Alla inlägg under juni 2018

Av Karsten - 20 juni 2018 12:29

Enligt Malmö polisens uppgifter finns det 200 hårt kriminellt belastade som tillhör de kriminella invandrargängen, en del av dessa individer förekommer 2 000 gånger i belastningsregistret. Hur svårt kan det vara att ringa in dessa 200 och internera dem på obestämd tid? Finns inget lämpligt lagrum så skapa ett, alternativt inför någon form av undantagstillstånd i Malmö som ger polisen rätt att sätta dessa individer i skyddshäkte på obestämd tid. Målet måste alltid vara att skydda majoriteten av stadens invånare från det lilla fåtal som sprider skäck och terror genom sitt besinningslösa användande av automatvapen och handgranater. Är du medlem i ett kriminellt gäng blir du inlåst, punkt slut!


Många av de konflikter som finns mellan dessa kriminella fraktioner i Malmö har sitt upphov i bagateller, en verbal kränkning av den andres familj bråk om samma flicka. Konflikter som är hedersrelaterade och har kulturella rötter. Medan andra konflikter är rent affärsmässiga i form av andelar av narkotikamarknaden och liknade. Allt vi hört från den lille dvärgen Morgan Johansson är rent munväder typ: "helt oacceptabelt, känner en ilska bla, bla" men inga konkreta åtgärder. Kosmetik i form av höjda straff för övergrepp i rättssak och skärpta straff för vapenbrott.

Värst av alla var polismästare Stefan Sintéus yttrande – "Det är beklagligt att så unga människor mister livet" och vidare det beklagliga i att någon förälder miste sitt barn och att något syskon miste sin bror och annat empatiskt dravel, det verkar vara något typiskt svensk att se det ur gärningsmannaperspektiv. Hur fan kan karln sitta och tycka synd om detta dräggs anhöriga? Hade de uppfostrat sina barn bättre hade de kanske inte hamnat i kriminella gäng. Det kanske till och med är på det viset att deras anhöriga är perifert inblandade i den kriminella verksamheten genom att ta hand om vapen och pengar.


Så länge det svenska samhället uppvisar denna flathet och ständigt söker efter förmildrande omständigheter och förklaringsmodeller som svåra socioekonomiska förhållanden, svår uppväxt och annat tjafs. Vi kan inte tillåta att skjutningar på offentlig plats i Malmö blir normaliserade  tack vare politikernas handlingsförlamning. Det finns säkert poliser som är beredda att ta i med hårdhandskarna och i värsta fall skjuta ner dessa 200 kriminella allt efter de jagar fatt i dem. Jag tror få om inga Malmöbor skulle sörja dem.


Felet var att man redan från början visade flathet och passivitet inför kriminella gäng. Man lät en rad kriminella MC-gäng etablera sig med motiveringen att det råder föreningsfrihet i Sverige. Med öppna ögon lät man några av världens värsta MC-gäng starta upp klubbar i Malmö, så staden kom att redan från början bli en symbol för gängkriminalitet. Inte undra på att brottsutvecklingen i denna stad varit så negativ och eskalerat i dödsskjutningar och sprängdåd. Hade man redan i början av 1990-talet satt ner foten och förbjudit medlemskap i kriminell sammanslutning och belagt det med mångårigt fängelsestraff så hade vi säkert inte haft de problem vi har idag.


Jag är övertygad om att Malmö polisen vet ungefär vilka som var inblandade i den senaste dödsskjutningen utanför Internetkaféet på Drottninggatan, men man har inga bevis och de inblandade tiger som muren. Inga vittnen vågar framträda då alla vet att polis och myndigheter saknar resurser att skydda vittnen. I Malmö har samhället tappat greppet om utvecklingen och medborgarna i staden upplever det som om staten inte längre är kapabel att uppfylla sitt samhällskontrakt om att ge erforderligt skydd. Detta är början på en samhällskollaps om inte extraordinära åtgärder genast vidtas mot dessa 200 grovt kriminella gängmedlemmar.

Av Karsten - 19 juni 2018 17:42

Som jag fattat saken var det en så kallad "drive by" skjutning där man från en förbipasserande bil tömde ett helt Kalasjnikov magasin mot entrén på Internetkaféet just som det rivaliserande gänget var på väg ut. Detta krävde att man hade en spanare utanför som ringde till bilen och meddelade när det rivaliserande gänget bröt upp och skulle ge sig iväg från kaféet. Har svårt att tänka mig att det var slumpen som gjorde att de körde förbi med en laddad automatkarbin just som det rivaliserande gänget kom ut. 


Detta våld kommer bara att eskalera då det har sina förebilder i de amerikanska gatugängens Modus operandi där våld mot rivaler ingår som en del att öka det egna gängets rykte. Detta kommer att medföra att förr eller senare kommer någon oskyldig förbipasserande att bli dödad. Det är dags att myndigheterna tar i med hårdhandskarna med dessa kriminella invandrargäng, grip dem för deras medlemskap i ett kriminellt gäng och internera dem på obestämd tid. Åt helvete med juridiken, använd de medel som behövs för att stoppa dem. Skicka tillbaka detta slödder till de länder de kommer ifrån och utvisa deras familjer och släkt också. Sluta upp att dalta med dessa kriminella löss genom att gömma er bakom begrepp som humanism och empati.

Av Karsten - 19 juni 2018 13:59

Den otrygghet som skapats och de dödsskjutningar som sker i Malmö och annorstädes är en följd av den ansvarslösa asyl- och flyktingpolitik som denna regering och de föregående regeringarna fört. En stor del av ansvaret vilar också på media som vägrat låta kritiker till den förda politiken komma till tals. Man har på det mest skändliga vis trampat på yttrande och åsiktsfriheten genom att stigmatisera och beskylla de med avvikande åsikter för att vara rasister.

Glöm inte detta den 9 september när det är val. Vi väljare har nu chansen att via röstsedeln visa den sittande regeringen och Alliansen att vi inte delar deras syn på asyl- och flyktingpolitiken. Vi kan visa maktetablissemanget att vi inte vill ha ett mångkulturellt Sverige genom att rösta på Alternativ för Sverige som är det enda parti som vill ha en aktiv återvandring. 

Av Karsten - 19 juni 2018 00:38

Minst sex personer blev beskjutna av en förbipasserande bil på Drottninggatan i Malmö inte långt från polishuset, minst två dödades. Minst 15 - 20 skott avlossades från automatvapen (AK 47:a?) mot de sex männen när de kom ut från ett Internet kafé. Universitetssjukhuset i Malmö är säkrat av polis som gått upp i stabsläge då man fruktar att ytterligare skottlossning kan vara aktuell. 

Aldrig för har Sverige varit en säkrare plats än efter S och MP:s generösa asylpolitik. Det är dags att vakna och inse att dessa djävla stolpskott till politiker förvandlat Sverige till en krigszon genom sin ansvarslösa asyl- och flyktingpolitik. Polisen säger: " att det inte finns någon anledning för allmänheten att oroa sig". OK vi ska tycka att det är helt normalt att folk (läs blattar) öppnar eld med automatkarbin på allmän plats i centrala Malmö????


Nä åt helvete med de förbannade partier som ligger bakom massinvandringen, åt helvete med både dem och de djävla löskefolk de släppt in under asylens täckmantel. Ska jag behöva ha på mig en tung djävla skottsäker väst när jag går ut i Malmö för att känna mig något så när säker? Ska jag behöva skaffa mig ett illegalt skjutvapen så jag kan försvara mig i mitt eget hem? Jag har hört flera helt vanliga Malmöbor säga att de önskar skaffa sig ett skjutvapen. Vad fan har de förbannade förrädare att säga till sitt försvar som ställt till med detta helvete?

Av Karsten - 18 juni 2018 18:32

Om det skulle visa sig att CIA eller NSA startat en rad automatiserade Twitterkonton för att påverka det svenska valet för att få folk att rösta på Centern eller något annat USA vänligt parti skulle ingen ens höja på ögonbrynen. Skulle däremot en rysk trollfabrik driven av FSB avslöjas skulle det bli ett djävla liv och de populistiska partierna skulle utpekas som målgrupp.

Vad fan det är bara att gilla läget, Internet finns på gott och ont och används av allehanda krafter för åsiktspåverkan vare sig det gäller att sälja en fysisk vara eller sälja in en ide eller ideologi. Felet är att politikerna verkar vara tagna på sängen inför detta faktum. Vi som varit med ett tag vet att Internet överflödar av en massa skitinformation och rena lögner. Det är bara att sovra och använda sitt huvud, verkar det jag läser troligt eller verkar det som det finns en dold agenda?


Klart att det finns krafter som utnyttjar Twitter och Facebook det finns ju en president som bedriver en stor del av sin politik via Twitter så varför skulle inte andra utnyttja samma möjlighet? Att det skulle förekomma Twitter-konton drivna av automatiserade botar är inte konstigare än spam. Låt de där dårarna på FOI (Totalförsvarets forskningsinstitut) kasta bort sin tid på att jaga spöken på Nätet. 

Svenskarna har en tendens att ta all skit på blodigt allvar och tro att folk saknar sunt förnuft. Själv har jag allltid tagit det som finns på Nätet med en nypa salt, även Wikipedia kan ibland vara behäftad med felaktigheter. 


 
Av Karsten - 18 juni 2018 12:07

Kan man få annat än ångest och känna maktlöshet inför det samhälle politikerna skapat över våra huvuden? Varje dag fylls nyhetsmedia om gruppvåldtäkter, dödsskjutningar, gängvåld, islamisering samt rapporter om en krympande välfärdsstat där skola, polis och sjukvård är i kris. Våra närmaste grannländer pekar på Sverige som ett varnade exempel med all rätt. Makthavarna i Sverige pratar och pratar men gör väldigt lite. 

Problemen har växt sig så stora att de inte längre går att åtgärda. De så kallade utsatta områdena går enligt experter inte att rädda, ändå aviserar Stefan Löfven att han avser att ösa miljarder över dessa getton och rusta upp fastigheterna och inrätta någon form av kontroll hur många som bor i lägenheterna. 


Jag får ont i magen och känner en olustkänsla då jag inser att det håller på att gå åt helvete med det land jag en gång kallade mitt fosterland. Då jag växte upp fanns det ansvarstagande politiker i riksdagen som såg till att få saker och ting gjorda, idag verkar riksdagen bara vara befolkat med pratkvarnar som försöker överträffa varandra i verbal retorik. Jag lyssnar ofta på riksdagsdebatterna på SVT2 Forum och blir beklämd när jag inser vilka stolpskott som representerar folket. Oavsett vem som vinner valet så tror jag inte det blir bättre det finns någon form av inbyggt kardinalfel i det svenska politiska systemet. Bara det att man i princip tog bort tjänstemannaansvaret 1974 vilket gav politikerna fria händer att missköta sig. 


Som de allra flesta svenskar så inser jag att massinvandringen är grunden till de flesta problem som skapats. Man kan inte på kort tid öppna upp för över en miljon människor från företrädesvis dysfunktionella kulturer utan att det får allvarliga konsekvenser för samhället och ursprungsbefolkningen. 



Av Karsten - 17 juni 2018 23:41

Sverige bör snarast lämna EU innan denna korrupta skapelse kostar landet för mycket av medborgarnas skattemedel. Låt oss stänga våra gränser för alla asylsökande flyktingar och inleda förhandlingar om att lämna EU. Det var ett stort misstag av svenskarna att rösta ja till EU-medlemskap, men vi blev lurade och bedragna av politikerna som målade upp en falsk bild av EU. Inte minst av sådana kräk som Carl Bildt en av globaliseringens lakejer. EU är enbart en konstruktion som är avsedd att förenkla för det ansiktslösa kapitalet att tjäna mer pengar och slippa ansvar. Fuck EU!  

Av Karsten - 17 juni 2018 18:10

Stefan Löfven är både korkad och desperat när han nu går ut och påstår att han ska renovera bort problemen i gettoområdena i våra förorter. Man ska enligt Löfven bygga om och renovera miljonprogrammens förortsområden, vidare ska man kontrollera att inte för många personer bor i lägenheterna. Idag är det inte ovanligt att tolv personer tränger ihop sig i en tvåa på 60 kvadratmeter, med följd att lägenheten drabbas av fuktskador och liknade.


Löfven säger att: "ingen ska behöva bo i utsatta områden", vad han menar med detta kan man fråga sig. Det Löfven sysslar med är kosmetiska lösningar, problemet ligger inte i nedgångna fastigheter och trista omgivningar. Problemet är att för många människor av samma sort trängt ihop sig på ett och samma ställe vilket skapat parallellsamhällen. De har byggt upp små enklaver av sina egna arabiska eller andra etniska områden vilket skapar ett utanförskap. Många kvinnor i dessa områden är aldrig utanför dem under hela sin livstid. Man har skapat samma patriarkala strukturer som råder i Mellanöstern och Nordafrika, där kvinnorna är fångna i hemmen. Detta bygger eller renoverar man inte bort.


Varför har socialdemokraterna inte tagit sig an dessa problem tidigare? Det kan ju inte vara någon nyhet att det råder trångboddhet och förslumning i dessa områden. På politiskt korrekt svenska benämnda "särskilt utsatta områden" på ren svenska getton. Man har låtit denna förslumning pågå i årtionden. När Malmös kommunalrådsordförande Ilmar Reepalu (s) klagade och sa ifrån att Malmö inte kunde ta emot fler inflyttade invandrare då staden inte klarade av fler så blev har uppkallad till Stockholm och uppläxad. Man valde från sossetoppen att blunda för problemen. Nu i  valtider har Löfven vaknat och aviserat att man ska ta itu med problemet, han fjäskar för att få invandarröster.  



Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards