Direktlänk till inlägg 13 oktober 2019

Partiledardebatt i SVT

Av Karsten - 13 oktober 2019 20:23

Finns det något mer förutsägbart än en svensk partiledardebatt i TV? Åtta pajasar smyger som katter kring het gröt, man pratar runt problemen och gör allt för att förringa dem allt medan två programledare försöker ge ett sken av seriositet över spektaklet.


Alla vet innerst inne att miljö- och klimatfrågor är ett globalt problem, även om utsläppen blir noll i Sverige blir inte klimatet bättre här då atmosfären delas av alla jordens nationer. Det hela handlar om en innerstadselit som sitter i sina dyra bostadsrätter och får klimatångest och därför kräver att landsbygdsbefolkningen ska bära huvudbördan. Den svenska klimatdebatten är ren plakatpolitik, man tuggar om samma begrepp om och om igen, omställning, nollutsläpp, klimatsmart, elbilar, elcyklar o.s.v


MP fortsätter att odla myten om att alla asylsökande är flyktingar som flyr för sina liv, en empatisk plakatpolitik som visar vilket extremt parti miljömupparna är. Annie Lööf hakar givetvis på MP:s empatiska plakatpolitik och börjar yra om humanism och flyktingar på rangliga båtar på Medelhavet.

Hoppas alla som ser debatten inser att vi har en sinnessjuk svetsare som statsminister som häver ur sig vilka otidigheter och galenskaper som helst för att försöka ta några poäng i det grumliga vänsterliberala träsket. Han verkar tro att väljarna är så dumma att de tror på jultomten.

Löfven är så korkad så han tror att 100 procent av EU-pengarna hamnar hos flyktingarna i lägren i Turkiet och inte ett öre i Erdogans fickor. Snacka om att vara naiv och blåögd.

I Annie Lööfs förvridna värld är 18 - 19-åringar små barn som ska återförenas med sina föräldrar. Hon har inte fattat att debatten har passerat denna punkt för länge sedan, folk har genomskådat snacket om små barn och vet att med dessa avses unga män som våldtar, misshandlar och rånar svenskar. Sverige står inför jättestora utmaningar, säger Annie Lööf, detta betyder på ren svenska att vi står inför jättestora problem.


Aktuellt tog upp fallet med den man som fick sin bil nerkladdad med ägg av ett ungdomsgäng, vad man inte sa var etniciteten hos detta gäng. Jag har svårt att tänka mig att ett gäng blonda blåögda svenska ungdomar ger sig på en ensam man och slår av honom käken och slår ut hans tänder. Bara det att polisen inte gripit några gärningsmän talar för att det rör sig om utomeuropeiska nyanlända unga män. Ta detta som utgångspunkt i debatten om kriminaliteten.


Per Bolund är nog det största och vidrigaste kräk MP lyckats få fram, en mer osympatisk person får man leta efter. Den dag MP kom in i Sveriges riksdag var en mörk dag för svensk politik. Ett litet vänstervridet extremistparti med en dunkel ideologi. Att diskutera gängkriminalitet utan att sätta det i samband med massinvandringen är rent idiotiskt. Alla vet att innan massinvandringen tog riktig fart fanns bara MC-gängen som hotade samhället, detta hot var försumbart i jämförelse med det hot de kriminella invandrargängen utgör. Stefan Löfven har inga svar på hur man ska tackla den grova brottsligheten, han försöker snacka bort problemet om straffrabatt med att börja yra om fler poliser. Hade Sverige inte tagit in en massa unga män från muslimska dysfunktionella kulturer hade vi inte haft den kriminalitet vi har idag, så enkelt är det.


Det är bara att konstatera vi leds av partier och partiledare som har föga verklighetsförankring, de lever i ett önsketänkande om hur samhället ska vara. De är som strutsen sticker huvudet i sanden, något enstaka parti har ena ögat ovanför sanden periodvis. En sådan som Jonas Sjöstedt har ju överhuvudtaget inte i svensk politik att göra. Han är en relik från sovjettiden. Stoppa all invandring och börja slänga ut dem som kommit de senaste trettio åren så försvinner mycket av samhällsproblemen.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards