Direktlänk till inlägg 21 maj 2017

Låt dig märkas med Odjurets tal

Av Karsten - 21 maj 2017 19:47

Så är det här, djävulens tecken. Den som vill kan få ett chip insatt under huden mellan tummen och pekfingret så de kan betala på Skånetraffikens tåg och bussar. Precis som förutspås i Johannes Uppenbarelse: "Och det ser till att alla, höga och låga, rika och fattiga, fria och slavar, får ett märke på högra handen eller på pannan och ingen kan köpa eller sälja utan att ha märket, odjurets namn eller talet för namnet. Här behövs vishet. Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666".


Visst låt er märkas, låt dem sätta in ett chip på er - än så länge är det harmlöst och betalar buss eller tågbiljetten, men en dag är det din ID och går att skanna på stora avstånd. Man kommer att sätta upp terminaler som känner av chipet och talar om var du är, precis som din mobil gör idag. Likaså kommer din lön att sättas in på ett konto kopplat till chipet så när du betalar på Netto eller Lidl så håller du bara fram handen. 


Diabolus est deus inversus, nu kanske ni fattar vilken gud det utvalda folket tjänar.

Själv lämnade jag kyrkan i början av 1980-talet då jag förstod att den dyrkade en ond, hatiskt, hämndgirig semitisk Gud. Inget jag ville befatta mig med. Kyrkan framstod för mig som en djävulens lekplats, där allehanda perversiteter samlades. Redan som mycket ung när de första kvinnliga prästerna utsågs förstod jag vart kyrkan var på väg, sedan dess har det bara blivit värre och värre. Den dag den yttersta dagen står för dörren lär de som själva ser sig som fromma och rättskaffens bli väldig förvånade, det blir nog inte alls som de räknat med.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Joy

22 maj 2017 10:51

I de streckkoder som används nu finns det alltid tre något längre linjer eller åtminstone alltid tre par av två parallella streck med värdet 3 och där summan av dem är sex. De upprepas alltid symmetriskt tre gånger i en streckkod, det vill säga 6 6 6.

Jag vet inte om det är sant, om jag fick veta det av någon konspirationsteoretiker, men det är onekligen ruggigt!

Karsten

22 maj 2017 11:49

Tja, det undrar jag om det är riktigt. Under streckkoden (EAN) står de siffror som koden motsvarar, de längre strecken avgränsar siffrorna i två grupper.
Hela vårt samhälle är otäckt, men folk bryr sig inte. För dem är Mello, Idol, mode, mobiltelefoner, smink och all annan skit mycket viktigare. Man pratar vitt och brett om mänskligt värde men i själva verket är vi inget annat än ett nummer en streckkod för de styrande. Vårt enda värde är som konsumenter och låntagare.

 
Ingen bild

Alte Sweden

22 maj 2017 16:22

Jag lämnade kyrkan på 90 talet när man strök Fädernas kyrka, har inte ångrat mig en minut. Om någon frågar bekänner jag mig i nödfall till Tor och Oden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - Söndag 13 okt 20:23

Finns det något mer förutsägbart än en svensk partiledardebatt i TV? Åtta pajasar smyger som katter kring het gröt, man pratar runt problemen och gör allt för att förringa dem allt medan två programledare försöker ge ett sken av seriositet över spekt...

Av Karsten - Fredag 11 okt 11:23

Så länge mänskligheten väljer att låta sig ledas av andliga analfabeter så kommer världen att förbli en otrygg och osäker plats att leva i. Värst av alla är hycklarna som påstår sig vara uppväckta, antingen det nu är kristna eller muslimer. Galningar...

Av Karsten - Fredag 11 okt 10:59

Skulle man slaviskt följa Twitters regler skulle man i stort sett bara kunna diskutera vädret och skriva om mat och kläder så länge man inte nämner kocken eller designern, de kan ju bli kränkta!? Politik kan man överhuvudtaget inte diskutera då det k...

Av Karsten - Torsdag 10 okt 18:02

Turkiet är Mellanösterns imperialistiska islamistiska diktatur med ambitionen att bli ett Stor Turkiet. Recep Tayyip Erdogan är en den muslimska världens Hitler och hans land borde bombas tillbaka till stenåldern. Turkiets attack mot suveränt Syriskt...

Av Karsten - Torsdag 10 okt 15:25

Ett fåtal personer har nu i vuxen ålder framträtt och erkänt att de var manipulerade av sina föräldrar att spela apatiska. Detta att bara ett fåtal framträtt tar man som inteckning för att de apatiska flyktingbarnen var riktiga och äkta. Vad som är m...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se