Direktlänk till inlägg 17 april 2018

Sverige en odemokratisk demokrati

Av Karsten - 17 april 2018 16:13

För att förstå varför Sverige blivit så extremt som det är måste man gå tillbaka till den tid då socialdemokratin var det statsbärande partiet med 51 procent av väljarna bakom sig. Då utvecklades den maktfullkomlighet som än idag präglar det politiska etablissemanget, staten utvecklade en anda av faderlig omsorg om medborgarna, de skulle tas om hand från vaggan till graven. Svenskarna fråntogs sin initiativförmåga och vande sig vid att samhället ordnade allt. En rad socialdemokratiska frontorganisationer lade sina tentakler över i stort sett alla delar av samhället, mest makt hade LO och de olika fackföreningsorganisationerna. 


Det var med hjälp av facket som socialdemokraternas egen underrättelsetjänst IB under Birger Elmers chefskap upprättade hemliga åsiktsregister på arbetsplatser runt om i Sverige. Det var främst industrier med kopplingar till försvaret som man riktade in sig på, kommunister skulle hindras från att få inflytande över de fackliga organisationerna och hållas borta från känsliga arbetsplatser. Hela denna organisation hade tillkommit på initiativ av amerikanarna som för att sälja militär högteknologi till Sverige krävde att kommunister hölls borta från exempelvis SAAB flygindustri och varvsindustrin. 


När så det hela uppdagades och avslöjades så valde man från politiskt håll att anklaga de som avslöjat denna odemokratiska åsiktsregistrering och IB för spioneri. Två som var inblandade i denna olagliga verksamhet var Hans Holmér och Ebbe Carlsson. Man kan säga att inom socialdemokratin bildades en "den djupa staten" en organisation utom insyn för medborgarna där det odlades osunda vänskapsförbindelser. Allt detta bottnar i den maktfullkomlighet som rådde inom partiet, man ägnade sig åt rent maktmissbruk då oppositionen var svag och splittrad. Ledande socialdemokrater såg till att deras barn och släkt fick höga poster, nepotismen och vänskapskorruptionen kände inga gränser.


Det var under socialdemokratin som man sjösatte embryot till den mångkulturella Sverige, trots att Tage Erlander hyllat det homogena samhället. Det var under Palmes år vid makten som folk med socialistiska åsikter välkomnades som asylsökande till Sverige. Först var det chilenare på 1970-talet och sedan under 1980-talet palestinier, under denna tid hade PLO ett kontor i Stockholm och intima förbindelser med socialdemokraterna. Sedan öppnade man upp för asylsökande från kriget mellan Irak och Iran som kom i stora mängder samt kurder på flykt undan turkarnas förföljelser. Det var i denna veva som utrikesminister Sten Andersson i ett tal omnämnde massinvandringen som det största befolkningsexperiment Sverige företagit sig.


De borgerliga ärvde denna cementerade grundsyn på massinvandring och mångkultur och såg den väl ur sin synvinkel som positiv då Sverige genom den fick fler konsumenter vilket ökade den ekonomiska tillväxten. Vad det svenska folket tyckte brydde man sig inte om. Den första protesten kom när Ny Demokrati valdes in i riksdagen. Det var då Bengt Westerberg reste sig ur TV-soffan när Ian och Bert satte sig. Då ND inte lyckades vända trenden utan åkte ut ur riksdagen tog sjuklövern detta som ett mandat att öka på massinvandringen genom att påstå att eftersom folk röstade på dem måste väljarna vara positiva mångkulturen. 


När sedan fler och fler kritiska röster höjdes mot den svenska asyl- och flyktingpolitiken och den positiva särbehandling invandrarna fick så slog sig media samman i ett gemensamt angrepp att hjärntvätta svenskarna till en mer positiv syn på massinvandringen. Man slutade skriva om de negativa konsekvenserna av invandringen och framhöll ensidigt bara de positiva. Folk började beskyllas för främlingsfientlighet om de protesterade mot den förda politiken. Den svenska "åsiktskorridoren" blev allt smalare och trängre. Politiker och media började tala om en "värdegrund" som skulle omfattas av alla medborgare. Man hade inför åsiktsdiktatur i Sverige.


Idag har vi en olidlig situation där problemen blivit så uppenbara att de inte längre går att förtiga och dölja. Även om man inte skriver det rätt ut så fattar alla att skjutningarna i våra städer inte begås av etniska svenskar. Likaså allt bidragsfusk, fusk med assistansstöd moms och skattefiffel till stor del begås av flyktinginvandrare. Kostnaderna för denna generösa asylpolitik har blivit astronomiska, så stora att skatteintäkterna inte täcker dem, man är tvungen att ta utlandslån för att hålla igång bidragskarusellen. Folk som inte genererat en enda svensk skattekrona kommer i åtnjutande av garantipension. I sin galenskap har politikerna tagit emot så många migranter att Sverige inte har bostäder och skolplatser till dem. Det är som man slutat planera och tänka, besjälade av en självutplånande altruism håller man på att köra Sverige i botten. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards