Alla inlägg den 3 mars 2020

Av Karsten - 3 mars 2020 20:03

Kombinationen med tiotusentals unga män, många med rötter i Iran, som gör allt för att ta sig in i Grekland och EU och en Corona-smitta som bara sprider sig bådar inte gott för Sverige som gjort sig känd för sin generösa asylpolitik. Trots alla löften från Löfven så vet vi att han är gisslan hos Miljöpartiet som bara vill att Sverige ska ta emot dessa flyktingar. Hösten 2015 hotade MP att spräcka regeringen och hoppa av om S stängde gränsen mot Danmark. Då var det stora hotet att IS-krigare gömde sig i flykting horderna, idag kan ett dödligt virus gömma sig bland dem.


Vi är många som med fasa ser den brist på handlingskraft som regeringen visar, både i kampen mot smittspridningen och gentemot hotet om en ny flyktingvåg. Försäkringarna om att det inte ska bli en återupprepning av 2015 ekar ganska tomt, när vi vet att Centern och Miljöpartiet pressar regeringen. Det är en gåta hur Sverige kan ha så ansvarslösa partier i sin riksdag. Man verkar bara ta en ståndpunkt som är den motsatta mot SD och sedan bryr man sig inte om konsekvenserna. Aldrig någonsin har man satt sig ner gemensamt och haft en konsekvensanalys av den förda asyl-och flyktingpolitiken. Det är ansvarslöst mot folket och nationen och kommer med tiden att få politiska konsekvenser,en delpartier kommer att åka ut ur riksdagen.


Om flyktingvågen når Sverige och Corona-smittan sprider sig okontrollerat med tusentals dödsfall kan detta mycket väl innebära en systemkollaps för Sverige. I spåren på en sådan kommer huvuden att rulla, svensken må har ett sagolikt tålamod, men även han har en gräns. Politiskt vanstyre har präglat Sverige de sista årtiondena där man mer och mer överantvardat ansvaret åt byråkraterna i Bryssel. Överbetalad sopprötter sitter i riksdagen och svamlar sin smörja från talarstolen alltmedan statstelevisionen sänder ut dravlet till medborgarna som verkar för dumma för att fatta allvaret. Verkat som ett kollektivt vanvett drabbat svensken som slutat förstå sitt eget bästa.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards