Direktlänk till inlägg 11 september 2019

Jag är skrämd av svenskens godtrogenhet

Av Karsten - 11 september 2019 13:08

Jag skräms av bristen på engagemang hos svenskarna, de flesta är ganska medvetna om det folkutbyte som pågår men få protesterar. Själv växte jag upp i det homogena Sverige där en invandrare sågs som en kuriositet. Ett tryggt men lite grått och tråkigt sossestyrt Sverige. I skolan lärde man sig läsa, skriva, räkna, geografi, historia, kristendomskunskap och andra konkreta ämnen. Värdegrund och ideologiskt orienterade ämnen var tabu i den objektiva skolan,skolan skulle stå fri från politik och annat. Det var upp till föräldrarna att ge barnen den värdegrund de ansåg vara lämplig.


Det var först under 1970-talet som man började se invandrare som ett vanligt inslag i gatubilden,det var främst invandrare av europeiskt ursprung. I mitten av 1980-talet hade dock bilden ändrats då stora mängder irakier, iranier och palestinier samt chilenare sökt politisk asyl i Sverige. Dock var volymerna så små att några parallellsamhällen ej hade hunnit uppstå. Politiskt hade invandringsfrågan kommit upp på agendan och under 1990-talet dök Ny Demokrati upp som en reaktion på de övriga partiernas invandringsvänliga attityd. SD hade bildats 1988 men var ännu en marginell politisk företeelse utan något inflytande.


Det är under 2000-talet som den riktiga massinvandringen tar fart. EU-medlemskapet gör det möjligt för folk som kommit in i EU-zonen att söka sig till de länder som hade de generösaste bidragssystemen. Utomeuropeiska invandrare som bott flera år i Tyskland kunde söka sig till Sverige och som papperslösa under nya falska identiteter söka asyl i Sverige. Sverige hade under en lång rad år tagit emot fler asylsökande per capita än något annat EU-land, Nederländerna kom på andra plats långt efter Sverige. Själv insåg jag det ohållbara i situationen redan i mitten av 1980-talet och började propagera för en återhållsam migrationspolitik. Sådant ansågs på den tiden som ren rasism och ett utslag av främlingsfientlighet. 


Det politiska klimatet var minst sagt fientligt mot de svenskar som propagerade för en återgång till ett mer homogent Sverige. Vi fick höra att det inte fanns någon specifik svensk kultur och att alla som bosatte sig i Sverige var automatiskt svenskar. Redan då insåg jag att gettoiseringen av våra förorter skulle leda till kriminalitet och ett ökat våld i samhället. Ytterst få lyssnade på de varningar som ibland lyckades publiceras på tidningarnas insändarsidor. Det var som om politikerna blivit fartblinda. När SD så kom in i riksdagen så var det politisk isolering som gällde. 


Det var först med den katastrofala kollapsen av asylpolitiken hösten 2015 som vanligt folk började vakna upp och förstå vad som var å färde. Socialdemokraterna förhindrades av MP att stänga gränsen med hot om att spräcka regeringen. Detta kom att innebära att 163 000 företrädesvis unga män från muslimska områden sökte asyl i Sverige. I spåren på denna invasion följde en rad gruppvåldtäkter riktade mot unga svenska flickor. Detta fick svenskarna att vakna upp ur sin dvala och SD gjorde sitt bästa val hittills 2018 trots ett omfattande valfusk. Detta räckte dock inte då övriga partier ingick en ohelig allians för att hålla SD borta från makten och allt politiskt inflytande. 7 klövern kunde fortsätta med sitt folkutbyte.


Svenskarna förstår inte att de styrs av cyniska lakejer som går globala intressens ärenden och som inte ser några problem med att byta ut svenskarna mot afrikaner och araber. Svensken går sin egen undergång tillmötes om han inte med kraft sätter stopp för den nuvarande politiken och kräver en återvandringspolitik där alla som inte anpassat sig blir av med sitt medborgarskap och kastas ut ur landet. Låt oss tömma dessa stinkande getton som uppstått likt cancer bölder på samhällskroppen och få ett slut på de kriminella gängens skjutande. Med gemensamma ansträngningar och genom att lägga humanism och empati på hyllan så kan det lyckas.


Tyvärr så inser jag att svensken är en självutplånade syltrygg  som aldrig kommer att förmå resa sig mot sina auktoriteter och ta saken i egna händer. Han kommer snällt att tyna bort som unik folkgrupp i ett mångkulturellt kaos skapat av dunkla globala intressen. Svensken går sin egen undergång till mötes då han i val efter val röstat fram samma usla inkompetenta företrädare som fortsätter importen av outbildade människor från dysfunktionella kulturer.

 
 
Ingen bild

Marre

12 september 2019 09:38

Det lär inte dröja länge först muslimerna tar över vårt vackra avlånga land och kvinnorna blir tvingade bära slöja samt blir stenade på öppen gata. Det är vad jag tror kommer och hända om detta får fortsätta!

 
Ingen bild

Betalaren

18 september 2019 17:34

Det är inte godtrogenhet detta handlar om. Det är en ren och skär rädsla att inte falla ur den etablerade ramen. De högljudda 20% i Sverige sitter på kraftfulla verktyg i form av media Inte för en sekund drar de sig att gapa, skrika och smeta skit på den som har en annan uppfattning.
Men det börjar svänga, vilket vi märker genom att de högljudda är tvungna att skrika högre och högre.

Bara en tidsfråga innan de skrikit sig så hesa att de inte får fram ett ljud.

 
Ingen bild

mig

20 september 2019 08:51

Valfusket har använts i många år. Det har aldrig
funnits en möjlighet att rösta bort detta. FN
har satt agendan, vilket var för många år sedan.
Finns inget parti i riksdagen som är emot detta.
Som politiker kommer du inte fram om du inte skriver under
på agendan.
Motståndet kommer från vanligt folk, dagligen.
Vill du göra skillnad, skriv om hur vi kan göra motstånd.
Tex många egna initiativ, ej grupptänk. Grupper kommer infiltreras.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards