Direktlänk till inlägg 21 augusti 2017

Verkligheten enligt Elake Karsten

Av Karsten - 21 augusti 2017 22:53

 Hur fan kan en liten klick kulturradikaler diktera utvecklingen i en en gång välmående industrination och på några årtionden ställa alla begrepp på huvudet? Det politiska etablissemanget har som en flock åsnor lånat sina öron till dessa självutnämnda kulturbyggare. Dessa vänsterradikaler sådde fröna till Sveriges undergång redan på 70-talet med en massa flummiga manifest. Det var progg, det var rödstrumpor, det var FNL-demonstrationer med USA ut ur Vietnam. Det var rödvinsvänstern som styrde Sverige rätt in i helvetet. 


Av allt djävulskap var nog feminismen det värsta, det var den som slog hål på kärnfamiljen, grundstenen i varje stabilt samhällsbygge. Skilsmässorna duggade tätare än bröllopen, det var som fan själv hade farit i kärringdjävlarna. De skulle förverkliga sig själv, hette det. Staten fick ta hand om ungarna och dagiset blev ett begrepp i Sverige. Själv hade jag lyckan att växa upp med en mamma som var hemma och tog hand om mig och min syster medan min far slet ihop till livets nödtorft. Det är kanske därför jag har kvar mitt sunda förnuft och kan se genom lögnerna och illusionerna.


Feminism och socialism har alltid varit som ett rött skynke för mig, feminism var i min ungdom något som vedervärdigt fula kommunistbrudar sysslade med. Själv var jag av den åsikten att man borde jämna Vietnam med marken  asfaltera stället och sätta upp parkeringsautomater. Det där med FNL och demonstrationståg ansåg jag vara barnsligheter som inskränkta kufar med skägg och basker sysslade med. Själv höll jag på den andra sidan, ni vet Franco, Salazar och de andra fascisterna. Man kan säga att jag var nynazist innan begreppet uppfunnits. Tyckte de hade snitsigare uniformer än de där djävla Maoisterna i sin gröna grötrock och vegamössa. 


Brudar skulle bara ligga på rygg och streta med benen, började de snacka socialism och annan skit fick de en fot i röven och åkte ut. Min far sa alltid till mig, lär dig det min som, kvinnor saknar allt vad logik heter. Han hade inte rätt i mycket men på den punkten hade han rätt. Kvinnor har ingen logik och styrs ett land med en feministisk regering så är det ingen logik bakom beslutsfattandet. Själv är jag av den åsikten att kvinnor överhuvudtaget inte har i riksdagen att göra. En nation styrs bättre av män. Se bara på Ryssland där har man långsiktiga mål som man förvekligar, män styr nationen med fast hand. Så fort kvinnor får makt så blir det ett djävla velade hit och dit. Kvinnor tänker inte med hjärnan (för de har ingen) de tänker med hjärtat. Med empati och humanitet för ögonen blir det djävligt dåliga beslut, se bara på den svenska asyl- och flyktingpolitiken. 


Men värst av allt är att många av dessa militanta feminister innerst inne inget hellre vill än att bli råknullade av en riktig flåbuse. De föraktar den där långhåriga skäggiga feminiserade typen i velourbyxor de har därhemma, han duger bara till att diska och ta hand om barnen. Det är en sjuk djävla värld vi alla lever i, där kvinnor är män och män är kvinnor. Där man ser det som ett samhälleligt framsteg att könsgränserna utplånas, där man på fullaste allvar anser att könen är en social konstruktion och inte en evolutionär process av naturen. Ett självförnekande utan dess like.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pappa Babbe

22 augusti 2017 00:26

Jag tror att orsaken till manshatet är vanlig simpel avundsjuka. Bland personer som har en intelligens över 140 går det åtta män på en kvinna. Kvinnorna har insett att de är underlägsna männen på nästan alla områden - och de kan inte göra något åt det :-)

Skriv en ny Abbey Road, Dark side of the moon eller bygg framtidens operativsystem. Hoppa 2,30 i höjdhopp eller bli världsetta i schack - bland män!!

Sedan kan vi börja snacka.

Karsten

22 augusti 2017 09:50

Du har så rätt så, kolla Nobelpristagare - flest män. Både socialism och feminism tar sin näring ur avundsjukan, det är därför de går hand i hand.

 
Ingen bild

Pappa Babbe

22 augusti 2017 15:11

Då tror feministerna att en lösning att utrota europeiska män och importera negrer och muslimer. På så sätt tror de att de till slut ska hamna högst upp.

De tror fel och kommer självklart att bli plågsamt medvetna om det. För sent! Men till att begripa det, i tid saknas......ja, just det....nödvändig intelligens och framförhållning!

Fruntimmer har en osviklig förmåga att inte tänka längre än näsan räcker.

Karsten

22 augusti 2017 17:38

Det är därför de har sådana små korta uppnäsor!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - Måndag 28 okt 21:24

Såg ett program om de stora pyramiderna utanför Kairo och hur man fraktade stenen till Gize-platån från stenbrottet genom att utnyttja Nilens årliga översvämning. Man hade byggt en rad dammar där man med pråmar kunde frakta stenen från Nilen och fram...

Av Karsten - Söndag 13 okt 20:23

Finns det något mer förutsägbart än en svensk partiledardebatt i TV? Åtta pajasar smyger som katter kring het gröt, man pratar runt problemen och gör allt för att förringa dem allt medan två programledare försöker ge ett sken av seriositet över spekt...

Av Karsten - Fredag 11 okt 11:23

Så länge mänskligheten väljer att låta sig ledas av andliga analfabeter så kommer världen att förbli en otrygg och osäker plats att leva i. Värst av alla är hycklarna som påstår sig vara uppväckta, antingen det nu är kristna eller muslimer. Galningar...

Av Karsten - Fredag 11 okt 10:59

Skulle man slaviskt följa Twitters regler skulle man i stort sett bara kunna diskutera vädret och skriva om mat och kläder så länge man inte nämner kocken eller designern, de kan ju bli kränkta!? Politik kan man överhuvudtaget inte diskutera då det k...

Av Karsten - Torsdag 10 okt 18:02

Turkiet är Mellanösterns imperialistiska islamistiska diktatur med ambitionen att bli ett Stor Turkiet. Recep Tayyip Erdogan är en den muslimska världens Hitler och hans land borde bombas tillbaka till stenåldern. Turkiets attack mot suveränt Syriskt...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se