Alla inlägg under september 2018

Av Karsten - 30 september 2018 22:54

Europas folk utom polacker och ungrare är som en flock zombier, själlösa varelser i händerna på globalister och byråkraterna i Bryssel. De enskilda nationernas ledare är som vasaller som bara upprepar vad ledningen i Bryssel beordrar dem till. Bakom kulisserna sitter Illuminaterna i Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen och drar i trådarna. Så fort någon av zombierna vaknar ur sin dvala och protesterar så tystas den. Att fler och fler går ur skolan utan att kunna läsa, skriva och räkna är ingen slump, ju dummare en befolkning är desto lättare är den att regera över. De unga som lär sig läsa och skriva och klara av en gymnasieutbildning är så indoktrinerade av utbildningen när de slutar att de inte längre förmår tänka självständigt. De är precis som Annie Lööf vill att den svenska ungdomen ska vara själlösa konsumenter i storkapitalets tjänst.


Ska vi stillatigande låta oss förslavas av en liten finanselit som har världsbanken i sin hand? Som har plundrat och sugit ut land efter land. De som vågade sätta sig på tvären fick känna på USA:s krigsmakt. En framtid där man kallar slaveri för frihet och kunskap för konspiration. Framtiden ser onekligen mörk ut för oss människor. Än finns det en och annan som lyser som fyrbåkar i mörkret och vågar ifrågasätta den nya världsordningen.

Av Karsten - 30 september 2018 14:38

Jag är övertygad om att en förkrossande majoritet av jordens befolkning helst hade sett att alla kärnvapen försvann från vår jord, ändå envisas ledande nationer med att ha dessa domedagsvapen i sin arsenal. USA är den nation som gått i spetsen för kärnvapenupprustningen tätt följd av Ryssland och Kina. Då en nation med så imperialistiska ambitioner som USA skaffar kärnvapen så har andra länder inte många alternativ om de inte vill bli vasallstater till USA. 

Det mardrömsscenario som uppstod 1945 då den naive Harry Truman lät fälla två atombomber över Japan för att visa Stalin vad han förfogade över var upptakten till kärnvapenkapprustningen. 1949 provspränger Stalin Sovjets första atombomb. Resten är historia kalla kriget rasar fram till början av 1990-talet.


Trots Sovjets kollaps och ett försök att nedrusta så löpte man inte linan ut utan istället vässade man de kärnvapen man hade kvar. Idag har man mindre men effektivare kärnvapen som inte avger så mycket radioaktivitet något som höjer risken för att kärnvapen sätts i ett från början konventionellt krig. Jag tror risken för ett kärnvapenkrig är större idag än det var under kalla kriget. Alla militärer och politiker vet innerst inne att ett globalt kärnvapenkrig skulle innebära slutet för vår civilisation, en ynklig spillra av mänskligheten skulle kanske överleva men till vilken värld?

Det finns inga förnuftiga skäl att behålla kärnvapenarsenalerna mer än den ömsesidiga maktbalansen mellan väst och öst. Ryssland och Kina har idag  ett intimt militärt samarbete och skulle slå till gemensamt om USA skulle få för sig att iscensätta ett överraskningsanfall. De flesta kärnvapen är programmerade att utplåna stora och mellanstora städer i de båda blockens länder. Få kan föreställa sig den fruktansvärda värld som eventuella överlevare skulle vakna upp till. Det vettigaste vore att ha en global folkomröstning om kärnvapnens vara eller icke vara.

Av Karsten - 30 september 2018 01:33

Större hycklare och lögnare än socialdemokraterna finns inte, folk som Morgan Johansson och Anders Ygeman vars munnar är svarta av alla de lögner de låtit sina tungor sprida. Man får hoppas att om inte förr så får de sitt straff efter döden då de står inför den Store Domaren och ska rättfärdiga sina omoraliska gärningar. Tänk att stå där naken in på bara själen och veta att man inte gjort annat än ljugit folk rätt upp i ansiktet bara för att behålla greppet om makten och den jordiska härligheten. Stå där och höra sig själv bekänna alla synder, alla lögner utan det skydd som din jordiska samhällsposition gav dig. Då kommer du nog att krympa ännu mer Morgan, då blir du så liten så du knappt syns. Då är du nog inte så kavat och stursk som du var i levande livet. 


Det blir nog en hemsk upplevelse att inse att det var inte bara ett stort svart ingenting efter döden utan då fick man stå till svars för de gärningar man gjort. Den domaren lyssnar inte på floskler som jag gjorde det för rikets bästa, han ser bara den absoluta sanningen, den absoluta rättvisan inte den förvrängda rättvisa dina domstolar praktiserade här på jorden när du lät döma folk för deras åsikter. När du avkläds den heder du trodde dig ha och inser att jordiska lagar är inget värda i den andliga tillvaron. Jag hoppas ditt straff blir hårt och obevekligt och varar i evigheter för det är sådana som du värda.

Av Karsten - 29 september 2018 20:59

Den trilaterala kommissionen var oroad över försöken att implementera det som de kallade "mer måtta i
demokratin" - vända folk tillbaka till passivitet och lydnad så att de inte lägger så många begränsningar
på statens makt och så vidare. I synnerhet var de oroliga för ungdomarna. De var oroade över de
institutioner som ansvarar för de ungas indoktrinering (deras ordval), vilket betyder skolor, universitet,
kyrka och så vidare - de gör inte sitt jobb, de unga är inte tillräckligt indoktrinerade. De är för fria att
driva sina egna initiativ och bekymmer och du måste kontrollera dem bättre.

 
Av Karsten - 29 september 2018 15:46

Såg ett program producerat av BBC som i stort gick ut på att ge nazismen skulden för dagens islamistiska terror, man menade på att det var nazister från Werwolf-organisationen med Otto Skorzeny i spetsen som utbildat först Egyptens hemliga polis och sedan de olika palestinska organisationerna för att sedan i sin förlängning vara skuld till Al Quaidas och andra islamistiska terrorgruppers framväxt. Vem som helst med lite historisk kunskap förstår att detta är rena rama fantasierna. Al Quaida som är en avknoppning av Mujahedin bildades på initiativ av den amerikanska underrättelseorganisationen CIA.


Visserligen hade nazisterna intima kontakter med stormuftin i Jerusalem Amin Al Husseini som påstås ha varit kusin med Yassir Arafat, PLO:s grundare. Al Husseini tillbringade en del av tiden under andra världskriget i Berlin och sågs på med beundran av SS-chefen Heinrich Himmler. Den gemensamma faktor som förenade dessa två var hatet mot judar. Efter första världskriget hade sionismen växt sig stark och det fanns en stor migration av judar till Palestina som inte sågs med blida ögon av de arabiska ledarna. 


Efter kriget flydde många högt uppsatta SS-officerare till olika arabländer där deras kunskap välkomnades. Bland annat tror man att Gestapo-chefen Heinrich Müller flydde till Egypten, Alois Brunner en av Adolf Eichmanns medarbetare flydde till Syrien. Organisatören bakom gerilla organisationen Werwolf, Otto Skorzeny flydde först till Francos Spanien men tog sig sedan till Argentina dit många nazister hade flytt. Att med dessa kopplingar försöka leda i bevis att nazister skulle vara planläggarna bakom dagens islamistiska terrororganisationer är ren historieförfalskning. Inte tu tal om att nazismen sågs med beundran av många arabledare men därifrån till steget att de skulle vara hjärnan bakom Al Quaida är rent nonsens.


Ponera att detta skulle vara riktigt, då innebär det att det svenska politiska etablissemanget som påstår sig bekämpa nazism och antisemitism med öppna ögon bjuder in unga arabiska män med nazistsympatier att bosätta sig i Sverige. Både Hitlers "Mein Kampf" och "Sion vises protokoll" är översatta till arabiska och båda böckerna är bästsäljare i arabländerna, det råder det ingen tvekan om. Egyptens förste president Abdul Gamal Nasser lär ha haft Hitlers "Mein Kampf" på sitt nattduksbord. Med detta för ögonen vore det intressant att höra vad de sju ickenazistiska partierna i Sveriges riksdag tänker göra med de antisemitiska och nazistiska strömningar som finns inom den muslimska befolkningen.

Av Karsten - 28 september 2018 22:16

Har man rätt att hata sitt eget land på grund av vanstyre av politiker som spottar på sitt eget folk? Har man överhuvudtaget några rättigheter kvar i Sverige? Får jag lov att tycka att det vore lika bra att Sverige kom under rysk överhöghet då jag tror att rysk militärpolis skulle kunna upprätthålla lag och ordning bättre än dessa svartuniformerade småflickor med hästsvans? 

I min ungdom trodde jag aldrig jag skulle få uppleva det jag idag tvingas åse. Gymnasieskolor med knappt en enda vit svensk elev. Ett politiskt etablissemang som krälar i stoffet för islamistiska intressen i tron att de ska kunna köpa deras röster. Aningslösa politiker som tillåtit en okontrollerad massmigration som lett till utanförskapsområden rena parallellsamhällen där svensk lag inte längre råder. Där kvinnor som vägrar bära slöja trakasseras av muslimska moralpoliser.


När Sverige riksdag 1975 enhälligt deklarerade att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land var det aldrig någon som frågade folket vad de ville. Alla beslut som rörde invandringen togs över huvudet på folket då invandringsfrågan var en ickefråga, ett tabubelagt ämne. Man rättfärdigade invandringspolitiken med att svenska folket hade röstat på partier som ville driva en generös asyl- och flyktingpolitik. När man så folkomröstade huruvida man skulle ta emot invandrare i Sjöbo kommun tog det hus i helvete. När sedan ett parti bildades som hade minskad invandring på sin agenda var det ingen hejd på försöken att svartmåla detta parti. Ändå har man mage att kalla detta demokrati - folkstyre.



Av Karsten - 27 september 2018 13:24

Radikalfeminism och så kallad genusvetenskap är två företeelser så främmande och ovetenskapliga att de inte är värda att bemötas, de strider mot all biologisk vetenskap och forskning. Människan i sin nuvarande form har existerat i 60 - 45 tusen år och är i grunden ett däggdjur bland andra däggdjur underkastade naturens obevekliga lagar. Evolutionen och naturen har skapat däggdjuren i två varianter, hanar och honor. Dessa två styrs av hormoner som gör deras beteende olika, deras sätt att tänka olika, deras känsloliv olika. 


Påståendet att könen är en social skapelse har man effektivt slagit hål på genom studier av några dagar gamla spädbarn som omöjligt kan ha påverkats av sin omgivning. Dessa studier har visat på klart skilda maskulina och feminina reaktioner på yttre stimuli beroende på kön, vilket styrker fakta att vi är en produkt av våra gener och de hormoner som styr över våra kön. I naturen är hanarna alltid villiga till att betäcka honor medans honorna bara är villiga under sin ägglossningsperiod. Detta är anledningen till att män upplevs som mer "kåta" än kvinnor.


Påståendet att skillnaden mellan könen bara är yttre och biologiska och att vi rent mentalt skulle vara exakt lika är rent humbug påhittat av tokstollar med rötterna i vänsterliberala HBTQ kretsar och radikalfeminister. Märkligt att en övervägande del av genusforskarna är kvinnor. Bakom genusforskningen kan man ana en politisk agenda som går ut på att angripa kärnfamiljen, den minsta beståndsdelen i ett nationsbygge. Man vill slå hål på urgamla sociala strukturer för att skapa det kaos och den förvirring som kan legitimera uppbyggandet av den totala globaliseringen.


Ta ifrån de mänskliga hanarna och honorna deras naturliga roller. De naturliga rollerna under tiotusentals år var att männen i gruppen utförde de mer riskabla jaktmomenten, medan kvinnorna skötte och såg efter barnen och såg till att de dagliga aktiviteterna vid boplatsen utfördes. I många jägare och samlar kulturer kan man spåra en ren kvinnodyrkan då kvinnan sågs som den fruktsamma parten och därmed viktiga för gruppens fortlevnad. Kvinnor hade nog en bättre ställning i det naturliga samhället före civilisationen än i dagens artificiella och onaturliga samhällssystem som styrs av dogmatiska religiösa påbud med rötterna i mångtusenåriga vanföreställningar eller galna politiska värdegrunder och dagens PK-religionen.  

Av Karsten - 26 september 2018 23:57

Doktor Theodor Morell, Hitlers livläkare, var inne på rätt spår då han gav Hitler Mutaflor kapslar innehållande avföring från en underofficer som överlevt Balkankriget. Preparatet hade tagits fram av en kollega till Morell, bakteriologen Alfred Nissle från Freiburg. Man har nu använt samma metod på patienter som drabbats av diarré på grund av att antibiotika skadat tarmfloran. Man ger dem nerfrusen avföring i kapslar som garanterar att bakteriefloran är intakt och lever. Bakterier har visat sig överleva i nedfruset tillstånd i tre miljoner år. 

Historiker har gjort sig lustiga över Morells behandling av Hitler i årtionden och nu visar det sig att han var inne på rätt spår då han behandlade Hitlers magbesvär med avföring från en frisk individ. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards