Direktlänk till inlägg 5 juni 2017

Vad händer om muslimerna gör uppror?

Av Karsten - 5 juni 2017 20:39

Har Sverige någon krisplanering vid ett större muslimskt upplopp? Hur kommer det officiella Sverige att reagera om den manliga befolkningen i förorter som Rosengård i Malmö, Rinkeby i Stockholm och Biskopsgården i Göteborg går till öppen attack mot vårt samhälle och tycker att nu är det vi som tar över med våldet som vapen? Kommer man att mobilisera militären och polisen och ge order om verkanseld eller kommer man att förlamade stå och titta på och inte veta vad man ska göra? Jag är mycket rädd för att det blir det sistnämnda alternativet som blir det som gäller.


Frågan är i allra högsta grad relevant att ställa då våra politiker misslyckats totalt med sin integrationspolitik och istället skapat en muslimsk parallellvärld där shia- och sunnilagar gäller, där man inrättat en egen polis som upprätthåller religiösa lagar. Muslimska män går runt och uppmanar kvinnorna att täcka håret och sin kropp. Ett Sverige dit våra myndigheter inte är välkomna. Är våra politiker överhuvudtaget medvetna om denna verklighet eller de tror bara det är illasinnad islamofobi som sprids av främlingssfientliga element?

Som medborgare i detta land vill jag gärna veta vad staten tänker göra om muslimerna gör uppror och börjar plundra svenska hem och affärer med argument att de har Allah på sin sida. I en rättrogen muslims ögon är vi svenskar otrogna och därmed mindre värda än om vi varit muslimer.


Jag är rädd för att stollar som Gustav Fridolin och Jonas Sjöstedt är helt omedvetna om att detta mycket väl kan hända i en nära framtid, de tror att alla muslimer ska bli goda svenska medborgare som snällt betalar sin skatt och bidrar till välfärden. I deras värld kommer muslimerna att bli sekulariserade och överge sin religion.

Redan idag uppmanar imamer sina församling att skaffa så många barn som möjligt så de i framtiden med demokratins hjälp kan ta över våra samhällen. Islam är och har alltid varit den kristna kulturens värsta fiende, de när ett hat mot alla kristna och judar. Ett hat vi i väst har svårt att förstå och ta till oss. Vi förstår inte att dessa människor är primitiva och obildade offer för en medeltida religion. I England har man börjat vakna och spärrar in imamer och religiösa ledare som hetsar mot den västliga demokratin, här i Sverige spärrar man in dem som varnar för islam.


Jag är rädd och känner mig otrygg med den politikska ledning Sverige har, jag tror inte de som sitter i riksdagen klarar av att snabbt lösa ett internt muslimskt uppror. Jag tror inte de kan fatta de obekväma beslut som kan behövas fattas. Det kan gå så långt att det gäller dom eller vi och då behöver man använda våld för att vinna. Muslimerna själva tvekar inte ett ögonblick att ta till våld om det behövs, allt de gör är religiöst sanktionerat. De har Allah med sig i kampen mot de otrogna. Våra politiker förstår inte hur snabbt moderata muslimer kan vända och bli radikala. Islam är som en tickande bomb, en bomb Europas politiker själva bjudit in.


 
 
Ingen bild

Pepsi

5 juni 2017 23:02

Bravo!

Tre riktigt bra inlägg på raken.

Synd bara att du inte begriper att kärnkraft gen 4 är den enda realistiska lösningen för världens energiförsörjning de närmsta 50 till 100 åren.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards