Alla inlägg under juni 2018

Av Karsten - 30 juni 2018 22:20

En sak torde stå klar för de flesta och det är att efter den 9 september så är Stefan Löfvens tid som statsminister och politiker slut. Socialdemokraterna kommer att göra ett så dåligt val att Löfven kommer att tvingas avgå som ordförande för partiet. Man kommer att skylla valförlusten på Löfvens bristande förmåga att debattera och på hans trögtänkthet. Socialdemokratin kommer att vara skakat efter detta val, min gissning är att de hamnar under 20 procent. 


Det politiska läget i Sverige är mycket känsligt just nu och minsta terrordåd eller annan större incident med invandrare inblandade kan ge SD just den puff de behöver. Folk köper inte längre den retorik man i årtionden kört med från sjuklöverns sida, det går inte längre att skrämma folk med "ett rasistiskt parti med nazistiska rötter", verkligheten har hunnit i kapp dravel och lögner. När Expressen helt plötsligt hänger ut de kriminella invandrarna med namn och bild är det något som har hänt. Media har anpassat sig till den verklighet som kommer att råda efter valet.


Det skulle inte förvåna mig om både KD och MP åker ut ur riksdagen vilket kommer att förändra det politiska landskapet helt. Att V går framåt är inte så märkligt det är en följd av SD:s framgångar som får "den hårda kärnan" bland kommunisterna att samlas runt Vänsterpartiet, vänstern har säkert tagit en hel del väljare från socialdemokraterna som ser det som meningslöst att rösta på en looser som Löfven som ändå går de borgerliga krafternas ärenden.


Ibland känns det så meningslöst att blogga då jag ändå känner på mig att loppet är kört. Ja inte bara för Sverige utan för hela mänskligheten. Vi har i vår hybris lekt Gud och kluvit atomer och kartlagt det mänskliga DNA genomet. Aldrig förr har vi varit så många människor på en så liten planet med begränsade resurser, det känns som det hela kommer att urarta i ett allas krig mot alla om de resurser som finns kvar. Hade åtminstone en fjärdedel av mänskligheten haft insikten och kunskapen om sin egen situation, men sanningen är att 99 procent är totalt blåsta, de fattar noll. Det är först när det skiter sig ordentligt som de kommer att fatta att något gått snett. 


Och skita sig ordentligt kommer det att göra, lyckas vi klara oss från att starta ett kärnvapenkrig så kommer vårt kemikaliesamhälle att göra oss inkapabla att reproducera oss och vår art kommer att dö ut. Ständig kommer nya larm om farliga kemikalier som finns i våra vardagsprodukter eller i våra mediciner. När väl larmet kommer så brukar det ta 20 år innan man enas internationellt om att förbjuda denna kemikalie och under denna tid har det dykt upp 50 nya farliga substanser. Se bara på freongasen i spray tuberna, det tog 30 år innan man förbjöd dem och nu börjar de användas på nytt i de fattiga länderna. 


Tar vi inte kål på minst 80 procent av jordens befolkning så kommer vår art inte att kunna överleva. Vår planet är inte anpassad att hysa så många människor som alla ska ha bil, kylskåp, TV och andra moderniteter. De flesta forskare är nog eniga om att det håller på att gå åt helvete men de väljer att hålla tyst då politikerna inte tål höra sanningen. Kanske pratar man om läget på Bilderberggruppen och i andra slutna sällskap men vad hjälper det? Ingen kommer att klara sig, inte ens de rikaste, de kommer bara att förlänga plågan.

Av Karsten - 30 juni 2018 19:17

Jag tror det kommer att sluta med en katastrof för Sverige, folk har fått nog nu och det behövs bara en tändande gnista. Nu plötsligt har Expressen och Aftonbladet börjat skriva om de problem i samband med massinvandringen som jag själv pekat på i årtionden och blivit uthängd som främlingsfientlig och nazist av Expo. Det som drabbat den svenska debatten är ketchupeffekten, nu plötsligt kommer allt. Allt det uppdämda hat, all den maktlöshet folk känt, all den frustration som finns i folkdjupet kommer nu upp till ytan. 


Folk är urförbannade över alla dessa ekonomiska lycksökare som politikerna släpp in i Sverige som "ensamkommande barn" när alla vet att det rör sig om vuxna män som ljuger om sin ålder och sitt ursprung. Folk har fått nog av denna djävla kulturelit som försvarar dem och understöder deras lögner, på Amnesty som i årsvis rabblat sitt mantra om folk som flyr undan krig och förföljelse. Hela detta förljugna etablissemang som tjänar sitt levebröd på att understödja en lögn. Folk som Bert Karlsson som tjänat miljoner på flyktingboenden där våra skattepengar försvunnit, han fakturerade Migrationsverket nära en miljon per dygn.


Politiker som står och ljuger medborgarna rätt upp i ansiktet och påstår att de inte hade en aning om att en flyktingvåg var att vänta 2015 när de mycket väl visste det och medvetet lät det gå åt helvete genom att förstöra den svenska polisorganisationen lagom till flyktingvågen hösten 2015. Vad än de här politikerna sysslar med så är det inte att tillgodose det svenska folkets intressen. De har en dold agenda som vi lär bli varse när det redan är för sent att göra något åt den. Inför riksrätt och folkdomstolar och ställ de ansvariga inför rätta för det elände de ställt till med.



Av Karsten - 30 juni 2018 12:39

Ett Sverige som faller samman medan politikerna käbblar om SD:s framgångar och hur man ska hålla dem utanför allt politiskt inflytande efter valet. M är väl det enda partiet som håller dörren på glänt. Det enda politikerna kan leverera är löften om kommande utredningar om problemen i samhället. Vad hjälper en utredning om gängkriminaliteten i förortsgettona när folk skjuter ihjäl varandra varje vecka? Vad hjälper löften om fler poliser när folk inte vågar gå ut på nätterna? 


Genom att föra en aningslös asyl- och flyktingpolitik har politikerna lyckts skapa oöverstigliga problem som inte går att lösa med de verktyg demokratin tillhandahåller. Idag aviserade man om skärpta kontroller vid flygplatser och hamnar då man fruktar att "fel personer" ska försöka ta sig in i Sverige. Vi har redan hundratusentals "fel personer" i landet, unga muslimska män som kommit hit med målet att islamisera Sverige och Europa. Men vill man inte kännas vid denna verklighet är det svårt att komma med lösningar.


Sverige styrs av verklighetsfrånvända politiker som ser islam och muslimer som helt vanliga människor med en tro likt kristendom eller judendom. De varken vill eller kan förstå att islam är en politiskt-religiös ideologi med målet att på sikt islamisera hela sin omgivning. Redan idag kan vi se prov på detta i de "särskilt utsatta områdena" där moralpoliser patrullerar och ser till att kvinnorna döljer sitt hår och att Koranens bud efterföljs. För att motverka detta öser den rödgröna regeringen miljarder skattekronor över dessa områden samtidigt som svenska pensionärer inte har råd till tandvård och föräldrar till handikappade barn blir av med sitt assistansstöd. 


Svenskar som trott på samhällskontraktet och snällt betalat sin skatt i alla år ser sig blåsta på ålderns höst då regeringen prioriterar 9 000 unga afghaner utan asylskäl framför svenska åldringar som behöver ett äldreboende. Det är viktigare att dessa afghaner får en fullt utrustad lägenhet så de i lugn och ro kan studera på skattebetalarnas bekostnad än att de som byggt upp landet får en värdig ålderdom. Våra svenska politiker prioriterar fjäskande inför muslimer och islam framför att främja den egna nordiska kulturen. Rädslan att media beskyller dem för islamofobi eller rasism har fått dem att lägga sig platt inför muslimernas krav. 


Svenska folket förväntar sig handling och konkreta lösningar på de problem som politikerna själva skapat genom sin ansvarslösa asylpolitik. Svenskarna vill ha ett stopp på gängvåldet och dödsskjutningarna innan någon oskyldig kommer i vägen för kulregnet. Svenskarna är trötta på att höra sin statsminister kommentera varje skjutning med ett: "Detta är helt oacceptabelt, jag blir så arg. Det ska inte finnas några utanförskapsområden". Ord, ord, ord och ingen handling. Detta har svenskarna fått nog av nu, det jäser i folkdjupet och svensken håller på att dra upp de knutna nävarna ur byxfickorna. Vaknar inte politikerna från ord till handling ligger de risigt till. Alla hoppas nu på att SD ska ha de lösningar som de andra partierna uppenbart saknar.

Av Karsten - 29 juni 2018 23:11

När fan ska det gå upp för dessa vänsterliberala pajasar att islam är en långt farligare ideologi än både nazism och kommunism tillsammans. Att tro att islam är en religion likt alla andra religioner är att lura sig själv, islam är en religiös-politisk ideologi vars mål är samma som scientologerna, att omvända hela världen. Muslimerna tror att bara alla underkastar sig islam så löses alla problem i världen, miljö- och klimatproblem samt alla andra problem. Gud har nämligen skrivit en plan för alla människor redan från början och blir alla muslimer så kommer Allah att lösa alla problem åt mänskligheten.


För att ni ska förstå så låt mig citera Hadith 4:

"Sannerligen är det så, att var och en av er skapats i edra mödrars magar. I fyrtio dagar likt ett frö, sedan som en hängande klump under lika lång tid, sedan som en tuggad bit kött under lika lång tid. Därefter sänds den ängel ner till er, som blåser in livets ande och som fått befallning om fyra saker: Att skriva ner livslott , livslängd, gärningar och om livet blir lyckligt eller olyckligt. Vid Gud, den Ende utan like, sannerligen kommer somliga bland er att bete sig som Paradisets invånare tills det bara är en armslängd mellan dem och Paradiset. Då kommer det som redan skrivits att ta överhanden och de kommer att bete sig som Helvetets invånare och alltså hamna där. Andra kommer att bete sig som Helvetets invånare tills det bara är en armslängd mellan dem och Helvetet. Då kommer det som redan skrivits att ta överhanden och de kommer att bete sig som Paradisets invånare och alltså hamna där." 

 

Där har ni islams och muslimernas fatalism i ett nötskal, de tror allt är förutbestämt av Allah. Det är därför de är så farliga som krigare då de tror att det spelar ingen roll om de rusar fram i täten i ett anfall eller gömmer sig längst bak. Har Allah bestämt att de ska dö så gör de det oavsett var de befinner sig. 

Det var nog ingen slump att nazisterna visade ett stort intresse för islam. Hitler lät bjuda in stormuftin av Jerusalem till Berlin då de hade en gemensam fiende i judarna. Himmler lät sätta upp en muslimsk division, 13:e Gebirgs div. Der SS "Handschar" bestående av 90 procent bosniska muslimer. 


Det är dags att vakna och inse att våra politiker har släppt in en femte kolon i Sverige bestående av hundratusentals muslimer. Många av dem moderata hyggliga människor tills den dag muslimerna får ett avgörande politiskt religiöst inflytande, då förvandlas de hyggliga muslimerna till islamister. Då blir vi kafir - de otrogna andra klassens medborgare i Sverige. Detta tror ingen av våra politiker på då muslimerna lyckas lura och bedra dem med att de har minsann bara fredliga avsikter. Det är nu innan det är för sent vi måste ta upp kampen mot islam och driva ut dem ur Europa.

 



Av Karsten - 29 juni 2018 19:55

Religionen islam kräver att vi gör politiska eftergifter, för att islam är en politisk ideologi, så väl som en religion. Med detta som utgångspunkt är det mycket lättare att förstå de krav muslimerna ställer på vårt samhälle, de vill bygga sina moskéer och ha sina böneutrop. Med de små stegens tyranni erövrar de bit för bit av vårt samhälle.

För att förstå islam och Koranen måste man ha insikt i vem profeten Mohammed var, denne man var en analfabet och pedofil som gifte sig med ett barn. Han satt och späkade sig i en grotta tills han fick hallucinationer och ärkeängeln Gabriel uppenbara de sig och gav honom verserna i Koranen. I sitt omtöcknade tillstånd trodde han detta var Guds ord han erhöll av ängeln. Hans kusin Ali skrev ner hallucinationerna då profeten själv var analfabet, detta sammanställdes på 700-talet till Koranen med 114 suror.


Kafirledare (de otrogna politikerna) vet i allmänhet ingenting om islam eller sharia över huvud taget. De har alla mött hyggliga muslimer, så de tänker då att islam är något bra och bråkmakarna är extremister. Kafirledare vet ingenting om dualistisk etik eller politisk underkastelse. Den främsta motivationen för kafirledare är att vara vänliga och spela rollen som tolerant värd för dessa nya gäster. En annan motivation är att inte säga något, eller göra något, som kan få dem att bli stämplade som hycklare, islamofober eller rasister.


Allt detta utnyttjar muslimerna till sin egen och sin tros fördel. Deras mål är en värld med bara muslimer, hela mänskligheten ska underkasta sig islam. Detta har ytterst få av de svenska makthavarna insett, de tror islam är en religion likt kristendom eller judendom. Det är den definitivt inte vilket de kommer att bli varse vad tiden lider. Precis som få av världens ledare hade läst "Mein Kampf" på 1930-talet så är det få av västvärldens ledare som satt sig in i vad Koranen och islam är. Hade de västliga demokratiernas ledare läst Hitlers bok "Mein Kampf" så hade de förstått vad han var ute efter och kanske kunnat förhindra världskriget. På samma sätt är det med islam och Koranen, förstår man vad den går ut på så kan man stoppa islams utbredning och förhindra ett framtida krig mellan väst och islam.

Av Karsten - 29 juni 2018 12:31

Alliansen och de Rödgröna fortsätter sitt samarbete för att utestänga SD från allt politiskt inflytande i riksdagen. När vissa av alliansens partier öppnade för ändrade regler för att utse talmannen i riksdagen och hoppades på stöd från SD för att få en borgerlig talman stoppades detta av S, L och C då man fruktade att SD skulle få ordförandeposter i riksdagens utskott som motprestation. Över en fjärdedel av väljarna stöder SD och denna fjärdedel utestängs från allt inflytande i den politiska processen av sjuklövern. Att detta skulle vara ett demokratiproblem tycks inte föresvävat detta nya frälse. 


Redan december överenskommelsen DÖ var ett utslag av demokratiförakt och en spottloska i ansiktet på nära 13 procent av väljarna. Sedan har dessa svin mage att beklaga sig över det ökade politikerföraktet. Vad fan tror de, ska väljarna acceptera vilka totalitära övertramp som helst? 

De som högljuddast skriker om trollfabriker och rysk påverkan på valet kommer från de partier som tappar röster till SD. Sjuklövern var så maktfullkomliga att de aldrig trodde att de svenska väljarna skulle vakna upp och protestera mot massinvandringen och den totala bristen på integration. Likaså blev man tagen på sängen när det gällde motståndet mot islamiseringen av Sverige. Detta bemötte man med anklagelser om islamofobiska inslag i valdebatten, detta trotts att terrorforskaren Magnus Ranstorp varnade för den framväxande salafismen i Sverige, en extrem ortodox form av islam.


Varje försök att utestänga eller sänka SD kommer att få motsatt effekt och bara ge dem ökat stöd. Många med mig tror att över 35 procent till SD inte är någon omöjlighet. Fortsätter 7K med sin mobbning av SD kanske de får upp mot 50 procent. Folk har tröttnat på Stefan Löfvens och de andras skitsnack och brist på handling. Folk begriper att invandringen kostar så enorma summor att sjukvård, skola, polis och äldrevård blir lidande. Ingen asylinvandring ger mer pengar till välfärden åt de etniska svenskarna.

Av Karsten - 28 juni 2018 17:40

Fan börjar tröttna på Twitter ett djävla tjafsande på vissa debattörer. Det blir bara för mycket av invandrarbrott, gruppvåldtäkter, åldringsrån och annan skit. Det börjar stå en upp i halsen och man inser vilken Sisyfos uppgift det blir att försöka bli av med alla dessa kriminella och bidragstagare. Bara att röja upp i alla förortsgetton är som när Herakles skulle göra rent i Augiastallet ett rent helvete. 

Har man följt massinvandringsproblemet i många år så inser man att med demokratiska och humana metoder kommer man inte långt. Detta är ett problem som vuxit sig så stort att det fordras extraordinära metoder som kommer att stå i strid med de flesta av FN-stadgarna. 


Själv har jag inga problem med att våld och tvång kommer till användande, det ligger i sakens natur. Har man tagit in en massa dysfunktionella individer som inte har en tanke på att lämna Sverige så får man ta till metoder som övertygar dem. Som man brukar säga: Har man tagit Fan i båten får man ro honom i land.

Egentligen är detta en uppgift för de politiker och de partier som ställt till med detta helvete. I stället blir det väl så att högerpopulistiska partier får hålla i yxan och sedan ta skiten när jobbet är gjort. 


Man undrar hur alla dessa flyktingkramare på sociala medier tänker när de vräker av sig sin skit mot motståndarna? Skulle de själva upplåta sitt radhus eller villa till en muslimsk 12 personers familj? Det enda man kan glädja sig över är att man fick uppleva ett bättre Sverige i sin ungdom och medelålder bara för att se det hela gå åt helvete på ålderns höst. Stackars svenska ungdomar, ni vet inte vad som väntar er om ni inte tar upp kampen om rätten till ert land NU. De partier som styrt Sverige under de senaste årtiondena har förrått både er och era föräldrar.


De har använt era surt hop slitna skattekronor för att göda en hop parasiter från Afrika och Mellanöstern som på sin höjd startat eget och blåst staten på skatt och moms. De flesta har valt att leva på försörjningsstöd. Tyvärr har allt för många allt för länge valt att lyssna och tro på vad media tutat i svenskarna om invandringens fördelar. Folk som Bengt Westerberg (fp) och Mona Sahlin (s) har fått sätta agendan medan kostnaderna för invandringen skenat och Sverige varit tvungen att låna pengar för att upprätthålla skenet av en välfärdsstat.

Av Karsten - 28 juni 2018 12:30

SVT "Uppdrag granskning" sänder repris på sin granskning av Palmeutredningen och i den framkommer att kriminalpolisen Thure Nässén regelmässigt stal pengar och knark från rövarna i undre världen. Tyvärr är nog detta beteende mer regel än undantag, poliser berikar sig själva under utövande av sin tjänst. Den så kallade kårandan har korrumperat den svenska polisen och rötäggen har fått sätta agendan. Genom de oskrivna regler som råder inom poliskåren så skyddas de poliser som går över gränsen och själ pengar, smycken och narkotika. Man sätter inte dit en kollega om man vill fortsätta som polis.


Det tråkiga är att detta går ut över alla ärliga och ambitiösa poliser då ryktet snabbt sprids om poliser som roffar åt sig. Speciellt inom de så kallade "särskilt utsatta områdena" blir synen på polisen präglad av att den svenska polisen är lika rutten och korrupt som i invandrarnas egna hemländer. Inget kan väl vara säkrare än att sno åt sig en bunt sedlar från en knarklangare, vem skulle han anmäla detta till och vem skulle tro honom. I 99 procent av alla fall som poliser utreds för oegentligheter så frikänns de av åklagaren, de lägger oftast ner utredningen innan den inletts.


Det är som Alternativ för Sverige säger, det behöver röjas upp i träsket och inte bara i politikerträsket utan även inom polis och rättsväsende. Minsta misstanke om att en polis använder sin tjänstestatus till att berika sig själv så ska han skiljas från sin tjänst. Det får inte råda minsta misstanke hos allmänheten att polisen inte uppträder oklanderligt. Länge nog har svensk polis kunnat gömma sig bakom fraser som: Sådant händer inte i Sverige, här har vi oförvitliga tjänstemän. Jo sådant har pågått i Sverige ända sedan 1960-talet och rötäggen inom polisen har blivit fler och fler. 


Det börjar med småsaker som att poliser går gratis in på nattklubbar och låter sig serveras gratisdrinkar. Sedan växer det man märker hur enkelt det är och vilken tilltro polisen har, vem tror på en sjaskig rövare som påstår han blivit bestulen av en polis? Kollegor som anger korrupta poliser måste få ett bättre skydd och attityderna inom kåren måste ändras. Det hjälper inte att anställa fler poliser om de ändå inte har den tilltro och respekt man bör förvänta sig, se till att börja med att rensa ut alla rötägg och dåliga chefer inom polisen. Sätt nolltolerans inom poliskåren.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards