Alla inlägg den 22 maj 2017

Av Karsten - 22 maj 2017 23:42

Såg programmet DOX om det judiska fotbollslaget Breitar Jerusalem som köptes av en ryskjudisk oligark efter att laget kommit på ekonomiskt obeståd. Oligarken plockade i två musimska tjetjenska spelare vilket fick det judiska supporterlaget "La Familia" att gå i taket. Man avslöjade öppet den rasism som finns i Israel, en rasism fullt i paritet med den i nazityskland. I protest mot att två av spelarna var muslimer så uteblev 20 000 suportrar från en match. Detta visar lite vilka de verkliga rasisterna i världen är, det finns inga värre och med hårdnackade rasister än judarna. Att de själva drabbats hårt av rasism verkar inte spela någon roll, tvärtom det har bara eldat på deras egen rasism. Hatet mot araber och muslimer känner inga gränser.  Supportrarna till Breitar Jerusalem utgör stommen till det hårdföraste nationalist partiet i Israel, och de rekrytetra många av sina medlemar från suporterklubben "La Familja".  


Judarna är inte som andra folkgrupper, de ser sig som förmer än andra, de kallar ickejudar för gojer ett nedsättande epitet.  En del judar anser att de är ämnade att styra över gojerna som ska arbeta i judarnas tjänst. För några år sedan gick en judiskt rabin ut och sa detta öppet, vilket renderade honom kritik från det israeliska poilitiska etablissemanget. De flesta judar är väl som folk i allmänhet, men när de kommer i maktposition kan de bli farliga. Judar världen över sammarbetar med ett gemensamt mål att skaffa sig mer makt, något som många ickejudar förnekar. Judarna har skaffat sig en kader av dumma gojer som går deras ärenden utan att fatta vad de gör.




Av Karsten - 22 maj 2017 21:12

Den vidriga blaskan Metro vältrar sig nu i vad de kallar "Metro avslöjar": Sanningen bakom avhoppet av moderaten Patrick Reslow som gick över till SD. Nu påstår Metro att Reslow var under utredning för medlemsfusk och skulle ha sparkats ur moderaterna om han inte själv hade slutat och gått över till SD. Han skulle också ha förlorat en intern maktstrid inom moderaterna och mist sin plats på valsedeln vid nästa val. Metro skriver: "Den stökiga situationen är välrappoorterad i tidningen Sydsvenskan", en av Bonnierkoncernens tidningar.


Vem som helst förstår ju att Metro gräver i denna historia enbar för att svärta ner och smutskasta Sverigedemokraterna, det är ju ingen hemlighet att Metro är en vänsterliberal blaska som ivrar för mångkultur och massinvandring. I mina ögon har Metro gått för långt och folk bör börja demonstrera genom att tömma Metros tidningsställ och förpassa Metro där den hör hemma, i närmaste sopcontainer. Likaså bör man bojkotta alla företag som köper reklamplats i Metro, för utan reklamen  överlever inte Metro. 


Metro har kört stenhårt med falska nyheter och sin viralgranskaren där man agerar domare om hurvida något på Nätet ska anses sant eller ej. Passar det inte Metros agenda är det falskt såklart. Metro är en del i den europeiska maktstrukturen och ges ut i 23 länder, den läses av över en miljon människor som utan att de vet om det hjärntvättas av globalisterna. Metro är ett fenomen som nationalister över hela Europa bör bekämpa genom att se till att den inte läses och genom att anmäla den för än det ena än det andra så Metro får lägga ner pengar och arbete ppå juridiska processer.


Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards