Alla inlägg den 26 februari 2020

Av Karsten - 26 februari 2020 18:20

Nu börjar snaran dras åt, snart har vi Coronaviruset här i Sverige också och då kommer det att gå undan det kan jag lova. Genom utbrottet i Iran och Italien kan vi lugnt förvänta oss att smittbärare kommer att sprida viruset till Sverige. Många av de s.k gymnasieafghanerna har sina rötter i Iran och åker dit så fort de fått ett svenskt pass. Dessa obildade okunniga individer förstår inte hur farligt viruset är och kommer säkert inte att låta sig isoleras i karantän. Skulle sjukvården och smittskyddet kräva deras isolering kommer vänstern snabbt dragandes och gapar om kränkande behandling och rasism. 


Jag tror aldrig Sverige legat så risigt till när det gällt en virusepidemi som idag. Folk reser som aldrig förr och vår sjukvård är inte dimensionerad för det antal människor som makthavarna låtit få uppehållstillstånd. Skulle ett större antal fall av Corona-smittade rapporteras så kommer våra vårdcentraler och akutmottagningar att snabbt fyllas med hucklekärringar med en snorkråka på tvären. Redan idag överkonsumerar nyanlända svensk sjukvård, till skillnad från oss svenskar så behöver de inte betala ett öre då Migrationsverket eller Socialen står för kostnaden. 


Jag fruktar att kaos kommer att utbryta med hamstring och tomma butikshyllor i spåren på ett Corona utbrott. Trycket på sjukvården kommer snabbt att få den att kollapsa då det saknas vårdplatser redan nu. Politikerna kommer att stå handfallna istället för att beordra uppförandet av provisoriska karantänsjukhus. Vi kommer att vara så nära en systemkollaps man kan komma. Tänk er själv att personer inom el- och vattenförsörjning insjuknar i stor skala, folk inom transportsektorn och livsmedelsdistributionen. Detta skulle snabbt leda till en ohållbar situation med mat och vattenbrist.


Problemet är att det är för få som tänker här i Sverige, och tänker de så tänker de, det händer inte här. Vi har för få Djävulens advokater som kan tänka sig det värsta scenariot och därifrån dra sina slutsatser. Majoriteten är godtrogna goddagspiltar som tror allt ordnar sig och sedan när det skiter sig så säger de: Vi såg det inte komma, vi har varit naiva. Städerna kommer att bli rena helvetet, bäst kommer folket ute på landet att klara sig. Det tog över en månad innan det officiella Sverige började ta Corona smittan på allvar. Istället ljög man och påstod vår beredskap var god. Lita aldrig på myndigheterna, lita bara på dig själv.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards