag minns att solen sken och att alla sossar gick runt med öronen släpande i gatan, jag bara njöt i fulla drag. Jag trodde knappt det var sant, det enda jag beklagade var att min fader inte fick uppleva denna dag då han gått bort ett år innan. 

Massinvandringen vill jag inte beröra då det är det mörkaste kapitlet i Sveriges historia, ett kapitel som enbart iscensatts av politikerna både de borgerliga och socialisterna. Beslutet att fylla Sverige med dysfunktionella personer från tredje världen togs över huvudet på medborgarna och sedan kallade man detta för demokrati. Nä jag kan bara som Nero njuta av att Sverige brinner och förstörs då ingen vilja funnits att göra revolt och stoppa denna utveckling.

Av Karsten - 3 augusti 2018 18:25

Förr fanns det i Malmö en tomt som kallades Gasverkstomten på grund av de två stora gasklockor som dominerade kvarteret. Runt om dessa gasklockor fanns det träplank och där bakom huserade en massa skrothandlare och småhantverkare. En dag rev man skiten och uppförde Malmös nya polishus på en del av området, detta har nu byggts ut till något man i Orwells anda kallar "Rättscentrum" som om det skulle finnas ett centrum för rätt. Tillbyggnaden till polishuset där åklagarämbetet och andra "rättsvårdande" instanser finns har utsatts för minst ett bombdåd.


Detta är inte så förvånande med tanke på situationen som uppstått i spåren på massinvandringen. Vi har fått hit en massa folk som har en helt annan syn och ett helt annat förhållande till staten och polismakten. Sedan har ju polisen de sista årtiondena försämrats kvalitetsmässigt så till den grad att varje rättsmedveten svensk börjat ifrågasätta deras metoder. Folk har i lägenhetsbråk skjutits "point-blank" i huvudet från några meters håll. Polisen har uppfatta det som hotfullt att offret haft en kniv i handen. Hur svårt kan det vara att träffa någon i underbenet från 2,5 meters håll?


Sverige är så nära man kan komma den skräckstat George Orwell målar upp i sin roman "1984". Tar man delar av "1984" och blandar den med DDR andan som rådde i Östtyskland så har man dagens Sverige minus massinvandringen. Invandringen är ett kapitel för sig själv när det gäller den påverkan den haft på brottsutvecklingen i Sverige. I början på 1990-talet var de kriminella MC-gängen det stora hotet, idag har det hotet multiplicerats med en faktor på hundra i form av de kriminella invandrargängen i våra förortsgetton. Idag har vi i genomsnitt en dödsskjutning i veckan.


Sverige kommer i framtiden vara ett land ingen vill investera i på grund av att läget är lika osäkert som i Jeltsins Ryssland där kriminella gäng styrde och krävde tribut av alla som investerade. Sverige kommer långsamt att förfalla och alla som kan kommer att emigrera härifrån, kvar blir bara slöddret och ett korrupt politiskt etablissemang som envist kommer att hävda att det går bra för Sverige.

Av Karsten - 3 augusti 2018 15:08

För någon dag sedan sköt tre poliser verkanseld klockan 04:00 på morgonen mot en 20-årig man med autism och Downs syndrom i centrala Stockholm. Mannen har en treårings förstånd hade rymt hemifrån och tagit med sig det leksaksgevär i plast han fått på sin femårsdag. Enligt en boende i området var väggen och träden fulla med kulhål vilket tyder på att polisen öppnat okontrollerad eld och i stort sett tömt sina magasin mot det stackars utvecklingsstörda offret. Chefsåklagare Martin Tidén bekräftar att det var mer än en polis som öppnade eld, åklagaren säger också att ingen polis är misstänkt för brott!?


Händelsen har fått stor uppmärksamhet även i internationella media och stort utrymme på sociala medier. Helt uppenbart har vi fått en poliskår med inkompetenta individer med för låg stresströskel som drar vapen i varje läge där de tror sig uppfatta att föremålet för deras intresse kan vara beväpnat. Kraven på de som får bli poliser har sänkts till en nivå så låg att klart olämpliga individer idag kan bli poliser. Jag misstänker att folk med olika hang ups söker sig till polisen för att kompensera för de tillkortakommanden som drabbat dem i ungdomen. 


I en del länder har polisen inte skjutvapen med sig när de rycker ut, vapnen finns tillgängliga i bilen men bärs inte i hölster, så är fallet i både Norge och England. När det sedan gäller kvinnliga poliser så har amerikanska undersökningar militären gjort visat att kvinnor har lättare att hamna i ett katatoniskt tillstånd i skarpa lägen, vilket gör dem mindre lämpade i yttre tjänst som exempelvis piketpoliser. Såg en video på Twitter där en våldsman ryckte sig ur tre kvinnliga svenska poliser och en väktares grepp och fortsatte slå sönder polisbilen och svinga en järnkonstruktion mot polisern och kunde sedan gå därifrån då de kvinnliga poliserna retirerat minst tio meter från mannen av rädsla och feghet.


Det verkar som polisen har lättare att skjuta en utvecklingsstörd med ett plastgevär än stenkastande invandrarungdomar i förortsgettona. Detta beror huvudsakligen på att polisen är väl medveten att skjuter de någon som kommer från klansamhällen och liknade kulturer så kommer de och deras familjer att drabbas av blodshämnd, då vissa invandrargrupper inte tvekar ett ögonblick på att döda en polis som dödat en av deras familjemedlemmar. Vi har fått fega ynkryggar till poliser som inte klarar av att upprätthålla lag och ordning i hela Sverige, samtidigt har de odugliga inkompetenta chefer som bara tänker på omorganisationer som lamslår polisarbetet. Sverige är en nation i förfall.

Av Karsten - 2 augusti 2018 21:52

Värmeböljan över Europa kan vara en del i USA:s ekonomiska krigföring mot EU. Var ute för en stund sedan och himlen var täckt av chemtrails medan jag stod och tittade på dessa kom ett passagerarplan på hög höjd och lämnade efter sig en kondensstrimma på cirka en halv kilometer denna försvann allteftersom planet förflyttade sig medan chemtrailen fanns kvar. Vad dessa chemtrails består av vet jag inte men det är inga cirrusmoln det är ett som är säkert.


Redan på 1950-talet började man i USA experimentera med manipulation av vädret, tanken var att man skulle genom brist på nederbörd eller för mycket regn få skördarna att slå fel i Sovjetunionen. Det vore märkligt om man bara lagt dessa försök på hyllan. Nä, jag är övertygad om att dessa chemtrails som dök upp under 1990-talet är medveten besprutning med kemikalier i ett eller annat syfte.


Naturligtvis håller "forskarvärlden" inte med om detta, de förnekar förekomsten av chemtrails, men det är inte så konstigt med tanke på vem som beviljar deras anslag. En forskare som skulle tro på chemtrails skulle snabbt åka ut i kylan ty sådan är den värld vi lever i. Kunde staten under socialdemokraternas ledning svälta sinnesslöa till döds på Vipeholms sjukhus utanför Lund så tror jag de är fullt kapabla att sprida kemikalier i atmosfären i ett eller annat syfte. 


Felet är att det svenska folket är hjärntvättade att tro sina makthavare om gott, säger företrädare för makten att chemtrails är något bara "foliehattarna" tror på så tar folk avstånd från tron på chemtrails. Även om hela skyn är rutig av spår så säger folk till sig själva, detta är något helt naturligt. Vi lever i en värld där makthavare oavsett om de kallar sig demokrater eller om de är mer totalitära har det gemensamt att de är onda och inte vill mänskligheten något gott. I deras ögon är vi bara röstboskap som ska ge dem legitimitet i deras maktutövning.

Av Karsten - 2 augusti 2018 12:50

Det är underbart att se vilken politisk turbulens SD:s film om socialdemokratins historia skapat på sociala medier. Även tidningarna översvämmas av en massa "Arnstad historiker" som dömer ut filmen som osaklig och fragmenterad. Det enda kardinalfel SD gjorde var att koppla tidningen Aftonbladet till socialdemokraterna, LO köpte inte upp Aftonbladet förrän den 8:e oktober 1956.

Naturligtvis är filmen en del i SD:s valstrategi och därför mer att betrakta som propagandistisk än som dokumentär, men detta fråntar inte filmen dess sanningshalt.  Socialdemokratin har många skelett i sin garderob, de var ett totalitärt parti som via sina frontorganisationer försökte genomsyra hela det svenska samhället. Man hade under en lång tid en människosyn som i mångt och mycket överensstämde med nazisternas. Man utförde medicinska experiment på mentalt handikappade människor och utnyttjade deras hjälp- och maktlöshet (något man gör än idag genom dessa gode män med bristande moral).

 

Det går inte att förneka att Per Albin Hansson var statsminister i den samlingsregering som styrde under kriget och att många ledande samhällsposter innehades av socialdemokrater. Tage Erlander var statssekreterare på socialdepartementet som styrde över socialstyrelsen och därmed ansvarig för flyktingfrågan och de interneringsläger man lät uppföra. Det ålåg även på honom att överse säkerheten inom Sverige under kriget. År 1944 utsågs Erlander till konsultativt statsråd (biträdande socialminister) med ansvar för frågor rörande bland annat polisväsendet och civilförsvaret i samlingsregeringen. Chef för säkerhetstjänsten var under denna tid förre överståthållaren Eric Hallgren som svarade direkt inför Erlander. Hallgren byggde upp det som senare skulle bli Säpo men som på den tiden kallades polisens säkerhetstjänst där byråchefen George Thulin vid 2:a byrån började bygga upp en spaningsverksamhet, ett övervakningssystem av medborgarna.

 

Säkerhetstjänsten var formellt gömt bakom Stockholmspolisens 2:a avdelning 6:e rotel (2:a avd krp 6:e rot) där kommissarie Martin Lundquist var chef. Man hade delat upp den i 3 avdelningar där avd. 1 med kom. Erik Lönn hade hand om kommunisterna, avd 2 med kom. Wilhelm Magnusson hade hand om nazisterna och avd 3 med Nils Fahlander och Otto Danielsson hade hand om de allierade. Under hela kriget hade kommissarie Martin Lundquist täta kontakter med Gestapo i Berlin, en kontakt som varade ända fram till hösten 1944.

 

Det var under kriget som socialdemokraterna lade grunden för den DDR liknande övervakningsstruktur som kom att prägla Sverige för lång tid framöver. Den hemliga Informationsbyrån eller IB som den också kom att kallas byggdes upp av socialdemokraterna och hade som uppgift att kartlägga kommunisterna efter kriget. Lika lite som Sverige var neutralt under 2:a världskriget var Sverige neutralt under det kalla kriget. Den socialdemokratiska regeringen ingick hemliga överenskommelser med USA och NATO om att Sverige skulle bedriva signalspaning mot Sovjet via FRA. 

IB:s och LO:s kartläggningen av kommunister på arbetsplatserna hade som huvudsakligt skäl att hålla dessa borta från känsliga arbetsplatser knutna till försvarsindustrin då detta var ett krav från amerikansk sida för att Sverige skulle få köpa högteknologi från USA.

 

Socialdemokraterna lade ett finmaskigt nät över hela det svenska samhället. Barnen togs om hand i ett tidigt skede av samhället i det som kom att kallas dagis (daghem) där den rätta värdegrunden inpräglades i dem. Socialdemokratin införde under Olof Palmes tid som ecklesiastikminister den nioåriga grundskolan där man avskaffade realskolorna och istället införde en gymnasielinje på högstadiet. Den som inte själv upplevde socialdemokratins glansperiod som statsbärande parti och med egna ögon såg hur man tog kontrollen över snart sagt varje samhällsfunktion har idag svårt att förställa sig hur det var. Sverige var ett miniatyr DDR med ett eget Stasi i form av den kader av socialdemokratiska tjänstemän som styrde över alla samhällsfunktioner. Fackföreningarna hade en otrolig makt och alla dess medlemmar var mer eller mindre tvångsanslutna till partiet, åtminstone tvingades varje medlem i facket att betala en avgift till partiet.

 

Jag hoppas att mycket av det jag skrivit om tas upp i del två av SD:s film såsom utlovades i slutet av del ett.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards