Alla inlägg den 15 maj 2017

Av Karsten - 15 maj 2017 23:40

Hur kan medborgarna i världen vara så dumma att de tror på myten om växthusgaser i form av koldioxid som enda orsaken till den globala upp värmingen och klimatförändringarna? Förstår inte folk att skövlingen av världens regnskogar bidrar till att ändra balansen i klimatet? Regnskogen binder en massa vatten som sedan avdunstar och blir till regn, hugger man ner stora arealer och planerar oljepalmer så stör man denna balans.

Enda orsaken att man lanserat koldioxid myten är att man kan beskatta utsläppen av dessa så kallade "växhusgaser", det handlar som alltid om pengar. För att förstå vad som händer med jordens klimat måste man ha en helhetsyn där man tar med alla parameterar som spelar in. 


Det räcker med ett fåtal korrupta politiker i ett land för att enorma skador på jorden ska åsamkas i form av skövlig av regnskogar. Dessa korrupta politiker och finansmän i tredje världen har ofta backning från banker i Europa och USA. Vad det egentligen handlar om är globala gangster och bedragare som utnyttjar och korrumperar vår värld. Och tro inte att de svenska politikerna har rena händer, Stefan Löfven och hans regering står upp till halsen i skiten. Den som tror att MP är några godhjärtade idealister är bortkollrade dårar. Därför är det rätt att hata och förakta politikerna. När de ser att någon börjar komma allt för nära sanningen kan de anklagas för att syssla med aktiviteter som hotar demokratin. Detta är en mycket vanlig retorik, något som hotar demokratin. De enda som hotar demokratin är dagens politiker.


En dag kommer framtida generationer att fråga, varför var det ingen som gjorde något? Varför försökte ingen stoppa dessa galningar? Vad svarar man, för att de byggt upp en totalitär polisstat avsedd att gå storfinansens ärenden. De gjorde allt för att krossa den lilla människan som vågade protestera. Här i Sverige hade falskheten och hyckleriet nått sådana nivåer att folk var totalt bortkollrade, de visste inte vad de skulle tro. Som en form av missriktad solidaritet trodde de på vad politiker och media sa, utan att fatta att allt var lögn och bedrägeri.

Av Karsten - 15 maj 2017 19:31

Varför gnäller alla på de hackare som släppte loss viruset som tog kommandot över folks datorer, det är ju NSA, USA:s signalspaningsorgan som ska klandars, då det var de som konstruerat viruset ETERNALBLUE och som upptäckte säkerhetsluckan i Windows operativsystem. Uppenbart är att de förvarat programkoden på ett så ansvarslöst sätt att någon kunnat stjäla den och använda den i utpressningssyfte. Detta är typiskt systemmedia att inte lägga korten på bordet, man säger bara i förbigående att viruset kan komma från NSA och lägger hela fokus på "hackarna". 

Putin vill ha upp frågan om viruset på den politiska agendan och skräder inte på vad han anser om NSA. Microsoft spelar helt ovetande och spelar häpet förargade över att amerikanska staten inte rapporterat säkerhetsluckan till MS, då viruset drabbat även gamla system som Windows XP så måste säkerhetsluckan funnits mycket länge, så länge att MS måste ha varit medvetna om den. Snacka om hyckleri och försök att blanda bort korten.

Av Karsten - 15 maj 2017 18:48

Om jag som svensk medborgare försvarar Sverige och den svenska livstilen mot en inre eller yttre fiende här i Sverige och i den kampen blir dödad så har jag dött för mitt land och folk, men om en galen president eller statsminister skickar mig till Irak eller Afghnistan och jag där sprängs i småbitar för att någon galen arab grävt ner en vägbomb så har jag fan inte dött för mitt land. Hur fan kan USA påstå att alla de som skickas hem i en svart plastpåse från Irak har dött i kampen för fosterlandet och den amerikanska livsstilen? De har dött för att multinationella oljebolag vill lägga vantarna på oljan i Irak, inget annat. 

Jag förstår inte hur Sverige kan skicka svenska soldater till Afgahnistan, vad har de att försvara där som är svenskt? Likaså förstår jag inte hur Sverige kunde skicka svenskt stridsflyg att bomba Afrikas enda välfärdsstat Libyen och påstå att det gjordes för att försvara svenska intressen? Nä, man tålde inte att en arabisk diktator lyckats bygga upp en nation med fria skolor och fri sjukvård för sitt folk och för att betala detta ville ha betalt för sin olja i guld istället för värdelösa dollar.

Vi svenskar kanske blir tvugna att försvara vår livsstil och vår kultur mot de främmande "svenskar" som systempolitikerna behagat bjuda in här. Statsmakterna ger svenskt medborgarskap till främlingar med helt andra värderingar och normer än oss nordbor. Sedan påstå de att dessa är svenskar och har lika stor rätt till landet som de generationer svenskar som byggt upp välfärden med sina händers slit. Vi bör nog fundera på vem som egentligen är våra fiender. Vill vi försvara och dö för ett svenskt Sverige eller ska vi tvingas försvara och dö för mångkultturen?

Av Karsten - 15 maj 2017 16:45

Det är ju ett jävla gnällande på Nordkorea och deras robottester. Nordkorea har skickat specialsändebud till fem stormakter, USA, Japan, Ryssland, Kina och Tyskland med anledning av den ökade spänningen. Vladimir Putin säger att omvärlden måste sluta "skrämma" Nordkorea, vilket han har helt rätt i. Den galne Donald Trump hotar ju i princip Nordkorea med ett fullskaligt krig och för övrigt, hur många robottester gör USA som det inte skrivs ett ord om? Jag har full förståelse för att regimen i Nordkorea känner sig hotad och trängd och de ser som enda ut väg att skaffa sig kärnvapenbärande långdistansmissiler. 


Alla länder USA har invaderat har haft det gemensamt att de inte haft tillgång till kärnvapen. Bara kärnvapen skrämmer skiten ur de fega amerikanarna. De ger sig på länder som Afghanistan och Irak som de först bombar sönder och samman innan de vågar skicka in marktrupper. De visste att Irak hade förhållandevis föråldrad militärteknik och att det rådde en bristande försvarsvilja inom delar av Saddams armé. Det var i stort sett bara det Republikanska gardet som var hundra procent pålitligt. Värst av allt var att man anföll Irak på falska grunder och nu har man lyckats förstöra landet helt.


Fortsätter USA med sitt vapenskrammel är det bara en tidsfråga innan Iran genomför sitt första kärnvapentest. Iran står på vänskaplig fot med regimen i Kreml och kan väl få lite hemlig hjälp om så skulle behövas. USA och EU har ju utsett Ryssland till den nya "fienden mot världsfreden" och gör allt för att provocera med handelsembargon och liknade. Att underskatta Ryssland så som man gjort här i Sverige var ett stort misstag. På vissa områden ligger Ryssland före USA i militärteknologi. Dagens ryska flygvapen är minst lika avancerat som USAF, man ska inte låta sig luras av att ryssarna fortfarande använder det gamla fyrmotoriga turbopropplanet Tu-95 MS. Planet är för övrig lika gammalt som USA:s B-52:a, båda såg dagens ljus 1952. Det var för övrigt en Tu-95:a som släppte den hittills största kärnladdningen som detornerats, den var på cirka 50 megaton. På jakt- och attacksidan har Ryssland en mängd avancerade flygplan, bland annat Suchoj Su-34 som nu deltar i Syrienkriget. Sedan har ju Ryssland tusentals kärnvapen som de kan gömma någonstans på sitt väldiga landområde som sträcker sig från Östersjön till Berings sund. Så tokstollarna i Pentagon får nog tänka sig för två gånger innan de börjar med några dumheter.

Av Karsten - 15 maj 2017 13:03

Bara fem års fängelse för att ha tjuvjagat och skjutit den sällsynta utrotningshotade Sumatratigen i Indonesien!? De borde ju ha hängt männen i närmaste träd utan rättegång. Männen påträffades med ett tigerskinn och benrester i en nationalpark. Så länge vi värderar de äckliga människorna högre än utrotningshotade djur så kommer dessa att försvinna successivt. Tokiga vidskepliga kineser mal ner tigerben till olika "mediciner" på samma sätt som de tillverkar potensmedel av noshörningshorn. Inför dödsstraff på tjuvjakt av alla utrotningshotade och fridlysta djur världen över. Människor finns det alldeles för många av medan det bara finns något tusental av exempelvis bergsgorillan. Det är vidrig att se hur människan breder ut sig och skövlar jorden i sin jakt på pengar och föda. 

Det är jättebra med svältkatastroferna i Somalia och Sudan det reducerar antalet människor lite grand, det hade behövts gigantiska svältkatastrofer för att få lite balans på vår jord. När vi är så dumma så vi inte själva kan införa barnbegränsning så får naturen gripa in. Det där med att skaffa så många barn man vill är ingen mänsklig rättighet, det är ett brott mot naturlagarna. Genom vår moderna medicin och läkekonst överlever idag barn som för 100 -150 år sedan skulle dött. Mänskligt liv är inte heligt, vi är inte skapade till Guds avbild. Koranen och Bibeln är sagoböcker för inskränkta dårar. Åt helvete med människan!

Av Karsten - 15 maj 2017 12:19

Hur dumma tror media att vi är? På dagens Text-TV sida kan man läsa följande angående viruset WannaCrypt (även kallat WannaCry):

"Säkerhetsluckan var känd av USA:s säkerhetstjänst. Microsoft kräver nu ett avtal som ålägger regeringar att berätta om brister som upptäcks."

Detta nonsens vill alltså Microsoft att vi ska tro på, det är ju ingen hemlighet för dem med lite insikt att MS sedan länge samarbetar med NSA. Bill Gates är en del i det maktetablissemang som avlyssnar, kontrollerar, manipulerar och styr världen bakom ridåerna av "demokrati."

NSA har tecknat hemliga avtal med Microsoft, Facebook, Twitter m. fl. att de ska ha access till källkoderna i programvaran. Det kan till och med vara så att NSA begärt att man ska bygga in bakdörrar i programvaran som ger NSA full tillgång till alla användares konton. Att NSA skulle ha upptäck en säkerhetslucka i MS operativsystem Windows som MS själva inte kände till är löjligt. Nä, det man gör är att lägga ut dimridåer för man skäms över att någon lyckats stjäla NSA:s programvara ETERNALBLUE — Remote Exploit via SMB & NBT (Windows XP to Windows 2012) och kapat tusentals datorer världen över och idkat utpressning.

Det bästa världens data-användare kan göra är att skippa Microsofts Windows operativsystem för gott och gå över till Unix eller Linux eller köpa sig en Mac. Till skillnad från MS Windows har Linux öppen källkod så vem som helst kan ändra och förbättra systemet. Den snikne Bill Gates som själv stal operativsystemet m.m från början håller hårt i källkoden.

Nästa gång en attack sker är det kanske inte för att pressa pengar ur enskilda och företag utan för att angripa nationers infrastruktur som el- och vattendistribution. En sådan attack skedde i Ukraina där en hel region blev av med elen sedan någon lyckats hacka sig in i elleverantörens datasystem, som tur var hade man kvar ett gammalt analogt system så man kunde åka ut till transformatorstationen och manuellt slå på strömmen.

Av Karsten - 15 maj 2017 02:06

Missade "Kalla fakta" om Akilov, men såg precis reprisen. Man blir ju mörkrädd när man förstår vilka idioter som sköter rulljansen i det här landet. Hade jag fått fria händer att bygga upp en hemlig polisorganisation med målet att spåra upp alla dessa 12 000 ilegala asylanter som gömmer sig i Sverige så skulle jag klarat av att förpassa hälften ur riket inom ett år. Detta under förutsättning att inga frågor om metoder ställs och att inga jävla murvlar tillåts snoka och skriva en massa skit.

Får man tag i fem ilegala så kan man med de rätta metoderna få dem att ange tio andra per man som gömmer sig, detta blir femtio och så vidare. Alla gängse lagar och regler måste sättas ur spel om organisationen och dess mål ska uppnås. Sedan får man bygga upp en logistik så man kan transportera ut dem ur Sverige och dumpa dem utanför EU. Givetvis måste man inom organisationen ha en viss jargong som avhumaniserar dem man jagar, det går inte att ha folk som tycker synd om och känner empati. Våld används bara när det behövs, lägg korten på bordet tala om att spelet är över och att det är bäst att du frivilligt anger de du känner som gömmer sig i Sverige. 

Skulle man dra igång en sådan operation skulle ryktet snabbt sprida sig bland alla ilegala asylanter och många skulle frivilligt lämna Sverige. Men detta fattar inte den världsfrånvända makteliten i Sverige som tror på godhet, i alla fall för alla främlingar. Fortsätter man att ha sådana chefer som Anders Tornberg på SÄPO så är det bara en tidsfråga innan nästa terrordåd sker. Hålla på med sådant trams som att brottsmisstanke kan ej styrkas, när det gäller att få saker och ting gjorda så kan man använda lagboken att torka sig i röven med men det fattar inte sådana mähän som dagens SÄPO personal.

Samma gäller för de kriminella invandrargängen, de måste bekämas med sina egna metoder. Skjut först och fråga sedan. Det billigaste för samhället är att de bara försvinner på något mystiskt sätt. Syrabad och osläckt kalk är mycket effektivt för att få humana kvarlevor att försvinna för gott. Glöm rättssamhället det har gått för långt, det behövs radikalare metoder nu.  Ont ska med ont förgås. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards