Alla inlägg den 10 juni 2020

Av Karsten - 10 juni 2020 12:29

Så har då det svenska rättsväsendet nått vägs ände i utredningen kring mordet på statsminister Olof Palme. Det skulle ta en person nio år att läsa igenom hela utredningsmaterialet vilket ger en uppfattning kring omfattningen av materialet. Vi har under åren presenterats en rad olika lösningar, den förste var "33-åringen" en man vid namn Victor Gunnarsson som tidigt avfördes av Hans Holmer. Därefter fixerade sig Palmekommissionen på kurderna som av någon outgrundlig anledning skulle vilja ta Palme av daga. Efter några år dök så en utslagen A-lagare från Rotebro upp, Christer Pettersson som av Lisbeth Palme pekades ut efter en minst sagt märklig konfrontation. Pettersson dömdes i tingsrätten men friades i hovrätten och därefter avslog Högsta domstolen en åklagar begäran om resning. 


Idag presenterade så chefsåklagare Christer Petersson sin lösning på mordet, han pekar ut en man som avled för 20 år sedan vilket ju är bekvämt då mannen i fråga inte kan försvara sig. Mannen är den så kallade Skandiamannen Stig Engström som tidigt kom att figurera i Palmeutredningen då han varit på plats vid mordet. Åklagare Petersson presenterar ingen teknisk bevisning utan bygger upp hela misstanken kring Engström på lösa indicier. Han var på platsen vid tidpunkten för mordet och observerades av andra vittnen, detta räcker tydligen för Petersson. Det hela visar med all tydlighet vilket ruttet rättsväsende Sverige har och hur dåligt hela denna utredning skötts. Man hugger tag i ett halmstrå i hopp om att kunna lura folket att tro att en man som avled för 20 år sedan mördade Palme. Sedan ställer Mediesverige upp och intervjuar kända politiker och Palmes barn som naturligtvis ställer sig bakom dessa juridiska dumheter. Ingen skugga får falla på staten och rättsapparaten.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards