Direktlänk till inlägg 17 maj 2017

Palme mordet

Av Karsten - 17 maj 2017 21:53

När det gäller Palme-mordet så verkar det inte finnas någon hejd på galna teorier. I veckans nummer av Nya Tider recenseras en av de senaste böckerna i ämnet "En oväntad vändning" med en teori som i mina ögon verkar helt befängd. Man har ju hört mycken galenskap i ämnet som att Lisbeth och sönerna skulle vara inblandade i mordet. 

Bokens författare,Claes Hedberg hävdar att Palme lever i högönsklig välmåga! Mordet var iscensatt för att Palme på ett snyggt sätt skulle lämna politiken bakom sig. Enligt författaren var det en dubbelgångare som mördades samtidigt som Palme fraktades i ett franskt regeringsplan som ambassadören Carl Lidbom ordnat till Frankrike. I Frankrike gömdes Palme undan på ett slott ägt av familjen Rothschild!! Anledningen var att Palme fått HIV och en jätteskandal stod för dörren. Palme måste bort för att partiet inte skulle skadas.

Det där att Palme skulle ha HIV har man ju hört förr samt misstankar att han var bisexuell och hade en affär med än Ebbe Carlsson än Kjell-Olof Feldt. Att allt inte stod rätt till i detta träsk med udda personer kring Palme som Harry Schein, Ebbe Carlsson, Hans Holmer, Anna-Greta Leijon och hennes dotter, samt alla rykten om att Palme besökte prostituerade. Ett ryckte som säkert uppstått i samband med Geijer-affären på 1970-talet.


Jag bara säger, så går det när en statsminister med ett så vidlyftigt leverne som Palme mördas och mordet inte klaras upp, samt att det finns en rad mystiska omständighetrer kring mordet och dess polisiära aspekter. Märkligt är att syndabocken Christer Petterssons obduktionsprotokoll är hemligstämplat i 30 år! Jag kan inte annat än att skratta åt Sverige och svenskarna som har en märklig förmåga att strula till det för sig.

 
 
Claes Hedberg

Claes Hedberg

14 januari 2018 10:46

Jag har aldrig påstått att Olof Palme lever idag. Däremot är jag helt övertygad om att Olof Palme inte mördades i Stockholm 1986, utan flydde med svansen mellan benen via Dala Airport utanför Borlänge. Detta innebär att svenska folket har utsatts för ett bedrägeri. Skattebetalarna har stått för notan på närmare 3 miljarder kronor. Världens största utredning av ett mord är en bluff, som genomskådats av många. Varför har vittnen, åsidosatta mordutredare och privatspanare utsatts för hot, trakasserier, misshandel och i flera fall mördats? Är det inte dags att svenska folket kräver en opartisk utredning så att vi får fram sanningen om Palmemordet? Det måste bli ett slut på lögner, desinformation och lögner.

http://Zarre5006

Karsten

14 januari 2018 18:49

Intressant teori som ju tyvärr hamnar i kategorin konspirationsteorier. Det finns samma typ av teorier om Hitler att det var en dubbelgångare som dog i bunkern medan Führern själv tog en ubåt till Sydamerika.
Det är ju rätt anmärkningsvärt att landets statsminister mördas på öppen gata och stan inte spärras av och de mest kompetenta mordutredarna sätts att utreda fallet utan istället tar en pajas som Hans Holmér och hans homosexuella vänner som Ebbe Carlsson över ruljangsen. Sverige är ett djävla skämt och det har jag tyckt ända sedan skolåren.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards