Alla inlägg den 23 januari 2019

Av Karsten - 23 januari 2019 20:39

Det är lika bra att inse det först som sist, för att återställa Sverige till den nation den en gång var behövs det våld, mycket våld. Med snack och politik kommer man ingen vart, de som kommit hit mot den svenska urbefolkningens vilja kommer inte att bege sig härifrån med mindre än att de och deras familjer hotas av våld och ond bråd död. Denna utveckling kommer att komma förr eller senare, Sverige kommer att bli ett nytt Balkan. Även ett tåligt folk som svenskarna har en gräns för förödmjukelse, kränkning och förnedring. När den är nådd kommer ingenting att kunna stoppa utvecklingen den polis eller tjänsteman som försöker kommer att bli den förste som mister livet. Genom den politik som bedrivits har man byggt upp ett undertryckt hat i folkdjupet, samma hat och misstro som de gula västarna i Frankrike representerar.


Vi har en politikerkader som helt har tappat förankringen i verkligheten och som tror det bara är att tuta och köra. Som inte inser att det finns ett stort folkligt missnöje som bara växt under årtiondena av massinvandring och misskött integrations politik. Folk som hatar vissa invandrargrupper så mycket att de utan vidare är beredda att ta till våld och döda. Det börjar som en liten gnista som blir till en liten brand som sedan växer till en okontrollerad skogsbrand. Med den nuvarande regeringen kommer denna process bara att påskyndas, fler och fler har tappat tilltron till demokrati och parlamentarism. Ett folk som förlorat allt har allt att vinna.

Av Karsten - 23 januari 2019 14:04

Sverige är inte längre en rättsstat med fria oberoende domstolar, detta borde ha gått upp för gemene man efter domen mot "kulturprofilen" Jean-Claude Arnault. I inget annat fall hade någon blivit dömd för ett brott som ligger sju år tillbaka i tiden och vars enda bevisning är en muntlig redogörelse byggd på sju år gamla minnen av målägaren. Hela rättsprocessen mot Arnault är uppbyggt kring medias och kulturelitens "Metoo" hysteri, hade måläganden under normala förhållanden kommit till polisen och anklagat Arnault för att för sju år sedan våldtagit henne hade man avvisat det hela med motiveringen varför gjorde du inte denna anmälan för sju år sedan? Din redogörelse idag bygger på att det som kanske var frivillig sex för sju år sedan färgats av den bild du byggt upp under sju år.


Både tingsrätt och hovrätt dömde Arnault på helt osannolika skäl, man lät en skock hysteriska fruntimmer snacka ihop sig och utsåg Arnault till den svenska symbolen och kollektiva syndabocken för "Metoo" drevet. Arnault fick samma straff som man får för grovt rån för ett brott där det bara stod ord mot ord. Hade någon anklagats för grovt rån sju år efter den påstådda händelsen och all bevisning bestod av ett vittnes påstående att någon begått ett grovt rån för sju år sedan så hade åklagaren lagt ner fallet omgående. Men i fallet Arnault fanns det politiska undertoner som rättssystemet föll till föga för. Det är som om rätten tillmäter media rätten att döma, att folk döms för en gärning för att pressen tror att någon är skyldig. 


När en nation fallit så lågt som Sverige och låter ett drev med feminister ange tonen i rättssynen så är man inte långt från total anarki. Detta vägrar media och politiker att inse för de vill vara de feministiska krafterna till lags, de vill inte stöta sig med halva väljarkåren. Prövas inte fallet Arnault i Högsta Domstolen och karln frikänns så är rättsskandalen ett faktum och den påstådda rättssäkerheten ett stort skämt.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards