Alla inlägg den 21 augusti 2017

Av Karsten - 21 augusti 2017 22:53

 Hur fan kan en liten klick kulturradikaler diktera utvecklingen i en en gång välmående industrination och på några årtionden ställa alla begrepp på huvudet? Det politiska etablissemanget har som en flock åsnor lånat sina öron till dessa självutnämnda kulturbyggare. Dessa vänsterradikaler sådde fröna till Sveriges undergång redan på 70-talet med en massa flummiga manifest. Det var progg, det var rödstrumpor, det var FNL-demonstrationer med USA ut ur Vietnam. Det var rödvinsvänstern som styrde Sverige rätt in i helvetet. 


Av allt djävulskap var nog feminismen det värsta, det var den som slog hål på kärnfamiljen, grundstenen i varje stabilt samhällsbygge. Skilsmässorna duggade tätare än bröllopen, det var som fan själv hade farit i kärringdjävlarna. De skulle förverkliga sig själv, hette det. Staten fick ta hand om ungarna och dagiset blev ett begrepp i Sverige. Själv hade jag lyckan att växa upp med en mamma som var hemma och tog hand om mig och min syster medan min far slet ihop till livets nödtorft. Det är kanske därför jag har kvar mitt sunda förnuft och kan se genom lögnerna och illusionerna.


Feminism och socialism har alltid varit som ett rött skynke för mig, feminism var i min ungdom något som vedervärdigt fula kommunistbrudar sysslade med. Själv var jag av den åsikten att man borde jämna Vietnam med marken  asfaltera stället och sätta upp parkeringsautomater. Det där med FNL och demonstrationståg ansåg jag vara barnsligheter som inskränkta kufar med skägg och basker sysslade med. Själv höll jag på den andra sidan, ni vet Franco, Salazar och de andra fascisterna. Man kan säga att jag var nynazist innan begreppet uppfunnits. Tyckte de hade snitsigare uniformer än de där djävla Maoisterna i sin gröna grötrock och vegamössa. 


Brudar skulle bara ligga på rygg och streta med benen, började de snacka socialism och annan skit fick de en fot i röven och åkte ut. Min far sa alltid till mig, lär dig det min som, kvinnor saknar allt vad logik heter. Han hade inte rätt i mycket men på den punkten hade han rätt. Kvinnor har ingen logik och styrs ett land med en feministisk regering så är det ingen logik bakom beslutsfattandet. Själv är jag av den åsikten att kvinnor överhuvudtaget inte har i riksdagen att göra. En nation styrs bättre av män. Se bara på Ryssland där har man långsiktiga mål som man förvekligar, män styr nationen med fast hand. Så fort kvinnor får makt så blir det ett djävla velade hit och dit. Kvinnor tänker inte med hjärnan (för de har ingen) de tänker med hjärtat. Med empati och humanitet för ögonen blir det djävligt dåliga beslut, se bara på den svenska asyl- och flyktingpolitiken. 


Men värst av allt är att många av dessa militanta feminister innerst inne inget hellre vill än att bli råknullade av en riktig flåbuse. De föraktar den där långhåriga skäggiga feminiserade typen i velourbyxor de har därhemma, han duger bara till att diska och ta hand om barnen. Det är en sjuk djävla värld vi alla lever i, där kvinnor är män och män är kvinnor. Där man ser det som ett samhälleligt framsteg att könsgränserna utplånas, där man på fullaste allvar anser att könen är en social konstruktion och inte en evolutionär process av naturen. Ett självförnekande utan dess like.

Av Karsten - 21 augusti 2017 19:43

Efter att ha läst Gunnar Sandelins debattartikel "Feminismen en draksådd" i senaste numret av Nya Tider inser jag att vad Sverige behöver är ett stålbad. Karlarna i detta landet behöver en järnbeslagen stövelspark i röven så de vaknar upp ur kulturradikalernas feministiska dröm som inympats i deras hjärnor. Åt helvete med kärringdjävlarna och deras skräckvälde, det är fan värre än både maoismen, stalinismen och fascismen tillsammans. Kärringarna i det här landet ska veta sin plats, vi är trötta på deras snyftande, hulkande och empatiska skitsnack. Deras sätt att ta plats och breda utrymme för HBTQ och andra perversiteter. Det är kärringdjävlarna som satt agendan för den svenska asyl- och flyktingpolitiken. Själv har jag aldrig fallit i farstun för deras krokodiltårar, det har bara varit: "Håll käften och gå och lipa någon annanstans jag orkar inte höra ditt djävla bölande". 


Jag har aldrig anpassat mig till det rådande samhällsklimatet, jag har alltid gått mina egna vägar. Det jag gillade med nazismen var att det var ett maskulint samhällssystem utan att vara patriarkalt. Man hyllade det maskulina kraftfulla men även det alstrande vårdande feminina. Som Nietzsche skrev bejakade man vilddjuret inom människan samtidigt som man förtryckte det svaga veka kristna feminina som bara förslavar människan. Jag tror det är den svenske mannens sjukliga konflikträdsla som gör att han kapitulerar för feminismen istället för att ta kamp och sätta kärringarna på plats. Partier som V och MP borde utplånas från jordens yta då de är ett uttryck för den politiserade feminismen. De enda partier som vågat säga att de inte är feministiska är väl M och SD.


Vad fan har politik med feminism att göra? På 1970-talet kallade de sig för rödstrumpor för att markera sin socialistiska grundsyn och då skrattade etablissemanget åt dem. Samhället var fortfarande ganska friskt. Det jag absolut inte kan fatta är hur dessa djävla feminister kan ta strid för att en massa dysfunktionella muslimska araber ska få asyl här? Vad tror de händer med deras djävla feminism den dag muslimerna tar över? Det är väl det enda försonande draget med islam, att de håller sina kärringar på mattan. Feminismen är en företeelse som måste utrotas ur det svenska samhället.


Av Karsten - 21 augusti 2017 18:12

Helt rätt av Migrationsverket att utvisa en 106 årig afghansk kvinna, hög ålder är inget asylskäl. Skulle kvinnan få stanna så kommer alla äldre asylsökande att börja ljuga om sin ålder och påstå att de är över hundra. För övrigt hur fan vet vi att kärringen är 106 år? De har väl inte världens bästa folkbokföring i Afghanistan. 

Jag är så in i helvete trött på dessa förbannade snyftreportage som SVT slösar licenspengarna på. Generellt har afghaner inga asylskäl och inga flyktingskäl utan tar bara chansen att i det kaos som Ryssland och USA skapat i landet att komma till ekonomiskt bättre förhållanden.


Nu kommer väl hela kändiseliten att engagera sig i den gamla kärringens öde. Den där stroken tror jag på den dag jag får se kärringens magnetröntgen. Fullt friska människor får avslag på sin asylansökan och genast blir de svårt sjuka. Vi minns alla de apatiska barnen på 1980-talet. Den djävla pennan går inte längre, ut med packet!

Av Karsten - 21 augusti 2017 11:22

Ryska Sukhoi Su-24:a attackplan har dödat över 200 IS-krigare på väg mot staden Deir ez-Zon de förstörde 20 SUV försedda med granatkastare och grov beväpning. IS har lidit svåra förluster i Raqqa och Homs provinserna och försöker nu omgruppera i Deir ez-Zon för en sista strid. Detta kan betyda slutet för IS i Syrien, faran är att man då fortsätter med en asymmetrisk krigsföring i Europa genom terroraktioner. 

Den syriska regeringsarmén har återtagit tre städer på vägen mot Deir ez-Zon i en luftburen attack med ryska Kamov Ka-52 attackhelikoptrar även kallade "Alligator", bland annat tog man staden Al-Sukhnah där IS hade stora förråd med förnödenheter och krigsmateriel. Syriska regeringen har återtagit ett 60 kvadratkilometer stort område som tidigare behärskades av IS däribland två oljefält.  


Kriget i Syrien har varit ett utmärkt sätt för Ryssland att testa sitt flygvapens kapacitet då de genomför över 100 attacker om dygnet med ett skrämmande verkningsfullt resultat. Bland annat har man attackerat de konvojer med tankbilar som IS kör till Turkiet med den olja IS utvinner från de oljefält de kontrollerat. Turkiet har på ett svekfullt sätt stött IS bakom ryggen på västmakterna, kanske med USA:s goda minne. Folk och vapen har förts in till IS i Syrien via Turkiet och i utbyte har Erdogan fått billig olja. De insatser USA gjort i Syrien har mest varit av kosmetisk karaktär och bestått av 2 - 5 flygattacker om dygnet och många gånger varit riktade mot de syriska regeringsstyrkorna. 


Den stora frågan blir var kommer de besegrade IS-krigarna att bege sig när man rökt ut dem ur Syrien? Många kommer säkert att söka sig till Europa under asylens täckmantel. En del kommer att ta sig in i Irak och fortsätta kampen där. Är Europa förberett på att en massa radikaliserade islamister kommer att fylla storstädernas förortsgetton? Med dem kommer också att följa religiösa ledare som predikar ett hatets budskap mot allt västerländskt. Ett kan jag med säkerhet säga, Sverige är inte förberett då här råder en närmast naiv godtrogen inställning till IS och islamister, man tror de går att avprogrammera precis som andra sektmedlemmar. En gång fanatisk islamist alltid en fanatisk islamist, dessa går bara att avprogrammera med ett nackskott.  

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards