Direktlänk till inlägg 16 augusti 2017

Vi kan inte leva sida vid sida med muslimer

Av Karsten - 16 augusti 2017 17:18

Nu finns det svart på vitt, nordiskt kynne går inte ihop med muslimskt kynne. I boken "Helig vrede" beskriver den danske psykologen Nicolai Sennels skillnaderna som omöjliggör ett harmoniskt mångkulturellt samhälle. Han jobbade under tre år på Köpenhamns enda hårdbevakade ungdomsfängelse, där han kunde studera både danska och muslimska klienter. Han beskriver hur det var lättare att arbeta med de danska klienternas vrede då dessa var mer benägna att ta ansvar och se orsakerna till sin vrede. 

De muslimska såg sin vrede orsakad endast av yttre betingelser, de såg sig själva som offer. Ilska är enligt muslimer en styrka och vreden klart mer accepterad i muslimska kretsar. Vrede är för en muslim ett socialt redskap ägnat att skapa respekt, fruktan och status.

Vem som helst förstår att detta ej går ihop med svenskens närmast sjukliga konflikträdsla, svensken viker sig direkt för en muslims vredesutbrott och det är inte meningen att en grupp i samhället ska utnyttja sin kulturs acceptans för vredesutbrott som vapen. Muslimen ser hämnden som en rättfärdigad handling för sin kränkning, för sin förtryckta offerroll. Denna primitiva syn på konflikter och ilska passar inte in i det svenska samhället, vi har haft nog med våra egna psykopater utan att vi som grädde på moset ska importera hundratusentals dysfunktionella muslimska psykopater.


Sennels berättar i boken om ett rollspel. "I ett av rollspelen skulle den unge visa hur han skulle reagera om en lärare skällde ut honom. Den typiska reaktionen från unga med muslimsk bakgrund var att omedelbart bli aggressiva och hotfulla". Detta är säkert en situation som många svenska lärare upplevt.

Muslimer är inte villiga att konstruktivt lösa en konfliktsituation, de svarade oftast: "Jag vill inte ha fred eller vara god vän med honom. När någon trampar på min heder ska de märka att de gjort fel och kommer att få ångra det".


Frågan är när de styrande i Sverige ska komma till dessa klarheter och förstå att det är förödande och kontraproduktivt för samhället som helhet att låta folk bo här med så diametralt skild kultur och skilda normer. En sådan sak som den hierarkiska patriarkala familjestrukturen i det muslimska samhället går på kollisionskurs med feminismen och kvinnans frigörelse. En muslimsk man slår hellre ihjäl sin hustru än låter henne leva som en svensk kvinna, han skulle tappa sin heder och respekt i sin muslimska omgivning om han lät sin hustru bli feminist.

Hur länge ska svenska folket behöva leva i den förljugna bild av islam och muslimer som den självutnämnda kultureliten av halalhippies ger? Politikerna tenderar att lyssna till den beskrivning som bäst passar deras syften.


Boken Helig vrede av Nicolai Sennels på 162 sidor är utgiven av Logik Förlag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards