Alla inlägg under maj 2019

Av Karsten - 14 maj 2019 22:30

De sista riktiga människorna som lever på samma sätt som mänskligheten levt under 45 000 år håller på att utplånas av den moderna civilisationen. Kunskapskanalen hade en serie i tre delar om Korowai-stammen på Papau Nya Guinea där somliga fortfarande levde i trädhus i regnskogen som jägare och samlare. Det visade sig emellertid att de klädde av sig nakna och flyttade ut i trädhusen när vita kom på besök och krävde sedan betalning för att bli filmade. Pengarna använde de sedan till att köpa engångständare, mobiltelefoner, snabbnudlar och all annan skit som hör vår "moderna civilisation" till. Att de inte hade någon att ringa till med sina mobiler spelade mindre roll det var bara det att äga den vite mannens prylar. De laddade mobilerna med hjälp av sex 1,5 volts LR20 batterier som de lade på rad i ett rör.


På bara något årtionden har de sista människorna som levde i harmoni med naturen ute i Guineas regnskogar försvunnit, ätits upp av det moderna samhället, korrumperats av våra papperspengar. Folk som till för några årtionden inte visste vad pengar och ägande var för något är nu samma giriga svin som alla andra på det här klotet. Folk som levde i nuet och nakna jagade med pil och båge i regnskogen och som sov i hus av grenar och blad som stod på stolpar lever nu i byar av skjul av hopspikade plankor med korrugerade plåttak. På samma sätt som Australiens urinnevånare fråntogs sin rätt att leva enligt sina ursprungliga seder så fråntas nu de sista jägarna och samlarna på Papau Nya Guinea sin rätt att leva som fria människor.


Mitt hat mot den moderna människan känner inga gränser, det vi kallar civilisation är en naturens styggelse. I vår egocentriska uppblåsthet tror vi oss ha svaren på alla frågor, våra Abrahamitiska religioner sprider sitt gift över jordklotet. Värst av allt är att vår framfart drabbar även andra arter än den mänskliga, otaliga djurarter har redan utplånats eller står på randen av förintelse. Noshörningen är näst intill utplånad på grund av att vidskepliga asiater tror att dess horn botar cancer och främjar potensen. Elefanten står på tur då dess betar är eftertraktade världen över. Jag har inget emot att folkgrupper drabbas av förintelse, de förtjänar det men djuren har inget gjort och är därför oskyldiga offer för människans framfart. Tacka vare att människan ynglar av sig värre än ett virus tränger hon undan andra arter som har lika stor rätt till detta klot.


Finns det en superintelligens bakom skapelsen så måtte den ta sitt ansvar och utplåna människan för gott. Låt idioterna använda sig av sina tekniska landvinningar i form av kärnklyvning och fusion och utplåna sig själv. Jag ska själv dö med ett leende på läpparna i vetskap om att alla andra går samma öde till mötes. Till skillnad från de flesta vet jag att det finns något bortom döden då själen, JAGET eller SJÄLVET är odödligt. De flesta kommer att utplånas helt då de saknar själ, de är inget annat än "organic portals". 

Av Karsten - 11 maj 2019 14:24

I valet mellan nationell och kulturell undergång eller avkall på det man kallar demokrati och humanism så väljer jag det sistnämnda. Åt helvete med pisshumanismen och batikhäxornas falska empati för främlingar. Hellre en god diktatur som tillvaratar de etniska svenskarnas intressen i första hand än en falsk demokrati som göder främmande parasiter på de svenska pensionärernas bekostnad. 


Vi är nog många idag som tröttnat på politiker som Stefan Löfven (s) och Annie Lööf (c) som helt tycks sakna känsla för det egna folket och landets kultur. Man tycks vara mer inriktad på att smörja sina importerade framtida väljarskaror än att se till dem som byggt upp landet. Visst har många invandrare varit med om att bygga upp Sverige på 1960- och 70-talet men det var folk som skapade sin framtid med sina egna händer och i huvudsak kom från en europeisk kristen kultur. 


Idag är huvudparten av de som invandrar eller rättare sagt invaderar vårt land unga muslimska män från Afrika och Mellanöstern som har en vision om att de ska ta över styret av Sverige. De börjar med att ta kommandot i förorterna där de bor genom att terrorisera de invandrare som redan bor där. De kräver beskyddaravgifter och böter av dem som inte lyder deras minsta vink. De hotar med våld och spränger lokalerna för dem som vågar sätta sig på tvären. 


Dessa unga lättkränkta företrädesvis arabiska unga män styr med järnhand i många svenska förorter utan att polisen ingriper då politikerna bakbundit deras händer. En högröstad vänsterliberal pöbel har satt agendan för den svenska migrations och integrationspolitiken. De tvingar regeringen till vansinniga beslut som på sikt sänker Sverige, ett bra exempel är gymnasieamnestin för närmare 10 000 unga afghaner utan giltiga asylskäl. De flesta av dessa kommer att bita sig fast i Sverige oavsett om de klarar av sin gymnasieutbildning eller inte. 


Dessa afghanska hazarer får stanna kvar fast en del av dem begått grova brott som våldtäkter och rån. Många av rånen mot unga svenskar begår av denna grupp. De som påtalar dessa missförhållanden riskerar att åtalas för "hets mot folkgrupp" då staten prioritera att skydda vissa grupper av gärningsmän framför att ge deras offer upprättelse. Vi har fått ett samhälle där förtroendet för polis och rättssystem är i fritt fall liksom förtroendet för det politiska etablissemanget som helhet. Situationen påminner mycket om den i Weimartidens Tyskland där frustrationen hos folket banade vägen för diktaturen.

Av Karsten - 9 maj 2019 13:18

Jag har gett upp hoppet om Sverige totalt. När man ser reportage som det Janne Josefsson gjorde om Bergsjön i Göteborg inser man att Sverige är förlorat. Dess dumma naiva befolkning lät en liten maktelit förvandla ett homogent välfungerande samhälle till ett närmast anarkistiskt kaos, ivrig påhejade av en vänsterliberal pöbel. Idag har det gått så långt att någon återvändo inte står att finna. Endast om en hårdför diktatur införde den totala polisstaten och med våld rensade Sverige på de oönskade befolkningsgrupperna skulle man kunna vrida utvecklingen rätt. Detta skulle dock skapa motsättningar med våra grannländer då stora mängder utomeuropéer skulle ta sin tillflykt dit.  


Idag är den bistra verkligheten att kriminella invandrargäng tagit över kommandot i de flesta av våra invandrartäta förorter. Deras grepp är idag så hårt att polisen med sina bristfälliga resurser inte har en chans att återinföra lag och ordning. Politikerna låssas som det regnar och stänger in sig i sina åsiktsbubblor och svamlar hur nödvändig invandringen är för arbetsmarknaden. De vet innerst inne att deras politik lett till ett stort djävla misslyckande men har genom åratal av positiv retorik kring asyl- och invandringsfrågor målat in sig i ett hörn. De vägra erkänna sitt misslyckande, på sin höjd erkänner de att de varit en smula naiva.


Som läget är nu eskalerar bara problemen, de kriminella gängen fortsätter beväpna sig oavsett skärpta vapenlagar och andra kosmetiska åtgärder. Så fort gängkriminaliteten kommer på tal så får medborgarna samma svar från politikerna: "Vi har skärpt lagarna på en rad områden", precis som om det skulle hjälpa när det inte finns poliser nog som kan se till att lagarna efterlevs. Det är till exempel förbjudet att cykla på trottoaren ändå cyklar nästan alla på trottoaren idag. Vanlig folk börjar uppleva rättssamhället som ett dåligt skämt där de flesta brottsanmälningar läggs ner innan man ens har börjat utreda.


Knappt någon av alla gruppvåldtäkter har lett till fällande domar medan man däremot i spåren på Metoo-hysterin dömer en kulturpersonlighet för ett tio år gammalt påstått sexuellt övergrepp. Detta är Sverige av idag - Absurdistan, ett sanslöst samhälle styrt av en medie- och maktelit som tappat fotfästet i verkligheten totalt. Istället för att lyssna till de kritiska rösterna försöker man tysta ner dem med hjälp av lagar som "Hets mot folkgrupp" och talar om hatet på sociala medier. Medan det går ekonomiskt bra för länder som Polen och Ungern går det allt sämre för Sverige. Den svenska kronan har aldrig varit så svag som idag. När ska svenska folket vakna och inse vilka stolpskott som stytr det här landet?

Av Karsten - 4 maj 2019 17:09

De flesta människor har inte en susning om hur världen styrs, de tror i sin enfald att det är demokratiskt valda politiker som styr i väst. De tror att första världskriget började på grund av att Gavrilo Princip, en galen bosnienserbisk revolutionär, sköt den Österrikiske tronarvingen ärkehertig Franz Ferdinand. De vet inte att Versaillesfreden dikterades av den finansiella eliten på ett sätt som gjorde att ett andra stort krig var oundvikligt och samtidigt banade vägen för en populistisk diktator i Tyskland. De har inte en aning om att judisk-amerikanska bankirer finansierade Hitler så han kunde starta andra världskriget. 


Folk vet ingenting om sammanslutningar som Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen. De flesta tror blint på smörjan som skrivs i de stora dagstidningarna och som sägs på TV-nyheterna. Mycket av det som sker och som skett i vår samtid har dikterats av folk som bankirfamiljen Rothschild som äger Kuhn, Loeb & Co och deras bulvaner Max och Paul Warburg eller Rothschilds sentida bulvan George Soros. Andra aktörer är J.P Morgan och Rockefeller. Exempelvis är stadfästelsen som utnämner Hjalmar Schacht  till Tysklands riksbankschef 1933 undertecknad av rikskanslern Adolf Hitler och Max Warburg, Rothschilds bulvan. Det var den ekonomiska eliten med hjälp av bankirer i USA och Tyskland som såg till att Hitler kunde återupprusta Tyskland och starta ett nytt stort krig som skulle sätta världen i brand. 


Man skapade den gigantiska kemikoncernen IG-Farben kring vars nav mycket av krigsekonomin kom att kretsa. I styrelsen för den amerikanska delen av IG satt Edsel Ford, Henry Fords son samt Max Warburg. IG-Farben kom att ge Hitler de varor han behövde för kriget: olja, bensin, gummi och sprängämnen. De som tjänade på både första och andra världskriget samt alla andra krig därefter är en liten men oerhört ekonomiskt inflytelserik finansiell elit. Det man kallar Deep State är en ohelig allians av världens underrättelsetjänster, storindustrin och den finansiella eliten. Exempelvis var det Rothschilds som finansierade bildandet av israeliska underrättelsetjänsten Mossad med det underförstådda löftet om att de skulle agera i hans tjänst. Likaså bidrog Rothschild ekonomiskt så Israel kunde bygga upp sin krigsmaskin och inleda sin terror mot palestinierna.


Ett ska man lära sig om man är intresserad av historia och det är att allt är inte är som det verkar vid första påseendet. Bakom alla krig döljer sig ekonomiska intressen, folk som tjänar pengar på andras olycka och elände. Vapenindustrin omsätter enorma summor årligen och är hela tiden beroende av att det råder en krigssituation. Gissa vad SAAB, Bofors och Volvo tjänade under kalla kriget då de försåg svenska staten med flygplan, bilar, kanoner och dylikt. Huvudägare i dessa företag är den svenska finanseliten med familjen Wallenberg i spetsen.

Av Karsten - 3 maj 2019 20:59

Nu visar de "Armageddon" på TV7 för jag vet inte vilken gång i ordningen. Konstigt att de stavar det Armageddon då det rätteligen borde vara Harmageddon eller helt korrekt Har Meggido som betyder Meggido-kullen på hebreiska. Ruinstaden Meggido ligger i Israel på gränsen mot Libanon och kontrollerade i forntiden en viktig karavanväg som gick genom de trånga wadis. Framför staden breder Jezreeldalen ut sig. I Uppenbarelseboken 16:16-17 står att i den yttersta tiden ska de olika världskonungarna församlas på den plats som på hebreiska heter Armageddon där slutstriden ska stå. 

Av Karsten - 2 maj 2019 21:57

Äntligen lyckades jag vara så provokativ att jag blev temporärt bannad från Twitter, tack vara en Tweet skriven på engelska. Skiter fullständigt i detta då jag ändå var grundligt trött på Twitter, tyckte det blev som ett gift man var hela tiden tvungen att överträffa sig själv för att göra avtryck. 

Spelar ingen roll vad man skriver och tycker, det kommer ändå att gå åt helvete med hela vår civilisation. Skulle förvåna mig om det finns några städer och människor kvar om 500 år. Tippar att om knappt 200 år så har sjukdomar, krig, miljöförstöring och annat elände krossat vår civilisation i grunden. Total anarki råder, djungelns lag och den starkes rätt råder. Vad än vissa aningslösa optimister hävdar om människan godhet så är de flesta människor onda och korrupta ända in i själen. Deras mål är så kortsiktiga så de krossar sin och sin avkommas livsbetingelser i sin iver att snabbt nå målen. 


Det är rätt intressant ur ett längre och kosmiskt tidsperspektiv att se under hur kort tid en intelligent varelse uppstår och hur snabbt en intelligent art kan utplåna sig själv. Detta är nog orsaken till att vi hittills inte hittat spår av något intelligent liv i universum. Det är nog inte så sällsynt med intelligent liv, men det varar bara en kort tid då det med intelligensen också finns en faktor av destruktivitet. Vår art Homo Sapiens har bara funnits i vår nuvarande form i cirka 45 tusen år, en i kosmiska mått ohyggligt kort tid. Redan står vi inför en kollaps, då resultaten av den rovdriften av det klot vi lever på nu börjar visa sig i form av klimat- och miljöförändringar. 


Av ekonomiska skäl är vi inte beredda att göra några avkall på den bekväma civilisation vi skapat åt oss. Vi fortsätter hellre på den inslagna vägen och hoppas det vara så länge som möjligt innan allt kollapsar och vår art dör ut. Just som vi börjat nudda vid de stora frågorna och funnit svar på materiens gåtor så står vi inför vår arts undergång. Vi reproducerar oss själv i en takt som aldrig förr på andra arters bekostnad. Vi låter oss matas med en propaganda om att alla måste leva på en västlig standard trots att vi vet att det fodras fem jordklot om alla människor ska leva på vår standard. Vad vi tycks vara omedvetna om är att våra sinnen är på samma nivå som stenåldersmannen medan vår teknik går framåt med en otrolig fart. Under 1900-talet gick man från skrangliga flygtyg i trä och duk till raketer som landsatte människor på månen. 


Verkar som en sorts kollektivt vansinne sprider sig i samma takt som de tekniska landvinningarna. Aldrig förr har civilisationen präglats av så mycket galenskap som idag. Trots två världskrig och en massa maktgalna ledare så fortsätter vi på en väg vi alla vet leder till utdöende. Felet är att de flesta låssas inte om det, de lever i illusionen om en blomstrande framtid som ska bli bättre än gårdagen. Att nu fem över tolv sätta igång att tänka på klimatet och miljön är bara löjligt, det skulle vi tänkt på redan på 1960-talet då de första larmrapporterna kom. Idag är det för sent såvida vi inte är beredda att utplåna 85 procent av mänskligheten.


Av Karsten - 2 maj 2019 20:02

Sverige kommer i framtiden att betraktas som ett skolexempel på hur man splittrar ett sammansvetsat homogent folk och samhälle med gemensamma normer och en enhetlig kultursyn och förvandlar det till ett otryggt, splittrat och av kriminalitet präglat samhälle. Man lurar folket med illusionen av medbestämmande, det som kallas demokrati. Genom att bara låta folket välja mellan olika ideologier eller partier så kan man sedan tillsätta en samling ansvarslösa individer i parlamentet eller riksdagen som kan ta det ena huvudlösa beslutet efter det andra. Man bestämmer över huvudet på medborgarna att landet ska vara mångkulturellt och ger sedan permanenta uppehållstillstånd till alla som beviljats asyl i Sverige. Efter en tid så har det kommit så många flyktingar och ekonomiska lycksökare att gamla kulturmönster och normer bryts upp och förtvinar. Egenskaper som pliktkänsla, ärlighet, solidaritet och förnöjsamhet försvinner och ersätts med egoism, hänsynslöshet och girighet. 


Problemen som uppstår vid en alltför stor inströmning av främmande kulturer under en allt för kort tidsperiod splittrar folket och leder till polarisation och kaos. Det hela eldas på av en ansvarslös mediekår som snällt går makthavarnas ärenden och överöser folket med falska budskap om invandringens välsignelse. Hur detta kaos växer snabbt populistiska åsikter som tar sin näring ur det missnöje som snabbt växer hos urbefolkningen och de gamla arbetskraftsinvandrarna. Det politiska landskapet förvandlas snabbt till en cirkus där de mest högröstade hörs mest. Logiska budskap försvinner till förmån för en förenklad retorik späckad med personliga påhopp och falska anklagelser.


Utbildningsväsendet som tidigare fungerat exemplariskt blir nu till ett kaos där kaxiga invandrarelever sätter agendan i både skolsalen och på skolgården. Bara de elever som har studievana och som hemma kan studera tillägnar sig kunskap, resten lär sig knappt läsa och skriva. Man får en fördumning som gynnar den styrande eliten. Samtidigt som det väller in dåligt utbildade människor från Afrika och Mellanöstern så försvinner fler och fler industriarbeten till låglöneländer som Kina och Indien. Vem som helst med grundläggande matematiska kunskaper och lite insyn i ekonomi inser snabbt att denna ekvation inte går ihop. En allt för stor tärande majoritet ska försörjas av en krympande minoritet lönearbetare som betalar skatt. De enda vinnarna är de riktigt rika som kan trolla bort sina vinster genom olika holdingbolag och brevlådeföretag i skatteparadis.


Den som inte förstått att det finns en dold agenda bakom massinvandringen är otroligt obegåvad. Likaså de som okritiskt tror på vad som skrivs i DN och SvD. Tyvärr verkar det fortfarande vara en ganska stor majoritet av svenskarna som fortfarande inte insett vad som håller på att hända och fortsätter ge sitt stöd till politiska partier som klart visat att de inte står på svenskarnas sida. Partier som fortsätter mata svenska väljare med lögner om hur bra det går för Sverige och vilken lysande framtid vi går till mötes. Se bara hur lätt man lyckades få en majoritet av svenskarna att gå på klimatbluffen och snällt acceptera höjd skatt på flygbiljetter, höjd diesel- och bensinskatt. Tyvärr är svensken så dum så han gräver sin egen grav genom att acceptera massinvandring av rena parasiter som äter upp vår gemensamma ekonomi.

Av Karsten - 1 maj 2019 13:21

Så är det då den rödaste dagen på året, den dag då de arbetande massorna förväntas gå ut på gatorna och hylla socialismen. Socialdemokratins stora dag då dess främsta företrädare håller tal i olika städer runt om i Sverige, tal som sedan recenseras av de politiska kommentatorerna på SVT. Såg på Text-TV att LO-medlemmar skulle demonstrera i orange västar i protest mot socialdemokraternas försök att inskränka i strejk- och arbetsrätten. Äntligen verkar arbetarna ha vaknat upp och insett att socialdemokratin förrått dem under alla dessa år. 


Själv ska jag nog hålla mig ifrån alla demonstrationer då man aldrig kan vara säker på att inte IS eller några andra radikaliserade muslimska självmordsbombare slår till. De vet ju att det mest är otrogna kuffer som är ute på 1:a maj. Trodde aldrig att jag skulle behöva känna mig otrygg i mitt eget land på grund av aningslösa politiker som släppt in kreti och pleti utan att kolla deras bakgrund. Hundar sätter man i karantän så de inte bär med sig några oönskade överraskningar men människor tror man på deras ord. Hur godtrogen och blåögd får man lov att vara?

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards