Direktlänk till inlägg 26 augusti 2017

Helt rätt Jimmie, Sverige är inget allemansland

Av Karsten - 26 augusti 2017 16:08

Det var ju trevligt att Jimmie Åkesson tycker ungefär som Elake Karsten, i sitt sommartal i Sölvsborg sa han att Sverige inte är något allemansland. Man kan nästa tro att Åkesson i hemlighet läser Elake Karstens blogg ;-)

Nä du har helt rätt Jimmie - Det välstånd som skapats här över generationer, genom slit, genom uppoffringar, pliktkänsla — det är vårt välstånd.

Själv uttryckte jag det hela lite mer dramatiskt, men andemeningen är densamma. Vi ska inte ge bort det våra förfäder skapade till främlingar från dysfunktionella kulturer. Tänk er själva om den där galna fittan Annie Lööw (c) får som hon vill och importerar 30 miljoner analfabeter från Somalia, Afghanistan och Irak. Det skulle behövas bygga 30 miljonstäder i Sverige, nya kärnkraftverk hade behövts för att värma upp alla dessa bostäder. För att inte tala om den miljöpåverkan dessa 30 miljoner nya invånare i Sverige hade inneburit. 


Nä du bästa Annie Lööw vi betackar oss dina globala visioner, dina Bilderbergidéer, vi vill behålla våra skogar och vår någorlunda orörda natur i Sverige. Vi vill inte ha hit en massa negrer och araber med sin primitiva kultur och sin sjuka muslimska religion. Vi vill behålla Sverige som det är, vi vill ha kvar våra rödmålade stugor med vita knutar, vi vill inte ha några nya miljonstäder i stål och betong. Vi vill inte skapa fler getton än de som redan finns. Vi vill ha en svensk polis med vita polismän, ingen djävla mångkulturell poliskår som mördar vita för att de tycker illa om dem.


Finns det några partier vi svenskar absolut bör avstå att rösta på så är det Centern, Miljöpartiet och Vänstern. En röst på SD innebär förhoppningsvis en skärpt invandrings- och flyktingpolitik med stängda gränser. Låt oss göra som Ungern och Polen, obstruera mot byråkraterna i Bryssel. Passar inte galoscherna så får vi väl göra som engelsmännen lämna EU. Vi svenskar bör sköta oss själva och ge fan i om folk svälter ihjäl i Afrika eller om arabdjävlarna slår ihjäl varandra, det är inget som har med oss att göra. De där förbannade liberalerna kan ta sin humanism, medmänsklighet och empati och köra upp i rövsvängen.


Vi är trötta på att ett litet gäng tårögda kärringar tycker synd om hela världen å hela svenska folkets bekostnad. Vi kan inte vara någon djävla socialbyrå åt all världens nödlidande. Vakna upp och inse att USA och de internationella kapitalisterna är orsaken till mycket av detta lidande. USA ställer till med djävelskap och sedan förväntas Europa ta hand om alla flyktingar som den amerikanska aggressionen skapar. Vi i Skandinavien har mer gemensamt med Ryssland än med USA. Den del av Ryssland som tillhör Europa har samma gamla kulturella värderingar som vi, medan USA saknar allt vad kultur heter. Graffitti, rapmusik, gangstergäng, svart kultur är alla avarter, en form av "entartete kultur" eller som man skulle uttrycka det på svenska degenererad kultur.

 
 
Ingen bild

Pappa Babbe

26 augusti 2017 17:16

Enligt Wikipedia bor det 10 miljoner negrer i Somalia. Endast den politiska slynan Lööf kan nog då importera 30 miljoner somaliska negrer som är analfabeter?

...och inte få några kritiska frågor från journalistpacket om det verkligen finns 30 miljoner somaliska negrer - som är analfabeter?

ps. 10 miljoner somaliska negrer är faktiskt mer än nog :-)

Karsten

26 augusti 2017 19:37

Nåja, ordagrant sa hon något i stil med att Sverige kunde mycket väl ta emot 30 miljoner från tredje världen.
Det betyder 5 miljoner somalier, 3 miljoner andra negrer, 10 miljoner araber, 10 miljoner mongoler och 2 miljoner européer (albaner och annat slödder).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards