Alla inlägg den 28 februari 2020

Av Karsten - 28 februari 2020 18:35

Märklig inställning man har i Sverige angående smittosamma sjukdomar, man utgår från att föräldrarna själva tar ansvar och meddelar förskola och skola om eleven varit i någon riskzon. Detta fungerade väl när vi i huvudsak bara hade etniska svenskar som medborgare, men idag när vi har folk som knappt kan läsa och skriva, som kommer från länder där medel-IQ ligger på 65 så fungerar det inte med denna inställning. Får Coronaviruset fäste i våra invandrartäta problemområden så ligger vi risigt till. De kommer att med hot om våld kräva förtur till sjukvården, de kommer att invadera sjukhusen med hela släkten. Det kommer att bli ett kaos som får samhället att kollapsa. 


Förhoppningsvis kan ett sådant scenario öppna ögonen hos fler svenskar med krav på regeringsavgång och systemskifte som följd. Det är på tiden den konflikträdde svenskan reser sig och kräver sin rätt. Rätten till sitt land och sin kultur. Rätten att bestämma vem som ska få bli svensk medborgare. Hela mångkulturprojektet har sjösatts över huvudet på svenska folket.Man har låtit en liten men högljudd vänstermaffia få det att låta som om hela svenska folket stod bakom massinvandringen och den snabba omstöpningen av vårt land. Genom att ta kontrollen över public service och media har man försökt pracka på folk en värdegrund flertalet ej delar. Det är dags att vakna innan dessa svekfulla politiker sålt ut allt våra förfäder byggde upp.

Av Karsten - 28 februari 2020 14:04

Idag den 28 januari 2020 har vi sju fall av konstaterad Corona-smitta. Ska vi gissa att vi har hundra i slutet av nästa vecka? Vad gör man i Sverige för att hindra smittspridning? Ingenting mer är sprider falska nyheter avsedda att lugna folk. Sanerade man SAS-planet och tåget som förde med sig smittade personer? Min gissning är att man inte gjorde det. Vi verkar ha totalt inkompetenta makthavare som inte tar det hela på allvar, de väljer att bara lyssna på de "experter" som ger de lugnaste beskeden. De forskare och läkare som ringer i alarmklockorna släpper man inte fram för man är rädd att befolkningen ska drabbas av panik. Ändå är kvällsblaskorna fulla av alarmistiska artiklar med krigsrubriker, man säljer lösnummer på folks rädsla.


Alla som inte hade huvudet under armen visste att smittan skulle komma hit. Andra länder stängde sina gränser och införde medicinska kontroller vid flygplatser och gränsövergångar, ja vissa länder satte hela städer i karantän. Men inte Sverige, här råder den sedvanliga naiva inställningen till allt. Med den blåögdes godtrogenhet trodde man att smittan aldrig skulle nå Europa och Sverige. Kan någon ens i sin vildaste fantasi föreställa sig en svenska makthavare som beordrar en helstad i karantän och sätter militär att vakta så ingen kommer ut? Nä det är viktigare att ingen känner sig kränkt än att smittan stoppas. Ibland får jag för mig att det finns någon inneboende självdestruktiv kraft hos svenskarna, en form av självhat.


När smittan bröt ut i Iran borde man stoppat alla resor dit och satt alla som kom därifrån i karantän. De flesta resenärer dit är nyanlända afghaner och de iranier som kom på 1980-talet. Hade Sverige varit det gamla demografisk homogena Sverige hade det varit mycket lättare att förhindra smittan från att få fäste i landet. Dessutom hade vi förr betydligt mer ansvarstagande makthavare, man var inte så rädd att ta till drastiska åtgärder om det behövdes. Vi hade också en sjukvård dimensionerad för befolkningen med sjukstugor på de flesta småorter. Idag är svensk sjukvård en katastrof, vi klarar helt enkelt inte ett större utbrott av Corona-smittan. Många äldre och sjuka kommer att dö till följd av underbemanning och platsbrist inom sjukvården. Man har prioriterat en missriktad humanism i form av flyktingmottagande som har ätit upp pengar som annars hade kunnat gå till vården. Ingen har sett till konsekvenserna av att aldrig sätta ett tak på hur många som Sverige kunde ta emot. Godhetstänkande ersatte logik och enkel mattematik.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards