Alla inlägg den 27 september 2018

Av Karsten - 27 september 2018 13:24

Radikalfeminism och så kallad genusvetenskap är två företeelser så främmande och ovetenskapliga att de inte är värda att bemötas, de strider mot all biologisk vetenskap och forskning. Människan i sin nuvarande form har existerat i 60 - 45 tusen år och är i grunden ett däggdjur bland andra däggdjur underkastade naturens obevekliga lagar. Evolutionen och naturen har skapat däggdjuren i två varianter, hanar och honor. Dessa två styrs av hormoner som gör deras beteende olika, deras sätt att tänka olika, deras känsloliv olika. 


Påståendet att könen är en social skapelse har man effektivt slagit hål på genom studier av några dagar gamla spädbarn som omöjligt kan ha påverkats av sin omgivning. Dessa studier har visat på klart skilda maskulina och feminina reaktioner på yttre stimuli beroende på kön, vilket styrker fakta att vi är en produkt av våra gener och de hormoner som styr över våra kön. I naturen är hanarna alltid villiga till att betäcka honor medans honorna bara är villiga under sin ägglossningsperiod. Detta är anledningen till att män upplevs som mer "kåta" än kvinnor.


Påståendet att skillnaden mellan könen bara är yttre och biologiska och att vi rent mentalt skulle vara exakt lika är rent humbug påhittat av tokstollar med rötterna i vänsterliberala HBTQ kretsar och radikalfeminister. Märkligt att en övervägande del av genusforskarna är kvinnor. Bakom genusforskningen kan man ana en politisk agenda som går ut på att angripa kärnfamiljen, den minsta beståndsdelen i ett nationsbygge. Man vill slå hål på urgamla sociala strukturer för att skapa det kaos och den förvirring som kan legitimera uppbyggandet av den totala globaliseringen.


Ta ifrån de mänskliga hanarna och honorna deras naturliga roller. De naturliga rollerna under tiotusentals år var att männen i gruppen utförde de mer riskabla jaktmomenten, medan kvinnorna skötte och såg efter barnen och såg till att de dagliga aktiviteterna vid boplatsen utfördes. I många jägare och samlar kulturer kan man spåra en ren kvinnodyrkan då kvinnan sågs som den fruktsamma parten och därmed viktiga för gruppens fortlevnad. Kvinnor hade nog en bättre ställning i det naturliga samhället före civilisationen än i dagens artificiella och onaturliga samhällssystem som styrs av dogmatiska religiösa påbud med rötterna i mångtusenåriga vanföreställningar eller galna politiska värdegrunder och dagens PK-religionen.  

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards