Direktlänk till inlägg 30 mars 2019

Sanningen minut närmar sig

Av Karsten - 30 mars 2019 10:28

Fler och fler börjar vakna i Sverige och inse det ohållbara i den utveckling som följt i spåren på en allt för stor flyktinginvandring. Största orsaken till att högerpopulismen växer i Europa och Sverige är invandringen och den kriminalitet som följt i dess spår. Att som vänstern förneka att det finns ett samband mellan hög invandring och ökad grov kriminalitet och försöka bortförklara det med socioekonomiska faktorer är att skjuta sig själv i foten. De uppmärksammade gruppvåldtäkterna har enbart kulturella orsaker, de som kommit hit de senaste årtionden kommer från kulturer med en helt annan kvinnosyn där man tycker det är mer eller mindre legitimt att våldta en kvinna som inte kommer från samma kultur och religion.


Det största problemet är att politiker och media har en beröringsskräck inför dessa problem och frågeställningar. Man lever i en föreställning att en öppenhet i dessa frågor skulle spä på främlingsfientligheten och den strukturella rasismen. Förmodligen är det tvärtom om man mörkar och försöker sopa problemen under mattan så förs debatten istället på sociala medier och i fikarummen på jobbet. I Danmark lyfte man upp debatten i ljuset redan i mitten av 1990-talet vilket fick till följd att Danmark fick en restriktivare asyl- och invandringspolitik, något som kritiserades från svensk sida. Däremot har man inte samma förgiftade politiska klimat i Danmark som det man har i Sverige vilket måste ses som positivt.


Det finns alltid en gräns för vad folk tål och accepterar och den svenska politiken inom migration och integration, eller snarare bristen på integration, har gjort att vi snart nått en brytpunkt där folk börjar få nog. Den rättsvidriga gymnasieasylen för en massa afghanska hazarer utan giltiga asylskäl stack i ögonen på många. Massor upprördes också av den våg av gruppvåldtäkter som sköljde över landet under 2016 och den handfallenhet rättsväsendet uppvisade i de fall de grep några gärningsmän. Likaså störs många rättskaffens svenskar av det hedersvåld som de kulturer som invandrat utövar främst mot sina kvinnor, för att inte tala om den uppblossande gängkriminaliteten som nästan uteslutande innefattar unga män med invandrarbakgrund.


Att tro att allt sådan skulle gå den svenska allmänheten spårlöst förbi är övermåttan naivt och godtroget. Jag tror det finns en överdriven konflikträdsla inom det politiska etablissemanget, man är rädd att stöta sig med stora väljargrupper om man sätter ner foten. Detta har fått som följd att de partier som vågat sätta ner foten har fått ökat stöd i vissa väljargrupper men också de parti som försökt släta över problemen - vänstern har fått ökat stöd hos invandrargrupperna i förorterna. Detta har lett till en våldsam polarisering i det svenska samhället som vi tidigare varit förskonad från.


Vad jag är rädd för är att det en dag kokar över, en utlösande händelse, kanske ett terrordåd som kräver många dödsoffer och skadade. En utstuderat grym gruppvåldtäkt där gärningsmännen går fria på grund av ett tandlöst rättsväsende. Vad som helst kan bli den tändande gnistan i dagens Sverige. På senare tid har fler och fler vaknat och börjat inse vad som håller på att hända i Sverige. Folk jag aldrig kunnat tro skulle vända sig mot invandringspolitiken har plötsligt blivit våldsamt kritiska. Vänstermänniskor som jag tidigare knappt kunnat tala med håller plötsligt med mig. Själv tror jag flyktingvågen hösten 2015 var det som öppnade ögonen på många.


Det tråkiga är att det infekterade debattklimatet i Sverige har gjort att frågan om mångkultur och invandring skär som en kniv tvärs igenom familjer, grannar och arbetskamrater. Detta kan vi uteslutande tacka media och politiker för som med sin retorik och brunsmetning skruvat upp tonen. De kommer en dag att få betala ett högt pris för detta då jag tror det kommer att övergå i våldsamheter den dag det kokar över. Genom att systematisk försöka tysta alla kritiska röster på sociala medier gör man sig själva en otjänst, man har svetsat igen säkerhetsventilen på tryckkokaren. Jag känner svensken och vet vilken tålmodig och konflikträdd person han är, men jag vet också att när det väl kokar över så finns det inget som kan stoppa honom. Har vi tur kommer stora grupper av utomeuropeiska migranter bara att bli fördrivna ur Sverige, har vi mindre tur slutar det i ett blodbad med många döda och ett politiskt kaos som kan sluta var som helst.

 
 
Ingen bild

Betalaren

30 mars 2019 19:07

Karsten, Man skall nog inte underskatta att väldigt många har sin födkrok av invandring och dess konsekvenser. Massor av organisationer göds med skattepengar. Hittar man bara någon koppling till det "goda" får man hur mycket pengar som helst. Nu senast hörde jag om en grupp gycklare som skulle underhålla nyanlända på deras boenden för 150 000 papp. Kan vara fake men lite symtomatiskt att riktiga gycklare nu ger sig in i en bransch som redan är full av dem.
Så det är inte bara politiker och media som har beröringsskräck, det kan finnas starka skäl för många med "hittepåjobb" att inte anden släpps ur flaskan.

Det som sker nu är att medelklassen håller på att drabbas av konsekvenser. Deras fruar får sina bilar carjackade, hemmet invaderas av kriminella. Deras unga blir rånade på ljusan dag, PÅ SINA KLÄDER. När den skitnödiga medelklassen börjar "röra på sig", då kommer det att gå fort. Hittills har de nu börjat ta ett kliv mot KD, som jag inte tror kommer att infria deras förväntningar.

Karsten

4 april 2019 11:40

En bra analys av läget. Nä att tro att KD är någon sorts "SD light" är att bedra sig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards